Online chat
Dobrý den, prosím, koupí můj syn konečně v blízké době byt nebo domek?nar.7.10.1985 Děkuji(Bohumila)
Foto
Jak to tak vypadá, tak se o to bude snažit, podmínky jsou zatím pro koupi docela dobré, takže koupí a nebude litovat.
Dobrý den, vážený Ravene, čeká mě stěhování? Děkuji. (Veronika)
Foto
Ano, čeká, maximálně tak do půl roku.
Dobrý den, chci se zeptat na lásku, co mě čeká v této oblasti do konce tohoto roku, jestli nějaké výraznější změny. Děkuji Ravene(Rézi)
Foto
Nejsou vidět významnější změny, zřejmě se jakékoliv změny budou dostavovat jen velmi pomalu.
Dobrý den, čeká mě oslava 55tých narozenin, podaří se? Jana(Jana)
Foto
Ano, vypadá to celkově dobře, takže se podaří a zadaří.
Dobrý den, ozve se pan Rak Jaroslav ? Děkuji pěkně.(Agáta,1993)
Foto
A jejda, Raci si budou, alespoň v říjnu dělat, co budou chtít, v listopadu se ozve.
Dobrý den Ravene, chtěla bych se zeptat na můj vztah s otcem, jak to ke mě má, protože nevím, jestli si to myslím správně, ale jakoby to poslední dobou mezi námi skřípe, nebo nevím, jestli třeba něco neřeší, a proto mám ten pocit, že to moc nefunguje. Děkuji(Dcera)
Foto
Vypadá to tak, že otec něco řeší a že mu někdo "napovídá", jak se má vůči vám chovat.
Dobrý den, žádala jsem o zvýšení platu, bude mi vyhověno nebo co mám proto udělat? Děkuji Jane 1966(Jane)
Foto
Nedělejte nic, je zde naděje, že vám plat skutečně o něco zvýší.
Dobrý den chci se zeptat na rodinné vztahy jak s manželem 15.08.1962 tak snacha 20.3.1989 se synem 20.11.1987. Vzpomemenou si jen když něco potřebuji, mamka to zařídí.Poznala jsem muže 2.12.1973 chová se ke mně moc hezky.Co na to karty. Děkuji za odpověď. (Apolonie)
Foto
Nová známost bude docela dobrá a možná se bude i hodit, zvláště na začátku roku 2022. Jinak rodina má docela dobré karty, takže se časem vše urovná, v polovině roku 2022 budete již tvořit pevně semknutý celek.
Dobrý den, mohl byste se prosím podívat do karet, co mě čeká v blízké době v osobním životě/lásce ? Proč se mi pořád nedaří, co dělám špatně ? Jsem dlouho sama, ráda bych našla kamaráda alespoň do začátku, co podrží. Zkoušela jsem seznamky, ale tam je samý úchyl a začala jsem jezdit na kole, ale mám dojem, že chlapy vůbec nepřitahuju, a to mi každý říká, že jsem kus pěkné ženské  Děkuji moc za Vaše úsilí. Míša, 18.5.1987 (Michaela) (Michy)
Foto
Podle karet i podle astro konstelací musíte pouze nějakou dobu ještě vydržet a všechno bude v pohodě. Je zajímavé, že zrovna včera jsem rozebíral životní situaci s mimořádně dobře zajištěným a zaměstnaným mužem, který má byt, chatu, možnosti letní rekreace, má práci u nás a v zahraničí, prostě zajištěná budoucnost, chce založit rodinu a mít trvalý vztah a nemůže zase najít žádnou partnerku, tak si říkám, že je to nějaké skoro začarované, protože na jedné straně jsou zajímavé ženy, které nemohou nikoho najít a na druhé straně jsou zajímaví muži, kteří nemohou najít žádnou partnerku - tak v čem je chyba? Že by to bylo v těch seznamkách? Už jsem si kolikrát říkal, že bych mohl založit nějakou fungující seznamku, která by nebyla pro úchyly, ani pro sexuální procovnice či zlatokopky. Však ještě uvidíme. Je to prostě stále dokola docela potíž s tím seznamováním, když to člověk myslí dobře a upřímně. Tedy ne tak upřímně jako politici, ale skutečně upřímně.
Dobrý den. Moc prosím o radu. Můj život zatím stojí za starou belu. Nic se mi nedaří a čím více chci něco zlepšovat a změnit, tím více se mi nedaří. Jakoby můj život řídil osud a špatná karma a ne já. Prosím. Kdy to skončí. (Sylva, 14/8/1985)
Foto
V horoskopu máte dynamické konstelace, to znamená, že se musíte hlavně naučit rozeznávat, co je pro vás dobré, užitečné a co je pouze ztráta času. To je všechno, když se vyhnete ztrátám, přijdou a objeví se zisky.
Krásný den, Ravenku, co mě čeká v měsíci říjnu a následujících? Váha 20.10.(Zvědavá)
Foto
Je zajíjmavé, že nejvíce dotazů na říjen mají právě Váhy, je tady jedno vynikající datum, platné pro všechny Váhy, to je Nov, 6.10.22, kdy se ve Vahách sejdou Slunce, Měsíc, Merkur a Mars, to je obrovsky silná konstelace a proto je dobré v tento den, popřípadě až do 8. října uskutečnit rituálky na úspěch, zdraví, peníze a ono se to potom bude projevovat až do konce tohoto roku. Podrobnosti mohu zodpovědět na raven.argoni zavináč seznam tečka cz, vždy se snažím odpovědět na všechny dotazy, někdy to stihnu někdy ne, ale je před vámi období, kdy si můžete sama říct, co chcete, aby se splnilo.
Dobrý den, pane Ravene. Chtěla bych vědět, zdali je mé tušení správné, že se hlavně v minulosti pletla babička do vztahu s mou matkou, a to je důsledek toho, jak dnes můj vztah s mou matkou vypadá, tedy je už ve velmi kritické fázi a těžko lze něco napravovat k lepšímu. Děkuji pěkně za odpověď. (Tee)
Foto
Máte pravdu a jako vždy u podobných příležitostí, doporučuji k přečtení svou knížku Psychopat v rodině.
Dobrý den. Zajímá mě, jestli mě čeká v nejbližší době vztah nebo alespoň, či potkám spřízněnou dušičku/kamaráda. Děkuji. Mějte se pokud možno fajn. (Kaly)
Foto
Ano, je to tady, ale jak vždy říkám v podobných situacích, chce to jít svému štěstí trochu v ústrety.
Dobrý den, ráda bych poprosila Vaše karty o radu, jestli Vám ukáží, co je příčinou toho, že můj otec se chytl alkoholu. V poslední době mám pocit, že se z něho stal docela zodpovědný konzument alkoholických nápojů. Stal se z něho morous, kterému se nic nelíbí, a to byl kdysi tak pracovitý a i doma kolem domu se snažil pořád něco zvelebovat. Ráda bych mu pomohla, jen nevím, proč se pití chytl, když doma to má vcelku v pohodě, má vypráno, navařeno, tak nerozumím tomu, a hlavně nechce nic řešit, tak mě zajímá, jestli se to rodeo uklidní. Zdraví Natálie, 11.12.1996 (Naty)
Foto
Karty napovídají, že se jedná o nevyřešené potíže a nesrovnalosti v partnerství, nějak se nemohl dohodnout s partnerkou, tak sáhl po lahvi. S tou se dohodnout mohl vždy. Popřípadě mu také mohla partnerka chybět, ale zdrojem potíží je rovina partnerská.
Zdravím, mám problémy s ramenem, dokroři mi doporučují operaci...půjdu na ni, jak dopadne? Marek 1998(Marek)
Foto
Tohle vypadá na potíže, které samy od sebe nepřestanou. Doporučoval bych mít "dobrozdání" minimálně od tří doktorů, pokud by všichni tři řekli, že nejlepší řešení je operace, tak bych na ni šel. Dopadne dobře.
Dobrý den, prosím o výklad, jak se bude vyvíjet můj život do konce tohoto roku-zkráceně řečeno, jestli mě čekají nějaké výraznější změny v pracovní nebo osobní oblasti (nová práce/nový vztah). Děkuji. Radka, 17.2.1985 (Radunka)
Foto
Vyloženě, že by se vám ukazovala nová práce, nová firma či nové zaměstnání, tak to v osudu nemáte, to byste se asi musela i sama o nějakou změnu snažit, někde se zeptat, informovat, shánět známé a podobně. Nový vztah se může objevit už příští týden, tady to půjde rychleji.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na nejbližší vývoj mého života, jestli se „něco“ zlomí a přijde mi už konečně do života nová práce a s ní spojené stěhování do nájmu do jiného města, jak si to moc přeji. Děkuji. Tereza(Tereza, 16/6/1993)
Foto
Ano, nakonec to dokážete, ale ještě to bude dost dlouho trvat, minimálně do začátku roku 2022.
Dobrý den, kdy potkám muže, s který bych mohla vytvořit trvalý vztah? (Lvice )
Foto
Lvice - to vypadá nadějně, muže potkáte do konce listopadu, ale bude to chtít trochu více se rozhlížet, popřípadě aktivně vstoupit do hry.
Ravene, umoudří se otec a začne mi dávat odpovídající výživné?..nebo mi nějak jinak pomůže? Dík Mára(Mára)
Foto
Podle karet on sám řeší situaci, kdy nemá možná ani životní minimum. Nebo má prostě nějaké finanční starosti, takže částečně je to proto, že platit nechce, částečně ani nemůže. Asi by nejvíce pomohl upřímný rozhovor.
Dobrý den, pane Argoni, zaplatí mi tchán odškodnění za své chování mimosoudním vyrovnáním nebo budu muset na něho podat trestní oznámení? Povede se nám najít s manželem nové společné bydlení do konce roku? Děkuji za odpověď. Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Myslím, že s vaším tchánem nepohne ani trestní oznámení.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak synovi půjdou studia. Od září nastoupil VŠ. Děkuji mamča(mamina)
Foto
Půjde to, schopnosti má a celkově to prostě zvládne.
Dobrý den pane Ravene. V létě jsem se vídal s jednou velmi krásnou a inteligentní ženou. Prožili jsme spolu 4 měsíce a po této době se vrátila ke svému expříteli. A mě zajímá jestli je šance že spolu ještě budem trávit čas popřípadě jestli spolu budem chodit a zda ke mně cítí lásku? Děkuji za odpověď(Jan)
Foto
Ano, cítí k vám lásku, i když to možná zní trochu paradoxně, ale vy jste jí v podstatě pomohl vyřešit vztah k příteli, s nímž si nevěděla rady. Dalo by se říct, že jste vlastně byl v roli takového Guru Járy a všechny zkušenosti, které díky vám získala se jí uplatnily ve znovunavázání komunikace s jejím přítelem. Na jednu stranu si můžete gratulovat jako vynikající psychoterapeut, ale pokud byste s ní chtěl být v trvalém vztahu, tak to nepůjde, i když není vyloučeno, že byste mohli spolu prožít ještě jedno nebo dvě dobrodružství, ale z takového toho osudového hlediska ji ve svém životě jako věrnou průvodkyni mít nebudete.
Ravene, je pro mě vhodné datum svatby 11.6.2022 /váha a býk/? Děkuji(Váha)
Foto
Všeobecně se dá říct, že datum svatby je vhodné, ale asi vám k tomu bude pršet.
Najde sestra v budoucnu dobrou práci? Nyní pracuje na zkrácený úvazek, ale je často doma s dětmi, když onemocní, a tak jsou na ní v práci naštvaní. Datum narození 6.2.1979 v Praze. Děkuji.(sestra)
Foto
S případným onemocněním dětí se to ještě nějakou dobu potáhne, to se bude projevovat skoro jako začarované, nic jiného mi k tomu nenapadá, ale příští rok už budou všechny zaměstnanecké vztahy o mnoho jasnější.
Hezký den, Ravene, jsem Váha, budu mít štěstí ve financích?..mám si vsadit?(Váha)
Foto
S Váhami je to v současné situaci tak, že 6. bude úplněk, který bude silný a účinný až do 8. října, ve Vahách se sejdou Slunce, Měsíc, Merkur a Mars, to je mimořádně silná sestava, všeobecně doporučuji využít sílu tohoto úplňku v pátek, 8. října, protože se zde setkávají síly přímo magické, které se dají využít při rituálech a čarování. Je ale lepší, když s Váhou "čaruje" někdo, kdo má s rituály trochu zkušeností, což Váhy samy o sobě většinou nebývají. Takže nesázet, ale můžete udělat 6. až 8. nějaký jednoduchý rituál na štěstí a potom se snažit pracovat a současně se modlit, ať se díky práci dostaví co největší prospěch. Na jiné štěstí je zbytečné sázet. A taky je zbytečné sázet, protože to už je cesta ryze iracionálnní, čili nevypočitatelná.
Dobrý den, zvládnu příští rok udělat státnice? Děkuji. (Zuzana )
Foto
Na to se dá odpovědět jedním slovem - zvládnete. A budete to mít, jak se říká za sebou.
Dobrý den, vážený Ravene, do konce roku jdu na online školení k jedné módní návrhářce? Docela se těším. Bude to pro mne důležité? Posunu se pracovně někam nebo mě čeká práce v korporátním prostředí? Děkuji.(Veronika)
Foto
Ale jo, to všechno vypadá docela dobře, takže se dožijete i zajímavého posunu v pracovní rovině. Zdraví bude též sloužit, takže se dá říct, že jdete správným směrem a správnou cestou.
Hezký den Ravene, chtěla bych se zeptat, jak se mi bude dařit v lásce? Kdy přijde na řadu svatba a miminko? Děkuji(Klaruš)
Foto
Jedno takové trochu horší období v lásce vám pomalu končí a do cesty se vám připlete švarný jinoch, bude v koncem října a začátkem listopadu a potom přijde i svatba a miminko.
Dobrý den, vážený pane Ravene, ráda bych se zeptala na zdraví mámy, 25.8.1948, stále nechodící a přijde mi, že už je jí tak nějak všechno jedno. V půlce října jde k lékaři na kontrolu, ale moc nevěřím, že něco vymyslí. Bude v domácí péči nebo se podaří rehabilitační zařízení? Děkuji Vám.(Nika)
Foto
V kartách se jeví rehabilitace ve státním zařízení, čli nějaká LDN nebo něco podobného, může to být i taková ta lékařská donášková služba, kdy se jezdí k pacientovi. S tím, že pochybujete o tom, že lékař něco vymyslí, naprosto souhlasím.
DOBRÝ DEN REVÁNKU MOC VÁS PROSÍM CCO MĚ ČEKÁ DO ROKIA:BUDE PŘÍTEL ZMĚNY V 2022 STĚHOVÁNÍ. KDE SE POTKÁM S PŘÍTELEM.DODĚLÁ ŠKOLU DCERA 12.11.02 DĚKUJI MOC HODNĚ ZDRAVÍČKA KLÁRKA 1.5.75 MOC PROSÍ(KALUŠ)
Foto
Stěhování se v roce 22 dožijete na 100%, dcerka školu dodělá a přítel se vyskytne, vše se začne odehrávat na začátku roku 2022.
Zůstala jsem sama ,má o ně zájem soused ,má ten vztah vůbec smysl dekuju.(Irena)
Foto
Byl bych na vašem místě opatrný a postupoval bych hodně pomalu.
Dobrý den, vážený pane Ravene, skvělý začátek října, Vaše blesková věštírna. Co mě s přicházejícím podzimem? Nějaké hezké setkání s panem Radkem třeba? I když tomu moc nevěřím. Děkuji za odpověď. (Veronika)
Foto
Věřte, nevěřte, ale hlavu nevěšte, pan Radek je záležitost, která je stále živá a s očekávaným drobným, možná až nepatrným, ale přece jenom "rozvolněním" roste pravděpodobnost páně Radkovy návštěvy stověžaté matičky Prahy, ono se to vždy poskládá dohromady, tak, jak se to poskládat má, takže, pokud si vzpomínáte, tak se nám nikdy do budoucnosti neukázalo, že by pan Radek zmizel ze světa či ze života natrvalo, ale, že přijdou velké změny, prognostikované a diagnostikované jak v kartách, tak i v horoskopu a s nimi přijde i pan Radek. I když se to možná v současnosti nezdá pravděpodobné. Jestli si vzpomínáte, jak jsem jednou psal o tom, že dávné věštby praví, že když se zastaví pražský orloj, tak nastane na hodně dlouho celostátní průšvih, který se možná už nikdy nespraví a nenapraví. Nu a páni si usmysleli, že kromě toho, že orloj se měl namazat prasečím sádlem, by ho mohli zastavit a začít rekonstruovat, to bylo asi tak před dvěmi léty - no a jak to tady začalo vypadat? Netřeba slov, stačí si strčit prst do krku - no a s panem Radkem to bude tak, že jeho chvíle nadejte, i když neříkám, že to nebude spojené s jinými starostmi, možná ještě většími, než je obava, že pan Radek navždy zmizí v propadlišti dějin.
Dobrý den ,čeká na mě ještě nějaký správný chlap jsem ročník 1967 děkuji (Míša )
Foto
Pokud si chcete počkat na správného chlapa, tak by to s největší pravděpodobností nemělo dělat žádné velké problémy a měl by se objevit do tří měsíců, čili by to stihnul ještě do Vánoc. Karty máte dobré, objevuje se vám ve výkladu i Dvojka Pohárů, to je karta Lásky a s touto kartou vcházejí do života zajímavé a hezké vztahy.
Krásný den milý Ravene, prosím zda byste mi mohl odpovědět na mou otázku. Zda láska s mojim milovaným blížencem bude i nadále vzkvétat jako doposud a zda moje mamka-stir se s ním nakonec seznámí a budou si rozumět. Do dnešní doby o něm nechce nic vědět, i když nikdo nechápeme proč. Je hodný, pracovitý, stará se o mě, plánujeme společnou budoucnost. Děkuji a krásné dny. Kozorozka(Kozorozka)
Foto
Vy jste jako zajímavý příklad do učebnice astrologie. Máte milovnaého Blížence a zrovna Blíženci mají ve svém znamení Černou Lunu, to znamená, že speciálně Štírovi nemusí být Blíženec (stačí jeden, ani to nemusí být "Blíženci") dost milý na to, aby ho vzal na milost jako dalšího člena rodiny, tady se dá předpokládat, že milého Blížence ještě někdo u maminky pomlouvá (doporučuji přečíst si moji knížku Psychopat v rodině), takže jako Kozoroh/Kozorožka, která bude trochu zápasit s dezinformacemi (v Kozorohu je Pluto), to nebudete mit úplně jednoduché.
Dobrý den, co má pro mě ještě nachystán tento rok, na co se připravit a na co se mohu těšit? (Eva )
Foto
Podle karet je jasné, že nějaká ta změna nad vámi visí ve vzduchu a teď jde o to, jestli je to změna jako příjemné překvapení nebo jako Damoklův meč. Když si rozdělíme život na oblast pracovní, zdravotní, volnočasovou a partnerskou, tak nejzajímavější změny přijdou v oblasti pracovní, tady to vypadá tak, že pokud pracujete pro nějakou firmu, tak se může sloučit s jinou firmou, čímžto by se nad vámi objevilo i nové vedení, které by mohlo trochu upravit pravidla o práci přesčas a vybírání dovolených, jinak by vše běželo ve vyjetých kolejích. V partnerství je možné, že se vám vztah, jak se říká, trochu posune, ale bude v pořádku a nejmenší zmněy mohou být tušeny v oblasti zdravotní, tady to vypadá, že asi budeme všichni do konce roku zdraví jak rybky. Možná občas sužované depresemi, ale je dané spíše celkovou situací, nikoliv zdravotním stavem jako takovým.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svoji dceru, jestli si najde v blízké době přítele a jestli by mohlo přijít i mimnko. Děkuji mamka(mamka)
Foto
Takhle - přiznejme si s otevřeným hledím, že je vždy lepší ptát se na sebe a své vlastní problémy, než se snažit rozebírat problémy kohokoliv jiného, i když se třeba jedná o dcerku, stejně tak to samozřejmě platí i o otázkách, týkajících se zdraví. Vzpomněl jsem si na jisté televizní věštění, když to ještě bylo povolené, kdy věštkyně na obrazovce odpověděla mamince, která se tázala na svého čtyřicetiletého synka, který bydlel u ní v baráku, že asi jen tak neodejde, protože je gay a nic mu nechybí. No a oni bydleli na vesnici, kde se všichni znali, ale nikdo netušil, že by synek mohl mít jinou sexuální orientaci, než všichni automaticky předpokládali, tak z toho bylo trochu haló, no, v podstatě se ani nedivím, že ty tv show s tarotovými kartami v rukou zakázali. Nicméně v případě vaší slečny dcerky to vypadá tak, že je všechno v pořádku a do půl roku bude jak ženich, tak se bude bude i plánovat miminko, což by se mohlo realizovat koncem příštího roku 2022, protože je dosti pravděpodobné, že budete muset ještě na začátku roku 2022 řešit starosti s bydlením nebo s rekonstrukcí baráku. Rok 2022 se může zapsat jako rekordní rok na různá nečekaná překvapení, plánujte proto opatrně a s rozmyslem.
Dobrý den pane Ravene, přítel (16.12.1971) se mnou (25.4.1977) přestal komunikovat. Má cenu se ještě snažit o udržení, příp. obnovení vztahu nebo je to jeho definitivní konec? Pokud ano, potkám ještě v životě lásku, člověka, se kterým mi bude dobře, příp. kdy? Děkuji za odpověď (Petra)
Foto
Jak se na to dívá astrologie? Váš přítel má Černou Lunu, znamení smůly, ve Vahách a vy máte Černou Lunu na začátku Blíženců. Ve Vahách bude 6. Nov společně s Marsem a Merkurem, to znamená, že je nemožné, aby se Vám přítel ozval, bude jak paralyzovaný a i kdyby chtěl, tak ani neuzdvihne mobil, v současnosti je tzv. tranzitní Černá Luna na začátku Blíženců, to znmaená, ani vy, když budete chtít přítele oslovit, popřípadě z něho vymámit nějaký menší proslov na téma, proč se neozývá, tak vás buď chytne křeč do ruky nebo ztratíte vědomí ještě předtím, než něco vyslovíte, to je prostě osud. Nicméně, ještě bych flintu do žita neházel, počkejte do konce října, to se už budou současné, krkolomné konstelace rozpadat, potom se můžete pokusit navázat přerušený hovor. Ono to sice s velkou pravděpodobností dopadne tak, jak to už dnes tušíte, ale pro jistotu a pro klid mysli se o to ještě můžete pokusit. Jinak samozřejmě nejste prokletá ani na vás nebyla uvalená klatba, takže se s klidnou myslí seznámíte s někým jiným a všechno bude v pohodě.
Dobrý den schci se zeptat zda z přítelkyni s kterou žijem ors 3 roky jestli se brzo zalozime rodinu nebo jestli už se tak neděje..a ještě bych měl dotaz jestli je možnost jakého dědictví či výhry v loterii ...děkuji já narozen 26.10.1993 a přítelkyně narozená 28.10.1996 ...předem dekuji(Michael)
Foto
Čistě podle karet, čili i bez logické úvahy, spíše, jak se říká šarlatánsky, když se objevují karty Císař a Císařovna, tak už to bereme jako kladnou odpověď na otázku bude či nebude rodina? Jak správně píšete, je dokonce možné, že se tak již děje a co se stane, to se neodstane, prostě karty živě souhlasí s možností založit rodinu, zřejmě vše začne či počne ještě tento rok. Dědictví, ani výhra se v kartách nejeví, ale není to proto, že k tomu nemůže dojít, ale spíše z toho důvodu, že si jak jedno, tak druhé necháte vyfouknout před nosem. Asi by to chtělo se poradit s někým, kdo má jak v jednom, tak v druhém zkušenosti. Zákony samy o sobě Vám v této oblasti nijak nepomohou, protože si je každý může vykládat jak chce.
Hezký den Ravenku...přichází podzim a po dlouhé stagnaci v mém živote přijde konečně pozitivní změna? Můžu že na ní těšit? A čo láska...? (SAGALI)
Foto
Čistě z matematického hlediska platí jednoduchý zákon, že čím déle trvá stagnace, tím větší je pravděpodobnost, že stagnace pomine. Z hlediska esoterní psychologie by bylo dobré vnést do systému trochu aktivity, čili rozhodnout se a odhodlat se učinit něco, co není v zavedeném, ustáleném systému obvyklé, například se nechat pozvat společností známých na oslavu narozenin nebo si jít zasportovat do fitka nebo jít do kina, i když tím není hned dáno, že se každý, kdo půjde kolem bude chtít dávat do řeči, ale celková situace se trochu posune ke kýženému řešení. Ale bude to, zřejmě ještě během podzimu, to je prakticky do Vánoc.
Dobrý den, co mě čeká v lásce ? Kdy mi do cesty vstoupí nějaký muž, který by mě miloval a já jeho. Děkuji. (2.9.73)(Evca)
Foto
Je zajímavé, že jako první karta se objevil tarotový Viselec, XII. karta Velké Arkány, což často znamená zdržení, čili něco, co se mělo nebo mohlo stát už včera, se trochu zdrželo. Jinými slovy, není zde žádná "osudová překážka", spíše se jedná o shodu okolností, že se zatím nikdo nepřihlásil - tomu napovídá i druhá karta Milenci, VI. Velké Arkány. Dá se samozřejmě podle toho říct, nejenom naznačit, ale rovnou říct, že se téměř ideální muž, čili "chlap, co po čase tolik nevadí" zjeví do konce tohoto roku, může to být samozřejmě těsně před Vánocemi nebo v průběhu Vánoc (jako menší dárek od Osudu), ale vypadá to prostě celkem nadějně a dobře.