Online chat
Dobrý den Ravene. Čeká mě ještě letos operace kolene? Děkuji za odpověď. (20 10.1969)(Eva)
Foto
Ano, v listopadu.
Vážený pane Ravene, ještě nikdy v mém dlouhém životě jsem jsem neměla potřebu pátrat po tom, co bude, ať už to bylo při dobrých, či špatných situacích. Snad to způsobila ta pandemie, že bych chtěla prožít ještě něco krásné a dobré. Podaří se?(Inka)
Foto
Změny do života přicházejí, špatní proroci odcházejí, řekl bych k tomu pouze to, že nic se nejí tak horký, jak se to uvaří. Určitě si toho už nyní všímáte, že vše, co na plotně naší politické scény prudce vzkypělo, opět rychle opadává, může to být velmi dobře způsobeno i tím, že všechno, co jsme museli za poslední rok řešit, ať už jsme byli v rolích vlivných miliardářů, poťouchlých a vypočítavých politiků nebo normálních, řadových pracovníků, kteří nakonec všechno zaplatí z vlastní kapsy, tak všechno byly nové věci, s nimiž jsme se zatím nikdy v životě nesetkali. Psychologicky nejrafinovanější mi připadají argumenty, musíte nás poslouchat, protože tím chráníte zdraví ostatních, to je fakt dobrý, klobouk dolů, pokud tím ovšem nezpůsobím smrt desítek nevinných lidí. Kdyby mě aspoň pozvali na pohřeb, no nic, dotazů jako vždycky příslovečný milion, čas je bohužel jenom jeden, stejně jako chuť rozdat se a posloužit blahu naší společnosti, pokud se na stovky z vás nedostalo, tak se sejdeme zase u příležitosti příštího chatu, pokusím se nějak hned zkraje května, jak praví pranostika studený máj, ve stodole ráj. Tak budeme doufat, že to vyjde, abychom z toho neměli studený ráj, to by se nám asi moc nelíbilo. Už kvůli bolestem kloubů. Zdravím vespolek, Raven
Dobrý den,Ravenku. Potkala jsem pana O. (10.5.1991).Je to ten pravý partner pro mě? Budeme spolu i do budoucna? Vidíte tam i děti? Děkuji. (1990)(Kristyna)
Foto
Nevím, nevím, nejsem si tady jist trvanlivostí vztahu, spíše bych řekl, že vše uvidíte sama v období listopad a prosinec 2021.
Dobrý den, vrátím se do práce ve které jsem dělala? Nebo mě čeká něco nového? :-) Momentálně jsem na mateřské :-) Děkuji moc. S pozdravem Lenka (22.2.1984(Lenka)
Foto
Vrátíte se.
DOBRÝ DEN PROSÍM VÁS PŘÍJDE NOVÁ LÁSKA.STĚHOVÁNÍ SVATBA?DĚKUJI KLÁRKA BÝK(KLÁRKA)
Foto
Všechno přijde, bude to letos. Revan
Dobrý den pane Ravene, ráda bych věděla, jak dopadne naše soudní záležitost. Dceru to velmi trápí. Obě jsme narozené 12.11. Moc děkuji. (Ilona )
Foto
Mělo by to dopadnout tak, abyste byla spokojená, tedy abyste byly spokojené.
Dobrý deň. Riešim dlhšiu dobu problematický vzťah s kamarátom. Neustále zasahoval do mojho života, a zároveň narúšal moj partnerský vzťah. Po istom čase ma začal urážať a kritizovať, tak som kamarátstvo s ním načas prerušila. Znova sa ozýva, a neviem, ako sa mám zachovať. Venovať mu svoj čas a energiu, stojí za to? Alebo to radšej nechať tak?(Lia)
Foto
Nebavit se s ním - ztráta času.
Ravene, jaký ctitel mi čeká, odvede se mi jeden k oltáři. Já 1967, T 1965, Z 1962 a J 1960. Nebo bude někdo další.(Anela)
Foto
Vzor 65
Dobrý den. Z předcházející práce se se mnou nečekaně rozloučili. Můj šéf sice napsal důvody, které ho k tomu vedli, zdáli se mi však nelogické. Náhradu za mně si i po několika měsících nenašli. Neustále přemýšlím, co špatné jsem udělala a viním se za to. Nevíte, proč to udělali? Proč se to všechno stalo? Děkuji(Alice)
Foto
Váš šéf se nechal ovlivnit psychopatkou, která vás u něho pomluvila a očernila. Už víte, o kom je řeč?
Chci se zeptat na svého bývalého partnera budem ještě někdy spolu či nikoli moc děkuji on únor já rijen(Slunce)
Foto
Nehodíte se k sobě, jste nekompatibilní.
Dobrý den, vrátí se bývalý přítel? Děkuji. Čekanka(Čekanka)
Foto
Nevrátí, už má jinou.
Dobrý den Ravenku, prosím budu mít problémy v zaměstnání pokud se nenechám očkovat? Změní se moje vztahy se synovci k lepšímu nebo se na ně mám vykašlat protože na mně s největší pravděpodobností kašlou taky? Mám ještě nějakou naději, že najdu člověka který by byl skutečným přítelem a oporou, bojím se že se o mně nikdo nepostará v nemoci a umírání, často na to myslím moc si přeji být pohřbena se svou dcerou a bojím se, že nebude nikdo kdo by to zařídil. Moc vám děkuji a promiňte že je otázka tak obsáhlá. Jsem ráda, že s vámi mohu takto komunikovat, děkuji vám(Pavla račice)
Foto
Rak to má nyní v horoskopu docela dobrý, posiluje ho Mars, prostě je to všechno super. S tím zaměstnáním vychází trochu smutnější karta, budou vás nutit, abyste se nechala očkovat, i když zrovna tohle očkování není tak úplně 100% ochrana před virózou, nicméně, dobře, nebudeme provětrávat slovník vulgarismů - co se dá dělat, když už tu jejich "vakcínu" do vás píchnou - přijdete domů, dáte si acylpyrin nebo anopyrin, aspirin, prostě antipyretikum, zapijete mlíkem. Do mixeru vložíte nakrájený pomeranč, rozlámaný banán, polévkovou lžíci proteinu, takového toho, co do sebe ládují kulturisti a bodybuildeří, pět mražených jahod, zalijete červeným, plnotučným (3,5 %) mlíkem, rozmixujete během minuty až dvou, vypijete během cca deseti až patnácti minut, mluvíme o celkovém objemu cca 900 ml. Pak si lehnete, dáte nohy nahoru, třeba na židli a budete se uvolňovat. Kombinace látek, které umixujete, se snaží dostat z těla ven cokoliv, co tam nepatří, i kdyby se jednalo o látky organické čii anorganické. Vyspíte se a příští den na tom budete stejně jako před očkováním. Všechno ostatní, co se týká pomoci ve stáří a v nemoci si potom můžete zařídit sama s pomocí právníka/právničky. Na to ani nepotřebujete žádné příbuzné.
Dobrý den, pane Ravene, jsem ráda, že jste opět v Blesku. Vaše odpovědi jsou super. Mám prosbu: řekněte mi, prosím, kdy se dočká dcera /9.12.77/ partnera takového, jakého si přeje. Takového. který ji bude mít opravdu rád a budou spolu šťastní. Stále se to nedaří. A dostane se moje vnučka letos na gymnázium? Děkuji za odpověď(mamka)
Foto
V září se dočká. Vnučka se dostane na gymnázium, na všechno máte dobré karty.
Hezké odpoledne milý Ravene, bylo mi sděleno, že mám léčitelské schopnosti a v minulém životě jsem byla uznávanou léčitelkou, jak tyto schopnosti můžu rozvíjet, poradíte mi prosím? Děkuji moc(Ivčaaaaaa)
Foto
Hlavně nenápadně a když se vám podaří někomu pomoct, hlavně ulevit od bolesti, tak o tom raději nikde nemluvte, tato doba není nakloněná glorifikaci zdraví a už vůbec ne dobré kondici a fyzickým výkonům.
Dobrý den pane Ravene, ráda Vás vidím, protože mě všechno od Vás vychází, neuděla jsem nikdy chybu při rozhodování, tak se na Vás znovu obracím, za to vám ze srdce děkuji. Chtěla bych se jen zeptat zůstaneme bydlet v rodinném domě, nebo jej máme prodat a vrátit bance zbývající dluh a koupit malý byt. Jsme vázání hypotékou, která nás v našem věku už jsme důchodci pracující zatím dost zatěžuje. Děkuji a přeji krásný den.(Radomíra )
Foto
Jediné správné řešení je prodat rodinný dům, smáznout hypotéku, najít si menší byt, samozřejmě takový, abyste se do něho vešli, i kdybyste tam chtěli hrát ping-pong, potřebné smlouvy uzavřít raději hned na rok nebo na dva a hned zaplatit, vyplatí se to.
Dobri den muzu taky poprosit o vyklat comne ceka v buducnosti z terajsim partnerem on.22.11.1967 ja 8.3.1968 (Kamila Bacsova )
Foto
Ve výkladu máte Kolo štěstí a Eso Holí, to je časová karta, takže pan partner by se měl podle všeho projevit jako docela spolehlivý chlapík a osud ho za to odemění dobrou prací a finančním zabezpečením.
Dobrý den, vážený Ravene, čeká mě v létě nějaká hezká dovolená nebo nebudu mít možnost vzhledem ke zdraví rodičů? Děkuji.(Veronika H.)
Foto
Ale jo, dovolená se zvládne.
Pustí mě M. blíž k sobě a budeme tvořit pár nebo je nám souzeno být pouze kamarády?(Renata 1973)
Foto
Vidím kamarády a tuším jinou ženu ve vztahu, tedy ne s vámi, samozřejmě...
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se zeptala, jestli se brzy uvidím s panem Radkem. Děkuji.(Veronika H.)
Foto
Květen mi pořád vychází jako "máj, cestování čas", čili se zde i rýsuje cesta pana Radka do Prahy, snad do té doby i hospody a restaurace přestanou být pod dohledem ostřelovačů a normální člověk bude moct opět zavítat do nekuřáckých koutků národního zdraví.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych položila dotaz na maminčino zdraví, datum narození 25.8.1948, mám pocit, že tak nějak rezignovala na život. Děkuji za odpověď.(Veronika H.)
Foto
Květen bude trochu těžší měsíc, mohou se projevit určité krize právě v oblasti zdraví, ale potom se to opět uklidní.
Dobrý den, Ravene...Vaše příspěvky na YouTube i argoni.com jsou super..👍 Bezva pojednání o - prospěšnosti- běhu a úvaha na téma guru Jára...směju se ještě teď...🙂. Ať se Vám s Moničkou daří, Vaší tvorbě zdar...(Daniela)
Foto
Díky, v podstatě teď využívám hlavně toho, že když ústy klasika, vymknuta z kloubů doba šílí, tak se snadno dělají prdelky a srandičky. Poměrně dost tam rozebírám horoskopy, protože je fantastické, jak má všechno tendenci se neustále dokola opakovat. I když je pravda, že hrát si na chytrého taky nejde dlouho, protože na pravdu má patent jedině příroda, i sebelepší učitelé umírají dříve než jejich žáci.
Dobrý den, vážený Ravene, jsem teď docela v kalupu, starám se o rodiče a strýce. Zvládnu to? Mám někdy obavy, že mě to semele. Zdravím. Datum narození 30.8.1976.(Veronika H.)
Foto
Tak to si dovedu představit, ale nebojte, neudřete se k smrti, vše se začne již brzy obracet tím lepším nahoru.
Vrátí se ke mě manžel (Dita)
Foto
Nevrátí.
Krasny den Vam preji pane Ravene 😊 Moc Vas prosim o pomoc nad mou otazkou. Budu uspesna ve svem zameru - vyroba a prodej svicek? V jakem obdobi by bylo nejlepsi zacit, okud by odpoved byla ano? Velice dekuji za Vas cas a ochotu nad mymi radky 🙏😊♥️ Datum nar - 7.10.1976(Plaminek nadeje )
Foto
Máte dvojí možnost - první možnost, ještě předtím, než jakékoliv podnikání v tomto smyslu rozjedete, oběhněte si obchody, které by mohly vaše svíčky nabízet k prodeji, mohou to být buď takové ty esoterické obchůdky, kde jsou svíčky běžně k mání, potom se zkuste osamostatnit - asi v tom smyslu, že byste měli nabídku svíček na internetu, nemusí to být rovnou e-shop, ale dobře, kdybyste se pokusili spojit se třeba s nějakým youtuberem, který se zaobírá záhrobní tématikou, záhadná úmrtí, zaživa pohřbení, nečekané údery blesku a současně by ukazoval i svíčky, které by tomu měly zabránit, čili by se tak mohly prodávat "hromničky", ale to už si budete muset zorganizovat sami. Čili podle karet, ano, bude to možné, a současně i ano, bude to hodně těžké. Období na začátek - květen 2021.
Dobrý den, mám dotaz ohledně mé sestry, která je ve finančních problémech. Před dvěma lety jsme ji pomohli a tvrdila, že jí námi půjčená částka problém vyřeší. Půjčku splácela, ale poslední 4 měsíce nic a navíc mlčí, na dotazy nereaguje. Jak to s ní vypadá, bude věci řešit? Asi nebudeme jediní, kdo jí kdy půjčil. Děkuji a přeji hezký den.(Ivka)
Foto
Tohle nevypadá moc dobře, podle karet nemá vaše sestra pravidelný finanční příjem, tedy buď nemá práci nebo něco dělá, co je placené víceméně symbolicky, téměř homeopaticky. Je to tak trochu problém, který se může řešit klidně i dlouhodobě, řekl bych i do konce tohoto roku. Kromě toho zde začíná existovat a eskalovat i určitá možnost, že zbytek svých peněz už nikdy neuvidíte.
Zdravím Ravene, bude pro Jaroslava 5.10 1963 jeho nova přítelkyně už ta pravá? A vezmou se? Díky Leňa (Leňa )
Foto
Přítelkyně vypadá dobře, ale svatbu nevidět.
Moc Vás zdravím Ravene, a chtěla bych nahlédnout, co na mě čeká, na co se mohu těšit a na co si mám dát pozor? Nemohu se zbavit myšlenek na první lásku, co on? Děkuji moc a přeji pevné zdraví(Renata)
Foto
Přijde někdo nový a zajímavý do života, přímo se tam vkrade. Ale pozor na přílišnou důvěřivost, snadno se může stát, že první člověk, který o vás projeví zájem bude jen potřebovat s něčím materiálně pomoct. A jak se říká, první láska nerezaví, tak bych k tomu doplnil jenom... ale tloustne. A je to hlavně v tom případě, když se mu daří dobře a má partnerku, která rozhodně netrpí anorexií.
Dobrý den pane Argoni, podaří se mojí dceři, nar. 7.12.1978 koupit brzy v blízkém okolí rodinný domek? A upraví se můj vztah se starší dcerou? Moc Vám děkuji za odpověď. Lea(Lea)
Foto
Bude to komplikované, takže brzy to nebude.
Prosím, Rawe, je osud dopředu dán nebo lze jistě skutečnosti měnit a jiné ne...? Děkuji za krátký (vím, že zde není prostor) popis.Ať se Vám daří, opatrujte se.(Daniela)
Foto
Velmi zajímavá otázka, je to asi tak, že v osudu, v kartách popřípadě i v astrologických konstelacích jsou kladné a záporné symboly, prvky, ukazatele, čili se dá říct, teď si dávejte pozor, neriskujte, nehádejte se, nesnažte se někomu vnucovat svou vůli, dobře, ale všechno ostatní si člověk naplánuje a udělá sám. Těžko bych špatně dopadl, kdybych předtím něco neriskoval. Takže osud je třeba takový, že může dojít i k ohrožení života, ale jestli spadnu ze střechy nebo dostanu do hlavy teleskopem, když se budu vracet v noci domů, popřípadě, jestli mě zabije známý sexuolog, to jsou už věci, o kterých rozhodne spíše náhoda. Kdyby to bylo v kartách, tak by tomu asi nikdo nevěřil, protože když se naprosto určité věci řeknou velmi přesně dopředu, tak to zní jako poukázka na vyšetření psychiatrem. Dohromady se potom musí dát to, co je v kartách, to je takový ten ryzí projev analogie a synchronicity a to, co je obsahem našich plánů do budoucnosti, čili tím, co chceme udělat. Chceme odjet na chatu, to si naplánujeme, ale nechceme najet jedním kolem do škarpy a už vůbec nechceme v rychlosti přejet do protisměru a pár lidí přitom zabít. Právě proto má člověk lidskou inteligenci, aby si to všechno srovnal v hlavě a "přizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky." Když je někdo takzvaný katastrofický typ, tak potom dělá neuvážené věci, čili se projevuje zkratovitě a to je už potom jedno, jestli se jedná o nešťastného milovníka, kterému ženy utíkají z vášnivého objetí, protože se projevuje jako nemehlo nebo se jedná o politika, který se ohání konspiračními teoriemi a dokonale se zesměšní. Osud se často projevuje jako docela logická a předvídatelná část našeho života. Do čeho nikdo nevidí, to jsou náhody, které náš osud doprovázejí jako lodivodi žraloka. Kdybych viděl do náhod, tak tady nesedím, ale vyplňuji tikety.
Dobrý den pane Ravene.Prosím Vás o radu.Jedná se nesnesitelnou atmosféru v mém zaměstnání...před necelým rokem nastoupila opět nová vedoucí(během 6let už sedmá v pořadí-29.4.1966) evidentně má velký problém s alkoholem(ale tají to).Její chování je nesnesitelné-hulvácké,ponižuje,zesměšňuje,šikanuje některé kolegyně.Drží nad ní ochranou ruku její nadřízení.Zvažuji odchod,ale nerada.Myslíte si,že mám odejít nebo se situace změní.Chodím domů úplně psychicky vyčerpaná.Neporadil byste mi co mám učinit?Děkuji za Vaši pomoc.(tazatelka I.)
Foto
Odejděte. Samozřejmě by se dalo bojovat, ale spíše se vždy snažím lidem pomáhat a to lidem z obou stran barikády, není důvod, proč někoho ničit jen kvůli tomu, že se mi nelíbí způsob jeho života. Odchod by byl nejlepší a nejrychlejší řešení. Teď prostě na jakýkoliv boj nemáte, tak proč se do něčeho nutit?
Dobrý den, Ravenku, je něco v oblasti zdraví, co bych si měla u sebe - hlídat- ? Moc děkuji za pohled do karet.(Petra)
Foto
Vše se jeví být v pořádku, můžete i trochu cvičit, nejlepší pohyb je zdravá svižná chůze, vyhněte se jakýmkoliv dietám a samozřejmě i pokusům o vegetariánství, veganství, raw strawu, hladovky, pití ovocných šťáv a podobné excesy. To všechno zcela jasně říkají karty Trojka Mečů, Osmička Mečů, Dvojka Disků a karta Síly, XI. Velké Arkány. Jak vždy říkám, jediné, co člověk potřebuje ke štěstí v životě je naučit se tarotové karty, trochu astrologie a bleskurychle psát na klávesnici počítače.
Dobrý den, dcera chodí s chlapcem, je o něco starší, bude jim to fungovat. Máma (máma)
Foto
Fungovat jim to bude asi tak do jara příštího roku 2022.
Jak se bude vyvíjet můj vztah s přítelem? Kateřina 19.1.1984(Katka)
Foto
Začnete se hádat a nakonec se rozejdete.
Dobrý den, manžel je narozen 6.2.1962, poslední dobou je nervozní a dost hádavý, spraví se to. Dík Mlspun(Mlsoun)
Foto
Tohle se jen tak nespraví, jeví se to jako součást osudu.
Budoucnost s přítelem.Budem spolu nebo už ne? Kateřina 19.1.1984(Katka)
Foto
Už ne, přítel se snadno zakouká někde jinde.
Kdy koupim v Praze byt?Dekuji Janka(Janka)
Foto
V září 2021.
Chtěla bych se zeptat ,dostanu v práci přidáno ,myslím peníze ne práci jako to teď u nás funguje.(Zdeňka)
Foto
V kartách je obojí - přidáno dostanete jak práce, tak peněz.
Dobrý den, prosím, co je se mnou špatně? Jsem výrazně jiná, než ostatní. Asi divná. Nikam nezapadám, nejsem oblíbená, nemám přátele. Čím jsem starší, tím je to horší. Přitom mám lidi ráda, jsem tolerantní, empatická. Mnohokrát jsem poznala zradu, přetvářku, intriky i faleš. Přesto jsem pořád důvěřivá. A osamělá. V zaměstnání jsem se opakovaně setkala se šikanou. Partnerské vztahy mi nevychází... Chyba musí být ve mně. Jak to mám změnit? (Katka)
Foto
Podle karet i podle toho co píšete, jste naprosto normální. Což není moc dobře. Dnešní společnost si nevíce váží a cení přetvářky a schopnosti hrát oblíbenou společenskou roli.
Jaky clovek bude ma budouci vnucka?Dekuji Jan(Janek)
Foto
Herečka.
Dobrý den, mé známé se ztratil syn na lodi. Setká se ještě se synem. Děkuji Máňa(Máňa)
Foto
Tohle nevypadá moc dobře, raději své známé ani neříkejte, že jste se na to ptala. Nesnímal jsem ale karty na to, jestli se synovi něco stalo, ale jestli se vaše známá se synem ještě setká.
Čeká mě ještě nějaký výraznější profesni úspěch? Dekuji Jana(Janas)
Foto
Ano, určitě, kdyby z toho byla Nobelova cena, tak se mi ještě ozvěte.
Dobrý den Ravene.Chtěla jsem se zeptat zda najdu odvahu a přihlásím se do autoškoly a jestli ji zvládnu.Aby to nebylo spíše na škodu,Urazy,nehody atd.....Děkuji Iveta 13.8.1971(iveta)
Foto
Rozhodně je to lepší, když řidičák máte, než když ho nemáte, přihodit se může v životě cokoli, jednou se hodit bude, i když nebudete pravidelně jezdit, třeba každý den do práce. Ve vašem případě nejde ani tak o odvahu, jako spíše o chuť se do toho pustit.
27.7.2021 se nám má narodit první dítě.Co to bude?Petra 23.4.1994 děkuji a přeji hezký den.(PETRA)
Foto
Podle karet holka.
Dobrý den přihlásila jsem se na 3 vysoké školy...na kterou se dostanu prosím?mám je označené jako 1 2 3. Děkuju.(Simca)
Foto
1
Hezký den Ravene, jdu 7.5. na druhou dávku očkování...budou komplikace ? Mám zůstat s mužem,na kterého teď myslím ? Má to smysl ? Děkuji ♥️(Černovláska )
Foto
Komplikace nebudou, díval jsem se na to do karet ze všech stran, ale je to OK. S tím mužem to bude ještě složitější, podle karet ho neznáte natolik, nakolik si myslíte.
Ráda bych se zeptala na zdraví svých rodičů tatínek 1945 a maminka 1947jspu to moje zlatíčka ,tak doufám že se jim povede co nejdéle dobře ,děkuju.(Dcera)
Foto
Pozor na kritický květen 2021, jinak všechno osatní vypadá dobře.
Dobrý den. Bol mi diagnostikovaný nezhubný nádor na prsníku. Doktor tvrdí že ma to nijak neohrozuje na živote ale aj tak mám z toho strach. Ako sa to bude vyvíjať do budúcna? Ďakujem.(Nika)
Foto
Chce to nyní udělat všechno, abyste se toho zbavila. Mělo by se to podařit.
Ravenku, chtela bych se zeptat, ceka me laska? datum nar.30.7.1976(Lily)
Foto
Není důvod tomu nevěřit či pochybovat.
Dobrý den, od 1.6.měním zaměstnání po 10 letech.Zvládnu vše.Jane 1972(Jane 1972)
Foto
Ano, vypadá to dobře.
Dobrý den Mistře Rawene,tak co mne čeká a nemine v blízké době? Třeba stěhování do jiné země či města? Děkuji ať se Vám daří(Andy 16.6.72)
Foto
Pokud se ptáme na stěhování, tak to by přicházelo v úvahu v červenci nebo v srpnu 2021. Jinak, žádné dalekosáhlé změny, takzvaného životního charakteru moc vidět nejsou.
Dobrý den, můžete se prosím podívat, jestli je šance na společný život mezi mnou a bývalým přítelem? Zvládneme odejít on od své a já od své rodiny a být spolu? Je to těžké. Rozešli jsme se kvůli svým rodinám, ale táhne nás to k sobě. Budu doufat ve Vaši odpověď. Děkuji.(Naděje...)
Foto
To, co chcete, není realizovatelné. Kdybyste se dokázali domluvit, že se občas sejdete, občas se uvidíte, popřípadě tak nanejvýš, byste měli nějaký konspirační byt, tak to bych viděl jako maximum.
Zdravím na co bych si měl dát pozor v blízké době.(Roman)
Foto
Finance, podnikání a práce.
Zdravím Vás a moc prosím, jak to vypadá s partnerem, má mě vůbec rád? Bude někdy žít spolu se mnou a naší dcerkou? Vezmeme se?(K..)
Foto
Podle karet má pan partner rád hlavně sám sebe a na soužití to nevypadá.
Chci si koupit chopper a nebo silničku..je to dobrý nápad?dik(Radka)
Foto
Není.
Dobrý den Ravenku mám možnost vstoupit do politiky bude se mi dařit? Děkuji a vše nej přeji.(Jirul)
Foto
Pokud to myslíte politicky, tak se dařit bude, kdyby to nebylo čistě politické rozhodnutí, protože mnoho lidí vstupovalo do politiky z přesvědčení, že to posílí firmu nebo podpoří soukromý obchod s čímkoliv a tudy by cesta nevedla. U vás bych tušil čistotu úmyslů a v podstatě i to, že se bude dařit.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli se obnoví komunikace a později třeba i vztah mezi mnou rybou a mužem střelcem. Chodíme kolem sebe jako kočka s myší, ale oba jsme víceméně opatrní cokoliv udělat směrem k tomu druhému. Uloví kočka myš? Předem děkuji a přeji krásné jaro. Rybička(Rybička)
Foto
Nejsou na to moc dobré konstelace. Důležitá otázka je, zda budete problém řešit reálně nebo virtuálně. V realitě kočka chytí myš a je vymalováno. V Disneyovkách to často dopadne naopak.
Krásný den Ravene, Budu mít někdy své bydlení ve městě v bytě nebo na vesnici? Díky moc (Lenka)
Foto
Ve městě, v bytě.
Dobrý den ,po těžkém roce dobrovolném ,tragickém odchodu manžela ,po prodělání covidu bych se chtěla zeptat jestli bude líp.dekuju(Misa)
Foto
Bude líp, na 100%
Zdravím Ravene najdu k sobě nějakého hodného chlapa tento rok? Nebo si počkám nebo už budu sama Diky Díky (Lenka )
Foto
Najdete, hledejte někoho, kdo má stejné nebo podobné zájmy jako vy.
Čo ma čaká v oblasti lásky? Som dlhodobo single. Zmeni sa to tento rok? Nastanú u mňa nejaké pozitívne zmeny. Ďakujem 💌(Monika)
Foto
Tento rok to může být docela dobře, říjen, listopad.
Zdravím, Ravene, čeká ne rozvodové řízení, rozvedou nás na 1 stání? Nechce mi dat samo že ani korunu vyplatí mi na co mám nárok v SJM nebo odejdu jak se říká s holou prdeli. Díky moc Lenka (Lenka )
Foto
Soudce se bude na začátku stání kroutit jako... no prostě jako soudce, nebude chtít rozvádět na první stání, ale bude možnost ho přesvědčit, aby rozvedl. S majetkem ale bude handrkování, to by to mohlo zdržet, pokud by se dalo s protistranou rozumně domluvit, bylo by to lepší. Tady je asi nejdůležitější vědět, na co skutečně má nárok a na co máte nárok vy, kdyby se to k soudu vrátilo, jaký by byl nejpravděpodobnější výsledek.
Dobrý den, milý Ravene, zlepší se už počasí a splní se mi moje tajná přání : ) ? Děkuji, mějte se(blíženkyně Iwulenka)
Foto
Zlepší se obé, konečně si budeme moct dát v noci na balkóně cigárko bez nebezpečí, že umrzneme a co se týká tajných přání, tak speciálně od konce dubna bude výborné období na plnění tajných přání. Skoro bych byl v pokušení říct, že je lepší o svých přáních s nikým nemluvit, aby se přání projevovala jako tajná a potom budou mít i větší naději na splnění.
Dobrý den Ravene.Co zajímavého mohu očekávat v období červen,červenec,srpen. Děkuji a hezký den přeji.(Zvědavka)
Foto
Podle karet se bude jednat o upevnění pracovní pozice a seznámení se s několika zajímavými lidmi.
Ještě dotaz je to víc než láska zůstanou víc neš přátelé dík za odpověď(Petr)
Foto
Inu, centrální karta, která se ve výkladu objevuje je karta Opatrnosti a Prozíravosti, Osmička Disků, tady bych k tomu asi dodal, opatrnosti nezbývá, může přijít náhlá změna, nečekaná.
Dobrý deň. Čo ma čaká v pracovnej oblasti. Podarí sa mi udržať si prácu ktorú mám? Alebo ma čakajú nejaké zmeny? Ďakujem 🍀(Monika)
Foto
Podaří se vám práci udržet.
Je láska mezi Petrem a justinkou láska a zůstane to díky za odpověď(Petr)
Foto
Pozor na možné komplikace, které by se mohly objevit na přelomu duben - květen 2021.
Dobrý den,koupí letos manžel dům podle jeho představ?Kdy bude vhodná doba na pořízení?Děkuji Markéta(Markéta)
Foto
Podle karet se jako lepší doba na koupi domu (přes realitní kancelář) jeví druhá polovina tohoto roku, spíše ku konci.
Zdravím Ravenku, jak to u mě vypadá s láskou? Vypadá to, že pro muže nejsem vůbec zajímavá. Trochu mě trápí, že zůstanu "na ocet"(Katy)
Foto
Všechno bude v pohodě, pouze to chce uvědomit si, že láska prochází ne žaludkem, ani žaludem, ale hlavou. Vše se odehrává v hlavě, v té části mozku, která se zabývá verbalizací pojmů. Stačí tohle malé "tajemství" pochopit a je to lepší než veškerá magie a rituály na sex a na partnerství.
Chci se zeptat zůstaneme spolu z přítelkyní mě datum narození 26.10.1993 a přítelkyně datum narození 28.10.1996(Michael)
Foto
Raději si dávejte pozor na cokoliv, co souvisí s financemi a s vaším soužitím, například by nebylo moc dobré, kdybyste si vzali společnou půjčku nebo společnou hypotéku na společné bydlení. Čím déle pojedete pod heslem "každý sám za sebe", tím lépe pro společné soužití.
Hezký den🙂 Podaří se mi tento měsíc nebo vůbec někdy vyhrát větší finanční obnos v loterii nebo na stírací los?(Katka)
Foto
Teď jsou špatné konstelace a když jsou špatné konstelace, tak je to jako kdyby třeba ve Sportce nebyla šance jedna ku čtrnácti milionům, ale jedna k padesáti milionům, lepší bude odložit menší sázku, říkám menší, protože když už si vás to má najít, tak si vás to najde, na druhou polovinu června a na červenec.
Dobrý den, prosím o radu, sužuje mě ošklivá minulost,nedořešené problémy. Cítím se hodně unavený,bez energie, sám a bez kvalitní práce. Děkuji za náhled. Radim 14.4.1982, 18:15.(Radim)
Foto
Karty jsou složité a jak jsme si řekli, i astrologická situace je ještě ke konci dubna zamotaná natolik, že hromada lidí bude dělat naprosté hlouposti, jako kdyby přišli o rozum, stačí se podívat na úplněk 27. dubna a skoro každý zkušenější astrolog přitom mimoděk vykřikne a pokud nebude sedět, tak si z toho sedne, ale co z toho plynu pro vás - všechno vyřešíte a dořešíte, i když to bude trvat poměrně dlouho, několik měsíců, musíte do hry nasadit pevnou vůli a vždy si vybrat jednu nejdůležitější věc, kterou budete řešit až do zdárného konce. Takto budete pokračovat, až budete mít na seznamu více věcí vyřešených než nevyřešených či na řešení čekajících. Půjde to.
Dobrý den,vrátí se bývalá láska nebo přijde nová?24.6.2981.11:55 Děkuji (Káča)
Foto
Přijde nová.
Dobrý den, udělá prosím Vás otec rekvalifikaci a nastoupí do práce anebo si zvolí jinou práci a zjistí, že rekvalifikace mu byla k ničemu. Děkuji moc. (Dcera)
Foto
Tady to vypadá, že se rekvalifikace uplatní, i když je pravda, že to nemusí být hned, může se tedy stát, že bude trochu porušená návaznost "ukončení rekvalikace" a "nástup do práce, vyžadující rekvalifikaci".
Dobrý den, milý Ravene, jsem dlouho sama a někdy docela chybí spřízněná dušička. Potkám ji ještě vůbec někdy ? Děkuji. Kalyptonka (KALY)
Foto
Ano, ano, ano, stále karty téměž jásají, čili, když se ještě stále nikdo do vztahu odhodlaný neobjeví, tak to bude chtít zamyslet se na téma, co dělám špatně? Jsou tu ještě nějaké možnosti, které by šly využít?
Dobrý den Ravene, podívám se letos k moři anebo budu na dovolené v Česku ? Děkuji(Alinka)
Foto
Pokud se toho moře nevzdáte, tak se vám podaří dostat se na dovču k moři. Proveditelné to bude.
Dobrý den, Ravene. Prosím Vás, mám to teď v práci z více důvodů komplikované a nechci se tam už vracet. Podaří se mi sehnat vyhovující práci co nejdříve? Budu spokojená? Budou tam spokojení se mnou? Jak se bude vyvíjet má finanční situace v tomto roce? Předem moc děkuji.(Zvědavá :))
Foto
Situace se pro vás vyvine celkem dobře, čili novou práci najdete, se starou prací se rozloučíte a všechno bude o hodně lepší. Karty na finanční situaci jsou takové, jak by se dalo říct "stabilní", to znamená, že nějaké zvláštní skoky směrem nahoru zde vidět nejsou. Tady jsou dvě věci, které jsou možné, buď budete své práci věnovat více času a příjmy půjdou nahoru nebo k tomu, co budete dělat, přidáte ještě jednu pracovní a výdělečnou činnost - a opět zjistíte, že to docela dobře funguje.
Dobrý den, píšu si s Miroslavem, ale je to nudné a myslím, že to nikam nevede, co tím sleduje, posune se náš vztah někam nebo ho mám vymazat nejen z hlavy ? Děkuji. Tereza, 1993(Tereza, červen)
Foto
Pan Miroslav má kartu Vyrovnání VIII. Velké Arkánny, s nejvyšší pravděpodobností ho láká představa sexu, popřípadě nějakého nevázaného erotického dobrodružství, ale neví jak na to, tak se snaží takový ten standby vztah s vámi udržet - a jde mu to poněkud křečovitě. To je celé jeho tajemství.
Dobrý den, Ravenku. Věřím na andělské bytosti. Vždy, když mi je nejhůře, mám pocit, že je nade mnou někdo, kdo mi dává sílu anebo mě ochraňuje, když mi opravdu hrozí nebezpečí. Je to fakt, nebo mám jen bludy. (Světice)
Foto
Většina věcí, které ovládají náš život a hlavně zdraví jsou prostým racionálním rozumem nepochopitelné, žádný vědátor vám nevysvětlí jakým způsobem funguje například taková synchronicita, souběžnost náhod. Tady můžeme pouze projevit svůj vděk za to, že nás občas tyto síly nechají na pokoji a někdy nám dokonce pomohou, je potom snadná personifikace do podoby andělů. Jednou jsem byl na dovolené v hlubokých lesích s autem a bylo to v místech, kam auto vjede tak jednou za měsíc. A stalo se, že v elektrice auta došlo k jakémusi krátkému spojení, vytekla cívka a nastala situace, která se obecně považuje za nepříjemnou, byla sobota, servisy, vzdálené pár desítek kilometrů byly zavřené a najednou se na polní, téměř lesní cestě objevilo auto, chlapík mě chtěl objet, ale nevešel se, tak jsme se dali do řeči, koukl se pod kapotu a řekl, hm, to je vyteklá cívka, ale zrovna náhodou tady jednu novou cívku od BMW mám - a během pěti minut to spravil, takže jsme mohli pokračovat v cestě. No, prostě náhoda, chvilka k zamyšlení. Chlapík měl s sebou tři ženský, vypadalo to, že na náhradní díly myslel asi vždy a všude a za všech okolností, ale dodnes je mi záhadou, jak to, že jsme se tam museli sejít. Pokud to bylo díky andělům, tak k tomu mohu pouze říct, dobrá práce, bando, jen tak dál.
Dobrý den, pane Ravene. V minulé práci jsem se nepohodla s nadřízeným, a tak jsem skončila, nyní jsem delší dobu bez práce, protože i vlivem pandemie se mi nedaří najít pracovní uplatnění, proto bych se chtěla zeptat, jak se má situace bude vyvíjet, jestli budu mít novou práci. Děkuji Bára. 7.8.1985(Barunka)
Foto
V létě práci najdete. Jinak u té minulé práce se mi zdá, že jste skončila ne díky tomu, že byste se nepohodla s nadřízeným, ale nejdříve se někdo rozhodl, že dostanete výpověď nebo jakou formou se to řešilo a potom všechno ostatní, co se stalo už bylo jenom vyprovokované. Protože se v osudu snadno stává, že se věci opakují, tak bude dobré, když si na podobný styl jednání či "spolupráce" dáte pozor i u další práce, kterou v létě najdete.
Krasny dobry den. Chci se Vas dotazat na lasku. Zda me ceka v dohledne dobe vztah ci potkam spriznenou dusicku. Jsem dlouho sama, mam za sebou bourlivou minulost, a fajn pritel by prisel vhod, nekdy je cloveku smutno. Mockrat dekuji. Preji jen to dobre. Tereza, 16/6/1993(Tereza, 16/6/1993)
Foto
Když se ptáme takhle přímo na rovinu, tak se v budoucnosti nedaleké objevuje nejdříve přítel, kamarád, potom se z něho stává člověk, který má stále více a více vaší důvěry, ale nezklame ji, takže by se dalo klidně říct, že se vám do života dostane takzvaný ideální partner, prostě se to tak jeví, bude na vás, jak s tím naložíte.
Dobrý den, co mě čeká v lásce tento rok? Děkuji! Zuzka 8.11.81(Zuzka)
Foto
Pokud vás zajímaví "novinky" nebo jestli přijde v oblasti lásky něco nového, tak ano, přijde a bude to bohužel spojené s určitým zklamáním, spojeným s původním partnerem. Budete toho mít na řešení poměrně dost.
Dobrý den. Co prosím pěkně čeká a nemine mně ? Děkuji(Sylva, 14/8/1985)
Foto
Hrábnu do karet - a směje se na mě Čtyřka Pohárů a Desítka Holí, budete řešit otázku bydlení, popřípadě zařizování hypotéky na byt, možná i dům a v pracovní oblasti se nevyhnete čemusi, co se mi zde jeví jako rekvalifikace, učení nových pracovních možností. Partnerství se zdá v pohodě.
Dobrý den, pane kartáři. Moc bych si přála novou práci v oblasti kosmetického průmyslu, něco jako beauty konzultantka, mám k tomuto velmi kladný vztah, akorát je to úplně mimo mísu, protože jsem holka z kanceláře. Je to vůbec splnitelné? Vždycky, co jsem se snažila ucházet o takovou pozici, tak mě zkrátka a dobře poslali k šípku, tak nevím, jak se probojovat, abych takovou práci získala. Děkuji moc a přeji nádherné dny. A děkuji, že jste tady s námi, bez Vás by to bylo o ničem. (Klára, 14.8.1990 )
Foto
Díky za kladný vztah k mé práci nebo jak to nazvat, inu, když si rozložíme karty na vaši otázku, zda se vám podaří najít vysněnou práci nebo vysněnou pracovní činnost (přece jenom je v tom drobný rozdíl) tak se ukazuje, ano, možné to je, tedy je to možné, vzhledem k tomu, že to neodporuje fyzikálním, přírodním a společenským zákonům, ale objevují se zde i karty, které symbolizují překážky. Je to, jako kdybyte se zeptala, jestli se vám podaří mít v televizi vlastní show nebo pořad na téma "co udělat pro svou krásu?" tak samozřejmě by hromada paní, žen a dívek projevila větší afinitu ke zkrášlujícícm kosmetickým přípravkům a preparátům než k rutinní práci v kanclu. To je celkem pochopitelné a jediná cesta, jak z toho ve žhavé současnosti ven je najít si možnost vlastního podnikání, například práce jako OSVČ, protože v tom případě si můžete dělat co chcete. Mnoho dívek řešilo svou touhu zářit jako hvězdy tím způsobem, že se začaly natáčet a nahrávat svá videjka na youtube kanálu, který si k tomu účelu založily. I když je to v podstatě proces, který není úplně jednoduchý, tak se dá provést snadněji, než když budete hledat budoucí kolegyni, která vás vezme do kšeftu jako společnici. V podstatě tento způsob "přilepšení kariéry" teď volí prakticky všichni, kdo pracují sami za sebe (nejsem výjimka), protože normální možnost, dostat se k nějaké slušné inzerci nebo rozhovoru, popřípadě interview (dnes vás představíme, co a jak děláte) je dnes minimální a bude to ještě horší. Je to spojení i s tím, že budoucnost patří reklamám.
Dobrý den Ravene, ještě bych se chtěla zeptat, zdali se mi podaří tohoto roku odcestovat do zahraničí, studium, práce a celkově lepší život. Jaká bude situace ohledně korony, nějaké zlepšení? Ještě jednou díky(Luna)
Foto
Karty se tváří celkem příznivě, čili v letním období již bude možné i cestovat do zahraničí. Jak se tam s kým domluvíte a na čem, to už bude záležet na vás.
Dobrý den Ravene, chtěla bych se zeptat, kdy už se mi konečně podaří najít si novou práci s dobrým kolektivem a platem a taky, kdy už někoho potkám (anebo jsem už někoho potkala?), již dlouhodobě se mi nedaří snad ve všem. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den (Luna)
Foto
Ano, byla teď, dá se říci dlouhodobě těžší doba, což se týkalo hlavně cestování, pohybu a návštěv, takže se i trochu hůře dala najít nová práce (předpokládám samozřejmě, že "hledající" má co nabídnout. Během května, června a července se ukazují v pracovní rovině nové zajímavé možnosti, takže podle karet se něco zajímavého objeví do srpna. Nepůjde to zase žádnou zvláštní zázračnou rychlostí, teď, ke konci dubna, 27.04.21 je úplněk ve Štíru, Slunce bude v Býku, ale zrovna pro Štíry a pro Býky to žádná velká sláva (podle astrologických měřítek) nebude. Jako kdyby nám osud říkal, že spěch není pro naše všeobecné dobro přínosný. S řešením práce se s vysokou pravděpodobností spojí též řešení nebo prostě určitý vývoj v oblasti partnerské.