Pokud úplňku vládne Lev, je prosycen Lví, sluneční energií, touhou po obdivu, uznání a lichotkách. Pocítíte potřebu vyrazit do společnosti, flirtovat a bavit se. Může povzbudit kreativitu, zejména pro umělce je to příznivé období. Lev přeje i lásce, i když spíš lásce v začátcích, milostnému opojení.

Doporučené rituály při úplňku: Humanitární projekty. Dosažení osobních cílů. Záležitosti týkajících se větších skupin a organizací. Přivolání lásky

Rituál pro přivolání lásky

Připravte si růžové pomůcky. Svíčka, svícen, kámen růženín dokonce i víno, které budete při rituálu používat, by mělo být růžové.

Vizualizujte si představu partnera, ne konkrétního člověka, spíš toho, co je pro vás důležité a dávejte si přitom výjimečný pozor na své přání.

Nedoporučují se příliš romantické představy, které by pak v běžném životě spíš překážely.

Pusťte si hudbu, a představujte si svým vnitřním zrakem, co všechno od svého partnera čekáte. Pak si představujte svůj příběh krok za krokem. Pozor i na nevědomá přání, nezahrávejte si například s žárlivostí, ani s myšlenkami na násilí, i když vám připadají svůdné. Mnohé věci, které jsou sexy v představách, se v reálu stávají noční můrou.

Pokud chcete, pozvěte k rituálu duchovního průvodce, podle toho, který pantheon vyznáváte, ze severských bohů to je Freya, z antických Afrodíté, z keltských Áine, a ze slovanských Prija, nebo Živa. Pak se můžete s prosbou o pomoc obracet na zvolenou bohyni.

Například. „Freyo, pomoz mi najít lásku, buď mou ochránkyní a průvodkyní.“

V takovém případě se také doporučuje připravit si nějakou obětinu, například ulít bohyni trochu vína.

Nechte svíčky dohořet, pak rituál skončí.

Pak vše, co si přejete, sepište na papír a ten nalepte na zadní stranu zrcadla a za půl roku si přečtěte, co jste si zapsali. Možná budete překvapeni, jak moc vašich přání se splnilo, někdy ovšem způsobem, který jste nečekali