Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jaký den v týdnu jste se narodili? Ovlivňuje to, v čem se vám bude dařit!

/
  • (Shutterstock)
    17. května 2017 ● 06:00

    O lidech, kteří přišli na svět v neděli, se říká, že budou šťastní, protože narodit se právě v neděli přináší štěstí. Jak jsou na tom ostatní dny v týdnu s oním pověstným štěstím? Co myslíte, souhlasí to s tím vaším příchodem na svět?

  • 1.

    Pondělí

    Autor: Profimedia

    Pondělí je ovládáno Měsícem a lidé, kteří se narodili v tento den, bývají velmi milí a vždycky by se rozdali pro ostatní – aniž by je o to ostatní museli žádat. Jsou také skromní a neradi se chlubí svými úspěchy. Vždy je budou zajímat druzí, ať už přátelé, členové rodiny nebo docela cizí lidé. Pokud jste se narodili v pondělí, jste velmi kreativní a orientovaní na rodinu.

     

    Víte, co jsou to vzorce duše? A k čemu je dobré je znát? Prozradí vám to ve videu astroložka Martina Boháčová!

    Video
    Video se připravuje ...
    Co jsou vzorce duše a jaký na vás mají vliv prozradí astroložka Martina Boháčová • Tereza Kovářová

  • 2.

    Úterý

    Autor: Profimedia

    Narodili jste se v úterý? Pak máte skvělou intuici, jste inteligentní a především velmi stateční. Jste sice citliví na kritiku, ale máte dost energie na to, abyste dosáhli stanovených cílů. Býváte neuvěřitelně úspěšní, pokud jde o vaši kariéru, zejména díky své upřímnosti. Jste nejodvážnější ze všech a jdete tvrdě na věc, i když si nejste jistí výsledkem. Chybí vám někdy trpělivost, ale máte dobré srdce.

  • 3.

    Středa

    Autor: Profimedia

    Středa je ovládána planetou Merkur, která vám dává do vínku smysl pro logiku a řešení věcí právě logickým způsobem. Nejste moc poetičtí, býváte skvělí v matematice, vědě a umíte výtečně komunikovat. Velice rychle taky řešíte nejrůznější hádanky a kvízy. Někdy se můžete cítit opuštění, ale v práci si vedete dobře, protože jste extrémně univerzální, pokud jde o kontakt s různými typy lidí. Snadno se učíte nové věci, jen vám dělá někdy problém organizace úkolů a práce.

  • 4.

    Čtvrtek

    Autor: Profimedia

    Můžete mít radost, lidé narození ve čtvrtek bývají téměř vždy šťastní, vzrušení a pozitivní – i ve chvílích, kdy jsou okolnosti negativní nebo nejisté. Lidé narození v tento den bývají charismatičtí a extrémně vášniví a někdy je právě tahle vášnivost může dovést k vyhoření. Oni to ale jinak neumějí – vyjadřovat lásku a touhu právě tímto způsobem. Lidé narození ve čtvrtek jsou dříči – aby splnili své cíle, tvrdě pracují. Jsou obvykle velmi nezávislí a extrémně optimističtí. Umějí také projevovat úctu ostatním, pokud si ji zaslouží. Přitahují ostatní kvůli dobrodružnému životnímu stylu.

  • 5.

    Pátek

    Autor: Profimedia

    Páteční lidé jsou nejvíce kreativní. Máte tendenci být jedněmi z nejchudších lidí mezi svými přáteli, často o vás říkají, že máte „starou“ duši. Jste extrémně duchovně založení a máte úžasný smysl pro intuici. Když neuspějete v něčem, co děláte, můžete se utápět v lítosti a zklamání. Jste pozorní vůči ostatním a často sympatizujete s těmi, kteří potřebují pomoct. Proto taky nikdy nebudete moc bohatí. K pátečním negativním vlastnostem totiž patří taky lenost, kterou musíte často tvrdě překonávat.

  • 6.

    Sobota

    Autor: Profimedia

    Lidé narození v sobotu jsou výjimečně moudří, vždyť sobotu ovládá planeta Saturn. Jste přirozeně sebejistí, ale někdy můžete na ostatní působit jako snobi. Jakmile vás někdo požádá o radu, můžete se chovat povýšeně, což působí negativně. Býváte velmi hrdí na svůj vzhled a opravdu si dáte hodně načas, abyste vypadali dobře. Jste chytří, důvěryhodní a zodpovědní. Nejste do práce moc hrrr, ale jste velmi inspirativní a oddaní, pokud máte motivaci.

  • 7.

    Neděle

    Autor: Profimedia

    Neděli vládne Slunce, což znamená, že lidé narození v neděli, bývají kreativní, jasní a odvážní. Nedělní děti bývají výjimečně umělecky nadané, hrdé na svou práci a nemívají moc problém vytvářet si nová přátelství. Totéž se týká dospělých. Máte rádi svůj prostor a čas od času chcete být sami. Můžete být také snadno frustrováni, jakmile nedokončíte to, co jste si předsevzali. Lidé narození v neděli jsou poměrně citliví a dost často si berou k srdci to, co jim druzí řeknou. Jste však pozitivní, a pokud můžete, usmívejte se tak často, jak jen to jde.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz