Online chat
Lenicko,preji krasny den.Jsem narozena 24.11.1969 vidite v teto kombinaci alespon trochu lasky,pohody a klidu?nebo rusny podzim?moc dekuji (Iren)
Foto
Milá Iren, no, ještě nějaké zážitkové vzruchy zažijete, ale naštěstí už se Vám to blíží ke konci. Od narozenin v r.2017 jste dospělá, tak gratuluji, ale navíc jdete do daleko lepších a pohodovějších čísel, než jakými jste dispozovala doteď. Bude Vám připadat, že se snad vznášíte. Vše půjde snadněji a rychleji. Po letošních narozeninách se začne pomalinku uklidňovat a srovnávat rozruch tohoto i posledních let. V květnu až srpnu budete řešit zásadní otázky, měnit s chutí něco, co Vás už štve. Je to odrazový můstek do lepších časů.
Dobrý den p.Lenko, chtěla bych poprosit o odpověď co udělá má nová práce se vztahem. Partner je rád,že mám práci která mě baví, ale má problém s tím,že jsem přes týden služebně mimo domov.Ja jsem 8.9.1972 a přítel 2.4.1967.Děkuji za odpověď. (Šárka )
Foto
Milá Šárko, každým rokem máte stoupat výš a výš. A týkat se to bude především práce, hlavně přelom r.2019/2020, vyšší pozice nebo dokonce Vaše vlastní rozhodnutí pro podnikání. Partner má potřebu jinou, být stále u někoho, ale přitom ho, někdy milým a někdy silným strkem zatlačovat kam potřebuje on. Od r.2019 se u něj budou více projevovat majetnické sklony. Zkuste neslevit z Vaší dobře nastartované cesty.
Prémiová otázka
Foto
Milá Heleno, od října byste se měla pro něco nadchnout, např. výstavy, divadlo, chodit na kurz, abyste získala přehled a mohla komunikovat s různými lidmi a pochopila jejich myšlení i city. Po novém roce se můžete pak cítit silnější sama sebou a odvážnější. Možná Vás zaujme nějaká činnost či práce, při které se potkáte s mužem, který bude mít podobné potřeby jako Vy a bude též na cestě hledání. Od dubna Vám začínají taková čísla, že vše bude naruby a jinak, než jste si kdy myslela. Ale hezky naruby. Změny k lepšímu.
Prémiová otázka
Foto
Milá Peťko, Od příštích narozenin se posunete o level výše a i život se stane jiným, hravějším a zajímavějším. Teď se boříte níž a topíte. Oba Vás dokáží na chvíli držet za ruku, ale jen co zpozorují, že jste zase sama schopna dýchat, pustí Vás. Až pominou tato čísla a tyto stavy, objevíte možnost jak bez nich vzlétnout a tam se objeví jiný nebo jiní. A Vy zahoříte pocity štěstí, lásky, radosti... Takže bude líp, ale ještě není ten správný čas.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, od podzimu příštího roku má dcera čísla pro usazení se, tzv.uhnízdění. A předtím na jaře potká nebo bude seznámena s oním mužem.
Prémiová otázka
Foto
Milá Lenko, od června 2018 už bude vše vyřešeno a jinak, než teď si myslíte. Do té doby se budou stále vynořovat nějaké věci, které jste doposud buď neviděla nebo neslyšela nebo si něco namlouvala. Osud Vás vede k samostatnosti, abyste nespoléhala na druhé. Do narozenin máte ve všem guláš, teprve po narozeninách si dáte 1 1 dohromady, začnete mít i energii na řešení. Teď se jen zbytečně unavujete a ničíte. Zatím sledujte okolní věci a co to s Vámi dělá, co je příjemné a co ne. Po narozeninách rozhodnete, jestli s tím nepříjemným chcete i nadále být.
Prémiová otázka
Foto
Milá Marcelo, od března 2017 se rozzáříte jako sluníčko a od října jste nakloněna lásce. Takže vše již brzy.
Prémiová otázka
Foto
Milá Markéto, máte dobrá čísla, která tzv.spojují mozek a tím dokážete plně využít jeho potenciálu. Nebojte se změn, i když se Vám na začátku zdají riskantní. Potřebujete výzvy a budou Vám do cesty chodit. Neodmítejte je, některé budou zajímavé a přínosné. Nejvíce práce Vám zaberou vztahy, které budete ještě další dva roky intenzivně řešit. O některé lidi se totiž až příliš staráte. Jaro přinese spoustu pochopení a rozcestí, ale též nalezení cesty další. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Milá Mirko, Vám by nejlépe prospělo nechat se na 3 roky zaměstnat, mít jakousi pravidelnost a jistoty. Díky tomu by se i zdravotní potíže zlepšovaly. Manžel od července 2016 může fungovat jako záchrana, že něco vymyslí, zařídí a zvládne. Na jaře by si však zasloužil dovolenou či lázně nebo aspoň vypnout. Dcera by měla od listopad nastartovat aktivitu, pružnost, rozhodnost a zviditelnit sebe a byznys.
Prémiová otázka
Foto
Milá Hanko, ano, vážný vztah přijde a s ním od léta příštího roku příprava na těhotenství, které je zřetelné od ledna 2018.
Prémiová otázka
Foto
Milá Evo, od 7.10. Vám nastane vyklízecí čas. Vše, co už cítíte nepříjemně a unavujícně, byste měla přehodnotit a očistit se od nich. Tím získáte jasnější představy o budoucím směru, klid a silnější sebedůvěru. Máte hodně důležité období, které potrvá až do narozenin a kdy si můžete dát do pořádku všechny základní potřeby a jistoty, materiálno-finance-práci-osobní prostor i čas-vztahy-zdraví. Od konce roku máte silná vojenská nekompromisní čísla, tudíž slovo "musím" vyměníte za "chci" nebo "nechci". Když toto zvládnete, od narozenin se pak rozproudí energie na další směry a spoustu novinek, lidí a událostí. Tedy šťastné období.