Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!

/
  • (Profimedia)
    29. března 2017 ● 06:00

    Přemýšlíte o tom, jak je možné, že pořád nemůžete najít toho pravého nebo tu pravou? Důvodem je možná i to, v jakém slunečním znamení jste se narodili. Každé z nich má totiž něco, co může navazování nových vztahů bránit.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

     

     

    Berani jsou velmi často single proto, že nemají čas na randění. Jakmile někoho potkají, kdo je zajímavý, nebojí se sice udělat první krok, ovšem pak stále hledají vhodný čas pro schůzku. Někdy prostě musí udělat kompromis, jestli o toho druhého opravdu stojí.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Býci se někdy vydají sice na partnerskou trať, ale jakmile potkají někoho, kdo začne vnikat do jejich života, může se stát, že raději couvnou. Snažte se uvolnit svoje přísná pravidla pro život a otevřete se více možnostem – jinak nikoho nenajdete.

     

     

     

     

     

     

    Jaké typy mužů si ženy vybírají? Podle Petry Černocké jsou to tyto:

    Video
    Video se připravuje ...
    Petra Černocká: Ženy si během života vybírají dva typy mužů • Tereza Kovářová

     

     

  • 3.

    Blíženci

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Nezáleží na tom, kolik vám je, vy jako Blíženec si prostě pořád myslíte, že nejste v tom správném věku na lásku. Pokud jste mladý, chcete se bavit a domníváte se, že nejste připraven na cokoli vážného. Pokud jste zralejší, tak sami sebe přesvědčujete, že vaše loď už odplula a jste na lásku moc starý. No tak, pro lásku žádné věkové hranice neexistují!

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Raci bývají často single proto, že nemají sílu pustit z hlavy svoje předchozí vztahy. Je to legrační, vždyť už skončily a je jedno, kdo byl tím, kdo se rozešel. Problém je, že pokud jste posedlí vaším „ex“, je jasné, že nemůžete najít někoho v současnosti. Ano, důvodem je často minulost, na kterou moc myslíte.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Lvi obvykle nemají problém seznámit se s druhým pohlavím, protože jsou naprosto okouzlující a umí to. Přesto velmi často spoléhají na online seznamky a schovávají se za bezpečí monitoru. Zapomeňte na to, jste mnohem přitažlivější v reálném čase, takže uděláte mnohem líp, když někam vyrazíte a ukážete, jaká jste osobnost.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Nedá se nic dělat, ale Panny jsou prostě vybíravé. Míváte vysoké standardy, kterým se jen těžko někdo vyrovná. K čemu vám ale jsou, když nikoho takového nenajdete, a tedy se s ním ani nemůžete scházet? Samozřejmě to neznamená, že byste se měly spokojit s první osobou, která vejde do dveří, to zase ne. Jinak ale – nemusí to být přece supermodelka, špičkový vědec nebo nadaný umělec, který zaplňuje titulní stránky. Normální lidi jsou taky fajn.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Váhy někde hluboko uvnitř prostě nevěří, že si zaslouží velkou lásku. Možná že někdy randily s blbcem nebo se možná bojí, jak mít zdravý vztah a fungovat v něm. Vy jste už ale vyrostly a bez ohledu na to, jaké jste byly, si zasloužíte druhou (nebo třetí) šanci najít někoho, kdo vás bude zbožňovat.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Štíři někdy bývají pesimisté, kteří jsou raději o samotě. Jenže to pak začnou přemýšlet o všech vztazích, které  měli a o kterých se domnívali, že byly dokonalé a pak se zhroutily. Vy byste si i chtěli s někým začít, ale vaše fantazie začne okamžitě vytvářet scénáře, které mají špatný konec. Vydržte a nemyslete moc do budoucnosti. Nebuďte negativní a věřte si.

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Střelci se bojí, že jakmile s někým začnou skutečně chodit, přestane ho ten druhý překvapovat a začne ho brzo nudit. Střelci nesnášejí nudu, ovšem to, že s někým žijí, nemusí znamenat nutně to, že se s ním budou nudit jen proto, že ho budou znát jako své boty. I v dlouholetém vztahu je ten druhý může překvapovat a fascinovat.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Kozorozi bývají single často proto, že myslí na kariéru a budoucí profesní růst. Jenže obvykle to bývá jen velká výmluva, aby přestali být líní a začali si hledat i partnera pro život. Mimořádně úspěšní lidé jsou schopní zvládnout nejen kariéru, ale i láskyplné vztahy.

     

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři, vy máte sice lidi rádi, ale samota vám taky není cizí. Někdy až moc. Myslíte si, že láska by byl nonstop emocionální koncert, a toho se bojíte. Jenže každý vztah je jiný a vždy je to o dávání a braní. Jste to vy, kdo může vytvořit typ vztahu, který potřebujete.

     

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Ryby by daly přednost tomu, aby si vhodného partnera našli vaši přátelé nebo rodinní příslušníci. Máte takové obavy o štěstí druhých, že často ignorujete svoje vlastní. To je v pořádku, že vám na druhých záleží, ale nejprve myslete samy na sebe. Vodnáři jsou nejméně sobecké znamení, takže je na čase trošku sobectví v sobě najít.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz