Online chat
Hezký sváteční den! Prosím pěkně, zvládnu překonat minulost a posunout se konečně novým směrem. Velice děkuji. (Alena)
Foto
O tom nepochybuji, máte to prostě v osudu a na tom se sotva co změní.
Dobry den,chci se prosím, zeptat, zda naší rodině budou v tomhle roce hvězdy přát a zda budou příznivé i ohledně zdraví.Dekuji.(Magda)
Foto
Hvězdy vám přát budou, myslím, že budete spokojení.
Zdravím Vás váženy pane Ravene. Chtěla bych se Vás zeptat, jestli máme s mým fantastickým přítelem dlouhou společnou budoucnost hlavně mě jde o zrdravotní stav. Jsme spolu velice štastní a jelikož jsem již mého bývalého manžela kvůli rakovině ztratila, bojím se stále o zdravotní stav mych blízkých i můj. Vidite dlouhou společnou budoucnost? (Martina 2.9.1975)
Foto
Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď - ano, vidím slouhou cestu a dlouhou budoucnost.
Nová nebo stará láska ? Děkuji Revanku.(Fenka)
Foto
Stará láska nerezaví...
Dobrý den Ravene, moc vás zdravím a mám dotaz, zda mám šanci u muže, na kterého myslím od mládí....... Děkuji moc(Renata)
Foto
Šance tady je, ale v případě, že onen muž není biblický Onan, tak už asi někoho má a tím je celá situace o dost složitjěší. Nejlepší cesta je cesta komunikace - dostat se k němu a pohovořit..?
Dobrý den, v posledním roce jsem prodělala 2 epileptické záchvaty, po 20 letech jsem potkala bývalého, vydatně se pohádala s manželem, téměř se rozvedla, co bude dál? Jaký má vše smysl? Děkuji(Jana Kvasničková)
Foto
To, co popisujete, by si už zasloužilo konzultaci s doktorem, i kdyby to bylo "pouze" psychosomatické, tak byste s tím měl něco dělat, ale jestli se pokoušet o pozitivní myšlení nebo začít užívat stabilizátory, to by měl rozhodnout odborník nebo alespoň lékař.
Dobrý den, jsem vdaná 17let a mám pocit, že mě bytí s manželem vyčerpává. Rozhodují se, jestli odejít. Jak moc ho můj případný odchod zasáhne? (Coco )
Foto
Nejdříve by to chtělo vyzkoušet si oddělené bydlení. Kkdyž se vám to bude zamlouvat, tak to tak necháte když ne, můžete se zase vrátit k sobě. zatím bych to ještě neviděl tak úplně na definitivní rozchod.
Dobrý den, zlepší se má psychika. Mám úzkostnou poruchu, po léčení doktorů. Nic mi není, jen mě to psychicky odrovnalo. I přes léky mám stále strach a hrozný neklid. Děkuji(Zuzana 23.10.1967)
Foto
Ano, naděje tady je a to dosti velká, v podstatě se dá říct, že zdravé jádro je pořád zdravé, taď potřebujete jenom dobré vedení na cvičení a meditace, abyste se z toho dostala.
Dobrý den, vážený pane Ravene. Na co se mám zaměřit v kariéře? Láká mě naučit se italsky? Ale jestli už mi trochu ujel vlak? Datum narození 30.8.1976, v Praze v 16:30.(Veronika)
Foto
Italština se neztratí, vlak vám ještě neujel, to je jako když pán vběhl do přístavu a viděl, že loď je metr od břehu, tak tam přehodil kufr a sám za ním odvážně skočil a když dopadl na palubu a šťastně se rozhlédl, tak k němu přišel kapitán a povídá: "Člověče, co blbnete, vždyť my přistáváme."
Pěkné poledne Ravene mám otázku? Proběhne u mne očkování na Covid bez problémů? Stále váhám a i se bojím. Děkuji Stáňa.(Stáňa)
Foto
Karta Mága znamená bezproblémový průběh, to znamená, že i kdyby se ostatní kolem vás potáceli s pěnou u úst, kousali by do zdi a v křečích by skákali z oken, tak si můžete klidně dát ještě jednu rundu "do druhé nohy" na rozloučenou a pružně odejít domů. Jinak pomohou co nejrychleji po očkování podané organické sloučeniny vápníku, například klasický polotučný tvaroh, mléko a podobně. Kdyby ještě někde existovaly mléčné bary, tak bych lidem doporučoval, běžte se zhvízdat do mléčného baru a budete v pohodě.
Dobrý den, se starším synem (rok narození 2000) se neustále hádám. Neustále někde dluží peníze, ale vracet je nechce. S manželem jsme nějaké dluhy za něj zaplatili. Bohužel nám i nějaké peníze vzal a bez našeho vědomí prodal i nějaké věci. Hádky se tak vyostřili, že by jsme radši, kdyby si našel vlastní bydlení a odešel. Můj dotaz zní: Kdyby začal sám bydlet uvědomí si své činy a co jsme pro něj udělali a bude s námi zase někdy v pohodě? Děkuji Zdeňka (Zdenka )
Foto
Zcela jistě by to mělo doslova ozdravný charakter, zvláště, kdyby se jednalo o kombinaci vlastní bydlení - práce.
Milý Ravene, obnovi se sexuální vášeň mezi mnou a kamarádem,s kterým jsme se delší čas neviděli? (Marta)
Foto
Není to, bohužel, tak úplně jisté, na začátku může být prudké vzedmutí (mluvím o vášni), ale nevydrží to dlouho. Objevuje se náhle karta Ďábel, to znamená zmatek v systému, ale už vám neřeknu, z čeho ten zmate může pocházet.
Dobrý den pane Ravene povede se můj pobyt u sourozenců a bude fajn?Jedu zítra a moc se už těším.(Eva 3.2.1964)
Foto
Vypadá to celkem bez problémů.
Nemôžem zohnať pôžičku 500,-€. Môžete mi pomôcť? (Zora)
Foto
Šlo by to realizovat jako spotřebitelský úvěr? Nic jiného mi k tommu nenapadá. Je to víc než dvojnásobek mého důchodu, to už opouštíme astrologii a ocitáme se v astronomických výšinách. Vždycky, když jsem byl v podobné sitauci, tak jsem se pokoušel něco prodat. Máte potom peníze a doma je o mnoho více prostoru a místa.
Dobrý den,jak dopadne můj syn,udělá zkoušku z matematiky?Michael 6.6.1997.Dekuji.(Ivana)
Foto
Udělá, i když to bude pro něho těžké. Jak jsem si všiml, tak dnes se matematika pro děti předkládá a učí asi tím nejhorším způsobem, jaký je kdo schopný vymyslet. Já sám mám zkoušky z vysokoškolské matematiky a dovedu dokonce definovat číslo jako vyjádření mohutnosti uzavřené množiny, ale na matiku prvňáků jsem zíral jak tele no nový vrata. Tři kroky dopředu, dva stranou a jeden dřep - kolik to je?
Ako dopadne sud. Co ma caka sud. Rozdelil deti a teraz chce aj malu a ona ho nechce tak sa nestretavame. Vyhraza sa mi. Uraza ma. Ze za vsetko ja mozem. On je datum 12.11.1979 a ja 15.5.1982. Ak to pomoze. A ci najdem lasku. 8r som s nim zabila zivot. Uz nevladzem. Musela som odist od neho do pidnajmu. Pocuva a mamu len a chcel zo mna ju. Dakujem. (Iveta )
Foto
Bude to boj, jestli máte možnost poradit se s právníkem, tak tak učiňte, chce to znát celkovou situaci a odhadnout čím se bude snažit překvapit protistrana.
Milý čaroději, ozve se mi Láďa a bude z toho něco? (Marus )
Foto
Ozve, neozve, to je tak 60 na 40, čili větší pravděpodobnost je, že se ozve, ale pokud by byla možnost aktivně se ozvat Láďovi, tak toho využijte, bylo by to prostě lepší.
Dobrý den. Poslední dva roky byly plné rozchodů a návratů s jedním Beranem. Je to už tentokrát definitivně ukončené? Potkám někoho nového, nebo zůstanu sama? (Dáša)
Foto
Beran zmizí, teď je to zrovna takové znamení, které není ničím ovlivněné, ale mohou tam být velké partnerské změny, často i nečekané, čili bych raději počítal s tím, že odejde natrvalo a vy si najdete někoho jiného nebo se prostě s někým setkáte, s kým vám bude fajn.
Dá sa to ešte do poriadku medzi mnou a manželom, ak áno čo by sme mali spraviť...? Alebo bude lepšie pre oboch a aj deti 7 a 9 sa rozísť...? Ďakujem Vám za odpoveď. (Dagmara )
Foto
Ještě to zkuste dohromady, třeba i s tím, že si dáte více volnosti.
Dobrý den. V červenci se chystám s neteří na dovolenou k moři. Proběhne bez problémů a užijeme si ji? Děkuji moc za odpověď. Krásné léto (Helča )
Foto
Vše by mělo proběhnout OK.
Ako dopadne operacia matky? (Jarmila)
Foto
Bude to dobrý.
Dobrý den, čtyři roky jsem vdova, zajímá mne jestli se objeví životní partner. Děkuji (Martina)
Foto
Musí to vyjít, v kartách je Opatrnost, Muž (Rytíř Mečů) a karta Milenci a Dvojka Pohárů, takže životní partner se objeví a přijde včas, jak vojska z dávných kronik.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se uklidní moje situace v práci, nebo jestli mám hledat jinou. Děkuji(Helča)
Foto
Uklidní se to - a stejně si budete na konci roku hledat jinou práci. Konec tohoto roku bude ve znamení velkých změn, téměř až transformací.
Som v znamení ryby je šanca na úspech v práci aj v láske po x rokoch ?(Richard Rusnák)
Foto
Ryby jsou nyní vynikající znamení, ovlivněné dlouhodobě Neptunem a Jupiterem, což je výborné pro práci i pro vztahy.
dobrý den.... Dáme se my dva dohromady ? Děkuji.(Hany)
Foto
Ano, můžete se dát dohromady, ale nebude to nadlouho, protože tam něco nebude ladit.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli vydrží můj vztah s přítelem. Já Irena nar. 12.9.1972 přítel Stanislav nar. 27.1.1977(Irena )
Foto
Asi mě budete mít dnes za vztahového morouse, ale i zde, v tomto vztahu budou velké potíže.
Dobrý den, mám začít vztah on váha já beran, bude mít budoucnost, dělí nás 160 km, děkuji Masrtina(Martina)
Foto
A opět zde máme dvě kardinální znamení, která jsou proti sobě, takže odpověď zní - nedomluvíte se.
Zdravím Ravene, kdy přijde láska pro mě. Dočkám se tento rok? Díky Leňa (Leňa )
Foto
Tento rok to bude určitě.
Vážený pane Rawene. Co mohu očekávat od nadřízeného na našem pracovišti? Děkuji za případnou odpověď. Vendula.(Vendula)
Foto
Vyšla na vaši otázku karta Viselec, to je princip oběti, to znamená, že je možné, že se na vás bude snažit něco hodit, aby to nebyl on, co udělal něco špatně.
Dobrý den. Dobrý den. Naši se teď často hádají, hlavně kvůli hloupostem. Zlepší se to nebo budou na sebe stále tak nepříjemní. Děkuji(Helena)
Foto
Kdyby se naučili hrát šachy, mohli by se dosyta vyzuřit a přitom být zticha. Podle karet se vše zlepší, alespoňpro vás, až se odstěhujete, to chce být plnoletou a mít práci a pravidelný příjem.
Dobrý den , chci se zeptat na můj zdravotní stav problémy se zády.jak se to bude u mě dál vyvíjet.operace nebo jaký to budeit vliv na mě pracovní nasazení.fekuji(Petra)
Foto
Potřebujete řádné vyšetření neurologické, jestli je v pořádku páteř, asi by to chtělo i tomograf, podívat se na obratle v lumbosakrální oblasti.
Dobrý den. Co je podle karet jako lepší řešení. Stěhovat se, až budu mít práci trochu jistou nebo se odstěhovat a pak najít práci ? Děkuji(Liliana, 16.6.1990)
Foto
Na prvním místě je práce. Snadněji se změní bydliště.
Dobrý den Ravenku. Prosím, prosím. Kdy přijde pracovní nabídka pro mě, aby to za něco stálo. Mockrát děkuji.(Sylva,17.9.1989)
Foto
I když je to trochu širší odpověď, měla by přijít v druhé polovině tohoto roku.
Milý Ravene, chtěla bych se zeptat, jak to v kartách vypadá s naším plánovaných stěhováním? Objeví se něco, nebo mám být aktivnější a nečekat, ať mi nějaký fajn byt neuteče...? Moc děkuji za odpověď a přeji krásné léto!(Jana)
Foto
V dnešní době je aktivita lepší než očkování.
Dobry den mily Ravene, Mam po dlouhe dobe pracovni nabidku a nevim jestli ji mam vzit. Je totiz v podobnem oboru ve kterem se jiz pracovala a navic je to na zivnost. Mam tu nabidku vzit, nebo jeste pockat na neco stabilnejsiho? Preferuji totiz praci na plny uvazek a chtela bych skusit neco noveho. Najdu si praci, kde se mi bude darit? Dekuji. Misa 7.11.1973/SK (Misa)
Foto
Nebrat, budou ještě jiné a lepší nabídky.
Dobrý den. Prosím, co se to děje v posledních několika měsících na našem pracovišti ? Nemám z toho dobrý pocit a cítím se ohrožena......děkuji.(Otázka)
Foto
Asi by to chtělo spíše dobrého psychologa než kartáře - astrologa, to vypadá na řádění psychopata. Kdo se na vašem pracovišti snaží mluvit s každým zvlášť mezi 4 očima?
Zdravím Ravene, 20.7 mám rozvodové řízení, dopadne to pro me dobře? Děkuji Leňa (Léňa )
Foto
Podle všeho to dopadne dobře, tedy tak nějak spravedlivě.
Dobrý den..jak s očkováním?nechci jít je to bezpečné?(Yasmina)
Foto
S očkováním mám sám špatnou zkušenost, po očkování proti TBC jsem dostal tuberu a byl jsem celý život nemocný, neznám nikoho, kdo by se z tubery 100% uzdravil, samouzřejmě, pokud by se našel někdo, kdo má s mým životem jiné a hlavně lepší zkušenosti, tak si ho rád poslechnu, asi bychom se přitom oba zasmáli, no, co se týká aktuálního očkování, tak o tomm nevím vůbec nic. Nemám žádnou osobní zkušenost, karty se ukazují individuální, jako například Poustevník, což znamená asi tolik, že každý na to bude reagovat po svém, ale pro mladší lidi by to nemělo představovat ohrožení života, jednou jsem omylem vypil čistič na akvária a taky jsem to přežil. Tady skutečně nevím, neznám nikoho, kdo by onemocněl na nějaký kovid a neznám ani nikoho, kdo by umřel po vakcinaci na cokoliv, člověk asi vydrží hodně. Jak je to se staršími lidmi, to nevím, protože nemáme podklady. Podle posledních statistik zemřelo v Británii na kovid více lidí, než jich zemřelo celkem, tak to se snad ani nedá komentovat. Ono se to nějak jmenuje takové to zakazování určitým skupinám lidí dělat něco, co je dovoleno ostatním, nejste očkovaní, máte zákaz vstupu do putyky, no, mě osobně se to ani tolik nedotýká, mám už trénink od bolševika, kdy jsem nesměl studovat vysokou školu, to bylo zase z politických důvodů, ale ony vlastně všechny důvody jsou politické a všechna omezení jsou psychopatická. A odejít není kam, z toho můžeme vycházet, takže je docela zajímavá otázka, jak přežít v současné společnosti. Tak to berte prostě tak, že kdyby vás demokraticky přinutili nechat se očkovat něčím, o čem nic nevíte, tak to rozhodně není nebezpečné. Když jsem si sejmul karty, tak se objevila Sedmička Mečů, znalci tarotů pokyvují hlavami, já sám této kartě říkám karta Titanicu nebo karta pojišťovacích podvodů.
Dobré poledne.mam si rozjet svůj byznys plán:-)nebo drepet na zadku tam kde jsem.(Petra)
Foto
Celkově se vám objevují ve výkladu spíše dobrodružnější karty, takže, i když je právě teď taková ta mrtvá sezóna, tak by šlo pokusit se něco vlastního rozjet. Já sám bych asi pro jistotu ještě zůstal sedět, kde jsem a jen tak trochu bych "polechtal" příležitost, kdyby to nevyšlo podle mých představ, dřepěl bych dál, jakoby se nic nestalo. Samozřejmě, pokud nenabízíte práci bodyguarda nebo taxikáře.
Ahoj,všechno zakazují,podaří se mi teď o prázdninách pracovně vycestovat nebo na to mám zapomenout.diky za odpověď .Střelec (Strelkyne)
Foto
Vypadá to, že se vám podaří pracovně vycestovat.
Zdravím...dcera rupla u aj didakt.testu.zvladne opravny test teď v červenci?děkuju.(Jarka)
Foto
Musí to zvládnout. Na ten první pokus se špatně připravila.
Dobrý den, je mi 60 let, ráda jsem cestovala, komunikovala, už mám pěkný kus života za sebou. Dospělé děti vylétly z hnízda, bývalý manžel mě připravil o společné jmění, o iluze a zřejmě i o zdraví. Co mě čeká?(Hanka)
Foto
Zdraví máte celkem dobré, i když mysl je životem zklamaná, ale je docela dobře možné, že ještě budete lehce pracovat přes počítač z domova.
Ravenku, bylo by dobře abychom prodaly chalupu? Dekuji(Sabina)
Foto
Pokud nemusíte a chalupa nestojí v záplavové zóně, tak ne.
Pěkný sváteční den. Proč se mi začal vyhýbat !?(Jakyna)
Foto
Má jinou.
Budu se stěhovat?Děkuji(Katka)
Foto
Budete - čím dříve, tím lépe.
Dobry den pan Raven, Ozve sa mi v dohladnej dobe moj partner? Sme v odluceni 6 mesiacov... riesi si svoje financne problemy. Ja som rak, on kozoroh. Dakujem(Katarína)
Foto
Kardinální znamení, která jsou proti sobě, partner od vás odešel.
Podaří se mě prodat domek nebo zahradu?Děkuji(Katka)
Foto
Ano, prodá se obojí.
dobry den jsem Petr nar 23 10 72 mam si vzit auto na pujckuje nove ale velky dluh a mam zvasit najem v pronajatem patr meho domu dekuji moc za radu hezky den (Petr)
Foto
Vycházejí tři dobré karty, které znamenají, že pokud máte perspektivní práci s pravidelným příjmem, unesl by se i leasing na auto, zdravotně se vám nic nestane, takže rozhoduje hlavně účel - a zvýšit nájem, no, proč ne?
Ravenku, moc vás zdravím, chtěla bych se zeptat na zdraví,zda je vše v poradku .moc děkuji ilona(Ilona)
Foto
Z takového toho osudového hlediska je všechno OK, čili nic vás neohrožuje na životě.
Dobrý den pane Ravene.V úterý jsem si zlomila nohu. Chci se zeptat jak to se mnou bude dál,zhojím se dobře,nebo bude nutná operace? Co pro to mohu udělat já? A jak dlouho bude moje rekonvalescence trvat? Nebudu mít následky?(17.10.1972) Děkuji za odpověď.(Ilona)
Foto
Nemilé, ale zhojí se to dobře a bez následků, podle všeho nebude nutná operace, rekonvalescence pár měsíců a budete opět skákat přes kaluže.
Dobry den, pane Ravene, léto u mne zacina byt hodne hektické. Potkala jsem o hodne let mladšího kluka, prozatím to vidim na letny flirt, co vy vidíte? Mam byt vice aktivny ve vyhledávání prilezitosti a potkám skutečně toho “pravého”, který časem nebude az tak vadit? :-). Asi bych na mého idola 1.11.1961 mela uplne zapomenout, kdyz z casu na cas si zasnivam, zrejme si skutečně jedna jenom o iluzi. Preji Vam krasne léto. (Annna)
Foto
Všechno je iluze a pokud se vám dostane iluze do reality, je to vždy, jak správně tušíte, jen na určitou dobu, ale i za to díky. Snažte se udržet ve svém životě prinsip změny.
Dobry den,pritel mi nektere veci nerika,podvadi me?vezmeme se vubec nekdy?dekuji(Lenulik)
Foto
Nepodvádí, ale sňatek je v nedohlednu.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli nebudou problemy s novou spolubydlici a jesli se nekdy vrati ta predesla.dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Neměly by žádné velké problémy nastat, bude to jak od Remarka, Na západní frontě klid (polsky Na zachodě němá novin), ale předešlá spolubydlící se s nejvyšší pravděpodobností už nevrátí.
Dobrý den pane Ravene.Najdu v nejbližší době práci a budu tam spokojená.Zuzana 1.7.1963.Děkuji za odpověď...(Zuzana)
Foto
Čistě podle karet, ano.
Dobry den,jsem vdana,ale pritahuje mne jeden muz narozen 02.06.1968 ja jsem narozena23.05.1980,bude z toho neco,libim se mu? Dekuji(Irena)
Foto
Může z toho být krátkodobá známost, téměř až paralelní vztah, čili zajímavé zpestření života. Potom je to už jako "stavba dál nic". Fantazie dobré, ale už nebude síla je uskutečňovat.
Dobry den,chtela bych se zeptat,co me ceka v nejblizsi dobe ohledne financi a zdravi?moc dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Karty praví - stav setrvalý. Pokud je to stav nouze, tak nic moc.
Ahojky Ravene, chci se zeptat ohledně možnosti práce od tohoto podzimu, jestli to klapne a zda do toho jít, při mateřské. Díky Andy 24.2.1982(Andy)
Foto
Vypadá to, jedním slovem - dobře. Takže bych to asi zkusil.
Dobrý den, podarí sa mi tento rok stretnúť fajn muža, partnera.? Mam kamaráta s ktorým si píšeme dlhodobo, ale často cestuje, navrhoval mi, že by sa ku mne presťahoval, ale zatiaľ to zvažujem a neviem ako sa rozhodnúť. Čo mi radia karty? Dakujem. Lenka a Martin(Lenka)
Foto
Partnera potkáte, najdete, s kamarádem, o kterém píšete to vypadá tak, že kdyby u vás nějakou dobu bydlel, tak za tři měsíce budete ráda, když zase zvedne kotvy, ale můžete to vyzkoušet a pak mi napište.
Prosadí se u nás povinné očkování?(Petr)
Foto
Ne, bude dobrovolné, tedy očkování ohledně kovidu. Tetanus, myslím, bude povinný, stejně jako nějaký ty dětský a později i dědský očkování, proti obrně a tak, to mám taky, akorát jsem nikdy nedostal ten tetanus, tak nevím, jak je to účinné.
Přeji pěkný den Ravene. Mám ještě naději setkat se s mužem, který po letech tolik nevadí? Moc děkuji za odpověď !(Čekanka)
Foto
Naprosto je to jisté, neboli jisté je to naprosto, takový muž už kolem vás pomalu krouží, na přistávací orbit se dostane na přelomu listopadu a prosince 2021.
Dobry den pane Raven. Prosim jak na tom budu zdravotne? Jak to ma ke me jeden muz a nebo me ceka nekdo novi? Dekuji moc(Verry)
Foto
Pokud se nyní cítíte unaveně, tak si občas hoďte po obědě šlofíka, všechno se srovná. Nový muž vás zatím ještě nečeká, ale jednoho muže mít budete.
Milý Ravenku přeji hezký den. Prosím zlepší se vztahy se synovcem velkou roli tam hraje jeho sobecká družka. A Ravenku co ukazují karty k letošním volbám kdo má zvítězit. Děkuji a přeji všechno dobré (Pavla Račice )
Foto
Nechte všemu volný průběh a synovec se i navzdory sobecké družce ozve sám. Podle vyšších sil mají zvítězit Piráti. Ale bude to naposledy, podobně jako to bylo kdysi s politickým baletem a zpěvohrou Věcí Veřejných.
Krasne svatecni dopoledne. Tak pojedeme na tu dovolenou nebo jen prstem na mape..Vyjde nam to< Dekuji Verozveste Ravene(Debora)
Foto
Jakožto prognostik s licencí zabíjet v lidech veškeré naděje na lepší prázdniny a dovolené, říkám, že na dovolenou pojedete.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na mou práci, jak to tam budu dál zvládat anebo se mám ohlidnout po něčem novém? Děkuji za odpověď. (Jana)
Foto
Zatím se snažte zvládat, ohlížet se můžete také, ale sama uvidíte, že to bude hodně složité a na dlouhé lokty.
Dobry den, Ravene. Mela bych dotaz, podari se nam letos druhe dite. prvni jste predpovedel a ted me taha za vlasy-dekuji-]]] a pohlavi uhodnete, vicenez na padesat procent mozna… krasne svatky A DEKUJI FDM (FDM)
Foto
Budo to děvče, počaté říjen, listopad 2021.
Zdravím Ravene,prosím o nakouknutí do karet, přemýšlím, že si udělám ridicak, ale mám strach i to jestli zvládnu zkoušky, jsem tremista atd...... Co mi vychází, jít do toho?Hanka19.6.75 (Hanka)
Foto
To uděláte, koneckonců, jak jsem si již dávno všiml, tak většina řidičů jsou trémisté, zbytek jsou psychopati. Tím se vysvětluje tréma u té první skupiny řidičů.
🌞Krásný den Ravene🌞chtěla bych se zeptat, zda najdu během prázdnin nové zaměstnání. Jsem teď1 měsíc na úřadě práce. Dělám pro to maximum. A proč se mi do života stále vrací muži z minulosti?🤔děkuji za odpověď a přeji vám krásné prázdniny a letní dny☀️🏖☀️Marcela 27.12.1979(Marcela)
Foto
Inu, vaše snaha bude korunována úspěchem, jak vždy říkám, je důležité nejenom nahlížet do karet a konat rituály, ale hlavně pro to něco dělat, pokud možno maximum. Muži z minulosti se vrací, protože potřebují s něčím pomoct a ve vás vidí takový ten typ, co neodmítne a obětavě pomůže prakticky s čímkoliv. No, kdo by to nebral?
Zdravím Vás Ravene 😁, uvidím ještě někdy Oldřicha,myslí na mě ještě ? Děkuji ♥️ (Lara)
Foto
Občas si vzpomene, ale jak to tak vypadá, už je zaháčkovaný jinde a ani Guru Jára by ho neodháčkoval.
Dobrý den, pane Ravene. Snažím se rozřešit složitou rodinnou karmu, ať nedopadnu, jako někteří v rodině. Chci se zeptat, zda je z karet Vašich věšteckých, kdo mám prsty v tom, že mě moje matka nemusí, či vyloženě nenávidí. Může za to její tchýně, tedy moje babička, která ji měla v podstatě celý život pod pantoflem a z 95 % ovlivňovala mou výchovu ? Děkuji pěkně a přeji poklidný dnešní den a pohodové prázdniny. Chtěla jsem napsat-pohodové Vánoce :D(Tee)
Foto
No, s těma Vánocema vlastně máte docela pravdu, protože jak čas rychle běží, tak Vánoce už buší na dveře, už by bylo záhodno se rozhlédnout, kde si půjčíme na dárky (za mého mládí většina lidí, co pracovala, tak měla i na dárky a nemusela si půjčovat, kdo si půjčoval, byl v očích ostatních tak trochu méněcenný, ale čas oponou trhnul a samet vše změnil) a na tu otázku, proč vás maminka nemusí, jste si pomocí Occamovy břitvy odpověděla sama. Doporučuji si k tomu přečíst i mou knihu, kterou jsem na tohle téma napsal - Psychopat v rodině. Je možné, že se budou za vašimi zády snažit přepsat dědictví, které by vám podle zákona připadlo, aby došlo k přesunu nebo převodu majetku ještě během života, psychopati srší stále stejnými nápady, ale většina lidí jim to bez problémů statečně baští.
Ravenku,vrátí se mi do života Daniel ? Děkuji 😁(Zdeňka)
Foto
Dost malá pravděpodobnost, spíše by se dalo vycházet z toho, že se nevrátí.
Krásny deň prajem. Je v mojom blízkom okolí muž ktoremu sa pacim? Ak áno prajvi sa? A tiež by som rada vedela ci budem nakoniec prinutena sa zaočkovať. 🤷‍♀️ (20.9.1994)(Slavi)
Foto
Ve vašem okolí je muž, kterému se líbíte a on se zřejmě také líbí vám, ale asi bude trochu nesmělý nebo čeká na tu správnou příležitost, jak zasáhnout do děje. No a s tím očkováním, podle karet to bude i v budoucnosti dobrovolné, nebude to povinné. Akorát si budeme muset nechat na čelo vytetovat křížek, jako že nejsme očkovaní.
Seznámím se v červenci s novým mužem ? (Lara )
Foto
Tady je jakákoliv prognóza vždy ohrožená vaší vlastní vůlí, je to podobné, jako když se někdo zeptá, co si podle karet vezmu zítra na sebe? Pak si vezme něco jiného, než pravila věštba a hned může projevit nespokojenost, no, vidíš, jak ses netrefil a když za to bereš peníze, tak by ses měl trefit a měl bys to vědět, takhle to prostě jenom odhadneš a děláš, že vidíš do budoucnosti, je to prostě švindl a podvod. A člověk to často udělá i podvědomě, čili, když řeknu, ano, seznámíte se s novým mužem, tak se tomu budete schválně vyhýbat, proto byly vždy všechny klasické věštby neurčité nebo se mohly vykládat dvojím způsobem. Takže říkám, že se v červenci s nikým neseznámíte.
Dobrý den, vážený pane Ravene, budeme se s manželem letos stěhovat do lepšího bydlení? Děkuji za odpověď.(Veronika)
Foto
Ano, je to velmi pravděpodobné.
Dobrý den, pane Ravene. Poslední půl rok jsem na tom se zdravím opravdu mizivě. Už padám na držku, jak se říká, a osud mi pořád více a více nakládá. Nechci si stěžovat, ale zkouším různé alternativy a sama to podléčit, ale zatím to vůbec není ono. Chcise tak zeptat, jestli v tom třeba není něco vážnějšího, třeba jsem uvažovala o leukémii, a raději zavítat k lékaři. Děkuji(Peťule, 1985)
Foto
Jste vyčerpaná, to, co popisujete, je nesouhra nebo disharmonie v hospodaření se životní energií. Pokud máte vyšší příjem než výdej, můžete mít náběh na cukrovku, potíže s játry a náběh na přibírání na váze, ale to nejsou ještě věci, které by vás musely ohrozit na životě, leukémii podle karet rovněž nemáte. Konzultace s lékařem by byla dobrá, protože lékař má možnost poslat vás na krevní testy, kde se většina věcí ukáže. Karty pouze praví, že se z toho dostanete, i kdyby to mělo třeba měsíc trvat a že je to s nejvyšší pravděpodobností ona výše zmíněné nerovnováha.
Dobrý den, vážený pane Ravene. Povede se ještě vlastní zdravý potomek? Děkuji. Datum narození 30.8.1976, v Praze v 16:30. (Veronika)
Foto
Ale ano, žádné osudové překážky před sebou nemáte. Takže narodí.
Dobrý den, uleví se i mě, čeká mě něco nepříjemného nebo dokonce u něco příjemného. Děkuji za naději.(Liliana, leden 1990 )
Foto
Ono je to asi tak, že když se nyní rozhodnete, že budete, jak se vtipně říká "pracovat na sobě", tak i když to zní na první poslech naprosto příšerně, už to slovo "práce" by vám asi většina renomovaných kanceláří radících v oboru public relation nedoporučila použít - právě díky "práci na sobě" můžete tuto dobu přežít prakticky bez úhony a bez závažných poststresových reakcí. Navíc - kdybyste se naučila něco, čím si můžete samostatně vydělávat na živobytí, tak by to mohlo být užitečné i příjemné. Vyloženě z takového toho osudového hlediska, což jsou většinou nešťastné náhody (pohozené slupky od banánu a podobně) před sebou nic nemáte.
Dobrý den, jaké budu mít prosím Vás prázdniny Já. Uklidní se vše trochu kolem mě nebo klid nebude. Děkuji(Agáta,1993)
Foto
Prázdniny budou, bohužel trochu napjaté, protože z rozhodnutí vlády asi budeme všichni omezení ve volném pohybu, nebudou se smět navštěvovat určitá místa, původně k tomu určená (restaurace, hotely), lidi budou díky tomu nervózní, nejsme všichni studovaní psychologové a nejsme zvyklí žít v sociální izolaci. Takže z toho mohou vykrystalizovat prázdniny, na které se buď dlouho se skřípěním zubů vzpomíná nebo které se mohou později stát námětem na román, třeba pro Franze Kafku, kdyby se náhodou dožil nebo by díky kovidu znovu ožil. I to je možné.
Dobrý den, zajímá mě, jestli si najdu práci, za kterou bych se mohla eventuálně přestěhovat a kdy by to mohlo být. Děkuji(Sylva, 14/8/1985)
Foto
Najdete, zcela určitě, nebude to hned, jak prásknutí bičem, ale do konce října 2021.
Dobrý den, Ravenku. Kdy asi se už vyřeší moje trable s prací a i s bydlením. Je to možné do konce tohoto roku ? Jsem už na pokraji sil. Děkuji moc.(Kalyptonka)
Foto
Do konce tohoto roku určitě, v podstatě by se určité znaky či náznaky řešení měly objevit již v těchto dnech, během července. Nejdříve v oblasti práce, bydlení přijde na řadu až potom.
Dobrý den, jak prosím nakonec dopadne moje dovolená. Podívám se někde ? První termín nevyšel, hlavně kvůli tomu, že nebyla k mání vhodná společnost ...(Alinka)
Foto
Karty jsou dobré, všechny slibují, že druhý pokus bude o hodně lepší.
Dobrý den, Ravene, mohu i já Vás poprosit o radu ? Vím, že mi do toho nic moc není, ale přeci jen se mě to dotýká ... Chci se zeptat, jestli se moji rodiče budou rozvádět. Řekla bych, že už tak od loni mají krizi ve vztahu, asi kvůli otcova nevěry, jen to tají a taky si asi nechtějí nic připustit a asi ani to řešit. A mě jejich ničivá atmosféra rovněž ničí, asi si to beru moc k srdci, ale mám z toho i zdravotní problémy. Jak to s nimi dopadne ? (Dcera)
Foto
Samozřejmě máte právo na to, abyste věděla, co lidé, kteří jsou vám nejbližší, v blízké budoucnosti zamýšlejí. Bylo by dobré pokusit se s nimi na tohle téma promluvit, protože v kartách rozvod není, tedy ne v dohledné době, ale jsou tam krize, které se mohou opakovat, čili mohou následovat krátce po sobě. V takových případech je nejlepším lékem svěží komunikace mezi všemi zúčastněnými, především by bylo dobré dozvědět se, co je skutečnou příčinou krize nebo napjatého stavu. Slova "otcova nevěra" neznamenají vůbec nic, to by asi neprošlo ani u soudu.
Dobrý den, vážený Ravene. Čeká mne změna práce nebo spíš setrvalý stav? Děkuji.(Nika)
Foto
Ta změna se ve vašem životě nakonec odehraje, ale je tam karta Opatrnosti, jinými slovy bych s jakoukoliv změnou počítal buď až ke konci tohoto roku 2021 nebo na začátku roku 2022. Zatím platí, že budete v zajetí setrvalého stavu.
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu/výkladu, jestli najdu v blízké době nové zaměstnání. Zatím je moje snaha a hledání korunována neúspěchem ... Děkuji. (Tereza, 16/6/1993)
Foto
Je mi to úplně jasné, hledáte už dlouho a hledáte marně, v kartách se bohužel ukazuje, že by to asi chtělo se přestěhovat někam, kde je možné práci sehnat, jinak byste musela absolvovat rekvalifikaci. Ale práci nakonec seženete a budete práceschopná a pokud budete potřebovat platné testy, budete je mít od firmy, kde získáte zaměstnání, takže se občas budete smět podívat i do kina.
Dobrý den, pane Ravene, povede se letní dobolená? Jedeme první dva týdny v červenci, už za pár hodin. Dekuji za odpověď.(Veronika)
Foto
Jak to tak vypadá, tak už vyrážíte nebo prostě dovolená začíná, karty jsou dobré, musí se podařit, i kdyby na další testy už nebylo.
Dobrý den.Mám problém, který se týká mého otce. Chytl se alkoholu, v poslední době je to hodně evidentní. Já se dost trápím, protože se zhoršil v chování, i ke mně, neřeší věci, které by měl. Bojím se, že to dopadne s tím špatně, jde to s ním opravdu velmi z kopce. Mohu prosím někoho poprosit o radu, co a jak dál, jak se to s ním bude vyvíjet, jestli to bude pokračovat ve stejném duchu jako doposud nebo to bude horší. Děkuji. Gabriela, 10.5.1992 (Gábina)
Foto
Podle karet je to poměrně dost vážné, čili by to s velkou pravděpodobností pokračovalo tak, že by se mezi vámi mohl do konce tohoto roku vyskytnout i konflikt, který by narušil vzájemnou komunikaci. Zeptejte se lékaře, klidně rovnou obvoďáka, kam patříte nebo jestli nějakého máte, pokud nemáte, tak si jej zvolte a zeptejte se, co máte dělat, kam s otcem zamířit a potom musíte tátu přesvědčit, aby s tím sám něco udělal, čili, aby s vámi zašel k doktorovi, protože tohle vypadá na protialkoholní léčbu, která by ale zabrala a byl by klid. Pokud má pan otec práci a pravidelný příjem, tak by byla škoda to ohrozit.
Dobrý den, mohl byste se prosím podívat do karet, co mě čeká v blízké době v osobním životě/lásce ? Proč se mi pořád nedaří, co dělám špatně ? Jsem dlouho sama, ráda bych našla kamaráda alespoň do začátku, co podrží. Zkoušela jsem seznamky, ale tam je samý úchyl a začala jsem jezdit na kole, tak myslíte, že je šance se seznámit takto ? Děkuji moc za Vaše úsilí. Míša, 18.5.1987 (Michaela)
Foto
Špatně neděláte nic, tedy sama za sebe, ale celkově je složitá doba, kdy všechno jde buď pomalu nebo to nejde vůbec, na seznamkách je nyní, pravda, dosti plni a jsou tam i lidé hrubšího zrna, to vše se musí vzít v potaz, ale když se rovnou zeptáme, kdy se to pro Vás zlepší, tak v kartách vychází září. A potom samozřejmě i další měsíce. Vyhýbejte se vztahům, které jsou spojené s prací nebo s pracovištěm, je možné, že nějak nabídka k vám zamíří i z této strany, ale nebylo by to dobré.
Dobrý den, vážený pane Ravene, uvidím ještě někdy pana Radka? Nebo je to už zbytečné se ozývat někomu, komu jsme volní? Děkuji.(Veronika)
Foto
Ale ano, nechci mávat frázemi jako "naděje umírá poslední" a podobně, ale karty jsou na to celkem příznivé, to znamená, že samozřejmě uprostřed pandemických opatření, kdy se bratr bojí bratra a do restaurace budete smět vstoupit pouze s kyslíkovým přístrojem se státní atestací, tak se pan Radek drží zpátky. Je to praktik, ale to neznamená, že na vás už dávno zapomněl.
Dobrý den, vážený Ravene, dobře, že jste opět v blesku. Ráda bych se zeptala na zdraví maminky, datum narození 25.8.1948, je bohužel odkázána na pomoc druhých, neb je ležící po operaci kyčle. Pečovatelku máme zajištěnou zhruba od srpna, nenaruší to otec opět? Vypadá to slibně, že by s maminkou i rehabilitovala. Děkuji.(Veronika )
Foto
Zdraví vaší maminky se nyní bude zlepšovat, bylo tam ještě donedávna zhoršení, to ano, ale, jak se říká, to nejhorší má už za sebou a s paní pečovatelkou to vyjde, rehabilitace také bude probíhat OK a s panem otcem samozřejmě budou potíže, podobné, jako jste již měli.