Online chat
Dobry den pane Ravenku, ozve se mi jeste nekdy? Ci je jiz zainteresovany jinde s jinou a v hlave me jiz davno nema?(Jana)
Foto
Poslední dotaz - přítel Děravá hlava - ano, je zainteresovaný jinde, ano, má jinou, bohužel, a ano, ještě se ozve, ale bude to kvůli tomu, že bude něco potřebovat. Ano pro všechny ostatní dotazy, na které jsem již nestačil jednotlivě odpovědět, ale když byla odpověď "ano", tak jsem vynechal a šel jsem na další, jinak by se to opět nedalo stihnout, i když jsem se snažil jak blázen. Proč jak, že jo? No, dobrá. Takže se zatím mějte, doufám, že se opět brzy shledáme na stejném bleskovém chatu jako dnes, nashledanou a částečně i na (ko)viděnou.
Vážený pane Argoni. S přítelem 58 já 48 máme téměř 3 roky vztah na dálku, který se nikam moc neposouva. Dělí nás téměř 330 km.Prisim bude se vztah nějak vyvíjet, nebo mně v životě čeká ještě nějaká láska, myslím tím třeba i manželství. Připadám si velká holka, na takový vztah a přítel kic neslyší na změny... Mám ještě dceru školou povinnou,o to je to pro mě těžší se přestěhovat takto dakeko... Moc zdravicka Vám přeji :) aděkuji za případnou odpověď. Ivka(Ivka 48)
Foto
Spíše to v budoucnosti vypadá na jiný vztah, než na uspokojivé řešení tohoto vztahu. Bohužel, uvidíte sama, když se přítele zeptáte, jestli by se stěhoval za vámi, tak k tomu též nebude mít chuť, prostředky, finance a ani čas, ale to se ani nevyplatí v této situace nějak agitovat a přimlouvat se za přestěhování. Holt smůla, jinak se to nazvat nedá. Ale dá se pokračovat v hledání vhodnějšího a hlavně bližšího partnera.
Zůstaneme s manželem spolu? Já jsem Rak a on je Váha. Děkuji a přeji Vám jen to nejlepší. (Račice)
Foto
Ano, to je ten račí partnerský a sexuální problém. je jasný, že se Raci zase zvednou, ale bude to trvat možná do konce tohoto roku.
Dobrý den, koupila jsem byt a přestěhovala se, ale pak jsem zjistila, že je téměř vybydlený. Dávám to do pořádku a jde mi to dost těžce a trvá to dlouho. Nemohu najít šikovné řemeslníky a nevím, zda se mi to někdy podaří. Jsem narozená 11, 5. 1945. Snad mi sdělíte pravdu, ať vím na čem jsem.Předem děkuji.(Blanka Šťastná)
Foto
Je před vámi skutečně těžký úkol, neříkám, že je neřešitelný, ale podle karet s tím budete zápasit až do roku 2023.
Dobrý den, prosím nahlédnout na vztah Míra znamení Býk a já Blíženec, je mezi námi dost vzdálenost, přestěhoval by se za mnou a byl by to dobrý vzťah do budoucna? Jitka (Jitka)
Foto
Ve hře je v současné době Černá Luna, negativní znamení, které bude Býky a Blížence otravovat s přehledem do začátku roku 2022.
Dobry den, jsem ve znameni raka a rada bych vedela zda me potka vzajemna a naplnena laska s partnerem. Mam za sebou par nevydarenych vztahu, kde byly lzi ci manipulace. Predem dekuji za reakci. (Racice)
Foto
Spíše ke konci roku se budou uspokojivým způsobem řešit i Raci, zatím jsou ještě konstelace pro Raky v partnerské rovině a v rovině sexu nahnuté. Dlužno postupovat opatrně.
dobrý den , ráda bych se zeptala na souseda , nepříjemný člověk bezohledný nebere ohledy na nas sousedy, co s tím nevím si rady, já byla vstřícná. děkuji velice i za malou radu co s tím . (rybka)
Foto
Ten se nespraví, bude pořád bouchat dveřmi a mluvit nahlas, to je prostě v genech, takže jediná možnost je, odstěhovat se. Pokud se rozhodnete pro boj, tak to bude ztráta času a finančních prostředků.
Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat,jestli mi syn vrátí vypůjčené peníze?Zuzana 1.7.1963,syn Martin 9.1.1989.Děkuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Zatím ještě nemmá z čeho.
Kdy bude má "puberťačka" zase trochu normální?Je to už na zbláznění.Jsem z toho docela nešťastná.Děkuji za vaši odpověď.Krásný červen.(Jana)
Foto
V druhé polovině tohoto roku.
Dobrý den. Moje dospělé děti se se mnou odmítají stýkat. Změní se to ještě? A pokud anoo, kdy? Děkuji za odpovědˇ(Alžběta)
Foto
Ke konci roku se to změní výrazně.
Dobry de, ještě bych se rada zeptala na vztah. Ci setrvatve ve stavajicim ci se objevi nekdo jiny pro zivot. Dekuji.(Lucie)
Foto
Setrvat.
Dobrý den pane Ravene. Sblížím se s mužem nar. v roce 1982 ? Děkuji.(střeleček)
Foto
Může být, může, ale, kdybychom měli hodinu matematiky, tak bych použil výrazu - tak na 30%.
Dobry den, rada bych se zeptala na praci. Ci setrvat v tomto zamestnani ci vyutit jine nabidky. Dekuji.(Lucie)
Foto
Lepší bude ještě setrvat.
Ravene vsemocny, reknete mi jestli se rozjede restaurace kterou jsme v prosinci otevřeli? Zatím je to jen sama práce a žádná legrace! A člověk či tam pracuje- Býk a Blíženec, je na ne spoleh? Trochu si oba vymysli!! Držte se a COvidu zdar!!! Dana, děkuji!!!(Dana )
Foto
Dle karet lze očekávat, že se restaurace rozjede. Astrologicky je na tom nyní Býk trochu hůře než Blíženec, to dělá ona bájná Černá Luuna, ale to se již brzy upraví nebo prohodí, aby to bylo spravedlivé. Ale jinak dobrý.
Dobry den milý Ravene.Podvádí me manžel?Vice veci se me v poslední době nezdá. Již jsem to vícekrát překonala . Jak ba tom budeme, moc diky(Jana)
Foto
Nepodvádí, je naprosto vzorný.
Dobrý den, pane Ravene, budu mít ještě vlastního potomka? Věk už asi je tak tak. Děkuji za odpověď, datum narození 30.8.1976.(Nika)
Foto
Ano, to půjde.
Dobrý deň pán Raven.. Prosím Vás nájdem si prácu npr.. V kvetinárstve je to dodry smer pre mňa Ďakujem.. Prvý November 77(Rena)
Foto
Květinářství super, ty se nebudou zavírat ani při dalších pandemických vlnách.
Ravene, Vy jste tady zase! To je krasa. Otazka- bude dite? A letos? Nenechavejte si to pro sebe a krasny svatek deti! Jste vecne mlad!!! Karol(Karol )
Foto
Všechno dnes souvisí s dětmi, proto také mají svátek, aspoň párkrát za život. Odpověď na "bude-li dítě", zní, bude. Co k tomu dodat? Snad už jenom to dítě.
Ravene pěkný den Ti přeji ,jsem zvědavá a ráda bych se dozvěděla co mi karty chtějí momentálně zdělit na co si dát pozor čeho se vyvarovat. Děkuji Ti a hezký den Hanka (Hana )
Foto
Vybavit se velkou trpělivostí a začít každý den trénovat něco, co chceš v budoucnosti dělat.
Děkuji za odpovědi... tak nasledně, dostanu se ne vysokou???Na kterou chci.(strelkyně)
Foto
Ano, to vyjde.
Dobrý den, budu do konce života s manželem a budeme štastni. Děkuji(Váha)
Foto
Ale ano, proč ne?
Dobrý den pane Ravene mám pouze dotaz na mé zdraví zda budu v pořádku jsem po operaci střev a zatím funguji dobře . Děkuji a přeji Vám hodně zdaru 3.2.1964(Eva)
Foto
Bude to v pořádku.
Krásny den, co ja Ryba on Lev .. dame to ci nikoliv? (Petra)
Foto
Velmi zajímavá kombinace, když se sešla Ryba se Lvem, tak to nějaký čas docela klapalo, ale vždycky to bylo tak půl roku, potom si zase každý běžel po svém. Takže, když to budete chtít dávat dohromady, tak svižně a plnou parou vpřed.
Dobrý den pane Ravene, hodně jsem v loňském roce a začátkem letošního roku cistila a vnitřně i v reálu dokoncovala starý vztah. Je blizko nova láska? Cítím něco osudoveho... Děkuji za odpověď a preji vše dobre(Tarot)
Foto
Zdá se, že máte pravdu, že něco nového přichází.
Dobrý den, vyjde bráchovi konečně vztah a bude jeho syn zdraví? Dopadne mu to dobře a neprokáže se rakovina? Děkuji (Le-nka)
Foto
Vztah vyjde, je to jenom otázka času - a i to zdraví se ukáže v lepším světle.
dobrý deň pán raven.....v akom stupni závislosti od alkoholu je môj partner?.....má význam bojovať o vzťah, keď on stále tvrdí, že nepije a ja som už zúfalá.....myslím, že klame a že je to horšie ako si myslím....trápime sa už viac ako 7 rokov.....(eva)
Foto
To je natolik složité, že většina vztahových terapeutů radí od partnera, který propadl alkoholu, odejít. Asi nebudu trhat partu.
Dobrý den, pane Ravene, chci se zeptat, zbavim se někdy dluhů, děkuji (Lena )
Foto
Už jsem to zde jednou nadhodil, zkusil bych oddlužení, jsou to sice trochu tahanice, ale kdyby to nešlo, tak teprve potom bych přemýšlel o práci jako o posledním zoufalém pokusu člověka, jak získat peníze.
Dobrý den, potkam nového muze a kde k tomu bude příležitost ? Děkuji (Salma)
Foto
Volnočasová aktivita.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, vyhrají někdy ve sportce? 😁Děkuji (Lenka )
Foto
Ne.
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, vyjde nám koupě baráku? Paní nám začíná dělat naschvali 😔 moc děkuji (LENČA)
Foto
Vyjít by to ale mělo. Jestli dělá paní naschvály při prodeji domu - je ten barák skutečně jeji?
Dobry den preji, pane Argoni co me ceka na poli pracovnim a osobnim do konce roku? Snad karty odhali vice. Dekuji a preji krasny den. racice r.64(Maja)
Foto
Jsou zde vidět nové možnosti, ale budou tím lepší, čím samostatnější to bude práce přímo pro vás, kdybyste měli na stejném záhumenku samostatně pracovat či podnikat dva nebo tři, tak to nebude fungovat.
Ravenku, dělám účetnictví, mám obavy, že to nestihnu do konce června...jak to vidíte Vy? Jana(Jana)
Foto
Stihnete. Můžete to zpracovat metodou "žaves", jak se kdysi říkalo, neboli "žádné velké s..ní" a v nejhorším případě nasadíte metodu vůžas - "vůbec žádné s...í".
Dobrý den, pane Ravene, ráda bych se zeptala, jestli budu mít ještě někdy šance mít vlastní rodinu? Čas na přátele? Nyní jsme s manželem spíš k ruce mým rodičům a strýcovi.(Verča)
Foto
To se už tento rok změní a bude více času.
Dobrý deň.Caka ma ešte vzťah v ktorom budem šťastná?Dakujem(Danica)
Foto
Ano.
Dobrý den. Najdu vhodného partnera.(Fia)
Foto
Karty praví, že si ho vybojujete.
budeme s přítelem mit rodinu? dekuji(míša)
Foto
Budete.
Dobrý den, vážený Ravene, podaří se mi s manželem uskutečnit sen o vlastním bydlení někde v pěkném prostředí? Datum narození 30. srpen 1976, Děkuji Veronika(Veronika H.)
Foto
Ano, šance jsou dost vysoké.
Hezký den, budu přijat na VŠ?.bude mi otec platit výživné?...čeká mě dědictví z otcovy strany? Děkuji, Maris 1998(Maris)
Foto
Všechno může být, ale jak to tak vypadá, budete si muset pár věcí ještě sám vyřídit.
zustaneme spolu?(misa)
Foto
V současné době to vypadá, že ano.
Krásný den, zlepší se moje finanční situace..čeká mě v červnu něco zásadního? Děkuji, Joha 1966(Joha)
Foto
Může se objevit zajímavá pracovní nabídka.
Ravene, mám problém se synem 22.7.2007, odmítá chodit do školy...podaří se nám to vyřešit nebo to bude mít důsledky? Děkuji,Jana(Jana)
Foto
Spíše bych tady viděl důsledky, ale asi bych ho teď k ničemu nenutil. Jeden rozumný rozhovor, předložit argumenty a fakta, hovořící pro školu, ale vybrat si musí už on sám.
Dobry den Ravenku mam dotaz jestli se jeste staneme s manzelem rodici loni jsem potratila, nar,5,11,72 aManzel 27, ,7,80.(Jana)
Foto
Stanete, snažte se stále dokola.
Líbím se mu ? Díky. joli(joli)
Foto
Ano.
Ještě jednou moc zdravím, dcera 7.2.1997 otěhotněla po měsíční známosti. Postarají se o dítě s přítelem společně? Zvládne to ona psychicky? (Zapomněla jsem napsat alespoň datum nar. v první otázce , děkuji moc (Zuzana)
Foto
Musíte jim pomoct a nenechat je v tom samotný.
Dobrý den, v práci je to delší dobu nemastné - neslané. Mám hledat jinde, nebo ještě počkat? Děkuji(Emílie)
Foto
Ještě počkat.
Dobrý den Ravene, moc miluji jednoho vodnáře, bude z toho někdy vztah? Uvidíme se ještě? Jak to má on se mnou?(Martina)
Foto
Objevují se bohužel karty "nerovnováhy", to znamená,že nebudete mít shodné zájmy.
Dobrý den chci se zeptat jestli mě čeká rozvod nebo usmireni(Lenka)
Foto
Vypadá to na usmíření.
Dobrý den pane Ravene, moc Vás zdravím a chci se zeptat zda dokončí úspěšně syn první ročník střední školy a postoupí do druhého ročníku? Bude příští školní rok už normální? Zlepší se jeho i manželovo zdraví? Čeká nás v létě nějaká společná rodinná dovolená? Moc děkuji a přeji hodně zdraví Marcela 28.9.1968(Marcela)
Foto
Odpovím souhrnně - dočkáte se všeho.
Zdravím Ravene, Kdy najdu lásku Děkuji Lenka (Lenka)
Foto
V druhé polovině tohoto roku 2021.
Prosím,Ravene,bude se mi dařit?(Nada 1965)
Foto
Bude, to se všechno rozjede.
Dobry den, rada bych se zeptala ci je vhodne v nejblizsi dobe zmenit zamestnani? Souvisi na tom ma existence, bydleni atd. Děkuji Lucie(Lucie)
Foto
Zatím, když ještě nemáte žádnou super nabídku, bych nic neměnil.
Pane Ravene, měla bych ještě jeden dotaz ohledně manželové rodiny, máme spolu chladné vztahy, jeho neteř mě urazila na svatbě před rokem a odmítá se omluvit, bohužel jeho rodiče stojí při ní a odmítavý postoj ke mně mají i jeho dcery, nevím, jestli za tím stojí žárlivost nebo strach o dědictví, s mým synem si manžel rozumí a bere ho jako vlastního. Dočkám se omluvy z jejich strany kvůli jejich chování? Ráda bych, aby mě respektovali jako manželku a novou paní domu. Děkuji za odpověď. Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Já bych na omluvě netrval, ať si povídají, co chtějí, ale snažil bych se získat co nejvíce informací o majetku a potom bych se snažil, aby se jim potvrdilo, že jejich strach o dědictví byl oprávněný.
dobry den,Ravene mam dotaz loni jsem prisla o miminko jestli se staneme rodici. , 5,11,72 Manzel 27,7, 80 , Dekuji(Jana)
Foto
Přání se vám splní.
Dobrý den, co má pro mě ještě nachystán tento rok, na co se připravit a na co se mohu těšit? 2.9.73(Evik)
Foto
Na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let jsem pracoval jako režisér Krátkého filmu Praha ve Studiu Jiřího Trnky, animovaná tvorba a bylo celkem zajímavé, že prakticky všichni tvůrci, scénáristé a režiséři animovaného filmu se z filosofického hlediska zabývali otázkou věčného zápasu "manipulace" a "svobody". Hodně animátorů se vášnivě zabývali loutkoherectvím a pixilací, což je animace (ovládání) živých lidí a také se hodně tvůrců animovaného filmu zabývalo magií (Faustovské téma) a rituály. Takže si dávejte pozor, aby vás také někdo nechtěl ovládat nebo animovat. Čím budete odolnější vůči "animátorům" běžného všedního dne, tím spíše uplatníte ve svém životě své vlastní plány a nápady. O nic jiného nejde.
Dobrý den, jaké mě čeká období 18.10.1979 manžel 26.8.1976. Zlepší se nám vztah. Děkuji a přeji krásný den. (Jana)
Foto
Vztah vypadá celkem dobře, není důvod spolu zápasit.
dobry den jsem narozen29 7 48 vse v pohode mohu se zeptat na zdravi pohodovy den preji vam a dekuji za odpoved (ZDENEK )
Foto
Podle karet všechno dobré, astrologicky je taky všechno v pohodě, patříte k důkladně proočkované generaci proti všemu možnému, i proti tbc, tady bohužel neplatí Nietzschovo, "co mě nezabije, to mě posílí", proč to neplatí třeba pro cigarety nebo alkohol, že jo? Čili by bylo dobré, když budete mít možnost nechat si udělat krevní testy (vše se dá poznat vždy a jedině z krevních testů, něco to stojí, ale hned potom budete vědět jak dál.
Dobrý den, pane Argoni, snažím se už rok odevzdat diplomovou práci, maximální termín je do 15. července. Podaří se ji odevzdat včas a obhájit ji v září a udělat státnice z teologie? Už to bude poslední 3. pokus a už jsem docela unavená z toho studia, ráda bych ho úspěšně uzavřela. Děkuji za odpověď. Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Soustřeďte se nyní pouze na tento cíl - a dosáhnete ho.
Dobrý den. Vidíte prosím u mě dobrou a hlavně stabilní práci. Jsem bez práce, a zatím je hledání korunováno neúspěchem. (Liliana, 16.6.1990)
Foto
Vydržte, za chvíli vyběhnete z temné džungle do sluncem prozářené krajiny.
Dobry den carodeji, co by me mohlo potkat pristi rok?Dekuji.(Mar)
Foto
Čeká na vás pár zlepšení pracovní situace a hmotného zabezpečení a skutečně to vezme tak ten rok.
Hezky slunecny den,co zajimaveho me ceka jeste tento rok?Naleznu novou praci a tim zlepseni financi?Dekuji.(Lvice)
Foto
Přesně tak - nová práce se pro vás už chystá.
Najdu spřízněnou dušičku? nar. 26.4.1958(Iva)
Foto
Nechte všechno běžet a plynout, dušička se objeví. Nejdříve jako kámoš, potom kámoš do nepohody a nakonec jako partner.
Přeji hezký den,chtela bych se zeptat,zda se dočkáme druhého dítěte,popřípadě jestli bude těhotenství bezproblémové? A ještě malinká otázka,kdy přejde dceru období vzdoru 😀 Děkuji Vám 🍀(Kamila)
Foto
Dočkáte, v pohodě.
Dobry den. Muj zivot tak posledni dva roku stoji za starou belu. At delam, co delam, osud je stale silnejsi a porad mi naklada. Jsem uz vycerpana a zdravi taky mam docela podlomene. Vidite dle karet zlepseni. Uz nevím, kudy kam. Dekuji(Sylva,17.9.1989)
Foto
Zlepšení přijde, to bypadá, jako kdybyste musela prodělat nějakou životní zkoušku. Ale už to bude lepší.
Dobrý den, prosím o radu chtěla bych koupit chalupu. Je prosím vhodná doba něco koupit nebo ne. Moc děkuji(Jana)
Foto
Doba je skvělá, když tak se mi ozvěte na mail, udělal bych na to podrobnější rozbor.
Dobrý den, co mě čeká v lásce ? Kdy mi do cesty vstoupí nějaký muž, který by mě miloval a já jeho. Děkuji.(panna 1973)(Eva )
Foto
Do října 2021.
Ravene, prosím vás, kdy už potkám toho pravého??? Sia. Děkuji.(Sia)
Foto
Podle karet to může být klidně už zítra, ale necháme to na tom červnu.
Dobrý den, Ravene, miluje mě Štír, nar. 30. 10. 1974? Já, Račice, nar. 30. 6. 1968. Bude se náš vztah vyvíjet stále k lepšímu? Nebo na co si dát pozor? Děkuji!!(Petra)
Foto
Je to celkem v pohodě, ale jak jsem již naznačovat a též mnoho papíru o tom popsal, jsou vztahové záležitosti u Raků v současné době trochu diskutabilní. Dávat si na něco pozor? Na lidi, kteří jsou kolem.
Dobrý den pane Ravene prosím vás budou v našem manželství nějaké změny.Jak to vidíte a jaké? Děkuju jinak přeji hezký den všem.(Alena 72)
Foto
Změny nebudou, kdyby byly, byly by vynucené.
Dobrý den, má mě prosím manžel rád nebo chce odejít. Budeme prosím stále spolu. Jaký bude zbytek roku. Moc děkuji Jana(Jana)
Foto
Má vás rád.
Dobrý den milý Ravene, překonáme všechny překážky a budeme do budoucna spolu? Děkuji za odpověď. (Martina)
Foto
Inu, vypadá to nadějně.
Zdravím Ravene, co ke mě cítí on? (Maruška )
Foto
Tak to vám řeknu naprosto přesně, nazývá se to fero- nebo ferimagnetická přitažlivost.
Dobrý den, máme v rodině šíleného škodiče,deptá všechny a nic nepomáhá-ignorovat ho,nemluvit s ním atd.Je to bohužel starý otec,žijeme s ním a není možno od něho odejít.Už jste napsal o psychopatech toho mnoho,vše bedlivě čtu.Poradíte mi?Děkuji vám.(Kamila)
Foto
Je to jako otázka, koho vyhodit z balónu, když nad mořem začne klesat a klesání se nedá jinak zastavit. Vyskočte sama s tím, že se pokusíte doplavat na břeh. Ostatní dopadnou stejně, ale nemusíte být pohromadě. Jinak je to samozřejmě téma, které stále zpracovávám, v současné době hlavně na svých stránkách.
Přeji hezký den,dojde v budoucnu s manželem k rozvodu a stěhování?Děkuji Manželka(Manželka)
Foto
Zatím to ještě na rozvod nevypadá.
Dobrý den Ravene, zlepší se moje finanční situace? Dekuji za odpoved(Broňa)
Foto
Neříkám, že zlepší, ale když budeme mluvit o "šanci", tak ta tady je.
Dobrý den Ravene, dlouho se scházíme s jedním chlapem, ale teď je to trochu slabší. Nabere to na obrátkách a bude zase veselo? (Martina)
Foto
Karty to nevylučují, ale ani to nepotvrzují, čili odpověď zní - ano, může být.
Zdravím Vás Ravene co já a střelec, máme hezkou společnou budoucnost? (Marie)
Foto
Docela ano, i když je pravda, že Střelec, jakmile se ocitne na střelnici, tak není k zastavení.
Zdravím vás čaroději. Mám v srdci jednoho chlapa, ale teď to je trochu na bodu mrazu. Zlepší se to? (Maruška )
Foto
Oteplení přijde, ale nejsem si jistý, že to bude současně i zlepšení vzájemného vztahu, spíše se jen zlepší komunikace.
Dobrý den milý Ravene, obnovi se komunikace s mým lepším kamarádem, nebo už komunikuje někde a s někým jiným? Děkuji (Marta)
Foto
Komunikuje jinde a bude mít dojem, že na vás nemá čas.
Hezký den, milý Ravene. Ráda bych věděla, zda můj syn řádně absolvuje učiliště a zda se případně dopracuje až k maturitnímu vzdělání. Martin, 20. 10. 2005. Předem děkuji a přeji hezký den. (Helena )
Foto
Není žádný důvod, proč by tomu tak být nemělo.
Milý Ravene, potkám letos muže na milenecký či partnerský vztah? Helena, 2.7.1968. Děkuji za odpověď a Váš čas a přeji hezký den (Helena )
Foto
Ano, bude to v říjnu.
Dobrý den, měla bych dotaz na dlouholetou kamarádku, která je v Anglii několik let, našla si tam přítele, jenže podle toho co mi říkala, ten vztah je z mého pohledu hodně špatný, ona to ví taky, ale přesto s ním zůstává. Budou nadále spolu a zlepsi se jejich vztah anebo si ještě najde fajn přítele? Jmenuje se Zdenka nar. 23.9.1975 Děkuji. (Zdena)
Foto
Rozejdou se a možná to bude i formou catch as catch can, ale najde si lepšího, je ale možné, že to bude ještě nějakou dobu trvat, do konce roku 2021.
Pane Argoni,mám prosbu-vyčarujte mi tu nejlepší věštbu,ať je mi zase zdravotně hej.Moc vám děkuji.(Tonička)
Foto
Jak se říká, že zdraví je hned po penězích jednou z nejdůležitějších věcí, na kterou v životě narazíme, tak je možné samozřejmě udělat i nějaký ten menší rituálek na uzdravení - zkusíme, uvidíme, když tak se mi ozvěte koncem tohoto týdne na raven.argoni zavináč seznam tečka cz.
Dobrý den pane Ravene, zdravím Vás z Kroměříže, a jsem ráda, že jste v Blesku. Mám na vás prosbu, manžel nar. 30.5.1956 od minulého roku začal marodit, nejprve se žlučníkem, ten už je venku, teď zase zánět žil, vrátí se do práce ? vydrží ještě rok až dva pracovat z důvodu naší hypotéky na dům. Děkuji a mějte se moc dobře. (Radomíra )
Foto
Na otázku, jestli by mohl ještě pracovat, zní odpověď ano - na otázku, jestli ještě něco podniknout v oblasti léčení, tak jedině snad krevní testy, je možné, že to nebyla ani tak nemoc jako spíše otrava.
Dobrý den, měla bych si dát v následující době na něco pozor? Děkuji (Andy )
Foto
Karty odpověděly kartou Kočát - auta, provoz, doprava.
Srovnají se moje vztahy s nejbližší rodinou v dohledné době?Porozumíme si?Díky za odpověď,Přeji příjemný den.(Vilma)
Foto
Ano, ta šance tady bude již v červnu.
Dobrý den pane Ravene, můžete mi prosím říct, jak se bude nadále vyvíjet situace v zaměstnání? Děkuji za odpověď.(Andrea)
Foto
Trochu se situace uklidní, takhle na dálku to vypadá, že se k vám na pracoviště dostal nějaký psychopat nebo psychopatka, kteří se budou snažit škodit.
Ahoj,budeme v dohledné době s manželem v lásce a harmonii opět spolu žít?Hezký den....(Zdenka)
Foto
Není důvod, proč by tomu tak nebylo.
Splní se mi má přání?Usilovně na tom pracuji.Děkuji a krásný den.(Viktorie)
Foto
Ano, splní.
Dobrý den pane Ravene, nějak mám pocit, že mě už nic pěkného nečeká, můžete mi prosím říct jaké bude pro mě a mou rodinu léto? Předem děkuji za odpověď. (Andrea)
Foto
Léto vám dokáže, že nemáte pravdu.
Dobrý den,prosím o odpovědˇ,zda ke mně cítí náklonost či lásku muž,se kterým se občas scházím.Děkuji.(Jana)
Foto
Je to spíše náklonnost, láska se zde zatím jeví jako příliš odvážné označení jeho vztahu k vám.
Dobrý den, je šance, že se k sobě s manželem ještě vrátíme. Moc děkuji za odpověď.(Šárka)
Foto
Obecně ano, čili ta šance tady je.
Pěkný den... Co ke mne cítí? Jak se bude dál ke mne chovat? Děkuji.(Vendula)
Foto
V současné době cítí prudkou přitažlivost, to je zatím docela dobré, otázka je, jak s tím pracovat, ale to je spíše už úkol pro vás, protože to, jak se on bude chovat, záleží teď na tom, jak se budete chovat vy k němu.
dobrý den Ravene, prosím čekájí mě v létě nějaké hezké události .. třeba v lásce .. moc děkuji Radka 50 let rak(Radka)
Foto
Ano, vládne zde krajní pravděpodobnost, že získáte více nových známých a mezi nimi bude i někdo, s kým si budete rozumět poměrně dost, až hodně.
Milý Ravene, jste tu, to je dobře. Co mi s ním čeká.Nedočkavá.(Nedočkavá)
Foto
Inu, co s ním? Život poběží o trochu rychleji, možná je lepší si prožívat určité stavy nedočkavosti, než jedno poznání pravdy za druhým, ale řeknu to ještě jinak - bude to všechno OK a v pořádku.
Krásný slunečný den přeji, delší dobu jsem sama s dětmi, jsem připravena na nový vztah, přijde letos? a ještě zdraví pro celou mou rodinu, budeme zdraví? a poslední dotaz na finance, koupila jsem před pár dny byt, věřím, že vše utáhnu sama do budoucna, potvrdíte mi to? děkuji moc(Marcelka)
Foto
Zvládnete všechno, co jste si naplánovala, zdraví vám bude oporou, nikoliv překážkou, nový vztah se objeví kolem září, práce a finance vypadají velmi dobře.
dOBRÝ DEN MILÝ rAVENKU, najdu vztah? Děkuji. Mia(Mia)
Foto
Samozřejmě, že ano - bylo by dobré, kdybyste měli nějaký společný zájem nebo i práci.
Krásný den..Oteplí se vztahy i v naší rodině a kdy?Děkuji..(Nikolka)
Foto
Je to osudově naplánované na druhou polovinu tohoto roku.
Dobry den pane Raven. Mela bych dotaz, jak se bude dal vyvijet vztah s jednim muzem. Pokud to zustane jen u pratelstvi, nebo neco vic. Dekuji (Veronika)
Foto
Zatím to vypadá spíše na to přátelství než na cokoliv víc.
Přeji vám co nejkrásnější dny. Mám dotaz: podaří se dceři nová práce a bude spokojená? Moc vám děkuji za odpověď.(Marie)
Foto
Jednoduchá odpověď - ano.
Moc zdravím. Moje dcera otěhotněla s přítelem po měsíci známosti. Budou spolu, neskončí vztah? Zvládne to ona psychicky? (Zuzana)
Foto
Možná by bylo dobré, kdybyste se do toho jako rodina, třeba i víceméně konverzačně vložili i vy, hlavně se snažte odhadnout, jestli je její přítel schopen se o vaši dceru postarat a jaký k ní má skutečný vztah, pokud by se ukázalo, že měl zájem pouze o sex, ať už pod jakoukoliv záminkou, třeba že si chtěl nacvičit volby jako pohlavní styk, tak by to stálo za hlubší zamyšlení. Kdyby se jevil jako nadšený budoucí otec (jsou i tací), tak by to rovněž stálo za hlubší zamyšlení, ale už by to bylo o stupínek radostnější. Psychicky to dcera zvládne a všechno bude nakonec v nejlepším pořádku.
Krasny slunny den pane Raven. Rada bych vedela co me ceka ohledne lasky. Kdy uz se ukaze konecne ten uzasny? Dekuji moc za odpoved(Very)
Foto
Ukáže se, ukáže, mělo by to být někde ve společnosti, která se zajímá o sport, běh, jízdu na kole nebo běhání po rukou, nevím, tohle neumím přímo určit, třeba to bude šachový nebo šachistický kroužek. Který začne hrát dámu.
Dobrý den, v pátek mam řešit nedodržení kupnismlouvy na byt, dopadne to v můj prospěch. Děkuji (Lenka)
Foto
Bude to OK.
Zdravím Ravene, Kdy se mi podaří odjet k moři červenec nebo srpen? A najdu parťačku? Moje kamarádka mi odmítla. Díky Leňa (Cestovatelka)
Foto
Může to být docela dobře červenec a bude to i s parťačkou, která se nakonec najde.
Dobrý den,moc prosím o věštbu pro dceru a vnučku-vodnář a blíženec.Mějte se co nejlíp a at se daří!!!!!!!!(Samantha)
Foto
Vodnář to bude mít dobré s prací i s financemi, ať už budou přicházet z jakékoliv strany a Blíženec to má na celý tento rok v pohodě.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli se spolubydlici vrati a jestli to pujde s novou spolubydlici v poradku?moc dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
V pořádku to bude, ale na návrat spolubydlící to zatím nevypadá.
Dobry den, Chci se zeptat jestli si v nejblizsi dobe najdu praci,. Sem uz nekolik mesicu nezamestnana. Dekuji 7.11.1973 /SK. (Misa)
Foto
V letních měsících se odehraje ten zázrak, červenec, srpen a práci najdete. Možná za vámi přijde sama.
vztahove jsem nar 15 1 70 vhled na budoucnost partner 5 1 67 dekuji vam moc za odpoved Verunka(veruna)
Foto
Když to necháte běžet tak, jak to běží, tak se na vašem vztahu moc nezmění, jinými slovy, pokud jste už nyní se vztahem spokojená, tak se raději nesnažte na svém soukromí nic měnit.
Dobrý den, pane Ravene, to je super, že jste zase tady, chtěla bych se zeptat na sebe. Veronika 9.4.1973. Moc díky předem za odpověd.(Veronika)
Foto
V životě se vám bude projevovat stabilita a ta se bude projevovat hlavně v oblasti pracovní, potom tam bude změna, která se bude odehrávat rovněž v oblasti pracovní, takže nakonec byste měla mít dvě práce ke konci tohoto roku 2021.
Dobrý den, prosím o odpovědˇ . Bude mít syn , dopadne mu práce ve školství , o kterou tak stojí a bude spokojený ? Narozen 1.3. 1993 . Děkuji za odpovědˇ...(Iveta)
Foto
Ano, práce dopadne, syn bude spokojený.
Dobry den,chtela bych se zeptat ohledne oblasti pracovni a finacni?dekuji moc za odpoved(Lenka)
Foto
Budete mít možnost jít na nějaké rekvalifikační kurzy nebo začít dělat něco, co se obecně označuje jako "přivýdělek".
Budu mít změny 2022 býk (Býk )
Foto
Určitě, v Býku je v současnosti Černá Luna, která bude pomalu odcházet a celková životní situace se bude zlepšovat. Je to dlouhodobá záležitost, ale příjemná.
Ravenku zdravim prosim jsem nar 26 10 48 mam brisni kylu musim s tim na operaci nebo to s ni doklepu podivejte se me na zdravi mame vas radi zlaticko miluska dekuji (miluska)
Foto
Operace bude lepší. I kvůli tomu, že se potom lépe pronášejí přípitky s plnou sklenicí v natažené ruce.
Hezký den. Můžu se zeptat co mě letos čeká? Renata B. 18.5.1976 děkuji za odpověď. (Renča)
Foto
Dle astrologických konstelací i podle karet budete procházet obdobím, které se dá charakterizovat jako "stabilita", potom se nic nového jen tak neodehraje, popřípadě se to týká spíše lidí, kteří jsou kolem.
Dobré poledne Ravene, v květnu jste mi předpověděl setkání s panem Novým - buď jsem si ho nevšimla nebo ještě nebyl jeho čas - číhá v červnu někde za bukem? Do jakého "lesa" mu jít naproti . děkuji za odpověď a klidný den(Kačka-čekačka :-) )
Foto
Bedlivě si všímejte všeho, co se ve vašem okolí odehraje, popřípadě co se odehrávat bude. Naproti nikam chodít nemusíte, má to být náhoda.
Dobrý den chci se zeptat na můj vztah že snachou Eva 20.03.1989 již delší dobu nám nedovoluje navštívit vnuka co se stalo? Jak to se mnou mysli muž Lukáš 02. 12.1973je to jenom hra neboto vidí jinak. Moc dekuji(Lenka)
Foto
Obecně máte nyní, v současnosti ve vztazích napětí, které by mělo povolit během července a srpna. Zřejmě by si to zasloužilo trochu hlubší nebo širší rozbor.
Hezký den Ravene, chtěla bych se zeptat, jak to vypadá s láskou a jestli je na obzoru miminko. Moc děkuji za odpověď!(Klárka)
Foto
Karty praví, že ano, miminko je na obzoru, měl by to být buď Býk nebo (osamocený) Blíženec, samozřejmě čistě astrologicky.
Budu spokojena ve sve soucasne praci? Nebo me ceka prace jina? (Leni)
Foto
Nová práce zatím nečeká, ale současná se projeví jako vyhovující.
Dobrý den, pane Čaroději, objevím v červnu chlapa na techtle a mechtle? děkuji Katka 13.1.1978(Kateřina)
Foto
Pro vás by to mělo být poměrně snadné, takže budou jak techtle, tak i mechtle a možná i něco navíc.
Dobrý den, vážený pane Ravene, zlepší se můj sexuální život v červnu? Vzhledem k situaci, s manželem trávíme víkendy na cestách mezi mými příbuznými, kterým nosíme nákup, teplé jídlo, vyprané prádlo atd. Přes týden jsme v práci, přiznám se, jsme oba vysátí hlavně psychicky. Držíme se vzájemně nad vodou, ale chybí mi sex....chtěla jsem i rodinu, ale zřejmě mi osud místo dítěte přihrál péči o příbuzné. Děkuji za odpověď. Datum narození 30.8.1976.(Veronika)
Foto
Škoda, že neexistuje nějaká specifická sexuální orientace třeba na pomoc a zaopatření starších lidí, protože na červen bych žádné zvláštní zlepšení ohledně spokojenosti s vlastním soukromím neviděl. Řekněme konec července, srpen.
Dobrý den. Pěkně prosím ... jak dlouho ještě budu bez práce a jak dlouho bude ještě trvat to "živoření", proč mi osud tak nakládá, je to má zkouška ? Moc díky.(Tamara A.)
Foto
Zatím to vypadá na živoření cca ještě na dva až tři měsíce.
Dobrý den, najdu si práci i s omezením vyjdou mé plány tak jak si představuji. Děkuji za odpověď a hezký den(Naďa)
Foto
Ano, všechno vyjde.
A ještě bych se chtěla zeptat co mě letos čeká. Děkuji za odpověď. Jana 19.6.75 (Jana)
Foto
Bude to vyrovnání s určitými změnami, které se budou týkat práce a hmotného zabezpečení. Zdraví bude v pořádku.
Pěkný den, je mi už přes 50let vdám se? (Miriam)
Foto
Upřímně řečeno, v kartách je to tak na 40%.
Odcestuji v červnu na dovolenou ??? Nechci na očkovaní, bude to dobře nebo špatně. ? (Romana)
Foto
Co se týká zdraví, tak vám bude sloužit, co se týká očkování, to bude pouze na vás a na okolnostech, které se vás budou snažit k očkování donutit, ale to je normální ekonomická politika, asi bychom nejednali jinak. V červnu dovča může být.
Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli syn příští rok nastoupí na GYMPL?Nebo ho čeká jiná střední škola?Díky máma(Máma)
Foto
Normální střední škola bude OK, hlavně se vyvarujte různých soukromých středních škol, hodně z nich se v minulosti ukázaly jako podvodné. I když měly zvučné názvy. Ale byly to peníze vyhozené z okna.
DOBRÝ PANE REVANKU MOC PROSÍM NAJDU DO PŮL ROKU PŘÍTELE. BUDU MÍT FINANCE.KDE SE POTKÁM S PŘÍTELEM.SCHVÁLÍ MIPOLOHOVACÍ POSTEL.DĚKUJI MOC KALUŠ 1.5.75 MOCCCCCCC PROSÍ(KALA)
Foto
Náhoda vám bude přát, dočkáte se všeho, co vám dnes chybí.
Skončím letos v práci?? Vas nazor na očkování? Mám do toho jít já ? (Renatka)
Foto
Neskončíte, ale budete mít trochu potíže, asi se budete handrkovat kvůli očkování. Můj názor - přístup by měl být individuální, jsou různí lidé, budou různé "odezvy" na očkování a jsou různé vakcíny, takže tvrdit, že pro všechny je očkování jediná cesta ke šťastné minulosti asi dost velká hloupost. Já osobně mám s očkováním jen ty nejhorší zkušenosti, ale chápu, že mě s mými názory asi do žádné televize nikdo nepozve. A za druhé v tom vidím hlavně business, aby se neopakoval trapas z roku 2010, kdy se musely hodit do kanálu vakcíny proti prasečí chřipce za mnoho miliónů, ale nechápu, proč si to ten, kdo se umí projevit jako totální idiot, neumí přiznat. Od toho se dělají chyby, aby se v budoucnosti napravovaly. A aby potom bylo líp.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli syn udělá maturitu a dcera jestli si najde přítele. Děkuji za odpověď mamka(mamka)
Foto
Obé se splní, syn s maturitou se bude bavit s novým přítelem vaší dcery před vašima očima.
Dobrý den, potkám ještě nějakého muže v dohledné době se kterým si budeme rozumět? Děkuji moc za odpověď. (Jana J. )
Foto
V dohledné době, ano - do září 2021.
Cekají me ještě ustní, zvladnu je ? (Střelkyně)
Foto
Střelec to má trochu napnutý, ale bude to OK.
Dobrý den, Ravenku, prosím, co mě čeká v nejbližší době- vztah, práce, zdraví. Děkuji.(Ona)
Foto
Práce se jeví stabilní, zdraví bude sloužit, tady žádná překvapení nebudou, vztah bude sloužit tak, jak má a v práci přijdou nějaké drobné změny, ale nebude to nic vážného jako "zitra už nechoďte" a podobně.
Dobrý den,Přestěhuji se do konce roku a otěhotním?Přeji hezky den.Zvědavka(Zvědavka)
Foto
Letos stěhování a tím to zatím skončí. Do jiného stavu přijdete snadno na začátku roku 2022.
Dobrý den. Zdraví babičky - bude to teď ve stagnaci nebo přijde prudké zhoršení a nám se tak uleví-jestli mi rozumíte, kam mířím ... (Vnučka)
Foto
Tuším, kam míříte, ale vypadá to na (i když jen přechodné) zlepšení.
Dobré poledne , milý pane mam za sebou didakticke testy, nevím zda jsem udělala z AJ. Muzes mi napovědět ?? Dekuji (Strelkyně)
Foto
Nechci strašit, ale vypadá to, že v testu byly chyby, je to tak na hraně.
Zdravím Ravene, prosím o nakouknutí ohledně práce, jsem tak nějak na hraně svých sil a nevím jak dál. V práci mě to delší dobu nebaví hlavně ohledně kolektivu a různých hloupých změn, co bude dál. Chtěla bych jinou práci jenže tady ve městě nic není, hledám mimo město jenže musela bych dojizdet co mi přijde jak ztráta času a energie, poraďte co dělat. Pokud si už budu hledat mimo město, chci se tam časem přestěhovat, ale zatím nemůžu. Mám to tady vydržet? Jana 19.6.75 (Jana)
Foto
Vydržet, našetřit si na stěhování a zmizet.
Dobrý den, zlepší se prosím pěkně pane Ravene u mě finanční situace; podaří se mi alespoň najít brigáda, přivýdělek ? Děkuji, krásné jaro/léto.(Klára, 14.8.1990 )
Foto
Brigáda ano, celkem rychle.
Dobrý den, oteplí se prosím i nějaký vztah u mě nebo bude pořád mrznout ? :-( Beáta(Bea)
Foto
Zmražené vztahy budou dělat problémy minimálně do konce června, potom je naděje na příchod vztahového jara.
Dobrý den Ravenku. Zajímá mě, jak dopadne moje letošní dovolená, či odletím k moři a klapne to nebo budu doma, v ČR ? Díky moc(Agáta,1993)
Foto
Může být zahraničí i moře, podle všech cestovních konstelací bude možnost cestovat.
Dobrý den, Ravene. Ozve se prosím bývalý přítel ? Děkuji pěkně(Kalyptonka)
Foto
Bude mlčet jak zařezaný.
Dobrý den, čeká mě prosím něco příjemného ve vztazích ? Nová nebo stará láska ?(Sylva, 14/8/1985)
Foto
Bude to nová láska, v období červenec - srpen, možná i nová známost z dovolené.
Budeme mít se současným partnerem rodinu? (Lena)
Foto
Ale ano, pokud budete chtít, tak téhož docílíte.
Dobrý den,přijde nová láska nebo se vrátí stará?A pokud ano tak kdy?Děkuji za odpověď.Račice(Račice)
Foto
Přijde nová láska, Raci budou mít trochu potíže se starými vztahy.
Dobrý den, podaří se mi v druhé polovině tohoto roku odstěhovat ?(Tereza,červen)
Foto
Ano, bude k tomu dobrá příležitost.
Dobrý den, vím, že mi do toho nic není, ale budou se prosím Vás pane Ravene naši rozvádět ? Přijde mi, že mají krizi, a nechtějí to řešit. Dcera (Dcerka)
Foto
Podle karet to vypadá spíše tak, že nebudou.
Dobrý den. Prosím Vás, kde je u mě problém v souvislosti s nalezením práce ?(Peťule, 1985)
Foto
Karty ukazují, že máte trochu nešťastné místo bydliště. Na druhém místě je často nedostačující kvalifikace.
dobry den prosim o odpoved jsem narozena 29 7 79 v 19 20 podari se me zvladnout velky dluh a najit zamestnani splacet vyrovnatfinance prosim moc o odpoved DEKUJI (hanka)
Foto
No, bude to dost těžké, buď budeme mluvit o odřených zádech, skoro až stažení z kůže zaživa nebo začnete s právníkem řešit oficiální oddlužení.
Dobrý den, Ravenku. Podíval byste se do karet, jestli si najdu práci a kdy ? Děkuji. Tereza, červen(Tereza, 16/6/1993)
Foto
Během tohoto července.
Dobrý den, pane Ravene, na sociální síti mne oslovil na základě fotografie muž a skoro denně mi píše obdivné zprávy. Nevím, co si o tom myslet? Jsem vdaná. Děkuji za odpověď.(Nika)
Foto
S nejvyšší pravděpodobností je to muž, hledající trochu dobrodružství, nic víc. Pro vás ztráta času. Ani po něm nechtějte poslat jeho fotku, kdoví, co by vám poslal.
Dobry den, chtela bych se zeptat na muze. Potkam někoho novyho a bude z toho laska? Nebu budu zit se soucasnym pritelem a nas vztah se posune? (Lenka)
Foto
Spíše se vaše budoucnost bude rýmovat s posouváním současného vztahu.
Dobrý den, vážený Ravene, dobře, že máte opět věštírnu. Mám na Vás obvyklý dotaz, jestli se někdy ještě uvidím s panem Radkem? Připadá mi, že už se mu nemám raději ozývat, cítím nezájem. Oteplí se naše vztahy ještě?(Veronika)
Foto
Je sice pravda, že celkově se skoro každý stará víceméně sám o sobě, projevuje se to zřejmě i v tomto případě, ale určitě pomůže menší rituálek, který koncem týdne uděláme - a pan Radek se nadšeně ozve.
Budu mit miminko? Kdy? Dekuji za odpoved(rak)
Foto
Raci to v současné době nemají se sexem jednoduché, vše se ale uklidní koncem tohoto roku 2021.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se zeptala na otce, matku, strýce, zaměstnávají nás s manželem skoro na plný úvazek. Poslední dobou nějak ztrácím úctu a trpělivost. Strýcovi chodí dvakrát týdně s nákupem a obědem pečovatelka, není už ani schopen uklidit přinesený nákup do lednice a vynést smetí. Teď je momentálně v nemocnici, kam si nepřivezl věci, musela jsem jet s osobními věcmi mu je předat, nemá mobil (nechtěl ho) a od zdravotní sestry mi volal, že jsem nepřivezla to, co si představoval. Máma je nyní v LDN, kde rehabilitovala, nicméně rozchodit se jí nepodařilo, má se vracet v sobotu do domácí péče. Se sestrou jsme zajistily rekonstrukci koupelny, aby to měla lepší, ale moc si nedovedeme představit, jak se to bude zvládat. Sestra ani já nebydlíme v Praze, otec bydlí s mámou v jedné domácnosti, ale je po mozkové příhodě a už by spíš potřeboval klid než se starat o ležícího pacienta. Domácí péči a sociální péči určitě zajistíme, ale hodně toho bude na mně s manželem. Ráda bych se zeptala, jestli to zvlá(Veronika)
Foto
Musíte zaangažovat všechny sociální služby, které jsou v současné době k dispoici, jinak to nestihnete. Podle karet se vám to podaří. Zajistíte domácí péči (oficiální) a zbytek zvládnete.
Dobry den, udelam v cervnu statnice? (Leni)
Foto
Ano, uděláte.
Vážený pane Ravene, vidíte, prosím, něco pozitivního v mé pracovní kariéře, v mém životě? Datum narození 30.8.1976. Děkuji.(Veronika)
Foto
Druhá polovina tohoto roku bude pro vás příznivá, zatím jsou ve vašem horoskopu negativní konstelace, prakticky až do konce června 2021.