Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!

/
  • (Shutterstock)
    22. března 2017 ● 06:00

    Pokud věříte tomu, že každé sluneční znamení má vliv na osobnost člověka, a to i na věrnost či schopnost být věrný, pak byste se měla vyhnout následujícím mužům! A neříkají to jen hvězdy, tentokrát s nimi souhlasí i odborné výzkumy!

  • 1.

    Které znamení rádo podvádí?

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Je to tak, webový portál gleeden.com nedávno odhalil šokující výsledky průzkumu, kterého se zúčastnilo přes dva tisíce respondentů po celé Evropě a který sledoval pravděpodobnost nevěry. Největší tendenci být nevěrný svému partnerovi mají podle průzkumu Střelci, Vodnáři a Blíženci. Těsně jim šlapou na paty Kozorozi, Berani a poněkud překvapivě Raci. Nejméně nevěrní prý jsou Štíři a Ryby. A jak jsou na tom jednotlivá znamení konkrétně?

     

    Jak to letos vypadá s láskou? Najdete toho pravého nebo si budete muset počkat?


    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2017 podle astroložky Martiny Boháčové • 



     

  • 2.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Berani jsou často velmi nevěrní, a dokonce je to o nich dobře známé! Prostě svým beraním pudům nemůžou poručit, a tak si skoro nikdy nekladou otázku, jestli by tím mohli ublížit. Na rozdíl od takového Štíra však Beran málokdy kvůli nevěře pálí mosty.

  • 3.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Býci vypadají, že když se rozzuří, svými rohy umí pořádně trknout! Ovšem muži v tomto ohnivém znamení jsou obvykle velmi věrní a stabilní. S nimi se nemusíte moc bát, že by vám zahnuli, ale pozor si na ně dávejte. Jejich přetékající smyslnost může způsobit občasné zakopnutí.

     

  • 4.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Vzdušní Blíženci lítají neustále někde v oblacích a muži narození v tomto znamení jsou nejúžasnější hráči na poli flirtu. Nicméně, obvykle se to s nimi má tak, že flirtování berou jako hru a málokdy zajdou daleko. Jen pozor, někdy i nevinný flirt může přejít v nebezpečnou hru, která skončí nevěrou. Jinak to berte jako oni – jako zábavu!

  • 5.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži Raci jsou rodinné typy a nevěrní jsou většinou jen v případě, že najdou někoho, kdo je úplně jiný než on. Pak se může zamilovat a klidně vás podvede. Jenže Raci nevydrží dlouho tajit, dva vztahy naráz jsou pro ně nemyslitelné. Obvykle jdou tedy přímo na věc, a když se rozhodnou, tak to udělají, bez ohledu na vaše city.

     

  • 6.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži Lvi chtějí být věrní, protože jako lvi ctí čest a věrnost. To jsou hlavní principy jejich osobnosti. Myšlenka podvádění jim sice není cizí, ale taky je pro ně ponižující. Naneštěstí pro ně ale často podlehnou kráse a volání po požitcích. Nicméně mají nadání udržet všechno pod kontrolou.

  • 7.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži Panny jsou věrní za všech okolností. Když máte vedle sebe partnera narozeného v tomto znamení, nikdy se nebudete muset bát. Je ovšem potřeba poznamenat, že loajální zůstávají většinou jen proto, že mají až moc velký strach z toho, že by byli přistižení při činu.

     

  • 8.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži ve znamení Vah mohou být nevěrní, ale jen v tom případě, že je budete zvysoka opomíjet a kašlat na ně. Oni potřebují, abyste jim vyjadřovala lásku, a tahle potřeba je silnější než cokoli jiného. Takže jestli na ně budete zapomínat, je pravděpodobné, že budou v pokušení hledat náklonnost jinde. Jinak jsou stabilní a mají rádi ve vztahu harmonii, takže si raději dvakrát rozmyslí, než by vám byli nevěrní.

  • 9.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    I když se ví, že muži Štíři jsou velmi sexuálně založení a milují vášeň, nevěrní být nepotřebují. Jejich libido, pokud ho budete i vy akceptovat, nebude volat po nevěře. Štíři nemusí podvádět, když najdou všechno doma. Ano, i ti občas můžou uvíznout v nadšení a pokušení, ale nikdy nejdou dál, než byste si myslela.

     

  • 10.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Střelci bývají velmi, ale opravdu hodně často nevěrní. Často jsou mezi nimi i ženatí muži, kteří žijí dvojí život. Milují to, když můžou bourat normy, a i když jsou zadaní, dokážou v nevěře pokračovat. Bývají velmi neloajální a velmi dobří herci. Střelci dokážou skvěle maskovat fakta, takže pozor na ně.

     

  • 11.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Kozorozi jsou věrní muži, a to velmi věrní. Když je máte vedle sebe, můžete jít klidně spát, i když budou někde venku s kamarády. Nemají potřebu podvádět, protože jsou dost sebevědomí a mají rádi ve vztahu stabilitu. A když už by náhodou přece jen k něčemu mělo dojít, nebude to jednorázovka. Pak váš vztah radši skončí, než by vás tajně podváděli.

  • 12.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Ach jo, muži Vodnáři jsou přelétaví, nestabilní a neloajální. Důsledky nevěry je nezajímají a většinou jednají bez rozmyslu, aniž by si předtím položili otázku, co vlastně chtějí nevěrou dokázat. A nevěrní bývají zejména v případě, že se ve vztahu začnou nudit. Nikdy se taky nestarají o to, abyste je nepřistihla při činu. Oni se prostě nebojí a dělají si, co chtějí.

     

  • 13.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži Ryby jsou věrní muži, kteří cítí velkou odpovědnost ke vztahu, který mají. Jsou to skuteční romantici, kteří když milují, tak potřebují pouze svou druhou polovinu, které budou věrní. Dávejte si jen pozor, protože i Ryby se můžou nechat okouzlit někým podmanivým. V takové chvíli hrozí, že ztratí půdu pod nohama.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz