Online chat
dobrý den, dnes mám svátek, chtěla bych najít správného parťáka pro život. Kdy to bude? Děkuji za odpověď. Přeji hezký den(Hana P)
Foto
Otázka číslo 537, ale když máte ten svátek, tak se na to ještě podíváme - podle karet - Úspěch, Mág, Slunce - celá druhá polovina tohoto roku 2019 vám bude příznivě nakloněná, ale musíte toho sama využít. Nejde jen čekat.
Milý Ravene, co mám dělat, abych měla dostatek peněz na všechno co v životě potřebuji...?(SAGALI)
Foto
Tak to je otázka, jejíž zodpovězení by mohlo docela dobře zajímat i ostatní. Na získání peněz, abyste měla co "potřebujete" vám stačí rodný list, tady trochu pozor na formulaci, protože to, co potřebujete, vám může dát i stát pomocí sociálních záplat. Pokud si řeknete, že chcete hodně peněz, musíte to formulovat, že chcete tolik peněz, abyste si mohla koupit "cokoliv, co chcete". Ne, co potřebujete. Samozřejmě větší množství peněz můžete získat jen pomocí rituálů a magie, na to vám nepomůže ani práce, ani poctivá snaha být v něčem nejlepší. Vždy je to pouze a jedině náhoda, kterou se můžete snažit tak trochu vyprovokovat, která musí zasáhnout do vašeho života. Zkuste najít jednoho jediného, skutečně bohatého člověka, kterému k jeho bohatství nepomohla náhoda. Nenajdete. Není proto žádný racionální návod, jak se stát až nechutně bohatým. Vycházím samozřejmě z předpokladu, že když budu někomu doporučovat magické rituály, tak nebude považovat můj návrh za "racionální". A v podstatě bude mít pravdu. Opět by to bylo na delší povídání, ale chystám se na tohle téma napsat knihu, akorát teď na to nemám prachy, takže sháním sponzora nebo nějakou dotaci. No nic, budu muset končit, i kdybych se rozkrájel, což zatím ještě zkoušet nebudu, tak nemohu příval dnešních dotazů stihnout, tak zase budeme pokračovat příště, pokud byste měli něco urgentního, tak mi dejte vědět, budu se snažit, abychom se zde setkali zase příště, třeba za 14 dní, jak nám bude přát Štěstěna a paní Náhoda.
Zdravím Vás Ravene, chtěla bych se Vás zeptat, protože mám poslední dobou ve vztazích zmatek, jestli poznám, kdo je pro mne v lásce ten pravý, připadám si, že pořád jako by v tom trochu tápu....a mám trochu obavy, jestli nedělám pro věc moc, nebo naopak málo....no jak píšu, mám v tom zmatek:) Moc děkuji a přeji všechno dobré(Danka)
Foto
S kým se cítíte dobře, ten je pravý. Pokud ale chcete perspektivní vztah, ekonomicky zajištěnou budoucnost, rodinu, děti a podobně, může se bohužel snadno stát, že se s panem, který bude v tomto směru dokonalý, nebudete cítit úplně dobře - potom je otázka, co je pro vás důležitější, jestli se budete chtít obětovat pro děti a pro rodinu nebo jestli budete chtít někoho, s kým se budete cítit báječně. Většinou to dopadá tak, že skutečně nádherné a parádní vztahy jsou dost krátké, zatímco ty dlouhodobé a "spolehlivé" dovedou být i pořádně otravné. Pokud chcete někoho, s kým se budete cítit hodně dlouho skutečně dobře, tak to už vstupujete do vyšší ligy, která má trochu ostřejší pravidla.
Dobry den pane Ravene, co mne ceka a nemine? Dekuji. Elena(Elena)
Foto
Tak to je opravdu dobrá otázka, ale to by chtělo udělat si na rozbor celkové situace tak dvě hoďky času a probrat to krok za krokem, a v minulosti rok za rokem.
Dobrý den pane carodeji,potkám do příštího uplnku chlapa-milence ze kterého se mi podlomi,nejen 😊,kolena? Jak mu mam vyrazit naproti.známé se už nebo je to pan Nový?dekiuji(Kaca)
Foto
Pořád to vypadá hodně dobře, chce to trochu více aktivity z vaší strany, myslím tím konstruktivní a užitečnou aktivitu, však víte, co myslím.
Prečo sme prehrali súd 18.6.2019 na OS v Piešťanoch pod značkou 5C/367/2012, keď pravda bola na našej strane? Ďakujem(Ľubica)
Foto
To vypadá na trochu předem upravený výsledek.
Milý Ravene nemůžu přestat myslet na bývalého milence. Obnovi se pouto mezi námi a bude z toho třeba láska? Děkuji za radu. (Marta)
Foto
Tak tady by to chtělo rychle nějakého nového milence a pokoušet se to obnovovat s ním.
Dobrý den pane Ravene, já střelec ona panna, jak to bude? (Ladislav)
Foto
Dohromady to docela jde, bude to chtít jen doladit ekonomické parametry.
Dobrý den, ozve se mi člověk u kterého dlouho čekám na zprávu? (Martina)
Foto
Ne. Je mu to jedno.
Milý čaroději s někým zažíváme pěkné chvilky, je to jen o sexu, nebo je tam něco víc? Děkuji. (Maruš)
Foto
Co byste chtěla víc?
Zdravím vás milý Ravene. Mám v srdci jednoho chlapa, cítí on ke mě taky lásku? Děkuji za odpověď. (Marta)
Foto
Nevím, jestli se to dá nazvat láska, ale nějaký vztah tam je. Majetek a život bych na to ale nesázel.
Dobrý den Ravene, delší dobu se scházíme s mužem, ale poslední dobou to mezi námi chladné. Změní se to k lepšímu? Děkuji za odpověď. (Martina)
Foto
Změní se to k horšímu.
Chce mě Petr?(Ivana)
Foto
Tady to bohužel vypadá, že moc ne. Možná, kdyby bylo mnohoženství, tak by chtěl.
Dobrý den, dali jsme si s manželkou pauzu na 4 měsíce. Vrátíme se k sobě nebo se rozvedeme? Já štír ročník 1970, manželka rak 1976. Děkuji za odpověď.(Martin)
Foto
Pauza se ukazuje jako docela moudré řešení, čili by mohla pomoct.
Krásný den Vám přeji Ravene prosím řekněte mi jak se vyvine mé manželství s Jiřím 29.4.1971 a jak to bude s mou prací. Děkuji za odpověď Iveta 19.7.1970 🍀(Iveta 🍀)
Foto
Budete to mít složité, protože se jeví komplikace jak v jednom, tak i v druhém, chtělo by to trochu hlubší a delší rozbor.
Dobrý den, rozešel jsem se s manželkou (dali jsme si pauzu). Vrátíme se k sobě(Martin)
Foto
Vypadá to, že ano, i když by ona pauza mohla být i trochu delší.
DOBRÝ DEN, PANE RAVENE, PROSÍM KLIDNĚ O JEDNOSLOVNÍ ODPOVĚĎ. BYL MŮJ SKONČENÝ VZTAH S MILENCEM KARMICKÝ ? DĚKUJI.(IRA)
Foto
NE
Dobrý den, bude syn nadále studovat stejnou vysokou školu nebo dojde ke změně školy? A bude vůbec studovat? Děkuji.(Iva)
Foto
Je pravda, že se zde jeví i dost pravděpodobná možnost, že ze školy prostě odejde, ale jinak je více možné, že bude studovat stejnou vysokou školu.
Dobrý den pane Ravene, ráda bych se zeptala, zda mě v brzké době čeká nová láska nebo zda se urovná starý vztah. Moc děkuji za odpověď. Dáša(Dáša)
Foto
Zatím to ještě vypadá na urovnání starého vztahu.
Dobrý den, chci se zeptat, čeká mě něco hezkého?(Iva)
Foto
Samozřejmě, nejste přece prokletá a nejste ani "bez nápadu".
Hezký den pane Ravene,muž má "zamotanou" hlavu s pozemky, které vlastní dohromady s bratry. Najde se v nejbližší době vyřešení celé záležitosti v podobě konečného rozdělení mezi jednotlivé vlastníky? A má vyvolat jednání sám nebo příjdou s návrhem oni? Děkuji.(Iva)
Foto
Nejlepší řešení by bylo, kdyby jednání vyvolat sám a kdyby se nesnažil, jak se říká, urvat pro sebe to nejlepší, spíše aby se snažil, mít to celé bezbolestně z krku a za sebou. Sám bych to asi řešil tak, že důležitější by bylo celou záležitost skončit a pryč od toho. Kdyby se hledalo spravedlivé řešení, tak byste museli čekat, až se všechny pozemky prodají a potom si rozdělit peníze, ale to je asi hloupost. Vždycky se někdo najde, kdo bude hudrat, že byl "okradený" nebo se bude cítit vzhledem k ostatním "ve ztrátě". Tady ale může nastat pouze jediná ztráta a to je ztráta času. A čas je život.
Dobry den, ceka me v pristich dvou mesicich laska?(Katerina 12.9. 1988)
Foto
Může být, v kartách je Řešení, Hojnost, Nadbytek, čili z osudového hlediska je všechno dobré, bude spíše záležet na tom, jak se různých příležitostí chopíte vy sama.
Dobrý den, spíše než co mě čeká o tomto úplňku bych se ráda zeptala, co mě čeká do konce roku 2019, tedy jestli budu řešit něco konkrétního/zásadního č zlomového. Děkuji. Tereza, 1993(Terka)
Foto
Nevypadá to na řešení něčeho, co by skutečně mělo nějaký zásadní význam ve vašem životě. Takže, jinými slovy se může stát, že něco řešit budete, ale i když si sama budete myslet, že je to veledůležité nebo velezásadní, tak se ukáže, že hlavní řešení téhož problému má teprve nastat - mluvíme o následujícím roce 2020.
Dobrý den,Ravene,chci se zeptat,kdy se konečně objeví žena ,s které si doslova sednu na zadek? 17.5.1981 (20:20) Moc děkuji za odpověď.(Luděk)
Foto
Dobré období je pro vás v tomto smyslu, říjen a listopad tohoto roku. Nechte se překvapit.
Dobrý den, pane Argoni, jsem pravidelnou návštěvnicí Vašich web.stránek a denních příspěvků, jsou inspirativní a k zamyšlení. Cítím, že jsem na jakési křižovatce v životě. Bude to dál jen lepší ? Konkrétně vztah s manželem a mé zdraví. Velmi děkuji za Vaši odpověď.(Evka)
Foto
Děkuji, řekl bych, že jdete správnou cestou, což dosvědčují i pravidelné návštěvy mých web. stránek, dávám tam ty nejdůležitější poznatky ze života, neříkám, že to nutně musí být to nejlepší koncentrované moudro na světě, ale přece jenom vychází vše z osobních zkušeností a často i sdělená zkušenost se může v životě uplatnit stejně jako zkušenosti vlastní. Jak by možná řekl i Mistr Jan Hus, nač se nechat dvakrát za sebou upalovat? Stačí (nechat) se spálit jen jednou. Takže, jak váš vztah s manželem, tak i vaše zdraví v kartách i podle všeobecných konstelací vypadá dobře. Tedy v tom smyslu, že vy sama jdete správnou cestou.
Dobrý den, chtěla bych se dnes zeptat na svou sestru... zhruba před tři čtvrtě rokem odešel její muž k milence,půl roku ji stále tvrdil,že se vrací, že není vše takové úžasné jak to vypadá, ale je stále s ní. Jak to vypadá s jejím životem (je Štír) dále,co bydlení a je tam nějaký nový vztah? Díky moc. (Ivka)
Foto
Pokud je Štír, tak je všechno jasný. Měl by se co nejrychleji připravit rozchod-rozvod-bratrství a hlavně rozdělení majetku. Tady často platí, kdo dříve přijde, ten víc urve, ale mělo by se to co nejrychleji vyřídit. A bude klid. Dokonce se tím zvedne i pravděpodobnost, že by se pan Nezbeda vrátil. Je celkem jedno co a jak vypadá a jak je to napsané na papíru, důležité je, kde kdo je a jak se přitom chová.
Dobrý den,prošli jsme si s mužem složité období a proto bych se chtěla zeptat jak se bude život vyvíjet dál...stále existuje jeho milenka,která jej kontaktuje,on tvrdí,že vše vyřešil,že přece nevymění 90 procent za 10,ale je to ta tečka na konci? Děkuji.(Ivča)
Foto
Období mohlo být složité, stejně jako je složitá i současnost, protože s velkou pravděpodobností zůstává ještě hromada věcí nevyřešených či nedořešených. Ale, z takového toho hlavního pohledu to vypadá tak, že pokud bychom se ptali, jestli pan manžel od vás odejde (myšlena je dohledná doba, tak do roka a do dne), tak odpověď zní, neodejde a pokud se budeme dále ptát, co by mohlo být i do budoucnosti takovou hlavní pojistkou, aby se nic podobného nestalo, aby vás neopustil a prostě, aby ho žádná z těch krutých a nelítostných sexuálních bestií, kroužících kolem vašeho hnízda, nevyrvala z lůna rodiny a neodnesla vám ho, tak odpověď se skrývá právě v té možnosti výměny 90 za 10. Položte si hlavní otázku, čí je byt, ve kterém bydlíte? Popřípadě barák, ve kterém žijete? Kolik kdo bere a kolik přispívá na společnou domácnost, na koho je napsaný případný leasing nebo hypotéka, kterou splácíte? A když shrnete všechny ekonomické veličiny, včetně smlouvy, kterou můžete mezi sebou mít, tak, pokud je to 90 na 10 ve váš prospěch, tak máte pana manžela pojištěného lépe, než kdyby byl na řetízku s kroužkem v nose.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svého syna nar. 22.11.1986 jestli bude dál žít se svojí přítelkyni a zda se jim narodí miminko. Dále na mojí dceru nar. 23.8.1988 zda si jako svobodná matka najde manžela, nebo už zůstane sama. moc děkuji a přeji Vám hodně zdraví a pohody v životě.(Marie)
Foto
Nejsou tady žádná negativní znamení, ani znamení prohry a smutku, takže vše kladné, na co se ptáte se může velmi dobře splnit, mohou být trochu potíže s početím miminka, ale i to by se nakonec spravilo, stejně jako si i vaše dcera najde manžela - pokud samozřejmě bude sama chtít.
Dobrý den, pokud by se to dalo nějak říci, žena jakého znamení by se nejvíce hodila k muži ve znamení ryba?(nevím jakého dne)
Foto
Rak
Dobrý den. Chci se zeptat na kamaráda. Budem dál spolu? Dekuji(Blanka)
Foto
Všechno se zdá dobré až na jednu maličkost - u kamaráda se objeví touha po nějaké změně, může to být změna práce nebo změna bydlení nebo touha něco nového se naučit, něco vystudovat, prostě jakákoliv touha po jakékoliv změně - a to je právě to, z čeho byste mohla mít i trochu strach, protože by to mohlo být ve vašem vztahu i slyšet - jako opakující se hádky a neshody a nakonec i jako písnička či melodie na rozloučenou.
Dobrý den, pane Ravene, prosím, najdu v dohledné době práci. Děkuji(Eva)
Foto
Současné konstelace jsou dobré jak na partnerství, tak i na komunikaci a na práci a obecně na domluvu mezi jednotlivci i národy, takže se do celkově se šířící harmonie vejdete i vy s hledáním práce.
Dobrý den, dopadne dobře operace babičky anebo budou komplikace. Děkuji. Vnučka.(Vnučka)
Foto
Mělo by všechno dopadnout dobře a bez komplikací.
Krásný den, Ravene, ráda bych věděla jestli se pohneme dál ve vztahu s mým kamarádem. Po úplňku bychom měli mít schůzku...... Zadaří se mi konečně v práci? Nar. 1.7.1986(Artemis)
Foto
Podle tranzitního horoskopu se ukazuje, že je možné, že váš kamarád se trochu obává jistých dominantních rysů ve vaší povaze a ve vašem chování. Znáte pořekadlo, když ptáčka chytají, pěkně mu zpívají - a tady je trochu nebezpečí, že si váš kamarád může připadat jako ten ptáček nebo prostě může mít i z očekávané schůzky dojem, že je na lovu, ale ne jako lovec, nýbrž lovná zvěř. V oblasti práce vypadá všechno dobře, pokud budete očekávat nějaké "potíže", spíše si dejte pozor na druhou polovinu příštího roku 2020. V září 2020 dojde ve vašem tranzitním horoskopu ke konjunkci nativní a tranzitní Černé Luny v Beranu, to by se mohlo projevit ve vaší práci nějakou disharmonií a mohlo by se to týkat i vztahu s přítelem, kamarádem nebo partnerem.
Dobrý den, můžete mi prosím pane Ravene vy věštit, jestli nakonec novou práci, o kterou se ucházím, získám, anebo raději na další kolo pohovoru nechodit ? Děkuji. (Blíženka)
Foto
Blíženci mají v současné době (a ještě dlouho budou mít) v opozici, ve Střelci planetu štěstí Jupiter. Je sice v opozici, takže štěstí může zapůsobit i jako princip vrtkavosti, ale určitě by bylo lepší na další kolo pohovoru jít, protože, i kdyby to nevyšlo, tak to bude působit jako rituál pro další "boj" o dobré pracovní místo. V tomto případě může dokonce osud rozhodnout i tak, že pokud místo nedostanete, později poznáte, že to bylo dobře, protože by mohly nastat potíže, o kterých zatím ještě nemáte tušení nebo je nemůžete správně odhadnout. Je to něco, jako zoufalství cestujícího, který se zpozdil a nestihl se nalodit na Titanic.
Dobrý den. Ozve se mi Hynek nebo ho vygumovat z hlavy ? Díky(Carry)
Foto
Na dvě sejmutí karty praví, že lepší je pana Hynka vygumovat, to znamená, vzhledem k dnešním konstelacím - překrýt vzpomínky na Hynka jiným mužem a radostí z nové známosti.
Dobrý den, Ravenku. Co prosím přinese mě úplněk ve Vodnáři ? (Včelka)
Foto
Dnešní úplněk přeje vztahům, manželství, partnerství, sexu (dokonce i manželskému sexu) a navazování nových vztahů. Nemusí to nutně probíhat tak, že se dnes všichni nezadaní s někým seznámí, ale obecně nastane spousta náhod, které se následně dají vtipně využít buď k navázání nového vztahu nebo ke zlepšení vztahu, který již lehce uvadá. Takže vše se bude odrážet hlavně od toho, v jaké současné partnerské situaci se nacházíte a v druhé řadě je nejdůležitější otázka, co s tím sama chcete udělat. Potom už platí pravidlo, odvážnému štěstí přeje.
Dobrý den, jaké bude prosím mé následující období v lásce. Čeká mě vztah nebo alespoň kamarád/milenec nebo budu mít opět tento rok smůlu. Děkuji(Tee)
Foto
Je zajímavé, že právě dnešní úplněk má zvláštní, přímo magickou moc, která přeje lásce a vztahům, takže je dobré alespoň nějakou dobu věnovat myšlenkám na partnerství a zvláště potom myšlenkám na to, co by se mělo a mohlo v partnerství změnit, popřípadě konstruktivně rozvinout a není-li žádné partnerství, které by se už mohlo řešit, tak je dobré zkusit si takové partnerství v duchu představit a slovem popsat a vykreslit, dnes mají slova skutečně magickou moc.
Dobrý den, chci se zeptat na vztah. Dva muži, jeden 23. 8. 1965, druhý 29. 11. 1971. Jednoho miluji já, druhý miluje mne. S kterým a co mne čeká? Děkuji (Ivana)
Foto
Takže, pokud se vám nepodaří zorganizovat si nějak vztahy, tak abyste mohli ještě nějakou dobu komunikovat ve třech, tak v případě, že zvolíte muže (vzor 65), bude se vám vztah rozvíjet pomalu a mohou tam být zpočátku potíže, ale později se bude všechno zlepšovat a mohl by z toho být vztah, jak se říká "na dlouho". Když zvolíte muže (vzor 71), tak se vám pravděpodobně bude původní radost ze správné volby zvolna rozplývat a do roka a do dne vám bude přinášet více starostí než radostí. Samozřejmě je ale dobré použít při rozhodování intuici, přičemž první krok zní - musím se skutečně už teď hned rozhodnout-buď anebo, nemohu to zatím ještě nechat běžet, jak to běží?
Dobrý den, pane Ravene, podaří se mi prosím najít v brzké době práce, kde budu spokojená. Děkuji mnohokrát. Tereza, 16.6.1993(Tereza)
Foto
Na vaši otázku jsou dobré karty, jsou na to dobré i astrologické konstelace, zvláště potom Slunce v Blížencích a Merkur v Raku, jde tedy pouze o to, jakou práci se vám podaří najít. V současnosti se vám sice v horoskopu setkává nativní a tranzitní Černá Luna, což bude trvat zhruba až do května příštího roku 2020 a to může trochu omezit takzvaný "osudový" výběr, nicméně neznamená to nic jiného, než to, že máte před sebou "lepší volbu" ohledně práce, která bude platit do konce tohoto roku 2019, ale v polovině roku 2020 budete mít druhou možnost, která bude ještě lepší.