Online chat
Ravene, vy pracujete v srpnu, to jste Ital tedy… Ravene, co hvezdy na me tehotenstvi, kdy a pohlavi. Narocna, ja vim, ale Vy jste jednicka. Dekuji a nazdar korona...(DEBORA)
Foto
Do konce tohoto roku konec října - listopad - kluk.
Ravenku, to je krasa, Vy jste nase zlato…Meli isme zamestatnce, Blizence, odesel ve zlem, nadelal nejakou skodu, nebo jen pomlouval…Dekuji pavlina85(Paulina 86)
Foto
Blíženec, tedy Blíženci mají ve svém znamení nyní Černou Lunu, která bohužel nosí neštěstí, takže pokud má Blíženec horší charakter, tak mohl nejenom pomlouvat.
Hezký den milý RAVENKU.....můj život je už přes rok jedna velká stagnace...jak to vidíš....já a nová láska?....já a peníze? Šedesátka přišla ani nevím jak a já jsem už druhej rok sama, bez partnera a peněz jen tak akorát....BUDE LÍP ? (BANBYSKA)
Foto
Občas říkám, určitě bude líp, protože aby bylo ještě hůř, to si ani já, s nadprůměrnou fantazií, nedovedu představit. Nicméně - stagnace by měla ustoupit, i když progres zase nebude tak prudký, abychom si museli držet klobouky. V oblasti partnerství se odehraje plno zajímavých a určitě i užitečných změn, jak s nimi kdo naloží, to už záleží na něm. Loučím se se všemi, kdo dnes zavítali na můj chat a pokud se na vás nedostalo, i když jsem si za počítačem doslova trhal játra - tek se klidně ozvěte na raven tečka argoni zavináč seznam, pokusíme se s tím něco udělat, jinak mám plno informací o své práci na argoni tečka com, tam je taky legrace stále pytel, tak se mějte hezky, opět se tiše ztrácím v kalných vodách internetu...
Milý Ravene, je muž kterého miluji rozvedeny? Nebo jsem naletěla podvodníkovy a hraje to na vícero stran? Má jiné milenky?(Bára)
Foto
Byla by docela zajímavá nenápadná prověrka.
Dobrý den,čeká mě v lásce nějaká důležitá změna, nebo zůstane vše při starém? Pěkný den (Pru)
Foto
Zatím je teď vše při starém. Čas změn přijde ke konci roku.
Krásný den milý Ravene, už dlouho jsem nepsala a dnes Vás moc a moc prosím o odpověd na otázku, která je moc důležitá v mém životě, Po dlouhých letech jsem poznala současného partnera, narozen 26.5.1974, měli jsme krizi, rozešli jsme se ale dali opět dohromady a od té doby,je vše zalité sluncem, Začínáme se pomalu bavit o společném bydlení, máme na toto téma několik neshod,ale doufám,že to vyřešíme. Chtěla bych vědět, zda on je ten, s kterým mám být, zda je to má láska, partner, zda nám náš vztah vydrží. Já nar. 6.1.1974. Děkuji kozorožka(Kozorožka)
Foto
I když to vypadá celkem dobře, byl bych raději opatrný, zvláště co se týká "společných" věcí.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na mého bratra podstupuje chemoterapie čeká ho teď v září poslední dávka a pak jde na další vyšetření zda to nějak pomohlo prosím moc bude v pořádku? Priznaji mu i invalidní důchod kde bude pobírat nějakou částku? Děkuji moc Iva (Iva)
Foto
Invalidní mu přiznají, chemoterapie pomohla, vypadá to, že se nemoc zastavila.
Dobrý den ,,čeká mě do konce roku nejaká změna v životě ,jako třeba nějaký přítel na obzoru ,,a zdravíčko bude nám sloužit nehrozí žádné problemy Děkuji (DÁDA)
Foto
Zdraví bude OK, problémy nevidět, nová známost může být, ale je to tak na 50%.
Dobrý den pane Ravene mohu poprosit nahlédnout do karticek zda vidíte už setkání s mužem se kterým jsem už půl roku v kontaktu jen SMS známe se už od malička ale až teď nedávno jsme začali spolu komunikovat jak vše dopadne bude rád když mě po letech uvidí? Dekuji(Colita)
Foto
Vypadá to nadějně, čili bude rád.
Zdravím mocného Mága :) Koupím už do konce léta auto, prosím?(Šája)
Foto
Asi se to trochu protáhne, ale cenově to bude příznivé.
Milý Ravene. Připadám siposlední dobou jako zakletá ve špatném snu. Neustále se mi nic nedaří a mám ve všem problémy. Ať je to v oblasti zdraví, vztahů nebo práce. Kdy se to už konečně vše obrátí? Děkuji. Věrka (září)(Věrka)
Foto
Bude to celé trvat ještě tak tři měsíce a vše se opět zlepší.
Dobrý den Ravenku. Co říkají Vaše karty na mé zdraví? A finanční stránku? Děkuji. Jiřina (15.2.1948)(Jiřina)
Foto
Zdraví se jeví jako dobré, finanční stránka se zlepší.
Miluje me? Mam mu verit? (Anna)
Foto
Ale jo, nakonec, komu jinému dnes věřit?
Dobrý den, prosím Vás, kde končí veškeré výdělky manžela(Radek 4.2.1970),je možné zjistit proč je zadlužený a zadlužuje i mě, skončí to prosím Vás rozvodem a odchodem od něj? Děkuji za kladnou odpověď?(Běla 6.2.1972)
Foto
Nejsou na to moc dobré karty, vypadá to, že váš manžel hraje, tedy ne na hudební nástroj, ale hry, kde také končí vaše peníze.
Hezký pondělí, zeptám se na svou lásku, vezme si mě přítelkyně /popř. v jakém časovém horizontu/, přistěhuje se ke mně...a ještě, jestli se konečně zlepší moje finanční situace /abych ji mohl činit šťastnou/..díky, OZ - býk(OZZy)
Foto
Konstelace dobrý, karty dobrý, skoro to vypadá, jako že není co řešit.
Dobry den ,mam dva milence.budu mit s nekterym z nich v budoucnu vztah,nebo me ceka neco jineho?dekuji D.(Dada)
Foto
Bingo, bude to ten třetí, kterého ještě neznáte.
Vážený pane Ravene. Jsem po operaci žlučníku a teď v srpnu mám jít na další. Bude to již všechno dobré nebo mě čekají ještě nějaké zdravotní komplikace? Děkuji za odpověď. Stanislav (4.11.1943)(Stanislav)
Foto
V srpnu se již vaše zdravotní anabáze skončí a budete to mít definitivně nadlouho za sebou.
Dobrý den,budu mít ještě dítě? (Maminka)
Foto
Neměla by se vyskytnout žádná nepřekonatelná překážka.
Dobrý den, posledně jste mi předpověděl, že můj soudní spor skončí k mé spokojenosti. Soud ještě neproběhl a já Vás prosím ještě o vestbu, zda se už konečně zbavím nepřátel, kteří mě škodí již pět let. Děkuji a zdravím Tereza 12.11.1977 (Tereza)
Foto
Ano, je to ve vašich silách, proto je to také hodně pravděpodobné, že se všech nepřátel beze zbytku zbavíte.
Dobrý den, pane čaroději. Přeji Vám krásný den. Chci se zeptat na moje vztahy. Potká mě už konečně štěstí? Vidíte tam i v blízké budoucnosti svatbu, děti a bydlení? Děkuji. Lída (1990)(Lída)
Foto
Všechno v budoucnosti máte a můžete to pro sebe chápat jako štěstí.
Ravene, otec mi přestal platit výživné z důvodu, že jsou na soukromé škole..od července jsem řádným studentem Masyryk.univerzity..začně bez problémů platit?, popř. zvýší mi výživné...a druhá věc, sháníme s kamarády ubytování, zatím neúspěšně..podaří se nám to nakonec? Moc děkuji, Maris(Maris)
Foto
Ubytování seženete, otci by mohla stačit zpráva, třeba sms, že mu to také může vysvětlit soud.
Dobry den Ravulko. Prosim Vas. Co ceka me na konec. Ozve se byvali pritel ? Dekuji(Sylva,17.9.1989)
Foto
Ozve se, řekl bych, v druhé polovině září, ale těžko říct, co z toho bude, na pokračování vztahu to zatím nevypadá.
Dobrý den. Zůstanu i do budoucna se svým přítelem a v současné práci? Nebo budu práci měnit? Děkuji. Veronika (22.4.1996)(Veronika)
Foto
Karty praví stabilita, to je opak změn.
Hezký den, zeptám se na syna 14let, měl problémy nastoupit do školy /musela jsem to řešit i s psychologem../, srovnal se během prázdnin a do školy v září nastoupí bez problémů?..a ještě se zeptám na jeho vztah s otecem /jsme 2 roky rozvedeni/, jak se bude vyvíjet dál..děkuji moc, Jana váha(Jana váha)
Foto
Podle všeho by měl nastoupit do školy celkem bez větších problémů. Jeho vztah s otcem se bude od začátku roku 2022 zlepšovat.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na svoji práci. Budu v tomto roce měnit práci? Přijde nějaká nová pracovní nabídka? Dále se chci zeptat na zdraví. Mám poslední dobou problém s kyčlí. Bude to do budoucna již v pořádku? Děkuji. Pavel (7.12.1966)(Pavel)
Foto
Jak to tak vypadá, budete všechny tyto poměrně důležité věci řešit v roce 2022. Ale vyřešíte vše prakticky do poloviny roku 2022.
Dobrý den, Ravenku. Zlobí mě zdraví. Mám neustále problémy s kolenem po úrazu. Bude to již dobré? Nebo mě čeká v tomto roce operace? V nemocnici mi řekli, že mám jít na úplnou výměnu kloubu. Mám jít? Bude to dobré? Děkuji za odpověď. Eva (20.10.1969)(Eva)
Foto
Podle karet by bylo dobré jednat podle toho, co vám řekli v nemocnici.
Dobrý den, mám prodat byt a jít ke svému příteli /se kterým se chceme vzít../ nebo si ho mám raději nechat...splácím na něj hypotéku, takže mě to finančně zatěžuje..děkuji, J.J.(J.J.)
Foto
Lepší by bylo byt pronajmout.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak to bude pokračovat mezi mnou a manželem dál bude to lepší, má cenu zůstávat spolu děkuji přeji hezký den. (Tereza )
Foto
Cenu to má, v blízké budoucnosti se pravděpodobně nějak domluvíte.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se zeptala na neteř, datum narození 29.4.2017, má pohybový a pěvecký talent? Zdá se mi, že je celkem šikovná. Děkuji.(Veronika)
Foto
Podle karet je talentovaná a bude dobře, když se pokusíte to nějak "prodat".
Dobré dopoledne,nastoupí příští rok syn na gympl?Děkuji,Máma(Máma)
Foto
Nastoupí a bude spokojený.
Dobrý den, chci se zeptat co mě letos ještě čeká? Jana 19.6.75 (Jana)
Foto
Z takových zásadních změn je možné, že budete přemýšlet o něčem jako je koupě, prodej nemovitosti nebo rekonstrukce třeba koupelny nebo kuchyně.
Dobrý den, prosím o nakouknutí do karet, nastane v mě práci nějaké zlepšení pro mne nebo to bude pořád stejné? Chtělo by to vyměnit kolektiv..... Co pro to udělat? Zdraví Lena (Lena)
Foto
Kolektiv se zčásti zřejmě skutečně bude měnit, takže to, co očekáváte v rámci zlepšení v práci, se odehraje.
Dobrý den, život se mi sesypal jako domeček z karet. Co přinese podzim v manželství, budu opět šťastná? Dočkám se od starší dcery vnoučete, případně svatby? Letošní rok se mi nějak nevyvedl ani zdravotně. Nar. 31.3.69, Děkuji moc a přeji Vám krásný podzim(Pavla)
Foto
Všechno bude lepší, manželství má podle karet vzestupně ozdravnou tendenci a starší dcera bude mít dítko, tedy vy budete mít vnouče. Pravděpodobně to bude kluk.
Dobrý den, chci se zeptat.. Máme kupovat domek, smlouva nachystané, ale začali problémy.. Majitelova manželka, kazdou chvíli vše mění, chvíli chce prodat, pak zase nechce,kazdou chvíli mění cenu a datum prodeje.. Už jsme z toho zoufalí, tak se chci zeptat, jakto dopadne? Prodá nám ten dům ještě tenhle rok?? Děkuji Luna (Luna )
Foto
Asi bych postupoval tak, že bych řekl, že dokud se pevně nerozhodnou do konce srpna, tak ustupuji od smlouvy.
Dobrý den pane čaroději.Koupí manžel konečně do konce roku dům a přestěhuje se? Moc děkuji.Luna(Luna)
Foto
Je to hodně pravděpodobné, možná by ho mohla popohnat i celková situace na trhu s domy, protože i z hlediska hypotéky by bylo lepší koupit dům teď, než když bude podstatně dražší.
Dobrý den chtěla bych se zeptat co mě ještě čeká v tomto roce nar. 23.8.88 děkuji přeji hezký den. (Terka )
Foto
Budete přemýšlet o své práci, popřípadě o možnosti nějaké pracovní úpravy nebo menší změny.
Krásný den, Ravenku, co mě čeká do konce roku? děkuji, Janinka 1966(Janinka)
Foto
Zdraví bude v pohodě, v rodině se hádat nebudete, v práci může přijít menší změna, která ale bude "stravitelná"
Dobrý den, pane Ravene. Chtěla bych se zeptat na svoji dceru. Neustále se jí nedaří najít toho správného partnera. Podaří se jí to? A kdy přesně? Už v to ani nedoufám. Zažila si už svoje a moc bych jí to přála. Děkuji.(Irena)
Foto
Už se to blíží - takže se to podaří.
Dobry den, hrozi mi neco nepredvydatelneho nebo neco, na co bych si mela dat pozor? (Lenka)
Foto
Nehrozí, jste opatrná dost, takže se nic nestane.
Dobrý den, můj dotaz směřuje k práci, uvažuji o změně, povede se mi ještě letos najít? Jana 18.5.76(Jana)
Foto
Je pravděpodobné, že najdete novou pracovní možnost, ale změna, tedy uskutečnění pracovní změny vyjde až na nový rok.
Jsem zdrava? (Lena)
Foto
Ano, jak rybka.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli starší syn už konečně najde tu pravou na založení rodiny?? Děkuji. (Jana )
Foto
Ano, najde, s velkou pravděpodobností to bude na Vánoce.
Dobrý den pane Ravene.Moc prosím o výklad.Jsem v nemocnici,zlomený obratel,8nedel krunýř. Ptám se sama sebe i Vás, proč se mi to stalo a bude vše v pořádku?.. Ještě prosím, syn 46l,pritelkyne 45.Bude jejich vztah pokračovat?Moc děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne. Ila😊(Ilona)
Foto
A jejda, zlomený obratel z praktického racionálního hlediska vždy znamená špatnou, nepřející náhodu, prostě se to stane, sehnete se na ulici, na záda vám spadne taška ze střechy, z takového toho esoterního hlediska, čili z hlediska psychosomatiky jde vždy o to, že se vám delší dobu nedařilo, stát si pevně za svými vlastními názory, možná jste se nechala přesvědčit o užitečnosti něčeho, o čem jste si dříve myslela, že je to zbytečné nebo škodlivé, ale to je v současné situaci prakticky jedno, důležité je, jestli se z toho dostanete v lékaři stanového lhůtě - ano tady to vypadá hodně nadějně, čili za dva měsíce se už budete pohybovat víceméně samostatně, nakonec se to spraví úplně a budete pobíhat jak křepelka. Podle karet váš syn s přítelkyní ještě nějakou dobu spolu zůstanou.
Zdravím Ravene, měla bych dotaz kdy, kde atd..... poznám muže na vztah dlouhodobý? Byla bych ráda, tedy kdyby byl dlouhodobý. Děkuji Vám za odpověď i čas. Hanka J. Narozena 16.6.1975.(Hanka)
Foto
Kdekolik, kde budou hrát svou roli společné zájmy, popřípadě společná práce nebo možnost společnného podnikání, popřípadě společné úsilí zlepšit si finanční rozpočet jako OSVČ.
Dobrý den Ravenku. Chtěla bych se zeptat na svůj vztah. Už jsem z toho zoufalá, jsem po náročném rozchodu, kde se partner vypařil doslova ,,jako pára nad hrncem´´ bez jediného slova vysvětlení. Chci se proto zeptat, kdy se už konečně na mě usměje také štěstí a kdy najdu toho správného partnera pro mě. Povede se mi to ještě v tomto roce? Vůbec netuším, kde toho pravého hledat. Moc děkuji. Zuzana (11.9.1990)(Zuzana)
Foto
Svým způsobem je to docela zajímavé, kdybyste ovládala takovou dokonalou anihilaci kohokoliv -zmizel by jako pára nad hrncem - určitě byste mohla úspěšně spolupracovat se zločineckým podsvětím a teď, před volbami, kdoví s kým ještě, leč dosti humoru, váš, nyní již vypařený či odpařený partner měl jiný vztah a jenom čekal na příležitost, jak rychle zmizet a nic přitom nevysvětlovat, stávají se takové případy. Ale zase na druhou stranu máte větší pravděpodobnost, že se někdo přihlásí na uvolněné místo po vašem boku a mělo by to být již do konce tohoto roku, což je celkem slušná rychlost.
Dobré dopoledne.Přijde nová láska nebo se vrátí stará.Děkuji za odpověď.(Kytička )
Foto
Teď je takové období, které nahrává a přeje spíše novým věcem a všechno, co už bylo nebo co je staré, tak tlačí do pozadí (často i doslova do pozadí) a to se týká všeho, od důchodců po vztahy. Větší šance proto má nová láska, nový vztah a nový chlap, než že by se zase ještě přišoural ten starý.
Potkam jeste do konce roku chlapa a bude z toho laska nebo se mi do zivota vrati byvaly partner? (Lena)
Foto
Bývalý partner se už vracet nebude, ale objeví se někdo, takříkajíc "použitelný" a mohl by z toho být docela dobrý vztah.
Zdravím Ravene, čeká mě operace endoprotézy a chci se zeptat bude to v nejbližší době a vrátím se ještě letos do práce??? Čekám už dlouho a trápí mi to. Moc díky a přeji hezký den.(Arsana)
Foto
Ano, půjde to rychle a do práce se vrátíte ještě letos.
Dobrý den,ozve se bývalý přítel?A jestli ano kdy?Děkuji zvědavka(Zvědavka)
Foto
V současné době a v nejbližší budoucnosti On sám k tomu moc chuti mít nebude, ale v prosinci by se mohl ozvat, nenápadně sondovat, co je u vás nového a jestli by mohl přijít na kus řeči.
Milý Ravenku. Chtěla bych se zeptat na své zdraví. Jsem teď po náročné operaci. Bude to již v pořádku nebo zda mě do bucoucna čeká ještě nějaký zdravotní problém. Děkuji za odpověď. Zuzana (11.9.1990)(Zuzana)
Foto
Žádné další výraznější zdravotní problémy nevidím, takže to vypadá dobře.
hezké léto Ravene, prosím, jaký pro mě bude závěr léta a jak dopadne dovolená u moře díky (Radka)
Foto
Všechno dopadne dobře, karty praví, že budete se závěrem léta i s dovolenou u moře spokojená.
Dobry den,mam se nechat ockovat na covid?dekuji za odpoved(Leee)
Foto
Očkování z rozvernosti by bylo zbytečné, pokud to budete potřebovat kvůli práci, tak můžete, nic průrazně strašného by se nestalo, ale chtělo by to zůstat jen a pouze u těch klasických dvou včelek a žádnou další sršeň si k tělu nepřipouštět.
Dobry den, pane Ravene. Najdu jeste lasku? (Lenka)
Foto
Ale, samozřejmě - právě nyní je doba, která je nakloněná všem změnám v rámci partnerství a sexu, méně je nakloněná všem ostatním změnám, takže stačí se jen soustředit na své přání a vše se bude měnit jako v pohádce.
Dobrý den chtěla bych se zeptat co mě čeká do konce roku děkuji přeji hezký den. (Tery)
Foto
Zdraví bude OK, práce a pracovní poměry, popřípadě i studium bude rovněž OK, v oblasti partnerské může být nějaká menší změna, ale zase, nemělo by se odehrát nic dramatického, i když může jít i o zásadní výměnu názorů.
Dobrý den, vážený Ravene, bude náš vztah s manželem v pořádku? Datum narození 11.4.1974 (muž) a 30.8.1976 (žena). Poslední dobou nás zaměstnává starost o moje rodinné příslušníky a je mi líto, že to můj manžel vpodstatě odnáší, jak mi obětavě pomáhá.(NIka)
Foto
Váš manžel je dobrák od kosti, pomůže, kde může, na vztahu k vám se to níjak neprojeví, protože by měla nastat změna, rychle a svižně, kdy zase bude mít svůj čas pro sebe a budete mít i čas pro sebe navzájem, jak to tak vypadá, tak mnohé se vyřeší již během pás následujících měsíců. Jinak je samozřejmě také hezké, když se někdo snaží pomáhat, že se z toho může přetrhnout, ale zase, ruku na srdce, k čemu je taková jednorázová pomoc, když vám potom vedle přineseného nákupu leží přetržený pomocník?
Podari se mi letos otehotnet? Dekuji(Zvedava)
Foto
Nepodaří, byla by to dost velká náhoda, možnosti otěhotnět jsou podle karet pro vás daleko větší od posledního týdne v tomto roce - jsou to samozřejmě jen karty, takže neumdlévejte ve snaze, občas se přihodí i nějaká zajímavá náhoda, která celý proces popožene, že se člověk nestačí divit.
Dobrý den, prosím, jak se mi bude dařit finančně do konce tohoto roku. Teď je to celkem špatný, je tam nějaké zlepšení? Děkuji(Kája)
Foto
V září, respektive ke konci září a v průběhu října by se mělo objevit nějaké zajímavé finanční zlepšení, zatím se ale nedá říct, čeho konkrétně se to bude týkat, ale přijde a bude.
Dobrý den, Ravene. Chtěla bych se zeptat na svoji práci. V nynější práci nejsem spokojená. Budu v tomto roce měnit práci? Bude ve stejném oboru? Děkuji za odpověď. (Hana, září 1990)(Hana)
Foto
Ale jo, to vypadá docela nadějně, takže je možné, že to stihnete akorát tak do konce tohoto roku.
Dobrý den prosím je moje nová známost perspektivní? Hodíme se k sobě a bude z toho dlouhodobý pěkný vztah? Děkuji Karolína(Karolína)
Foto
Perspektivní by to docela bylo, ale ono to vypadá tak, že už nyní se vám snaží někdo ten vztah narušit. Jak říkali naši tátové a dědové - důvěřuj, ale prověřuj, asi by to chtělo udělat takovou nenápadnou prověrku známých a možná i příbuzných, jak se kdo tváří a jak se k tomu tváření chová, když si myslí, že ho nikdo nesleduje a neprověřuje.
Dobrý den, výjde mi prosím nová práce jako Beauty konzultantka ? Děkuji(Tamara A.)
Foto
Jo, to by mělo vyjít, má to dobrou kartu.
Dobrý den pane Ravene, rádá Vás tu zase vidím! :-) Prosím o odpověď, zda se k sobě vrátíme s bývalým partnerem. Mám z jeho chování pocit, že se vrátit chce, ale nevím, jestli tomu dát šanci...? Děkuji a ať se Vám daří! (Kaja)
Foto
Ono to vypadá to jeho "chtění" jako "chci - nechci", čili, kdybyste se domluvili na takovém tom návratu, který poskytuje oběma stranám o mnoho více volnosti, než to bylo a bývalo předtím, tak byste se mohli na něčem konstruktivním dohodnout a domluvit.
Dobrý den, budou se prosím nakonec naši rozvádět ? Děkuji(Karla)
Foto
Ještě si to rozmyslí - a bude to od nich docela rozumné, protože rozvodem v současné době nic nezískají.
Dobry den,chtela bych se zeptat ohledne zdravi,prestane me ta ruka bolet?moc dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Přestane, nenamáhat, odpočívat, to je všechno, co je třeba. Kdybyste pracovala jako servírka, tak by to chtělo jinou práci nebo zůstat pár měsíců doma.
Dobrý den. Vyřeší se mé problémy k mé spokojenosti a udržím si své stávající zaměstnání? Budoucnost zaměstnání a osobní život? Lukáš 26.3.1980. Děkuji. (Lukáš )
Foto
Budoucnost obecně pro vás vypadá v kartách dobře - je zde karta "stability", zaměstnání si udržíte, i když, jak to tak vypadá, tak na pracovišti bojujete proti jednomu nebo i dvěma psychopatům, což dokáže život znepříjemnit docela slušně, ale i tak vypadá budoucnost zaměstnání asi tak podle toho, jak si to sám představujete, čili by neměly nastat žádné osudové kotrmelce, při nichž často vylétne člověk "z kola ven", osobní život má kartu "dlouhé trvání", tak to tam určitě bude docela fajn.
Dobrý den Ravenku. Jsem tak tři roky v brutální stagnaci a už nevím, jak z toho "kola" ven. Mám z toho docela už i zdravotní problémy. Kdy mi osud už něco dovolí ?(Alinka)
Foto
Karty máte dobrý, takže se to již brzy začne napravovat a spravovat. V podstatě nyní čekáte na náhodu, která by měla změnit váš osud. Měla by přijít, tak nějak ji cítím již téměř připravenou zasáhnout do vašeho osudu, čili nejpozději listopad, prosinec a potom se toho změni, i když postupně, nepůjde to všechno najedou, celá hromada.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli uz brzy nastoupim do prace?zlepsi se finance?(Lenka)
Foto
Ještě to bude nějakou dobu trvat, do října, do listopadu, i když nakonec do práce nastoupíte, tak v tom ten čas hraje trochu nepřívětivou roli. Potom se trochu zlepší i finance. Trochu.
Dobrý den chci se zeptat na vztahy že se snachou 20.3 1989 nevím proč, ale vždy kdy se chci setkat s vnukem má výmluvu proč to nejde. Ještě se chci zeptat na muže 2.12.1973 jak to myslí nebo jeto jen flirt? Děkuji za odpověď. (Apolonie)
Foto
Vezmeme to odzadu, onen muž, na kterého se ptáte je spíše flirt popřípadě řeší sám pro sebe otázku, co s volným časem? U té snachy, tam to bude trochu složitější, protože se v kartách objevuje ještě jedna postava, která zasahuje do děje, je to někdo, kdo vás tak trochu všude pomlouvá a pomluvil vás i u snachy, takže ona sama nyní nejedná přímo tak, jak to cítí, ale jak jí to někdo natloukl do hlavy, prostě taková "marná lásky snacha".
Dobrý den, co prosím Vás přinese závěr léta mne ? Bude to alespoň něco pozitivního ...?(Kalyptonka)
Foto
U vás se jeví většina věcí, včetně zdraví jako "stabilní", změny mohou nastat a zřejmě i nastanou v oblasti práce, neboli výdělečné činnosti.
Dobrý den, milý p. Ravene, vyjde letos stavba garáže a bude náš vztah v pohodovém režimu jako nyní : ) Děkuji, hezké léto(Iwullenka)
Foto
Ano, obé vypadá velmi dobře, čili nadějně, takže se máte na co těšit.
Dobrý den, mohl byste se prosím podívat do karet, co mě čeká v blízké době v osobním životě/lásce ? Proč se mi pořád nedaří, co dělám špatně ? Jsem dlouho sama, ráda bych našla kamaráda alespoň do začátku, co podrží. Zkoušela jsem seznamky, ale tam je samý úchyl a začala jsem jezdit na kole, tak myslíte, že je šance se seznámit takto ? Děkuji moc za Vaše úsilí. Míša, 18.5.1987 (Michaela) (Miška)
Foto
Ano, podle karet na to jdete správným způsobem a správným směrem, to je pomocí "práce na sobě", i když budete chodit třeba do fitka, tak je prostě velká pravděpodobnost, že, jak se říká "čirou náhodou" padnete na někoho, kdo vás zaujme a kdo se k vám bude hodit. Seznamky v podstatě nejsou špatné, ale ta podstata je bohužel tak malá, že musíte dlouho hledat a vybírat a třídit, popřípadě se i setkávat s mnoha lidmi, z nichž mnozí nemusí být o samotě dvakrát příjemní, to je pravda.
Dobrý den, jsem s manželem skoro 30let, já narozena 17.11. on 12.4. a postupně se názorové hrozně lišíme. Zvažují rozchod, ale kvůli dětem zatim setrvávám. Prosím o Váš náhled. Děkuji(Dana)
Foto
Odpověď bude celkem stručná a jednoduchá - všechno zvažujte s kalkulačnou v ruce a pořád myslete na to, že jste v situaci, kdy, jak říkal již klasik, city jen klamou vás.
Dobrý den Ravene. Jak dopadne prosím nakonec moje stěhování. Zvládne se to ještě letos a bude vše v pohodě s financemi ? Děkuji. Tereza, 16/6/1993(Tereza,červen)
Foto
Letos máte velkou šanci všechno zvládnout i finančně.
Dobrý den, ráda bych věděla můj vývoj v životě týkající se lásky. Jsem totiž celkem dlouho sama a proto se ptám, jestli je šance potkat muže a hlavně kde. Děkuji. Jsem Tereza, narozená 16/6/1993. (Tereza, 16/6/1993)
Foto
Šance na to, abyste se seznámila s chlapem, co po čase tolik nevadí a měla ho u sebe tak dlouho, jak sama budete chtít, jsou ve vašem případě skutečně pozoruhodně velké. Řekl bych, že budete schopná tento problém vyřešit během tří měsíců a je už jedno, jestli to bude díky volnočasovým aktivitám, i kdybyste si chodila jen na pár desítek minut sednou do nejbližšího parku nebo díky pracovnímu vypětí a nasazení.
Dobrý den,mohl byste se prosím podívat do karet, co mě čeká v blízké době v pracovní oblasti ? Najdu si práci, kde budu spokojená ? Proč se mi to pořád nedaří, co dělám špatně ? Děkuji. Míša, 18.5.1987 (Michaela)
Foto
Špatně neděláte nic, ale konstelace nejsou ještě příliš dobré, jak z hlediska astrologie, tak i z hlediska karet, dá se prostě říct, že se na vás lepší určitá disharmonie, za kterou nemůžete, ale musíte si ji plně odžít. Spíše se soustředíme na otázku, jestli se pro vás najde práce, kde budete spokojená - podle všeho se něco zajímavého najde v říjnu a další možnost budete mít i v listopadu a potom příští rok v únoru. Čili těch možností se před vámi ukazuje celá řada, takže se dá předpokládat, že svůj problém během půl roku vyřešíte.
Dobrý den Ravenku, otec nastupuje po třiceti letech starého zaměstnání do nové práce. Bude se mu líbit ? Je to trochu jiná práce, než dělal.(Dcera Tee)
Foto
Inu, je pravda, že mu to dá trochu zabrat, ale podle všeho, jak se to tak v kartách jeví, si brzy zvykne a bude spokojený.
Dobrý den, ráda bych poprosila Vaše karty o radu, jestli Vám ukáží, co je příčinou toho, že můj otec se chytl alkoholu. V poslední době mám pocit, že se z něho stal docela zodpovědný konzument alkoholických nápojů, v podstatě denodenně, nechci jen nečinně přihlížet, už jsem mu poradila, že by se měl léčit, že by léčba zabrala, jenomže on bohužel si nic nepřipouští, akorát mě vždycky vyběduje, jestli jsem normální. Ráda bych mu pomohla, jen nevím, proč se pití chytl, když doma to má vcelku v pohodě, má vypráno, navařeno, tak nerozumím tomu, a hlavně nechce nic řešit, tak mě zajímá, jestli se to rodeo uklidní. Zdraví Natálie, 11.12.1996 (Natty)
Foto
Máte pravdu, že by léčba, tedy odborná léčba určitě pomohla. Podle toho, co ukazují karty, není kolem vašeho otce všechno podle jeho představ, i když má vypráno a nažehleno. Jádro pudla bude asi v partnerství, tady bych řekl, že tkví určitá nespokojenost s vlastním životem a toho se, bohužel jen tak jednoduše nezbaví. Alkohol představuje jednodušší cestu, než práci na sobě a na svém vlastním osudu.
Dobrý den, prosím o výklad, jak se bude vyvíjet můj život do konce tohoto roku-zkráceně řečeno, jestli mě čekají nějaké výraznější změny v pracovní nebo osobní oblasti (nová práce/nový vztah). Děkuji. Radka, 17.2.1985 (Radunka)
Foto
Výraznou změnu ve vašem životě do konce tohoto roku nevidím žádnou, méně výrazná změna se ukazuje v pracovní oblasti, je možné, že se odhodláte k nějakému kurzu, možná i k rekvalifikaci, abyste zvýšila svou pracovní způsobilost, popřípadě si našla ještě nějakou další možnost, jak si trochu přivydělat.
Dobrý den, Ravene. Chci se zeptat, jestli se mi ozve pan Jaroslav (Štír, 1977) a bude z toho něco nebo z toho nebude nic a neozve se, protože na začátku to vypadalo velmi nadějně, ale pak se stáhl a nevím, z jakého důvodu, protože mi nic nevysvětlil, ale přišel mi celou dobu takový uťáplý. No podle mne chlap vypadá jinak. Děkuji. Eva, 4.5.1990 (Evík)
Foto
Tady to bohužel vypadá tak, že když jste se s panem Jaroslavem dávali dohromady, tak on už nějaký vztah měl, zrovna se pohádali a on si říkal, nevadí, nový vztah to nahradí, jenomže potom si to jeho přítelkyně rozmyslela a chtěla ve vztahu pokračovat a on najednou nevěděl, co má dělat a jak se má chovat.
Vážený pane Ravene, ráda bych se zeptala na synovce, datum narození 20.4.2015, od září jej čeká 1.třída, tak jestli to bude mít hladký průběh. Děkuji za odpověď.(teta)
Foto
Horoskop i karty se přiklánějí variantě, že není čeho se obávat a že se všechno zvládne. Žádné špatné, osudové náhody na vašeho synovce nečíhají, nic negativního se nepřihodí, nic špatného se nestane.
Ravene, moc vás zdravím v těchto horkých dnech....a prosím , je možné, že se mi se sklonkem léta a začátkem podzimu objeví v životě partner? přítel? i staronový? děkuji za vaši invenci, Kaaj.(Kaaj)
Foto
Ano, odpověď je v podstatě velmi jednoduchá, možné to je - Šestka Mečů a Čtyřka pohárů naznačují, že si ho můžete doslova vymodlit, to znamená, když se na tuto svoji myšlenku budete pravidelně vždy večer před usnutím soustředit, tak se zvýší pravděpodobnost splnění výše uvedeného přání na takových 90 až 95%. Samozřejmě je dlužno stále mít na vědomí, že váš dotaz patří do množiny přání, která jsou splnitelná jak čistě podle nejvyššího dirigenta - našeho osudu, tak i podle oblíbeného rčení, každý je štěstí svého strůjce.
Vážený Ravene, setkám se ještě někdy s panem Radkem? Zatančíme si spolu někdy ještě? Děkuji, datum narození 30.8.1976, Praha v 16,30 hodin.(Veronika)
Foto
Vím, že mávat termíny jako "do konce tohoto roku" nebo "koncem listopadu a v první polovině prosince", se bude jevit jako téměř nehoráznost, přesto karty na tyto termíny ukazují. V podstatě by bylo všechno prakticky v pořádku, jediné, co v pořádku není jsou tzv. "vládní opatření" a hlavně zákazy, které normálním lidem, kteří nic neprovedli, nepřátelským způsobem znemožňují přátelské návštěvy restaurací a kaváren, což je přesně to, co právě vám nyní zasahuje do života a do života pana Radka také. Nicméně i tak bych se na vašem místě pokusil mu poslat nějaký konverzačně jednoduchý, epistolograficky rozveselující mail. Pokud nastane, jak říkají naši sousedé, "keine Reaktion", nechal bych to na onen osudový konec tohoto roku.
Dobrý den, vážený Ravene, udělalo mi radost, že máte dnes věštírnu. Moc radosti teď není. Péče o rodiče a strýce je někdy náročná. Nebydlím v Praze a dvakrát denně před prací a po práci chodit k rodičům, nemluvě o víkendech podle mě to není dlouhodobě zvládnutelné. Máma je bohužel ležící, a tak uvažuji, že bych jí umístila na nějakou dobu do zařízení na odlehčovací pobyt, tam by i trochu rehabilitovala a my bychom se trochu nadechli. Neuškodí jí to, aby to nebrala, že jí chceme odložit? Datum narození 25.8.1948. (Veronika)
Foto
Naprosto souhlasím, že současná doba neoplývá mnoha radostmi, jako kdyby se nám je někdo snažil programově vyrvat z náruče, kam jsme je v minulých letech sbírali. Podle karet, kde se vám stále dokola objevují Disharmonie, Zisk, Čas a Řešení, se dá soudit, že během září vyřídíte ubytování maminky ve speciálním zařízení a k tatínkovi objednáte pečovatelskou službu, uděláte prostě všechno nejenom pro ně, ale i pro sebe, abyste to ve zdraví přežila (přežili), protože existovat v neustálém stresu a časovém napětí, i když v tomto státě máme celkem dobrý trénink, lze jen určitou dobu a ta, když uplyne, tak prostě uplyne a musí se vymyslet "řešení". Nemá cenu se zabývat myšlenkou, jestli vám vaši snahu ještě kdokoliv vytkne, ať už z rodiny nebo přímo ten, koho se změna týká nebo vám řekne, že se málo staráte, jistě, pokud on sám byl v podobné situaci jako vy a dokázal si s ní poradit, tak se vyplatí poslouchat, ale většinou tomu tak není.
Dobry den, chtela bych se zeptat na ted uz asi byvaleho pritele. Vratime se k sobe? Nebo je to definitivni konec? (Lenka)
Foto
Opět čistě podle karet - objevují se karty Milenci a Princezna Mečů, obě karty jsou tak trochu formálně edukativní, poučují nás v tom smyslu, že Milenci, kteří se klasicky kreslí či malují jako jeden muž a dvě ženy, znamenají, že váš přítel si našel někoho jiného nebo prostě, že jiná žena si vyhlédla vašeho chlapa a pokusila se získat jeho přízeň, ale současně to vede i k zamyšlení nad tím, jestli byl váš přítel se vztahem s vámi skutečně spokojený, protože, jak se říká, že jiná žena vám odláká chlapa, klidně třeba i tátu od rodiny, tak to zase tak jednoduše nefunguje, protože pokud je chlap spokojený, tak ho můžete lákat od rána do večera sedm dní v týdnu a bude vás jen pobaveně sledovat. Čili by k rozchodu zřejmě asi došlo, i kdyby se vám do vztahu nikdo nevměšoval. Znamení Mečů obvykle znamená rozdělení, Meč málokdy něco spojuje, takže bych řekl, že je to už navždy, i kdyby se náhodou "ztracený milenec" vrátil nebo se objevil na prahu vašeho domova, tak by to nejspíše bylo jen proto, že nesehnal nocleh.
Dobrý den, pane Ravene, co mám pro sebe udělat, aby se kvalita života zlepšila nebo alespoň udržela v přežitelné verzi? Co mi přinese závěr léta? Děkuji. Datum narození 30.8.1976, Praha v 16,30 hod. (Veronika)
Foto
Slunce v Panně, na začátku Blíženců Jupiter, tady je zajímavé, že výkony Jupitera jako planety štěstí byly v nedávné době trochu utlumeny přítomností tranzitní Černé Luny, celkově ale mají vaše astrologické konstelace vzestupnou tendenci, v tarotových kartách je "zvládnutí situace", ale také jsou zde naznačeny určité potíže, s nimiž se budete muset poprat. Nejsou to vašeho osudové potíže, ale potíže společnosti, v níž musíte žit, čili klasika - inflace, rostoucí ceny, k tomu stejný, stabilní plat, takže to vypadá tak, že zdravotní potíže rozhodně řešit nebudete, ale finanční potíže budou mít tendenci drát se na povrch a budete se s nimi muset vypořádat sama, myslím, že vám nikdo, ani kdyby se k vám vydal generál Pavel se svými hárleysty, sám od sebe nepomůže. Když se ptám na možné řešení, tak se na druhou polovinu tohoto roku ukazuje možnost najít si druhou (nenápadnou) práci jako formu doplňkového výdělku. Takže bych asi už nyní v tomto smyslu jednal, jak nás varují naši lídři, rychle, než to zakážou.
Budu mit sve vlastni dite? Dekuji za odpoved(Racice)
Foto
Opět mohu odpovědět pouze čistě podle karet, tady bohužel nejdříve padají karty, které jsou obvykle interpretovány jako "zpoždění" nebo "pozor, jde o věc, která bude časově náročná", čili bych k tomu na vašem místě přistupoval asi tak, že bych si nejdříve nechal udělat všechna potřebná vyšetření, abych věděl, jak jsem na tom i z čistě lékařského hlediska. Kdyby bylo vše OK, potom by bylo dobré zkusit s partnerem změnit na pár dní místo pobytu, jet na krátkou dovolenou nebo prostě zavítat někam do lesů, do přírody, do penziónu a tam se o dítko pokusit. Můžete tak spojit snahu o potomka s romantikou. Když byste navštívili nějaké záhadné místo, o kterém je známo, že tam straší, tak se přitom můžete i trochu bát, ale jakékoliv emoce jsou při snaze otěhotnět, spíše přínosné než negativní.
Dobry den, potkam chlapa na cely zivot? (Leni)
Foto
Čistě podle karet lze říct, že ano. Hlavní karty jsou časové, takže jediný problém, který máte, je, že jste netrpělivá, což je možná dáno tím, že máte dojem, že onoho správného chlapa hledáte již dost dlouho - a stále se neobjevuje. Nicméně karty slibují, že do konce tohoto roku se objeví, jak já sám tomu říkám, chlap, co po čase tolik nevadí, a budete spokojená.