Online chat
Dobrý den, pane Čaroději. Potkám nějakého muže zralého na vztah ? Děkuji(Terka)
Foto
Máte to v osudu, opakuji to stále, zas a znova - jakmile je to zapsáno v osudu, tak se to stane, i kdyby čas přestal existovat. Takže se loučím, na jedné straně otázek milión, na druhé straně jeden Raven, na drtivou většinu se nedostalo, ale i kdybych zde seděl až do chvíle, kdy by mi vybuchla hlava, tak se to zvládnout nedalo. Pokud budete chtít, můžete se na mě obrátit i přes argoni.com, jak vidíte, snažím se odpovědět všem a nikoho nevynechat, ale chtělo by to více času, asi tak týden, možná dva, díky za důvěru a nashle.
Dobry den Ravene prosim mrknete na me divny vztah moji sestrou a neteri porad to nejak skripe.dekuji vam za pripadnou odpoved. Krasny podzim preji.Marcela(Marcela)
Foto
Nejsou ve hře nějaké kamarádky nebo jiné "životní poradkyně"?
Vrátí se mi ten na koho si myslim(Petra H. )
Foto
Je to možné, kolem listopadu.
Dobrý den, setkám se ještě znovu s mužem, se kterým jsem se seznámila vloni v srpnu na dovolené u moře? Děkuji, Martina 48 let(Martina)
Foto
Hm, karty říkají, že ne, pokud ho ale budete sama hledat, je to možné, ale nebudete se setkáním spokojená.
Prosím o čtení z knihy života a karmické čištění. Zda je má vnučka 26.5.2009 energie dítěte ,které se mělo narodit přede mnou,nebo zda je tato energie napojena na mne. a chce moje tėlo.Dále má dcera Martina 14.8.1984,zda jsem její matka nebo jsem ji mëla pouze porodit.Nenávidí mne a je zdrojem zla které se mi dëje.?Dále jakou funkci má zastat v mém životě můj přítel Zdenek 19.6.1957 zda tam patřī či mël pouze projįt ? Zda mám nëjaký vzkaz od otce 7.1.1939 co dál? Proč mne nenávidí má matka Blažena 25.3.1941 a proč udělala něco co matka nikdy neudėlá?Jaký mėla důvod? Jak stojí v mém životě jejī partner Dalibor 5.5.1949 a zda učiní vyrovnání dluhu.Co je s domem kde žiji K.Čapka 2918/21,Chomutov. ,necítím se zde dobře čím je zatížen? .Nemohu v něm dobře žít, mám dojem,že je zatížen kletbou od předchozího majitele,který jej nedobrovolně opouštěl.Již jsem dům chtëla prodat.Dàle mám dojem,že je má kniha dopsaná a již nepokračuje dál.S jakým karmickým úkolem jsem přišla a zde mám čistit ? Orosím o pomoc a očistu (Jaroslava 13.10.1962)
Foto
Vidím, že to nemáte v životě jednoduché, ale je zde pár věcí, se kterými si děláte starosti naprosto zbytečné - vaše vnučka má svoji vlastní energii, není to energie nenarozeného dítěte, určitě bude karmicky i geneticky v pořádku, energie, které vás propojují jsou hlavně informační, to je naprosto v pořádku. Vaše dcera Martina je vaše dcera a vy jste její matka, ona není zdrojem zla, které se vám děje, ale pozor, může být trochu ovlivněná ve vztahu k vám názorem nebo názory pana Dalibora, který pravděpodobně mohl ovlivňovat i vaši matku, ale pozor, tady nemusí jít o projevy nenávisti, spíše bych v tom viděl určitou nekompatibilitu ve vzájemné domluvě, asi by to chtělo více tolerance - a to je zřejmě i vzkaz od vašeho otce, který jakoby zněl - snažte se jeden druhému rozumět a pomáhat. Potom se dokážete domluvit i se svou matkou Blaženou, pokud by to nešlo, tak by bylo dobré jít si dál svou vlastní cestou. Vzhledem k vaší matce, je možné, že budete muset řešit ještě nějaký problém, který se bude týkat dědictví a je možné, že dojde k přepisům majetku buď příští rok nebo ještě letos, o kterých sama nebudete vědět. Někdy je to důležitější než karma. Dům, ve kterém bydlíte je zatížený tím, že stojí na špatném místě vzhledem k ostatním domům v okolí, ale není to nic smrtonosného nebo nebezpečeného, kletbu bych nevylučoval, spíše by asi bylo dobré dům prodat a přestěhovat se do nájmu, to jsou ale všechno věci, které se objevují v kartách, je pouze a jedině vaší věcí, jak se sama rozhodnete pokračovat.
Dobrý den pane Argoni. Nevím, jak začít ".. Můj syn Tomi 22.4.1998 máme spolu hrozný problémy a on mi dává vinnu za celé dětství, jsem vdova. Nějak se nemůže najít, ani to co by ho bavilo dělat?! Není šťastný a ani si nevěří a holkami. Jen doufám, že se to změní. Ráda bych mu pomohla a nevím jak, když nemá žádný zajmi. Potřebovala bych poradit a pomoc mu! Děkuji (Petra )
Foto
Tady by asi pomohla odborná poradna pro mládež, problém bude složitější, než se zdá.
Dobrý večer pane Ravene,jmenuji se Žaneta nar.13.7.1973,právě se nacházím v nelehké životní situaci,jak finanční,tak i vztahové,čeká mě prosím s mými dětmi lepší budoucnost,vydrží můj vztah na dálku s přítelem 30.4.1979,nebo bude pro nás lepší vztah ukončit,což by bylo pro mne moc těžké.Děkuji předem za odpověd,s pozdravem Žanet.(Žanda)
Foto
Vztah na dálku buď zůstane na té úrovni na které je, nebo se začne pomalu, ale jistě rozpadat, se vším ostatním si poradíte, i když to bude stát hodně práce a námahy.
Milý Ravene, ráda bych se zeptala na můj nynější vztah s manželem. Již delší dobu jsem ve vztahu nespokojená, z manžela se stal kamarád, již několikrát jsem s ním o tom hovořila, ale změna žádná. Je naděje, že se vztah zlepší nebo je na obzoru jiný potenciální partner? Já Monika 1990, manžel Petr 1983. Předem moc děkuji za Vaší odpověď.(Monika)
Foto
Přijde jiný muž, nejdříve kámoš, potom z toho může být i vztah.
Mám si říct o přidání peněz? Dostanu je?(Lucie)
Foto
Ano.
Doporučuje se dělat dnes zrcadlovy rituál?(Veronika )
Foto
Dnes se může udělat zrcadlovka nejlépe na to, když se chcete nebo potřebujete něčeho nebo někoho "zbavit", aby vám šlo něco z cesty, samozřejmě to může být i sokyně v lásce nebo nějaké překážky v kariéře.
Milý Ravene, když jsem u Vás byla před pěti lety vše se naplnilo a proto nyní alespoň touto cestou se s pokorou vracím a prosím Vás o náhled. Žiji dlouho sama s dítětem (bývalý partner o dítě má zájem a pravidelně spolu tráví čas jak si oba přeji) , ale toužím po lásce a sním o jednom konkrétním muži. Dojdu s sním milostného vztahu a i trvalého partnerské vztahu. Moc Vám děkuji Slávka Moc Vám děkuji (Slávka)
Foto
Řeknu to stručně, bude to komplikované. Zatím tam tu lásku s oním vysněným mužem nevidím.
Dobrý den pane Ravene.Chci se vás zeptat co mě letos ještě čeká a jak mi dopadne operace 1.10.2018? Nebo ji mám odložit na jiný termín? (17.10.1972) Jak budu fungovat po operaci,mám změnit zaměstnání? Děkuji vám za odpověď.(Ilona)
Foto
Termín je v pořádku a po operaci budete fungovat natolik dobře, že ani nebude nutné měnit práci.
Zdravím Tě Ravene, chtěla bych se Tě zeptat, jestli přijde konečně ten pravý a kdy bych ho tak mohla potkat:), jsem býk...Moc děkuji za odpověď.(Dani)
Foto
Potkat můžeš teď do konce listopadu nebo potom až začátkem roku 2019.
dobry den zdravim vas chci se se vas zeptat jestli tento rok bude lepši dekuji za odpoved alena střelec 1969(alena)
Foto
Příští rok 2019 bude rozhodně lepší než byl tento 2018.
Dobrý den čaroději Ravene. Chtěla bych se zeptat, zda se s přítelem k sobě vrátíme,nebo jestli potkám někoho nového. Mockrát děkuji Pavla 26.6.1972(Pavla S.)
Foto
Spíše to vypadá na nového partnera.
Ahoj Ravene,co mě potká do konce roku?Zamilovala jsem se ,bude z toho víc,?Jak to cítí druhá strana..nebo si vše jen namlouvám...děkuji (MÁJA)
Foto
Nejsem si tak zcela jistý, že to bude to pravé a také nevidím z druhé strany opětování citů, asi by to chtělo rychle dořešit.
Včera jsem hleděla na měsíc a přála si definitivní ukončení problamatického vztahu, abych mohla začít úplně svobodně, bez věčných kompromisů a ohledů na druhé..podaří se to konečně? Děkuji a přeji také jen samé splněné sny(Jarmila )
Foto
To zní dobře, takže se to splní.
MOC ZDRAVIM,ODLOZILA JSEM OPERACI KYCLE UPLNE JSEM SE ZHROUTILA ,KDY BYCH MELA JIT ABYCH TO ZVLADLA.DEKUJI LENKA(Lenka KLÁSKOVÁ )
Foto
Jestli se jedná o špatné zastřešení kyčelního kloubu, tak konec října nebo listopad. Zimu byste stejně proležela v posteli. Ale hlavní slovo musí mít samozřejmě doktor ortoped.
Milý Ravene, jak to mám s finančním zajištěním? Zatím to nevypadá, že budu zajištěna důchodkyně, mám to zkusit v loterii? (Bronka )
Foto
V loterii nic nezkoušejte, spíše na Úřadu práce na sociálce.
Chci se zeptat na byka(Krystina haneckova)
Foto
Výborné konstelace pro tento i příští rok, mezi listopadem 2018 a červnem 2019 je dobré moc se nesnažit o nové věci (Uran v Beranu), ale potom je možné na svém životě konstruktivně měnit prakticky cokoliv.
Přestane se má dcera sebepoškozovat, a proč se to děje, děkuji (Jitka Podepřelová)
Foto
Chybí jí seberealizace, práce, na kterou by mohla být hrdá a zřejmě i partner, se kterým by byla spokojená.
Dobrý den,chtěla bych se zeptet,jestli je naděje,že se znovu sejdu s člověkem,kterého mám v srdci,který mě opustil.(Markéta)
Foto
Naděje je zde, bohužel, pranepatrná, těžko ale říct, jestli je lepší snažit se zapomenout nebo na něj myslet, když na něho budete myslet, tak je to něco jako magie na přivolání jiného, který může být o hodně lepší.
Dobry den.Rada bych si udelala kurz na asistenta pedagoga.Kurz začíná v březnu 2019.Rada bych pracovala s dětmi , ale kurzu se bojím.Je mi 43 let a nevim zda zvládnu uceni a testy.Mam do toho jit? Jsem narozena v dubnu.Mockrat děkuji za odpověď.(Jana)
Foto
Na to se dá říct jedině - zvládnete. Nebojte se toho.
Dobry den, Ravene, to mame stesti, ze Vas tady zase mame. Ravene, premyslime s manzelem o zalozeni rodiny, poradite mi, co na to karty, jestl ted nebo pockat a jestli to bude v poradku. Diky za radu, at se dari, Michaela(Michaela)
Foto
V pořádku bude všechno, do zakládání rodiny se můžete klidně pustit ještě dnes večer. Ono to stejně spontánně vyjde tak do tří měsíců, ale dítko bude zdravé a budete rádi, že ho máte.
Dobrý den pane Argoni, chtěla bych se zeptat zda se k sobě vrátíme s bývalým přítelem . Já 23.03.1960 on 4.4.1959 , při našem posledním setkáním vše nasvědčovalo že ano, jsem stále sama myslím v soukromí a chybí mi lidská blízkost, nevím jestli neudělám chybu, jestli mám ještě čekat , jestli je někde někdo jiný , v mém věku není moc času....Nevím co dělat..(Anna)
Foto
Buďte opatrná, v tomto případě to vypadá, že tudy cesta nevede, můžete být dobrými známými nebo kamarády, ale nevidím návrat k původním "zlatým časům".
Milý Raven, chcem sa opýtať na svoj vzťah, ktorý sme po vzájomnej dohode s partnerom ukončili, lebo mi nevedel dať to, čo som chcela a to je spoločný domov, rodinný krb. On 12.8.1974 Ja 26.10.1980. Stale na neho myslím a prechovávam k nemu city. Budeme ešte spolu alebo ma čaká niekto iný? Ak áno, kedy budeme spolu alebo kedy mi do života príde niekto? Vopred ďakujem za odpoveď. Aurora(Aurora)
Foto
Čeká vás někdo jiný, jakmile jej najdete, tak vyšumí i bolestné vzpomínky a představy rodinného krbu s původním partnerem, v tom případě to asi skutečně nešlo.
Zdravím pane Argone ,prosím o radu, náš vnuk 15.10.1999 po černém kašli dost často marodí kašel,průdušky,bolest v krku .má před maturitou a častá nemoc ho dost omezuje ,čím pomoci a jak zvládne maturitu .Děkuji děda(děda)
Foto
Tady pomůže jenom odčekat tu dobu, kdy se cítí slabý a unavený. Pokud to půjde, tak se bude muset na maturitu připravit i navzdory slabosti, černý kašel většinou nepříchází jen tak sám od sebe, chtělo by to překontrolovat všechna onemocnění, která se vyskytla ještě předtím. Jestli něco nezastydlo nebo nepřešlo do latence.
Dobrý den, mohu poprosit, zda dostanu od bývalého peníze, z majetkoprávního vyrovnání a prosím , jak se bude dál vyvíjet vztah s přítelem? děkuji krásný den Alena(Alena)
Foto
Část peněz dostanete, o druhou část se budete muset handrkovat. S přítelem to půjde nejdříve "nahoru", potom ale zase "dolů", není to jistý vztah se zářnou budoucností.
Dobrý den, pane Ravene. Myslím si to správně, že mi má matka moc v životě nepřeje a vázne mezi námi komunikace, a nezlepší se to. Děkuji Vám. Tereza.(Terka (16.6.1993))
Foto
Řekl bych, že si to myslíte celkem dobře, ale zrovna tak je možné, že negativní myšlenky, které má vaše matka vůči vám, nepramení z její hlavy. Zkuste si probrat různé sitauce z minulosti, s kým se kdy bavila a jak se potom projevovaly změny jejího chování vůči vám. Tohle spíše ukazuje na práci psychopata v rodině.
Dobrý den Ravene, moc,moc prosím o sdělení, jestli ještě letos prodám dům, nebo příští rok??? Děkuji za váš čas i odpověď. Olinka(Olinka)
Foto
Dobrý den, to vypadá až na příští rok.
Dobrý den, dostali jsme od vás odpověď,že dcera najde tento rok novou lásku, i když jen na chvilku a pak bude opravdová,ale doposud se tak neděje.Proto bych chtěla poprosit o výklad, zda se ji to spln , jak ji to karty předvídají.Děkuji(mamka)
Foto
Pořád to vypadá tak, že se nový vztah objeví, může to být až ku konci tohoto roku, to je pravda, ale vztah bude nebo možnost založit zajímavý vztah bude. Hodně samozřejmě záleží i na chtění a nechtění vaší dcery. Nejsem si jist, že jí na tom skutečně záleží až tolik, jako vám.
Dobrý den Ravene, jsem nar.28.9.1962.Před 4 lety jsem opustil svoji ženu po dost dlouhém manželství, samozřejmě kvůli jiné ženě. Dnes toho velice lituji, vím, že jsem udělal chybu a nejsem šťastný. Je ještě někdy možné, že bychom se opět s bývalou ženou sešli?moc děkuji za odpověď.(Karel)
Foto
Ano, to je zásadní chyba, nikdy nesmíte nikoho opouštět kvůli někomu jinému, to platí pro přátelství, pro vztahy i pro pracovní a obchodní vztahy. Pokud to jde, můžete tzv. "rozšířit repertoár", ale nesmí to být nikdy na úkor někoho, kdo by se dal označit jako spolehlivý "délesloužící". Sejít se s bývalou ženou můžete, ale už má někoho jiného.
Dobry den vážený Ravene.Chci se zeptat, co me čeká jeste do konce roku,zda se konečně zlepší má finanční situace a bude lip. Dale, zda změním jeste praci, případně kdy. Jana 15.1.68,23:45(Jana)
Foto
S financemi budete zápasit ještě i příští rok, ale to už tak nějak u některých lidí patří k charakteristice jejich života. V polovině roku 2019 bude líp. Práci zřejmě změníte, ale také to bude až v polovině příštího roku.
Milý Ravene, asi? je konec mého vztahu já nar.27.51958 a on 19.101961, který byl dost bouřilivý.Můžete mi říci, jestli je to vážně konec, jelikož ex?přítel nekomunikuje ani nechce a zda je to tak pro mě dobře. Je mi celkem smutno,ale je fakt že vztah se nikam neposouval a při poslední hádce jsem od něho slyšela velice krutá slova. Ještě Ravene otázku čeká mě vůbec ještě opravdu láska?moc děkuji za odpověď.(Vlasta)
Foto
Vztah je u konce, čeká na vás jiný vztah, nebojte se nových začátků.
Milý Ravene, čeká mě ještě láska, potkám toho pravého v tomto roce? (2.7.1958) (DANIELA)
Foto
V tomto roce to nebude, ale v první polovině roku 2019.
Dobrý den Ravene, prosím, mám zůstat v současném zaměstnání nebo odejít? Mám naději, že v brzké době potkám trvalého partnera? Díky za odpověď. (Lvice)
Foto
V práci ještě počkejte, minimálně do konce roku, ke konci roku je i možnost, že náhodou někoho zajímavého potkáte.
Milý Ravene, získám brzy práci? Už hledám značně dlouho, nevím jak dál. Chtěla bych i rozšiřovat kvalifikaci vzděláním, jen nevím který směr bude pro mě nejlepší. díky moc předem.(Mia)
Foto
Zkuste hledat mimo bydliště nebo úplně jinde, než bydlíte i s tím, že byste vzala v potaz přestěhování.
Dobrý den pane Ravene,nevím jaké vášně mi ještě přinese beran, ale "nálož", kterou mi během života připravil muž, který je v podstatě ale hodný, je pořádné nabrání. Vaše výklady se plní, rozvod zatím ale nechce.. Přesto, že se teď doléčuje u své přítelkyně, jsme v kontaktu, snažím se o doporučené klidné jednání, a to i z důvodu jeho nemoci. Ale žiju s pořádným balvanem na duši. Prosím můžete mi říct zda spolu budeme ještě někdy žít a pokud ano, vrátí se mezi nás i citová pohoda?. Moc děkuji (Jana)
Foto
Možnost společného žití a soužití stále nevylučuji, do hry nasaďta trpělivost a toleranci, prostě to nechte běžet, každý je nějaký a pokud onoho muže máte ráda díky něčemu, co dokázal v minulosti, tak svůj vztah k němu nemusíte měnit, i když on sám se zřejmě změnitl několikrát a to i dost překvapivě. Dávejte pozor hlavně sama na sebe.
Kdy vyhraji vetsi financni částku?(Věra)
Foto
Nevyhrajete, vůbec se na to nespoléhejte, princip Fortuny se u vás bude projevovat spíše jako princip vrtkavosti a nestálosti, který může proniknout do jakékoliv části a fáze vašeho života. Na druhou stranu si občas vsadit můžete, ale skutečně jenom rozumné částky, tím se to dá částečně vyprovokovat. Rozumná částka je částka, která se ani neprojeví v rodinném rozpočtu.
Dobrý den, na začátku léta jsem poznala nového partnera, se kterým je mi velice dobře. Jakou perspektivu má náš vztah? Já 19.5.1976, on 25.10.1969. Nika(Dominika)
Foto
To bude v pohodě, pouze v případě, kdyby se partner začal projevovat jako "urážlivý" nebo "citlivý na slovíčka", tak si na to prostě dávejte pozor.
Dobrý den pane Ravene, Chtěla bych se zeptat na vnuka zda udělá autoškolu a zda se zlepší ve škole. Dále bych se chtěla zeptat , jak to dopadne s be2 com , jestli nás budou vydírat.Nar.31.7 2000. Děkuji Jana(Jana)
Foto
Autoškola vypadá dobře, to se zvládne, zlepšení ve škole je také takové, přímo ve vzduchu visící - a to jednání s tím, že se vás někdo bude snažit k něčemu nutit, tomu se bohužel tak úplně nevyhnete, ale když se nedáte, tak zvítězíte.
Dobrý den Ravene přeji, můžete se prosím podívat na můj vztah s přítelem? Jakou máme před sebou budoucnost? Děkuji moc.(Helena)
Foto
Jedním slovem - zašmodrchanou, tady to bohužel vypadá, že budete muset překonávat nějaké komplikace, se kterými jste nepočítala a najednou tady jsou.
Dobrý den, pane Ravene. Čeká mě nová práce a v jaké oblasti by mohla být ? Dělám něco špatně při hledání nebo jen prostě nemám štěstí ? (Terka)
Foto
Nemáte štěstí, počkejte s hledáním do listopadu, tedy nečekejte, ale nespoléhejte se na to, že práci najdete do konce října. Práci můžete mít v jakékoliv oblasti, ve které se cítíte dobře, úplně vás vidím jako recepční v hotelu.
Dobrý den. Zajímalo by mě, jestli se uklidní trochu rodinná situace a rozvede se sestřenice se svým manželem nebo to rodeo bude nadále pokračovat ? Děkuji a přeji pohodový podzim.(Eva)
Foto
Zatím to vypadá na rodeo na pokračování, rozvod v kartách nevidím.
Dobrý den, Ravene, prosím, vyskytne se v nejbližší budoucnosti i u mě konečně "Ten Muž" a bude to již ten pravý? Moc děkuji za Vaši odpověď a přeji krásný podzim(Zuzana)
Foto
V nejbližší budoucnosti to přímo nebude, protože má se někdo objevit, kdo bude s vámi do konce tohoto roku a potom teprve se objeví Muž s velkým M, ale to může být odhadem v únoru nebo v březnu 2019.
Dobrý deň, chcela by som spýtať na vývoj vzťahu s priateľom, ja 10.4.1965, priateľ 10.11.1955. Ďakujem(katka)
Foto
Vývoj bude, hlavně, když se nebudete snažit o nějaký rychlý vývoj. Spíše by asi bylo dobré snažit se vztah zachovat na takové úrovni, na jaké je dnes a on už se bude vyvíjet a vzkvétat a nic ho nezadrží. Konstelace jsou prostě dobré, jenom to nechtějte urychlovat.
Dobrý den, Ravenku. Chci se Vás zeptat, jestli mě čeká vážný vztah. Děkuji.(Tereza)
Foto
Ano, čeká, když se ptám na časové možnosti, kdy by se mohl projevit, tak vycházejí dobře měsíce říjen, prosinec 2018 a celá první polovina roku 2019.
Mily pan Argoni, neviem, ci sa dostane na mna, budem vdacna, ak ano. Chcela by som vediet, ako sa bude vyvijat vztah so starsim muzom, ja cerven 1975, on kveten 1953 a ako sa mi bude darit v praci. dakujem! (Sona)
Foto
V práci to bude tak nějak stejné jako to bylo, není zde vidět žádný zvláštní postup nebo posun "kupředu", ale ani žádné propady nebo možnost o práci přijít, k tomu samozřejmě patří i zachování práceschopnosti. A vztah, na který se ptáte, vypadá docela docela dobře, když nebudete čekat zázraky, tak normální, příjemný vztah, který potěší a srdece zahřeje z toho bude.
Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat jestli se dočkám vnoučat. Kdy a kolik a jestli od obou dcer. A ještě zda se dočkáme vlastního domku. Mockrát Vám děkuji a přeji krásný den.999(999)
Foto
Bude to od obou dcer, od každé jedno a když bude mít jedna kluka, bude mít druhá holku. Vlastní domek se může zrealizovat už příští rok 2019.
Dobrý den , prosím můžete mi zdělit zda se uzdraví moje dcera, 26.4.1988.Předem dekuji (Věra)
Foto
Uzdraví se, i když to bude komplikované, musíte věřit.
Dobrý deň p.Raven , dočkám sa tehotenstva ? Ja 17.12.1975(Slavka)
Foto
Ano, je to velmi pravděpodobné, i když je také možné, že nad tím už někdo i zapochyboval, ale dobré měsíce k tomu jsou listopad, prosinec a leden, teď, co přijdou.
Dobrý den, Ravene, co mne koncem roku hezkého čeká? Děkuji a přeji krásný den. (Dagmar)
Foto
Budete spokojená a zdravá, seznámíte se s někým, kdo vás pobaví a něco hezkého si koupíte, možná i na pár dní někam pojedete, kde vás to bude bavit.
Dobry den,chtela bych vedet,zda se muj byvaly pritel ke mne vrati a co ke mne nyni citi.Je nar.17.6.1955,ja 5.3.1966(romana)
Foto
Nevypadá to moc růžově, spíše se nevrátí a co cítí? Vzpomíná a myslí na vás jako na známou, ale není v tom už to správné rozechvění jako dříve.
Dobrý den, dostaví přítel dům. Děkuji(Iva)
Foto
Tady to vypadá trochu smutněji, protože se zdá, že přítel má málo odborných pomocníků a jestli ten dům staví sám, tak letos bude zima rychlejší a příští rok se to bude protahovat z různých jiných příčin.
Dobrý den pane čaroději, čekají mě v říjnu mechtle? děkuji za odpověd(Káča)
Foto
Určitě, ani kvůli tomu nebudete muset chodit na nějaké zábavy nebo slavnosti, jak to tak vypadá, najde si vás to samo.
Dobrý den, přinese mi konec roku něco dobrého.Děkuji(Iva)
Foto
Možná dokonce dostanete nějaké penízky, se kterými vůbec nepočítáte. Jinak by měl být celkem klid, s nikým se nejeví kolem vás žádné zbytečné konflikty.
Dobrý den Ravene. Narodila jsem se 10.3.1983 ve večerních hodinách a ráda bych věděla. co mě čeká koncem tohoto roku a co příští rok. Děkuji, Romana(Romana)
Foto
Patříte k lidem, kteří mají v horoskopu planety pouze v jedné polovině, ve vašem případě to znamená trochu nestálost a někdy i nespokojenost, která ale prakticky s ničím jiným nesouvisí. Slunce a Merkur v Rybách, takže budete ještě teď a celý příští rok řešit hlavně práci a finance, mezi Kozorohem a Vodnářem máte Měsíc a Černou Lunu, což může v současné době znamenat určité potíže právě v oblasti pracovní, ale není to nic velkého, co by se nedalo překonat. Žádné katastrofy, nehody nebo neštěstí vás nečekají.
Dobrý den, v práci nás čekají změny - odchází šéf, nálada je divná - mám se na něco připravit? Hrozí mi něco? Myšlenky na odchod mám dlouho, ale hypoteká se neptá ... Děkuji.(Verča)
Foto
Ještě zůstaňte, zatím se jeví jako jediná hlavní změna, nový šéf.
dobrý den pane Ravene, prosím Vás jak to vypadá s mým zdravím? Ještě bych se ráda zeptala na dceru čeká ji pravá láska nebo bude v životě sama. ,mnohokrát děkuji a přeji Vám všechno dobré(Dáša)
Foto
Na zdraví padají karty "vše se v dobré obrátí, i když to bude dlouho trvat", takže to bude chtít hlavně vaši trpělivost - a na vaši dceru čeká láska jak trám, jak se lidově říká, sama rozhodně nezůstane nebo prostě nemusí, to by se k tomu musela sama rozhodnout, je to spíše v jejích vlastních rukou.
Dobrý den, jak to bude vypadat u mě v práci? Zůstanu na stávajícím místě? (Hana)
Foto
Nezůstanete, přijde nová příležitost, vypadá to, že se to stane tak během tří měsíců a budete spokojenější.
Dobrý den čaroději Ravene, jak se mi bude dařit po zbytek roku v rovině práce i mimo ni? Zvažuji o změně. Děkuji za odpověď. Zuzka(zuzana)
Foto
Jak to tak z hlediska všeobecných konstelací a podle karet vypadá, tak žádný velký problém na vás nečeká, konstelace na změnu, respektive přímo pracovní změnu jsou nejlepší v listopadu 2018, ale stejně bych řekl, že ke změně ještě nedojde, spíše až na začátku roku 2019. Jinak vás čeká hlavně spokojenost a pohoda.
Dobry den mily Ravene, jsme nar.3.8.1954,co me ceka na podzim.Hlavne zdravi.Take deti Ondrej 2.2.1979 a Jirka 29.4.1986.Dekuji Vam za Vas cas at se i Vam dari(iva)
Foto
Zdraví bude celkem v pořádku, mohou se sice objevit klasické potíže, spojené s bolestmi kloubů, to ale opět pomine, v nativním horoskopu máte všechny planety v jedné polovině horoskopu, což se často považuje za projev pevné vůle nebo i sklony k ovládání ostatních, třeba i rodiny, potom se občas objevují bolesti v šíjové oblasti a bolesti hlavy. Komplikace můžete mít s lidmi, narozenými ve Štíru. Jirka bude v pohodě, mohl by mít i nějaké podnikatelské nápady nebo nějaké zajímavé nápady, týkající se práce a financí, a Ondřej bude také v pohodě, podle tranzitních konstelací je možné, že se vzpamatovává z nějaké negativního prožitku, týkajícího se rodiny nebo vztahu, možná zažil nějaké zklamání nebo se mu něco nepovedlo, ale i to bude ke konci tohoto roku pryč.
Zdravím pane Raven, jak dopadne prosím manželství mého syna /15.3.1983/ a snachy /13.4.1979/. Díky babča(marsel)
Foto
Bohužel to nevypadá zrovna nelépe, potřebovali by oba do vztahu zařadit více tolerance a úcty jeden k druhému, ale to už asi nebude možné. Jinak to obecně vypadá, že si pojedou víceméně samostatně, každý po své vlastní cestě. Jestli přitom budou a zůstanou fyzicky spolu, to už záleží jenom na domluvě a možnostech, ale zřejmě tam budou ve hře i jiné vztahy.
Dobrý den Ravene, prosím chtěla bych vědět, jak se svým životem dál naložit, hlavně, co se týká pracovní sféry. Kam směřovat, děkuji velmi za odpověď. Jana. 4.5.1972 v 0.30 hod, Brno.(Jana.)
Foto
V současné době máte poměrně dost zmatené tranzitní konstelace, setkávají se v horoskopu Merkur-Venuše-Černá Luna, to jsou zmatky v práci, zmatky ve vztahu, i když jsou to vlastně ty zmatky, které si zatahujete z pracovní sféry a dále se vám v tranzitním horoskopu vyskytuje poměrně vzácná konjunkce nat. Měsíční vzestupný uzel - tranzitní měsíční sestupný uzel v Kozorohu, jsou to vlastně prohozené Měsíční uzly a to často přináší do života stavy, které se vyznačují jakoby zmateností, najednou nevíte kudy a kam jít, jak pokračovat v práci a v životě a hlavně v seberealizaci. To časem pomine, i ten čas se může počítat na měsíce, jak to tak vypadá, tak ke konci tohoto roku už na tom budete lépe. V současnosti by bylo dobré, zamyslet se nad tím, co chcete v životě dělat, čím se zapsat do dějin, když ne vlastního národa, tak alespoň vlastní rodiny a potom si jít za svým. Podle všeho budete hodně samostatná a je možné, že vás trochu ničí nutnost v práci se někomu podřizovat, to se dá napravit tím, že začnete něco dělat jen tak sama pro sebe, i kdyby to měla být zpočátku zájmová činnost nebo něco, co vás více těší, než přináší užitek.
Dobry den, nemuzu se rozhodnout, zda s nim zustat, vytrvat a doufat, ze se rozhodne pro mě - nebo odejít a přerušit kontakt navždy? Každý den to cítím jinak. On se mě také nedokáže vzdát, ale přesto nedělá nic pro to, aby se mnou byl ... dělit se o nej nechci a čekat na to, která z nás bude vyvolená mě privadi k nepříčetnosti. Mate pro mě prosím vzkaz? Dekuji. (Veronika )
Foto
Tady je řešení celkem jasné a vypadá to na jediné rozumné řešení - když se s dotyčným rozejdete, dá se očekávat, že si do konce roku najdete někoho, s kým budete spokojená a kdo tady potom bude jenom pro vás.
Dobrý den pane Raven, mám dotaz, zda vše dojde ke zdárnému konci s naším mobilním domem. Již to trvá dlouhou dobu a dodavatel nějak nekomunikuje a nyní je to u právníka. Moc Vám díky za odpověď. Marsel(Marsel)
Foto
Bude to ještě nějakou dobu trvat, podle všeho, jak to tak vypadá, tak panu dodavateli došly peníze nebo se ocitl v sekundární platební neschopnosti nebo má nějaký dost velký problém s vlastní ekonomikou. Je možné, že to bude muset řešit soud.
Dobrý den, pane Ravene, s napětím čekám rozhodnutí o přijetí na místo studijní referentky na VŠ, jak to dopadne? Měla bych tam nastoupit od prosince. Také jsem se seznámila s Karlem,24.2.1968, studuje stejnou VŠ jako já. Mimochodem měl jste pravdu, přijali mě tam:)Vypadá to na perspektivní vztah-společné bydlení, svatba, dítě? Také bychom chtěli spolu chodit do tanečních ještě letos, vyjde to? Děkuji, Katka.(Katka)
Foto
Možnost přijetí na místo studijní referentky vypadá celkem dobře, s velkou pravděpodobností to vyjde tak, abyste byla spokojená, pracovní změna na prosinec se rovněž hodí do osudového plánu a s tím vztahem si dejte pozor na to, že právě nyní jsou vzhledem k vašemu příteli konstelace, které říkají, abyste ke vztahu přistupovala citlivě - setkává se v tranzitním horoskopu nativní Venuše s tranzitním Marsem a Černou Lunou a Měsíčním sestupným uzlem, "nejlepší" konstelace na to, abyste se pohádali kvůli nějaké maličkosti, takže pokud právě plánujete například tento víkend a vašemi příteli se to nebude hodit, tak s ním nesmlouvejte, ani ho nepřesvědčujte, mohla by z toho být krize. Negativní konstelace se rozpadnou až kolem poloviny října 2018, potom budou ještě až do listopadu o něco lepší konstelace na práci než na šťastný vztah. Kdyby se něco odehrálo, co by potřebovalo menší konzultaci, tak se mi raději ozvěte.