Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co děláte, když vám někdo ublíží nebo máte splín? Býci se přejídají, Štíři mlčí

/
  • (Shutterstock)
    18. března 2017 ● 06:00

    Každý z nás snáší emocionální i fyzickou bolest jinak. Záleží i na tom, v jakém slunečním znamení jste se narodili. Někdo je veselý, jiný se uzavře do sebe, další naopak vykročí do boje. Jací jste vy podle zvěrokruhu? Souhlasí to?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com


    Zdvojnásobí tréninky

    Když někdo emocionálně zraní Berana, nemůže očekávat, že se stáhne do ústraní. Naopak, Beran si přidá další fyzickou aktivitu, hodinu v posilovně nebo si zajde zaběhat. Jedině tak dostane svoje emoce ven.

     

     

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Začne se přejídat

    U Býka je více než pravděpodobné, že je dobrý kuchař a velmi rád si vychutnává nejrůznější pokrmy. To se projevuje i ve chvíli, když mu někdo pošlape city. To se asi začne oddávat jídlu ještě víc.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Obklopí se lidmi

    Blíženci, vaše znamení je velmi společenské a je pro vás typické, že když trpí vaše duše, budete kolem sebe potřebovat lidi. Váš obvykle zaplněný týdenní kalendář se zaplní dvojnásobně a bude to tak do té doby, než se budete cítit lépe.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Specialista na feng-šuej Jiří Černák vám poradí, jak si zařídit domov. • Adam Balažovič

     

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Schovává se pod peřinu

    Většina lidí chce utéct a schovat se, když jsou zranění, ale znamení Raka tuhle touhu dotáhne k dokonalosti. Raci se sice schovají takříkajíc pod peřinu, ale vezmou si na pomoc ještě zmrzlinu a stoh časopisů. Tahle dvojka bude jejich nejlepší kamarádka.

     

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com


    Vpřed a pomstít se!

    Už jste někdy slyšeli frázi "úspěch je nejlepší pomsta"? Tak to je hlavní motto naštvaných a ublížených Lvů. Od nich nečekejte slzy, mlčení či výčitky, Lvi začnou hrát svoji vlastní hru a budou chtít vyhrát.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Analyzují věci až do úmoru

    Lidé narození ve znamení Panny jsou známí pro své analytické myšlení a neustálé rozpitvávání věcí. Když cítí duševní bolest, v tomto směru ze sebe vydají skutečně super výkon! Budou pořád dokola analyzovat to, co se stalo, až to nakonec unaví i je samotné.

     

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Předvádějí se

    Vaše rodina i přátelé už jsou asi zvyklí, co od vás můžou očekávat, když máte smutek na duši. Váhy se totiž začnou tak trochu předvádět a v době, kdy jim není nejlépe, se z nich stane úplně někdo jiný. Až se bolest zahojí, stará dobrá Váha se zase vrátí.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Mlčí a nemluví

    Narodili jste se v znamení Štíra? Pak budete milovat ticho, samotu a mlčení, jakmile vás přepadne špatná nálada nebo vám někdo ublíží či vás zkritizuje. Když ztichnete na delší dobu, lidé by měli vědět, že se mají schovat, protože nebude trvat dlouho, a budete připraveni k boji.

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Utíkají

    Pokud někdo ublíží vašemu znamení, projeví se vaše vrozená potřeba po svobodě. Střelci začnou utíkat a může to trvat měsíce, než se zase vrátí v závislosti na tom, jak hluboce byli zraněni.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Hádají se a kopou

    Kozoroh je jedním z těch znamení, které nesnese, když je mu ubližováno. Pokud mu tedy někdo ublížil, je pravděpodobné, že se s ním pustí do slovní přestřelky nebo hádky, aby se z toho vymluvil.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Žije ve světě fantazie

    Je těžké dostat se k emocionální stránce Vodnáře, zvláště když jste ho nějak zranili. Nebuďte proto překvapeni, když se rozhodně převléknou do nějaké filmové postavy z fantasy filmu. Takhle prostě Vodnář řeší emocionální ublížení.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Podléhají závislostem

    Když někdo zraní osoby, které se narodily ve znamení Ryb, musí počítat, že nasměrují energii k závislostem. Zármutek a naštvanost zahánějí třeba čokoládou, sexem a jinými závislostmi. Až budou jejich smysly uspokojeny a žal zažehnán, vrátí se k normálu.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz