Online chat
Krásný den pomalu se mě začíná dařit v práci, jen se bojím že se to nějak pokazí. Potřebuji totiž splatit všechny dluhy do roka. Bude se dařit , povede se mně to. Děkuji za odpověď Narozená 11.5.1973 před půlnocí(Marie)
Foto
Dobrý den, Marie, nic se pokazit nemusí, pokud se nebudete zbytečně zaplétat do cizích záležitostí. Nechejte ostatní, ať si říkají co chtějí, o kom chtějí, Vy si myslete své, ale mlčte nebo buďte diplomatická. Pak si tuto práci udržíte na dlouho a vše bude OK
Dobrý den,prosím povede se nám ještě mimčo? (19/4/79 v 19.25). moc díky vera(vere)
Foto
Milá Věro, ano je to možné, ve druhé polovině r.2020, po narozeninách budete více připravená, hormonálně a mateřsky.
Milá Lenko,ačkoliv už nejsem mladá (22.9.1950), přesto toužím potkat někoho s kým by mi to souznělo (jsem 8 let vdova) Psala jsem jsi , téměř celý rok s panem ,který se mi najednou odmlčel (je podvodník? anebo má potíže? Děkuji,hodně zdraví Vám přejí.K.(Kateřina)
Foto
Drahá Kateřino, ano, vidím, že jste romantická duše. Ale právě proto pozor, ne každý je upřímný a poctivý. Od vánoc byste se neměla orientovat jen na hledání lásky, spíše potěšit své nitro sama, protože přeci sama sebe nezklamete. Jaro odpočinkové, relaxační, příroda, kulturní akce. No a od června se může objevit prima člověk a najít místo ve vašem srdci.
Dobrý den,dostane se syn na obor,který chce?Nar.20.10.2004.Děkuji za odpověď.Jitka(Jitka)
Foto
Milá Jitko, od ledna má syn udělat maximum pro to, co chce, i když počátky mohou být problémové, únavné či bezvýchodné. Pokud toto překoná, pak má velikou naději. Nemůže spoléhat na jen na štěstí, musí vložit svou počáteční energii sám a pak přijde i zázrak. Pokud bude absolvovat ústní zkoušky, bude v nich lepší než v písemných testech, může na někoho zapůsobit svým příjemným chováním, vystupování a takže, že spoustu věcí "okecá"
Dobrý den Lenko, chtěla bych se zeptat na svého syna, jsou mu 3 roky a občas se u něj objevují projevy agrese, bouchá ostatní pěstickami, nás i děti. Bojím se, aby to nebyl později problém. Narodil se 15.2.2016 a jmenuje se Filip Hlaváč. Za odpověď předem děkuji, s pozdravem Housova Iva(Housova Iva)
Foto
Milá Ivo, Filip je zdatný manipulátor a proto je moc důležitý Váš přístup a výchova, aby z něj byl v budoucnu šikovný a slušný člověk. Od dvou let má pocit, že se může zařadit mezi dospělé, chce být viděn, respektován a aby byly brány vážně jeho slova, nápady, připomínky. Je dobré s ním diskutovat, probírat různá témata, i když si myslíte, že to k jeho věku nepatří. Cokoliv, co bude znít jako příkaz či zákaz, bude odmítat a taktéž i člověka, který s ním takto bude zacházet. Také potřebuje, aby měl v danou chvíli někoho jen pro sebe, je jedno jestli tatínka, maminku, babičku, pejska... Aby tam nikdo jiný nezasahoval, pak by se opět zlobil. Uzavřené místnosti ho nebaví a potřebuje být venku s někým, kdo mu něco nového ukáže, dá moudra, pojede s ním vlakem apod, a bude přešťastný a ochotný spolupracovat.
Dobrý den paní Lenko, synovec (18.4. 00) má nastoupit do nového zaměstnání, můžete mi říct, jak se mu v něm bude dařit a jestli tam dlouho vydrží? Děkuji(Andy)
Foto
Dobrý den, Andy, pokud mu bude připadat práce zajímavá, výjimečná a on sám že je důležitý, nepostradatelný, braný kolegy, pak vydrží. Pokud by ho někdo kritizoval, odsuzoval, nenašel by pochopení, pak po novém roce raději odejde.
Dobrý deň, pani Lenka. Chcela by som sa spýtať na vývoj môjho zdravotného stavu. Nar. 28.3.1958. Ďakujem a prajem veľa pohody.(Mária)
Foto
Zdravím Vás, Mária, teď se postarejte o své vlastní pohodlí, pochutnávejte si na jídle, zkrášlete byt, sejděte se s kamarádkami, bavte se ... Od letošních vánoc je třeba začít s nějakou pravidelností, buď léky, potravinové doplňky, rehabilitace, kvalitní spánek, ideálně lázně. V létě 2020 se to změní a budete dostatečně nastartovaná užívat si života, lidí i zábavy.
Dobrý den, Lenko, mohla byste mi prosím poradit, zda bude nyní (do Vánoc) vhodná doba na svatbu či založení rodiny?! Anebo až po novém roce? Bude před Vánoci vhodný čas i pro start vlastního podnikání? Děkuji za radu, datum narození 18.listopadu 1985.(Aneta)
Foto
Milá Aneto, určitě není vhodný listopad, ale prosinec je super. Podnikání záleží v čem, pokud nějaká služba lidem, pak stoprocentně ano, a můžete až do konce února 2020.
Dobrý den, čekají mě nějaké změny do konce roku? Děkuji a přeji krásný den 5.11.1975 (Petruš)
Foto
Dobrý den, ani ne tak do konce roku, jako od května 2020. Může se týkat práce i bydlení. Už od února zapojte všechny receptory na to, abyste vnímala detaily, která Vám budou přicházet do života, nic nebude náhoda. Některý člověk odkryje svou pravou tvář, což Vás nejspíš zaskočí. Takže cítíte dobře, změny se blíží, ale vše zvládnete.
Dobrý den, jak prosím pro mě dopadne tento rok? Lucie 21.10.73 ve 12:00 hod. Předem děkuji(Luci)
Foto
Milá Lucie, od léta 2019 do října 2021 potřebujete upravit rytmus, prostředí, lidi, prostor, vyvážit čas práce-zábava, aktivita-odpočinek, Vy-lidé.... Chce to dodržovat vámi stanovený harmonogram a nedovolit, aby byl přerušován či nedodržen. Vadilo by Vám to a nesvědčilo psychice ani fyzickému zdraví. Tělo se začíná hlásit o své potřeby, buď více spánku, nebo nějakého vitamínu, dotyků, pohybu, jiné stravování atd. Sama víte nebo na to přijdete. Některé věci bude potřeba douzavřít, aby měla duše klid.
Dobrý den, dnes má moje vnučka dvacáté narozeniny. 30.10.1999 v půl páté ráno. Začala studovat, sportuje, má první lásku. Je velmi uzavřená, musíme z ní páčit každé slovo. jakmile se jí nedaří, a není nejlepší, je na dně. Jak jí pomoct, zvýšit sebevědomí, utvrdit v tom, že ne všechno, co v životě přijde, je v pořádku, i nezdary se musí přijmout a jít dál. Děkuji za odpověd Maruška(maruška)
Foto
Dobrý den, Maruško. Vaše vnučka má velmi ambiciózní čísla. Vše musí být perfektní, dokonalé, je jako voják. Bohužel ne každý jí vyhovuje, většinou kritizuje, odmítá. Uvnitř těla je převaha mužské energie - já, já, já. Většinu věcí komplikuje až dramatizuje, je to její vlastnost, nedá se odnaučit a dno častokrát potřebuje, aby si něco uvědomila. Je to její škola života. Když s ní budete mluvit, naslouchejte jí, ale rady jí poskytujte ne na přímo, ale prostřednictvím nějakého příběhu. Vše, co bude nucené a srovnávající s někým, bude razantně odmítat. Potřebuje si povídat spíše s mužem, kterého si váží a je současně citlivý. Ženy na ni příliš vliv nemají.
Dobry den, prosim Vas, ako odblokovat pracu a financie. Libusa, nar.26.7.1967. Dakujem.(Liba)
Foto
Milá Líbo, od letošního léta jste odblokovaná a silná. Jako by Vám skončilo vězení a Vy jdete objevovat svět, v uzavřené kobce jste toho moc vidět nemohla. Přichází Vám do života příležitosti ve všech směrech. Jediné co je třeba si uvědomit, že slovíčko "Musím" už nepotřebujete. Vše se zjemní tím, že sama rozhodnete jestli chcete nebo ne, jestli se Vám to líbí či ne. Vše už je na Vás, jako kdybyste přesadila kytku, která dlouhodobě strádala do nové půdy, květináč a dala jí živiny. To jste Vy.
Zdravím paní Lenko, již několik měsíců se cítím jako vyzdimany citron a to jak fyzicky, tak i psychicky. Za dva týdny me ceka vyšetreni, mám se bat výsledků?děkuji 30.5.1980 (Petula)
Foto
Dobrý den, samotné ždímání začalo v 5/2017. Od letošního září však máte možnost v tom nepokračovat. Jde o to, že potřebujete do svého krbu nová polínka a správnou jiskru, aby byla energie a teplo. Takže se porozhlédněte, co Vás baví, nemůžete pokračovat v původním ději, chce to nový scénář. Můžete pak mít energii puberťáka. Mozek jede na plné obrátky, chce nové informace, lidi, situace. Nechce se nudit, nechce být vyhořelý. Pak Vás čeká zábava a dobrodružství a spoustu smíchu.
Dobrý den, paní Suchardová, prosím, co podporovat a rozvíjet a co na co dávat "pozor" u syna - Jiří, 13. 5. 2011 Velmi děkuji za Vaši odpověď.(Daniela)
Foto
Dobrý den, Danielo. škoda, že jste nenapsala hodinu a minutu narození, během dne se totiž narodí 64 různých druhů lidí. U Jiříka mějte trpělivost a dodávejte mu pocit bezpečí, jistoty, že může s Vámi o čemkoliv mluvit. Potřebuje systém a řád i doma, dělá mu to dobře. Je velmi citlivý a tudíž každé pochválení, každá korunka a každé obejmutí ho zklidní. Je hodně důležitý vztah s tátou, dědou, protože i on bude pokračovat v mužské linii co se týče chování, práce a karmických úkolů. Byl v rodě již nějaký Jiří? Pokud ano, pak by bylo lepší mu dát druhé jméno nebo změnit na jiné. Má technické, umělecké, pohybové i finanční schopnosti. Dejte mu ale čas, nespěchejte na něj, nesrovnávejte s jinými dětmi, protože pak by od toho utíkal. Je hodně šikovný, soucitný a bude rád pomáhat i zachraňovat.
Dobrý den a chci se zeptat na můj život co mě přinese máme s partnerem krizi já Eva 19.12.1967 a partner Jirka 14.8.1960 děkuji moc Eva(Eva Kudlickova )
Foto
Milá Evo, za poslední dva roky jste si měla ve Vašem životě, osobním, pracovním i partnerském, všimnout něčeho, co potřebuje přetransformovat. Pokud se tak nestalo, pak od 9/2019 je nutné řešit. Nic nepřehánějte, nekomplikujte, nekritizujte a zkuste se na to vše podívat z jiného úhlu. Jasná komunikace, vyjádření pocitů, potřeb, společně si povídat, naslouchat druhému a domluvit se. Uvidíte, že se věci pohnou k lepšímu, ale začněte jednat Vy. Držím palce.
Dobrý den paní Lenko, čeká mě něco pěkného, děkuji. 4.7. 1979(Andrea)
Foto
Milá Andrejko, ano čeká, a to hlavně od jara 2020. Půjde hlavně o vztahy, zahraničí, cestování, možná změna práce, bydlení. Vše zábavné a šťastné. Do jara by bylo prima, dát něčemu sbohem, aby to nové pak mělo místo. Takže slovíčko, které je pro Vás teď to nejdůležitější je "NE - tohle už nechci, tohle je únavné, zastaralé...."
Milá Lenko, čeká mne rozvod ? Děkuji, Eva 27.5.1964(Eva)
Foto
Drahá Evo, od 2/2018 něco tušíte nebo asi už řešíte. 5/2020 Vás čekají změny, a i když na začátku můžou vypadat jako problémové, nešťastné, bolavé, tak později připustíte, že všechny akce daly podnět k tomu, aby praskly obruče, které Vás nějak svíraly. Budete mít pocit lehkosti, svěžesti a otevře se Vám mnoho dveří a cest, které jste doposud neviděla. Vleje se do Vás neskutečná energie a nebudete vědět co dřív. Takže, nebojte se ničeho.
Dobry den Lenko,chtela bych se zeptat,ceka me do konce roku neco prijemneho?Narozena 8.2.1973 Dekuji(Vodnarka)
Foto
Milá Vodnářko, od 8/2019 do 11/2021 si můžete rozšířit okruh svých přátel, a bylo by prima mít možnost konverzovat i v angličtině. Cizina Vás totiž bude lákat čím dál víc. Máte možnost být svou vlastní ředitelkou banky, tzn. nemůžete jen tak ledabyle rozhazovat své energie, ale naopak s předvídavostí a nohama na zemi investovat peníze, čas, srdce, péči ... tam, kde cítíte prosperitu a návratnost. Od 8.11. do narozenin se můžete osvobodit od něčeho a změnit něco, co cítíte jako kouli u nohy nebo Vám to už připadá nudné, stereotypní, staré, okoukané ... Je to posun vpřed, jako jízda luxusním autem. Jděte do toho!
Milá Lenko, co mne čeká do konce roku? Zdraví, finance, rodina. Moc děkuji, jestli mi odpovíte.Jsem 25. 12. 1945. Moc zdravím, Zdena.(Zdena)
Foto
Zdeni, od června 2019 do září 2021 si dovolte něco, na co jste se zatím neodvážila. co jste ještě nezažila. Potřebujete si užít svobodu, nějakou akci, výlet. Velmi Vás nabijí a zotaví otevřené prostory, ať jsou to hory, moře nebo moravské vinice. Sežeňte kamarádky a jeďte. Ochraňují Vás andílci, tak jim naslouchejte, pomáhejte a poděkujte. Udělejte vše, oč Vaše tělo žádá, hlavně režim - strava, vylučování a pohyb, procházky, plavání, rehabilitace, masáže, hýčkání. Nešetřete na sobě. A budete si cítit jako ve třiceti. Od září 2021 zvolníte a budete si užívat rodinu, blízký prostor a klid.
Dobrý den, Leni. Prosím Vás. Dlouho se tak nějak životem potácím a nevím, kudy kam. Nevím, jestli je to osud nebo karma, ale každopádně mě zajímá, jestli se dočkám zlepšení, protože nevím, co dělám špatně. Moc děkuji. Tereza, 16.6.1993(Tereza)
Foto
Milá Terezko, od 6/2018 do 9/2020 máte sice složitější období, ale sbíráte zkušenosti, na které nikdy nezapomenete a bude za ně vděčná. Zkuste nacházet radosti v maličkostech, sněte a odkrývejte své dokonalosti a zručnost, jste moc šikovná a nestyďte se za to, že jste jiná nebo že děláte něco jinak než ostatní. Malými krůčky získáte sebedůvěru a sebehodnotu. Naplno a bez ostychu se rozjedete po září 2020. Pak máte super čísla a možnosti.