Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jaký bude rok 2019 podle numerologie? Leden přinese extrémy, září velké změny

/
  • (iStock)
    11. ledna 2019 ● 06:00

    Co nás čeká v následujících měsících? Rok 2019 slibuje změny a přeje těm, kdo neplavou s proudem. Připravte se, jízda novým rokem právě začíná. Co vás čeká měsíc po měsíci vám prozradí numeroložka Lenka Suchardová.

  • 1.

    Leden

    Autor: shutterstock.com
    Leden je měsícem plný extrémů. Možná budete cítit více strachů, než si ochotně přiznáte. Je to tím, že se ve vzduchu vznáší potřeba změn s nutným překročením vlastních hranic. K tomu je potřeba odvaha, kterou rozvinete pouze tím, že začnete čelit všech strašákům. Bude náročné uvědomit si realitu současnosti, protože mysl nepostojí a houpající se stále sem a tam bloudí mezi minulostí a budoucností. Potřebnou rovnováhu nenajdete v ukvapenosti, kritice, pochlebování a nebo důležitosti, jak vás vidí ostatní. Uklidnění najdete s přijmutím sebe sama tak, jak se skutečně cítíte uvnitř a kdo jste.

     

    Tento měsíc upozorňuje na odpovědnost nejen za sebe, ale i za ty, se kterými jste úzce propojeni, čímž se zapletete do velmi hlubokých emocí. Zaměřte se na ty lidi, na kterých vám záleží a přiznejte si své vlastní chyby, nejistoty a nepřiměřené chování. Pokud existuje něco, co můžete udělat pro to, abyste nerozptýlili extrémy do turbulentních situací, aniž byste ubližovali sobě nebo někomu jinému, pak pro to udělejte vše.

  • 2.

    Únor

    Autor: shutterstock.com
    Únor si s námi pěkně pohraje, abychom pochopili, že s leností, čekáním a odkládáním svůj život nikam neposuneme a nedotáhnete do vytouženého cíle. Jen akce a řešení všeho ukrytého a někdy i pečlivě zakopaného, vás poposune od problémů a týrání se ke svobodě a užívání si. Každý jednotlivý problém si bude žádat svou hodnotu času k rozvinutí. Zloba a házení viny na někoho druhého, je jen ztráta energie. Pokud s něčím nebudete souhlasit a nebo budete mít špatný pocit, pak je nutné jít rovnou na věc a díky komunikaci usilovat o přátelské pochopení.

     

    Přijměte též právo ostatních být tím, čím jsou a žít svůj život tak, jak si zvolí. Jakákoli tendence převychovávat ostatní lidi a předurčovat skutečnosti, které se vás netýkají, by měly nyní skončit. 

  • 3.

    Březen

    Autor: shutterstock.com
    V březnu se zaměřte na finance, kariéru a vaši osobní sílu a vyzařování ve světě. Nevyžadujte si pozornost násilím, nýbrž oceňte i to, co dělají jiní a nebo čeho by mohli dosáhnout. Buďte přemýšliví, přátelští a ochotní se učit. Přesné informace vám dopomohou k dotažení myšlenky, plánu, ke sebezdokonalení se. Zvláštní nervové napětí poodsune poklop k nevědomí a vaší vlastní kreativní síle. Nebojte se jí, neodporujte jí, ale se vší úctou ji přijměte jako dar k zajímavě jiným příležitostem. V tuto chvíli se dostáváte do role bohatého majitele a obchodníka, klidného a současně efektivního, a s tímto přijetím dokážete v tomto měsíci udělat svůj životní průlom.

     

    Nyní jste schopni vykonat obtížnou práci daleko snadněji, i když víte, jak těžce jste na tom museli pracovat. Užijte si to, co děláte. Nastal čas svou sebedůvěru, založenou na přesných informacích a správném pochopení, dynamicky prosadit. Ano, nyní přišla chvíle být tím, kým říkáte, že jste.

  • 4.

    Duben

    Autor: shutterstock.com
    Tématem dubnového měsíce se stává lidská důstojnost, kterou lze ukazovat, podporovat, chránit, ale též nám může být dána lekce, prostřednictvím které získáme zkušenosti k nezaplacení, i když s rozhořčenou náladou a nějakou tou bolestí. Toto vše vás přenese na novou úroveň sebekázně v myšlení i konání. Spravedlivým okem se pak budete dívat jinak na porušování předpisů a jakýkoliv druh ubližování, pomlouvání, manipulaci, ponižování, sabotáže apod. Celý měsíc je maximálně terapeutický. Může nám dopomoci oprostit se od hrdosti, což je jen skrytá forma strachu a též zbavit se viny, kterou  jsme si často uvalili sami na sebe. Můžete být vyzváni k radě nebo k praktické pomoci, ale také se může stát, že naopak  vás ani vaše postupy nikdo vyhledávat nebude.

     

    Není třeba se hned cítit prázdně nebo chovat urážlivě. Ať tak či onak, tento měsíc vás propouští z určité povinnosti či závislosti. Oslavujte vaše svobodné nové já!

  • 5.

    Květen

    Autor: shutterstock.com
    Pokud budete mít v květnu pocit, že jste uvězněni, pak rozklíčujte, v jakém směru a hlavní příčinu, nerozptylujte se těmi vedlejšími. Díky správnému pojmenování je snadné najít řešení a nový přístup, který vám umožní pokračovat ve vašich vlastních příjemných podmínkách. To ale znamená, že rozhodování pochází z vás. Originálnost, individualita a odvaha vyzkoušet různé věci jsou klíčem k úspěšnému fungování, ve kterém svoboda a zodpovědnost již nemusí být v rozporu.

     

    V důsledku roztržitosti a nevědomosti můžete přijít ke ztrátám, ať hmotným, finančním, ale i o přátelství nebo si uhnat vlastní ostudu a špatnou pověst tím, že např. slíbíte něco, ale nedodržíte, kvůli výřečnosti někoho urazíte, něco prozradíte… Abyste tomuto stavu předešli, jsou vhodná jakákoliv cvičení nebo sport zaměřující se na stabilitu.

  • 6.

    Červen

    Autor: shutterstock.com
    Červen téměř magicky realizuje vaše očekávání. Má to však háček, nemusí se splnit přesně to, co jste měli na mysli. Spojuje se totiž myšlenková touha s nejhlubšími pocity, a pokud nejsou totožné, ale rozchází se nebo jsou dokonce protichůdné, pak pohled na zviditelněnou realitu nemusí být ten nejkrásnější. Toto vás však nemusí nijak odradit, naopak to přijměte jako skvělou příležitost k přepracování vašeho života prostřednictvím řady malých změn, které můžete udělat pouze vy.

     

    Také ostatní budou procházet řadou změn k osvobození. Pokud můžete, povzbuzujte, spolupracujte, ale nevyžadujte nepřiměřené požadavky nebo pravidla, nepřebírejte na sebe jejich odpovědnost a nebo se je nesnažte zachraňovat z vašeho vlastního pohledu a zkušeností.

  • 7.

    Červenec

    Autor: shutterstock.com
    Červenec zdvojnásobí testování v chápání trpělivosti, diplomacie, intuice, partnerství a spolupráce. Nikdy nikam nespěchejte a vší silou netlačte na něco, někoho či sebe do popředí. Zůstaňte v klidu v pozadí, objektivně si prohlédněte podmínky i okolnosti a všímejte si, jak jsou propojeny. Protože tyto dny umožňují spojit jednu věc s druhou, tak s větším a podrobnějším obrázkem se nám rozšíří uvědomění o dříve přehlédnuté nebo nepochopené podrobnosti.

     

    Zatím co se vaše silná mužská mysl roztahuje, snaží se i ženská vůle skládající se z pocitů zaujmout stejný prostor. V tichu se tomuto procesu otevřete a jasně uslyšíte i uvidíte zprávy, které jsou vám tímto kanálem posílány o tom, jaké jsou vaše další možnosti. Tímto momentem začnete spíše preferovat skutečnosti než povrchní aspekty, ve které jste kdysi věřili, že jsou opravdové a důležité.

  • 8.

    Srpen

    Autor: shutterstock.com
    Srpen prochází životně důležitou křižovatkou. Budeme se muset postarat o mnoho detailů, z nichž některé budou malé, skryté, tiché a jiné oslepující a rušící. Tématem tohoto měsíce je odpuštění. Není snadné pohřbít nebo popírat bolestivé události minulosti a zapomenout na ně. Abyste mohli odpustit, musíte si nejdříve vzpomenout. Pocity, které v tomto období prožíváte, mohou být pravděpodobným zdrojem bolestí z let minulých a odpuštění je klíčem k uvolnění a zlepšení mnoha různých aspektů života.

     

    Neodpouštějte však pro druhou osobu. Odpusťte sami pro sebe, aby vše, co se stalo, vám už nikdy neublížilo. Opravdové odpuštění pochází z vyjádření bolesti a hněvu z vašeho těla, které pak obnoví schopnost posunout se vpřed.  Pamatujte si, že nejste zodpovědní za štěstí druhých nebo za jejich současné okolnosti.

  • 9.

    Září

    Autor: shutterstock.com
    V září je načase ukončit staré chování nebo okolnosti, ve které jste kdysi věřili, že jsou „normální“. Staré role a pravidla končí, objevují se nové a neobvyklé nápady. Provází-li vás jedna chyba za druhou nebo smůla, pak se jedná o hlasité navádění k transformaci. Často, když něco hledáte, něco jiného objevíte, co vás přinutí uvědomit si bezvýznamnost toho, o co jste původně stáli.

     

    V těchto dnech jste nejvíce z celého roku vynalézaví, myšlenky k vám tečou proudem. Používejte je tedy konstruktivně ve svém přirozeném tempu. Udělejte si čas na věci, které vás baví, zajistěte si dostatečný odpočinek a ulehčete sami sobě, pokud jde o potřebu dosahovat většího objemu, než na který dosáhnete.

  • 10.

    Říjen

    Autor: shutterstock.com
    Říjen odhaluje, jakými závislostmi si devastujeme svou vlastní svobodu, čas i prostor, např. ve vztazích, práci, povinnostech, jídle, alkoholu, drogách, sexu, extravaganci, hazardních hrách, médiích, moci či v čemkoliv jiném. Tento měsíc se prolíná minulost do přítomnosti, aby nám ukázala, co nás drží a co stojí v cestě. Je správný čas, kdy lze staré nevyřešené emoční a vztahové problémy pochopit, uzavřít, uzdravit a položit na správné místo, to jest za nás.

     

    Pokud se otázka minulosti stále dokola objevuje, přivedeme ji ke konci pouze tím, že necháte staré pocity, osobní význam, pochopení důležitosti apod. bezpečně uvolnit, nejlépe kvalifikovaným terapeutem. Vzpomeňte si na chyby, které jste v minulosti již udělali a nyní máte šanci jít dál tím, že je už nebudete opakovat. Místo síly začněte používat jemnost, která ve své podstatě je daleko intenzivnější a pružnější.

  • 11.

    Listopad

    Autor: shutterstock.com
    V listopadu ze sebe vydáte více fyzické aktivity, než obvykle, ale nezoufejte, získáte tím hlubší a introspektivní procesy. Věci nemusí být přesně tak, jak potřebujete, ale nakonec je ke svému cíli dostanete, i když  jinými uličkami. Zaměřte se na vaše ambice, vztahy, odborné znalosti, zvláštní vlastnosti, na obnovený pocit sebehodnoty, víry, pak analyzujte, zkoumejte a plánujte další kroky.

     

    Od začátku roku jste ušli dlouhou cestu. Pokud jste prošli nějakými pády, pochopte, že to má pozitivní účel. Umožňuje vám to dozvědět se mnohem víc o sobě, o okolí i o životě. Moudrost vás obklopuje ze všech úhlů a odhaluje další tajné poklady a povědomí, kterými dosáhnete vašeho skutečného potenciálu, emoční pohody, důvěry v život. Otevírá se nová naplňující kapitola vašeho života.

  • 12.

    Prosinec

    Autor: shutterstock.com
    V prosinci navzdory zdánlivým rozporům, stoupá vaše osobní síla i schopnost cítit a logicky porozumět. Proto se na svůj život podívejte přesně tak, jaký je, se všemi jeho problémy, potenciály i požehnáním. Přijměte pravdu i zneklidňující obavy jako součást rostoucího procesu. Tato energie vám pomůže k vytvoření nových předpisů pro sebe a přizpůsobení některých původních pravidel pro sebe, aniž byste se v tom cítili jakkoli omezující. Nezapomeňte však, že organizování není konečný výsledek. Je to pouhý začátek.

     

    Dokonalá organizace poskytne základ, na kterém mohou zakořenit a rozvíjet se další cíle. Nepamatujte si konkrétní dny, ale zapamatujte si každou chvíli, která ve vás ponechá příjemný pocit, lásky, volnosti, sebehodnoty, něžnosti…, což představuje kvalitní výplň životních pilířů.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz