Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Numeroložka Lenka Suchardová: Rok 2019 bude ve znamení dynamické trojky

/
  • numeroložka Lenka Lippertová Suchardová
    numeroložka Lenka Lippertová Suchardová (archiv Blesku)
    3. ledna 2019 ● 06:00

     Co věstí magie čísel pro rok 2019? Neklid, dynamiku, změny a splněná přání. Děsíte se, nebo těšíte?

  • 1.

    Rok 2019 (2 0 1 9 = 12 = 1 2 = 3 )

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

     

    -        aktivita

    -        komunikace

    -        logické uvažování

    -        bohatá představivost

    -        společenský život

    -        dobrodružství

    -        optimismus

    -        zájmy

    -        nadšení

    -        originalita

    -        stres

    -        netrpělivost

    -        kritika

  • 2.

    Čeká nás trojkový rok

    ...
    ...
    Autor: profimedia

     

    Zatímco nás dvojka z loňského roku učila nalézt vnitřní klid a přijmout své vlastní pocity, tak trojka z roku letošního je pravým opakem. Všechny sny, touhy a dosud nenaplněné představy se derou na povrch a chtějí být v co nejkratším čase a s minimálním úsilím realizovány. Stres se stává hitem tohoto roku. Záleží jen na každém z nás, jakým druhem stresu se necháme ovlivnit. Buď příjemným nebo nepříjemným, ale nejspíše se budou oba dva druhy vzájemně prolínat. Berte vše jako hru, tímto smýšlením si udržíte optimismus. Tížit bude zejména to, co jsme dlouho „nechávali vyhnít“.

     

    Začněte si vytvářet vámi požadovanou budoucnost, ale už nestačí jen snít. Zaměřte se na to, co je pro vás důležité. V následujících měsících nezáleží na tom, co si o vás i o vašich záměrech myslí ostatní. Překonejte pochybnosti, protože nyní máte šanci cítit se veselejší, šťastnější, kreativnější, živější, než jste se kdy cítili.

     

    Rok 2019 nás často přivede na důležité rozcestí. Žádného postupu vpřed nedosáhnete, jestliže budete říkat jen to, co chtějí slyšet ostatní. Lži, podvody, kritika, pomlouvání ke klidu nevedou.

     

    Letošní rok se vzrušující součtovou trojkou nás velmi obohatí ve všech směrech. Dělejte to, co chcete dělat, žijte, jak vám to vyhovuje a splňte si své touhy.

  • 3.

    Práce

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Rok 2019 je rokem velkých profesních změn. Kariéra prochází reorganizačním procesem, který může být i příjemný a stimulující, ale častokrát bude na začátku provázen stresujícími okamžiky. Uvědomte si, že pokud problémy odsunete, vrátí se k vám s ještě větší intenzitou.

     

    Chcete mít větší volnost při rozhodování a není vyloučeno, že se stanete svým vlastním šéfem, vybudujete samostatnou společnost nebo nastavíte lepší spolupráci.

     

    Pokud jste už nějakou dobu nezaměstnaní, nenechte se odradit. Trojka z letošního roku dodá každému cenná aktiva v podobě nadprůměrné komunikace, rozvinutých intelektuálních schopností, hbitých reakcí a přizpůsobování se okolnostem.

     

    Nepropásněte svou šanci, protože byste pak mohli litovat a další by jen tak nemusela přijít.

  • 4.

    Peníze

    Jak vydělat peníze?
    Jak vydělat peníze?
    Autor: Shutterstock

     

    V tomto roce vás potká pár zajímavých příležitostí, proto mějte všechny smysly zbystřené, abyste nepromarnili šance.

     

    Velmi často však můžete natrefit na pochybnou věc či partnera, proto buďte vždy ostražití a prozíraví, nepřehánějte to s nadšením ani s rychlostí souhlasu.

     

    Zvláštní štěstí přeje též při hrách, které vyžadují výpočet, intuici a předvídavost. Máte v rukou všechny trumfy. 

  • 5.

    Vztahy

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    V roce 2019 přichází čas vášnivých emocí, milostných her a zábav obecně. Snažte se posílit vazby, osvěžit a prohloubit lásku, která vás s vaším partnerem spojuje, zvláště pokud nějaké problémy váš vztah v minulosti znejistily.

     

    Rutina ve vztahu ve vás bude vyvolávat pocity frustrace a únavy, proto budete chtít tento stav změnit. Na cestách nebo na společenské akci může vaše srdce propadnout lásce na první pohled a v touhu zažít dobrodružství bez budoucnosti.

     

    Tento rok odhalí i dlouho utajované skutečnosti, zradu, past.  Konečně rozklíčujete, proč se něco odehrávalo nenormálně.Je třeba zjistit, která šedá eminence tahá za provázky, kdo má potřebu manipulovat a jaké k tomu má skutečné důvody.

     

    Soužití a nebo spolupráce bude mít prospěch pouze ze vzájemného respektu, společného cíle a pochopení toho, co lze očekávat jeden od druhého.

  • 6.

    Zdraví

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    V letošní roce je nejsilnější a nejupracovanější částí těla mozek. Dle stavu mysli se bude odrážet nejen zdraví, pocit síly nebo nemohoucnosti, ale všechny další okolnosti, které budou mít ve výsledku silný emocionální dopad. Mozek se tedy stává hlavním dirigentem nejen našeho těla, ale i stavu štěstí a vyrovnanosti nebo neustálé naštvanosti a nepřátelství.

     

    Zanedbáváte-li signály nemoci, ať už z lenosti, strachu nebo že je považujete za nedůležité, pak to letos u odborníka s odvahou, rychlostí a jednoduchostí zvládnete vyřešit. Dokážete si i poradit se skoncováním se závislostmi, s kouřením, pitím, jídlem, se lpěním na něčem i s připoutaností na partnerovi. Síla vůle a odhodlání vyhraje nad všemi vnitřními démony.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz