Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

7 důležitých symbolů ve snech, kterým byste měli věnovat pozornost!

/
  • (Profimedia)
    9. června 2017 ● 06:00

    Přemýšlíte o snech? Pak je to dobře. Je to podobné, jako nechat si vykládat karty. Některé symboly, které se objevují ve vašich snech, totiž mohou signalizovat blížící se pohromu nebo vám naznačují, abyste byli opatrní. Obzvláště pokud se často opakují. Kterých sedm nejčastějších symbolů byste neměli ignorovat a proč?

  • 1.

    Krabice

    Autor: Profimedia

     

    Zdá se vám, že svačíte nebo obědváte z krabičky nebo plastové dózy? Může to znamenat, že v sobě skrýváte něco, co by nemělo vyplavat na povrch. Pokud je krabička prázdná, pak v sobě zřejmě nosíte pocit zklamání a bezradnost. Sny, ve kterých se často objevují krabice, krabičky a nejrůznější dózy, naznačují emocionální problémy a potřebu je skrývat.

     

  • 2.

    Telefon

    Autor: Profimedia

     

    Pokud se vám zdá, že telefon zvoní, a vy ho hned zvednete, pak to může znamenat, že s vámi část vaší osobnosti konečně přišla do styku. Jinými slovy, že začínáte konečně poslouchat sami sebe. Taky to může signalizovat, že vaše zvědavost bude uspokojena nebo že přijde příležitost, která vám změní život. Jestli telefon ve snu zvoní a vy ho nezvednete, pak vám tím může vaše podvědomí naznačovat, že v reálném životě ignorujete některé informace a zprávy.

  • 3.

    Měsíc

    Autor: Profimedia

     

    Sny o měsíci obvykle naznačují, že skrýváte nějakou stránku své osobnosti. Obvykle se jedná o vaši nejkreativnější nebo nejcitlivější stránku, protože měsíc představuje ženskou energii. Pokud je měsíc ve snu jasný, podle astroložky Dagmar Kludské to věští proměnlivé štěstí a nejistotu, pokud měsíc mizí za mraky, čekají vás chmurné časy. V případě, že vidíte úplněk, vaše naděje budou zmařené. Nejasný měsíc pak značí osobní škody a nezdary.

  • 4.

    Cesta

     

    Autor: Profimedia

     

    Cesta představuje cestu života. Pokud je ve snu dlážděná a lineární, mohlo by to znamenat, že jedna z vašich voleb bude mít jednoduché řešení. Pokud je cesta nejasná, mlhavá a těžko dokážete určit, kde se nachází, měli byste analyzovat, jestli jste udělali správné rozhodnutí týkající se budoucnosti.

     

    Dagmar Kludská říká, že pokud po nějaké cestě bloudíte, namáháte se zbytečně, pokud je moc dlouhá, pak je úspěch vzdálený a měli byste si vše dobře promyslet. Je-li cesta klikatá, komplikujete si život, pokud je nekonečná, máte v sobě zmatek. Pokud je cesta ve snu úspěšná, značí to, abyste zbytečně nehazardovali.

  • 5.

    Květiny

    Autor: Shutterstock.com

     

    Sny o květech na trávě naznačují, že se ve vašem životě chystají nové příležitosti. Klíčení a růst květin by mohlo znamenat, že se vaše přání a tužby vyplní k vaší spokojenosti. Sen o uvadlých rostlinách znamená, že jste uzavřeli nějakou životní kapitolu. Vidíte-li ve snu cokoli kvést, pak vás potká štěstí. Jak říká Dagmar Kludská, čerstvé květy jsou vždy dobré znamení.

     

  • 6.

    Voda

    Autor: iStock

     

    Voda ve snech odráží ambice v životě. Pokud sníte o moři, mohlo by to znamenat šanci na nový život a vhodnou chvíli na to, abyste šli i do nějakého rizika. Pokud vidíte potok nebo malý rybník, může to signalizovat, že vám při dosažení vašich snů pomůže někdo jiný. Brodíte-li se ve vodě, uniknete podezření, pokud v ní chodíte, překonáte mnohé překážky. Vidíte-li vodu, která vře, pak se v brzké době s někým pohádáte.

  • 7.

    Létání

    Autor: iStock

     

    Létání může znamenat, že máte potíže se svým bdělým životem nebo že se snažíte vyvyšovat. Pokud se vidíte letět v balónu, pak se vaše přání brzy splní. Stoupáte-li ve snu vzhůru v letadle nebo se volně vznášíte, věští to růst ve všech směrech, nadhled a osvobození od pout. Podle Dagmar Kludské hodně záleží na přistání ve vašem snu: pokud hladce přistanete na zemi, dobře pořídíte. Střemhlavý pád vyjadřuje úzkost z budoucnosti. Sigmund Freud tvrdil, že sny o létání mají výraz sexuální touhy.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz