Online chat
Paní Evičko, prosím o zodpovězení mého krátkého dotazu. Udělám konečně letos přijímačky na vysokou školu? Děkuji. 19.5.1978. (Moňule)
Foto
Dobrý den, přijímačky uděláte na obě školy, na které se hlásíte. Nyní máte ve svém osobním výběru jednu, ale v kartách to vypadá, že se nakonec rozhodnete pro tu druhou. Máte tady pádné důvody. Držím pěsti!!!
Dobrý den paní Evičko, prosím Vás bude mít moje starší dcera ještě někdy normální manželství a dítě? Moc Vám děkuji (Máma)
Foto
Dobrý den, co je to "normální" manželství? Každý to má jinak. Otázka není dobře formulovaná.
Jsem moc smutná, že jsem sama. Už najdu lásku? (Petra)
Foto
Nebudte smutná a vyjděte ven, určitě pak svou lásku najdete.
Dobry den Evicko,mam dotaz na praci. Osamostatnim v tomto roce,nebo v pristim? Moc dekuji Martina 16.9.1976 (martina)
Foto
Dobrý den, Vy čekáte až. Prostě se rozhodněte a jděte do toho. Universum Vám je nakloněno, ale Vaše kroky nejsou...stojíte. Duben podporuje změny právě v této oblasti. Pokud se chcete osamostatnit, začněte k tomu podnikat kroky. Začněte si je zpracovávat, připravovat. Až bude ten správný čas, sama to poznáte, pak výjdete. Že si nejste jistá? Nápověda - do svých narozenin bude aktivace, pokud tímto směrem půjdete. Je devítkový rok a jedna změna střídá druhou.
dobrý den budu letoc těhotná lída děkuji 2.11.1987 (lída)
Foto
Dobrý den, jsou tady překážky, které se týkají Vaší osoby. V tuto chvíli Vy sama musíte udělat rozhodnutí, ale otěhotnění v tomto roce nevidím.
Dobrý den paní Evičko, moc Vám chci poděkovat za Vaše odpovědi.  (Přeji krásný den)
Foto
:-) děkuji taky :-)
Dobrý den, můžete mi prosím říci co mě v nejbližší době čeká. Moc děkuji za odpověď. (Irena)
Foto
Dobrý den,nic zvláštního. Jsou dvě rozhodování ve Vašem osobním životě, potom odbočka. Pokud se ptáte, jestli budete mít v životě nějakou kalamitu - není tady nic. Vyhýbáte se odpovědi a ta se pořád hlásí. Rozhodování, to je jediné, co Vás jako by pronásleduje.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na syna-bude s dívkou, se kterou teď chodí---jak je na tom zdravotně,jaká bude jeho kariera,Děkuji (Ivča)
Foto
Dobrý den, nejsou životními partnery. Zdravotně - energeticky cca vyvážený. Psychicky mi to tady moc neladí. Cítím změny v jeho životě, to ho znepokojuje. Kariéra - podle toho, jakým směrem se vydá, má tady více směrů.
Milá paní vědmo, najdu někdy nějaké dobrou kamarádku? s letitou jsme si přestaly rozumět, je mi někdy smutno. děkuji (Kateřina)
Foto
Dobrý den, v květnu poznáte svou spřízněnou duši, která bude v životě kráčet po Vašem boku. Prostředí, kde se potkáte bude pro Vás dobře známé - propojení práce a odpočinku. Tam se poznáte.
DOBRY DEN,OZVE SE MI KOLEGA S PRACE CO SI OME MYSLI NEBO CO CITI KE MĚ  (Lenka)
Foto
Dobrý den, bohužel soukromě se neozve. Vnímá Vás jako ženu krásnou, přitažlivou a tady je tečka. Pokud máte na mysli vztah, ten muž je již zadaný a nevypadá, že by mu vztah neklapal.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, ano, vztah jako na "žvýkačce" a stále se oddalujete a zase přibližujete. Zda odejdete je na Vás. Každopádně spolu řešíte karmický uzel, pro který jste vhodnými adepty...řešíte oba dva. Pokud odejdete ze vztahu, Váš další partner bude tomuto podobný. Pokud zůstanete, bude Vás Universum podporovat v řešení. Budou přicházet indicie a Vy bud toto řešení rozklíčujete nebo ne.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, páteř je naše "zábradlí" - životní jistota, které máme po svém boku na své životní cestě. Pokud meditujete, zkuste karmické meditace. To, co Vám brání v uzdravení pochází z minulých inkarnací a Vy jste k tomu, takříkajíc "přivázána". To neznamená, že nemůžete žít, to jistě můžete, ale s jistými překážkami. Duše je moudrá a nikdy by si pro život nevybrala to, co by nezvládla. Takže pokud si tento úkol Vaše duše vybrala, zcela jistě má taky na to, aby ho zvládla. Pokud budete chtít více poradit, kontaktujte mě.
Dobrý den.Kdy potkám svého muže?Děkuji Jana (janaj)
Foto
DOBRÝ DEN, NEJDŘÍVE SE MUSÍTE UVOLNIT. JSTE PO ROZCHODU, KDY MÁTE POŠKÁBANÉ SRDÍČKO, DVEŘE K NĚMU UZAVŘENÉ.
Najdu toho pravého a kdy? Děkuji (Eva)
Foto
Zcela určitě ano
Pěkný den, chtěla bych odkoupit nebytové prostory ve kterých podnikám ve službách už 13 let.Mám šanci , že je odkoupím? Děkuji moc za odpověď.  (Magda )
Foto
Pěkný den, bez větších problémů. Jen ještě vydržte, něco se tady děje, ale odkup bude možný.
Dobrý den paní Evičko,poslala jsem si životopis do hotelu,to místo je zatím volné.Podíváte se prosím do kartiček jestli to místo dostanu a nebo jestli to mám zkusit jinde.Budu vám vděčná za radu.Dana 53let (Danuše)
Foto
Dobrý den, to místo dospanete, ale asi nepřijmete, protože podmínky budou pro Vás nevyhovující. Oni něco nabízí, ale skutečnost bude jiná, Vy to nejspíš nepřijmete.
Dobrý den, paní Evo, ptám se, jestli je již poblíž mé dcery /9.,12.77/ muž jejího života, na kterého již delší dobu čeká. Děkuji za odpověď (Iva)
Foto
Dobrý den, zatím není, ale přijde.
hezký jarní den,chtěla bych se zeptat jestli moje lékařská prohlídka dopadne dobře díky  (marcela)
Foto
Pěkný den, dobře je za tři...ptala jste se těmito slovy...taky tak to dopadne.
Dobrý den paní Evo,prosím, můžete se podívat do karet, jestli můj syn dostane tu novou práci? Moc děkuji za odpověď. (mamča)
Foto
Dobrý den,ted má nabídku nad kterou přemýšlí, zvažuje jí.
KRÁSNÝ DEN, RÁDA BYCH SE VÁS ZEPTALA, ZDA SE BUDU LETOS STĚHOVAT? DĚKUJI. (ILA)
Foto
Dobrý den, ne.
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat na muže nar.15.11.75 a další 27.6.68.. Ke každému cítím něco jiného. Mám je oba ráda,ale ten starší je mě blíž. Budu s některým žít?.Já jsem nar.17.11.73.Děkuji za odpověd. (kateřina)
Foto
Dobrý den, city jsou nad karty. Ve své otázce píšete i odpověď.
Dobrý den chtěla bych vědět zda mi vyjde práce kterou mám přislíbenou u mého kamaráda děkuji Iva 14.2.1981 (ivana)
Foto
Dobrý den, nevýjde.
Dobrý večer p.Evičko.Mohu se zeptat z čeho pramení moje suchá pokožka i vodnaté pupínky na rukou ?Děkuji za odpověd a Váš čas. (Iveta 13.8.1971)
Foto
Dobrý den, pročistěte krev...kopřivový čaj po úplňku pijte 14 dní ráno cca 2dcl, pročistěte játra. Na internetu je spousta návodů nebo mi napište, pošlu Vám něco vyzkoušeného. Je to vše v pořádku. Jaro přináší nové, tělo se problouzí a nyní je čas jater, takže je všechno v naprostém pořádku.
Zdravím,hledám Novou práci podaří se mi do léta a bude finančně lepší,Děkuji Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Zdravím též...ano, ano.
Dobrý den paní Evičko, cítím se stále unavená bez nálady a stále spím.I když dřív to bylo naopak.Hodně piju i jím vitamíny.Jsem už sama sobě protivná.Co s tím? Děkuji za odpověď.Stanislava (nar.14.11.1967) (Stanislava)
Foto
Dobrý den, je jaro a všechno se probouzí. Naše těla i mysl je unavená a je to normální. Doporučuji pozvednout imunitu. Kupte si česnekové tbl nebo ještě lepší Schizandru, klanopraška plod, ale pozoro...přírodní...2x denně 5 kuliček a jste ok.
dobrý den,paní Kalivodová,prosím,jak se budou vyvíjet vztahy s manželovým bratrem ,jeho ženou a námi.Mrzí mě špatné vztahy, ale připadá mi,že pro ně nejsme moc dobří/ mají daleko lepší finanční situaci).Velkou zásluhu na tomto stavu má zřejmě tchyně.děkuji (ivana)
Foto
Dobrý den, zatím vydržte., oni nyní "něco" řeší a neslyšeli by Vás. Vše by bylo zbytečné. Budou potřebovat Vaši pomoc...pak se vše dostane do jiných kolejí.
Dobrý den,mám měsíc po operaci-redukci prsou , zhubla jsem 7 kg a jaksi se se nemůžu z toho dostat, stále mě mele zima, prsa jsou zhojena, souvisí můj stav s "dubnem" ? (Stanka)
Foto
Dobrý den, pokud máte v dubnu narozeniny, pak ano. Váš zdr.stav je zcela v rovnováze. To, co cítíte je nesoulad mezi myslí a duší. Tady byste si měla popřemýšlet...nad čím? Proč nemoc přišla, co se nyní děje, kam to vede...není to o prsou, ale o Vaší duši...Vy -žena v tomto životě.
DOBRÝ DEN PANÍ EVO SNAD SE NA MĚ USMĚJE ŠTĚSTÍ. NAJDU BĚHEM PŮL ROKU PŘÍTELE? BUDU MÍT PO NAROZENINÁCH ZMĚNY STĚHOVÁNÍ PŘÍTEL. ZLEPŠÍ SE MI STAV MÁM DMO? MOCC DĚKUJI ZA ODPOVĚD KALČA 1.5.75 (KALČA)
Foto
Dobrý den, přítel - červen 2016, Změny přijdou.
Dobrý den paní Evo, snad už budu mít štěstí i já a dostane se mi odpovědi. Jaké starosti se udravím a v osobním mě čekají. nar. 8.1.1948. Prosím o cekový náhled. Děkuji (Dana)
Foto
Dobrý den, zdraví - horší dýchání, spavost, malátnost. Posilte imunitu. Osobní život - více měně žádná změna v celkovém pohledu. Až cca v červenci budete řešit situaci, která se bude dotýkat přímo Vás, ale nebojte se, nebude to nic dramatického. Celkový náhled - to nejde...trvá to hodinu a tady na to není prostor. Snažím se odpovídat lidem, kteří potřebuji znát jednu či dvě otázky...tady je právě na to prostor.
Dobrý den, budu mít ještě dítě. Děkuji (má jedno) (Iva)
Foto
Dobrý den, ano :-)
Dobry den pani Evicko, snazime se o miminko. Podari se nam to brzy? Dekuji (Dana)
Foto
Dobrý den, říjen 2016, je to brzy? Určitě ano :-) Hodně štěstí!
Přeji vám krásný den , chtěla bych vědět zda dostanu průkaz ZTP. měla jsem ho 5 roků Platnost jsem měla do konce Března...Podala jsem si žádost v Lednu...Moc vám děkuji ..Karolína (Karolina.)
Foto
Dobrý den, průkaz dostanete, ale něc ose tady bude snižovat. Snad to bude jen čas toho průkazu, ale může to být taky přezkoumání zdr.stavu.
Dobrý den , chtěla bych ze zeptat jak jsem na tom ze zdravím ,a čeho se mám vyvarovat...Moc děkuji za odpověd .jsem nar..25.11.1954 ,,,Karolína (Karolína..)
Foto
Dobrý den, snížit přísun mléčných výrobků, mírné bolesti kloubů, dutiny - pokud máte často rýmu, řešte dutiny. Jinak z vnitřních orgánů je celkem vše ok. Cítím častou únavu. Zkuste jíst více ovoce nebo česnek pomůže.
Dcera 1:9:84 bude uz partner?Kdy?Moc dekuji. (mamka)
Foto
Červenec 2016
Dobry den ,pani Kalivodova.Predem velmi chvalim za velke pocty zodpovezenych dotazu.CHvalim!!!!!Muj dotaz.Dcera dostala rodinny domek a ja se ptam,zda v nem bude i v budoucnu bydlet?4.8.83.Dekuji. (rodic)
Foto
Dobrý den, děkuji, snažím se lidem pomáhat :-) dcera - bydlet v domě bude, ale jsou tady ale...a jejich více. Tzn., že může cestovat, může se dům rekonstruovat nebo pronajímat z důvodu odchodu na nějaký čas jinam. V kartách mi to nejde úplně čistě, tzn., že ani Vaše dcera nemá v tomto jasno.
Dobrý den, paní Evičko, prosím, co ke mě cítí muž, s kterým se scházím ? Děkuji za vysvětlení a Váš cenný čas.  (Dani)
Foto
Dobrý den, lásku, sympatie, vlídnost Vašich činů, jemnou mysl, teplé dlaně, přítulnost. Je to muž s otevřeným srdíčkem, ale směrem k Vám ještě není úplně a zcela otevřen. Dejte si oba dva čas více se poznat.
Narozená /20.6 1950/ diagnoza artritida. Akrtuální potíže v bederní páteři. Mladší syn /7.11 1980 /to bohužel zdědil po mně.Dlouho se na to nepřišlo, ač jsem mělavětší potíže s kolenem již krátce po třiceti letech, ale potom nadlouho vymizely. Syn má problémy časté již nyní. Pomáhá nám ultrazvuk, gely, analgetika. Co by se dalo dělat více? Přemáhat bolest, nebo se více šetřit? (Marie)
Foto
Dobrý den, hlavně řešit to. Zkuste se mi ozvat, doporučím Vám více. Tady to nejde.
Milá Evo, podaří se synovi nar. 6. 8. 1967 zvládnout zdravotní a finanční problémy? Čekají ho exekuce? Díky za odpověď. Zdena (Zdena)
Foto
Dobrý den, zdraví - zvládne, ale je tady rozhodnutí a změna směru v něm samotném. Fin. problémy - zvládne, exekuce - ne.
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych se zeptat, jak se mi bude dařit pracovně a také ve vztahu. S partnerem řešíme hlavně těžkou fin. situací a ani nevím, jestli s ním chci být. Má náš vztah budoucnost? Budu mít někdy další dítě? Děkuji. Lucka 17.12.1982 (Lucka)
Foto
Dobrý den, pracovně - cca do srpna ok, poté to půjde dolů. budete se více nudit a budete hledat odreagování. Vztah - střídavě oblačno, řešení situace. Tady to spolu bud zvládnete nebo nebo ne a půjdete od sebe. Vy se ptáte karet a na 78% jste rozhodnutá odejít. Tak co mám ted napsat. Další dítě ano - ptám se na Váš život.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se mi bude nyní dařit pracovně v zahraničí, několik předchozích nabídek nevyšlo. Mám dluhy a požádal jsem o insolvenci, bude můj návrh schválen. Nepřijdou prosím rodiče o dům? Ještě se chci zeptat na vztah s partnerkou, jestli po všem, co jsem provedl vydrží, zůstaneme spolu a budeme mít někdy další dítě? Moc děkuji za odpověď. P. 16.4.1981 (Petr)
Foto
Dobrý den, je mi to líto, dařit se nebude. Ptám se na důvod. Opakujete stále stejnou chybu, je potřeba jí odstranit a nastartovat po novém. Insolvence - ano. Nepřijdou, ale nebude to jednoduché. Zůstanete spolu, dítě není.
Paní Evo ráda bych změnila co nejdříve zaměstnání. Prosím Vás můžete mně nasměrovat co mám proto udělat a jestli se mně to podaří. Nutně potřebuju změnu nebo mám pocit že se zadusím. Děkuji mnohokrát. (Dagmar)
Foto
Dobrý den, to, co píšete je spíše o útěku než o změně a to je rozdíl. Práci změnit můžete, doporučuji s rozvahou a směrem k sobě. Nyní jste v zaměstání, kde jste pod tlakem, proto máte pocit, že se Vám špatně dýchá. Najděte si práci, která Vám bude bavit, přitahovat a věřte, že pokud to bude v souladu s Vaší karmickou cestou, práci přijde velmi rychle a pěkná směrem k Vám, Vaší osobě.
Dobry den. Prosim co me ceka v dohledne dobe?hledam praci,s manzelem resim rozvod a rozdeleni majetku,rikam si kdy konecne prijde klid a treba i novy partner dekuji 22.2.1978  (jana)
Foto
Dobrý den, práce - zkuste hledat jiný charakter práce, pak najdete hned. Rozvod - delší průběh, od stávajícího plánu bude ještě udělaná úprava. Vše se Vám pozvolna bude uvolňovat. Velké uvolnění pocítíte na podzim.
Dobry den. Chtela bych se zeptat na moje a manzela zdravi :Ja jsem narozena 18.5.52 manzel 21.6.50 Mockrat dekuji za odpoved na kterou se budu tesit Marie (Marie)
Foto
Dobrý den, zdraví ona - špatné dýchání, moč. měchýř, ploténky, bederní páteř a pravé koleno. Trochu se ozývá játra. On - zažívání, málo tekutin, ruce - slabost, páteř oslabená.
Dobrý den, mám ukončit svůj nynejší vztah nebo to udělá přítel, vůbec nám to poslední dobou neklape a skoro se nevidíme a tak nevím jestli má někoho jiného nebo jen vyčkává jak to mezi námi dopadne.Děkuji (mart)
Foto
Dobrý den, oba dva potřebujete blízkost druhé osoby. Rozchod nevidím, ale takové pozvolné vyšumnění z obou stran.
Přeji Vám krásný den paní Evičko a prosím Vás, chci se Vás zeptat, zda mám jít do odvážné akce nebo ne. Chceme s manželem rekonstruovat dům, protože už je to potřeba. Na celou rekonstrukci ale nemáme a tak si chceme vzít hypotéku. Prosím Vás, máme to udělat? Podaří se nám ji potom bez problémů zaplatit? Moc Vám děkuji za radu. (SoDa)
Foto
Dobrý den, rekonstrukce ano, hypotéka ano, splácení ano. Nevidím v této akci problém.
Dobrý den, paní Evičko. Prosím, mám dotaz. V mém životě se objevil konečně fajn muž, s nímž si rozumím. Ráda bych věděla, zda náš vztah bude mít nějaké pokračování, ať už kratší či delší. Přesné datum narození bohužel neznám (asi ročník 77). Já jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Dobrý den, spolu budete pokud...blíží se k Vám situace, kterou budete řešit, poté nastává změna, nejspíš stěhování nebo úprava stávajícího setkávání. V kartách jde vše více pozitivně, i když situace, která příjde rozhodne o náklonnosti obou - zda je to upřímné nebo jen blízkost druhého pohlaví. Touto situací byste měli projít a být spolu jako pár dlouhodobě.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, změnu práce u Vás letos nevidím. Partner - léto 07/08/2016...tady máte otevřený prostor pro příchozího muže do Vašeho života.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, jaro je krásné. Všechno venku kvete, stejně tak jako naše srdíčka. Ptáte se na lásku k Vám přicházející. Vy máte více lidí ve svém okolí, kteří Vás mají rádi ze srdce a upřímně. Láska jako taková - chcete "něco", co už máte. Pořádně se rozhlédněte mezi svými přáteli nebo kamarády...nevím. Po Vašem boku se objevuje osoba, která Vás upřímně miluje, Vy ji nevidíte. To, co vnímáte v tomto roce je zcela v pořádku. Je devítkový rok a změny se na nás sypou ze všech stran. Držím pěsti!!!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, je pravý čas na změnu práce. K nově hledané práci - máte jít za svým vnímáním, cítěním a nebýt příliš skromná a více si věřit. Charakter práce má být podobný, ale přesto odlišný od stávající práce. Hodně štěstí!!!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, práce - změna, velká a radikální ve Vašem životě. Práce je pro Vás zajímavá, odlišná od předchozí. Emočně jste krásně napnutá, zdravě zvědavá a pokud se ptáte, zda se Vám bude dařit, tak to je zbytečná otázka, protože jdete nahoru nejen ve svém energetickém poli, ale taky finančně, a to nepravidelně (může to být odměna, prémie, pochvala, osobní ohodnocení apod.). Muž - srpen a pak listopad, ale oba dva nic moc směrem k Vám. Vy budete mít jiné představy o muži, kterého chcete mít po svém boku. Pokud z jedním z nich zůstanete záleží na Vás.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, páteř je o stabilitě v životě, já jsem a mém vnímání okolí a následné činy. Jste sama režisérem svého života a ve Vašich otázkách je předávána odpovědnost na karty...to není možné. Ten, kdo může nejvíce udělat jste Vy sama. Píšete, že se točíte v kole a to je ono. Musíte najít východ z toho kruhu ven, nadechnout se a udělat krok. Jsou pouze dvě možnosti buď zajedete do slepé uličky a pak se vrátíte na výchozí místo nebo se vydáte po té správné cestě a budete spokojená a šťastná. Moc ráda bych Vám pomohla, ale ne tady. Kontaktujte mě, napište o naší komunikaci a já Vám doporučím konkrétně co a jak. Držím pěstičky!!!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, muž, o kterém se zminujete není pro Vás osudový, neplánuje s Vámi budoucnost. Důvodem je jakási vnitřní strach, který má při setkání s Vámi. Působíte na něho mile, sympaticky, ale jste energeticky...jak to napsat...výš, než je on a on to moc dobře cítí. Dívá se na Vás jako na obrázek, ale k činu společná budoucnost, nemá dostatek odvahy. Oprostíte. Určitě ano.