Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Chcete znát skutečný důvod, proč se na vás vykašlal? Vaše znamení jej odhalí!

/
  • (iStock)
    7. prosince 2018 ● 06:00

    Pravda bolí. Přemýšlela jste někdy o tom, proč vám neustále nevycházejí vaše vztahy? Proč vám pořád někdo musel zase zlomit srdce? Možná dáváte vinu jen jemu, ale nejste náhodou viníkem taky trochu i vy? Může to být obojí. Zkuste najít odpověď ve vašem znamení zvěrokruhu a odhalte svoje slabé stránky. A příště na ně myslete, až budete znova zamilovaná!

    Láska přijde někdy jako blesk z čistého nebe, ale někdy je to tvrdá dřina, abychom našly toho pravého. Pokud jste pořád sama bez partnera, možná děláte nějakou chybu vy sama. Třeba právě tuhle!

     

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Beranice jsou nezávislé a impulzivní. Zpočátku to může být pro vašeho partnera okouzlující a roztomilé, ale pokud budete neustále připravená vystartovat a obviňovat z čehokoli, nedopadne to dobře. Kromě toho si dávejte pozor na to, abyste nešla do všeho až moc po hlavě. To může partnera odradit.

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou tvrdohlaví a tvrdohlavost dáváte často najevo i ve vztahu. Jestli jsou vaše záchvaty dlouhé k nevydržení, nemůžete se divit, že vás každý opustí. Zamyslete se nad sebou, jak reagujete ve chvílích hádky? Omluvil se vám, ale vy pořád nejste spokojená a neustále trváte na svém? To je pro něj velmi vyčerpávající. Proč by to měl snášet?

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou známí svým svobodným duchem. Většinou se neradi nechávají připoutat, a to i ve vztahu. Blíženkyně rády flirtují a otevřeně projevují zájem o jinou osobu opačného pohlaví. Rozvíjejí otevřené vztahy, takže pokud je váš partner monogamní, jen těžko tohle vydýchá. Probuďte se, jestli chcete vážný vztah, dejte si na oči klapky!

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou nezávislí a rádi spoléhají sami na sebe. Jakmile žena ve znamení Raka vstoupí do vztahu, má tendenci ukázat svoji nehynoucí lásku. Čím více ale pečuje o svého partnera, tím víc se stává posedlou. Dost často tuhle „péči“ partner nezvládne, protože má pocit, že ho dusíte. Zvolněte a nechte ho dýchat.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvice bývají nejvíce věrné partnerky, ale někdy mají velké ego, které brání tomu, aby měly úspěšný vztah. Buďte k sobě sebekritická. Hádáte se často, dokazujete partnerovi, že musíte vyhrát za každou cenu, bez ohledu na argumenty? Vás to možná uspokojuje, ale partnera jen stěží.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou analytické a skeptické. To je nebezpečná kombinace. Máte neustále tendenci nejen analyzovat a pochybovat nejen o svých vlastních pocitech, ale taky o pocitech svého partnera. Dokonce i malý osten pochybnosti může nadělat paseku. Nedivte se, že váš partner toho bude mít plné zuby.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou znamení, které miluje harmonii. Ženy ve znamení Vah hledají výzvy, někoho, o němž se domnívají, že ho můžou „napravit“ a vytvořit z něj ideálního partnera. Jedině pak mají pocit, že dosáhly úspěchu. Takhle to ale nefunguje, nikdo nechce být „opraven“. Myslete na to a milujte ho takového, jaký je.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štírky jsou věrné a vášnivé. Ideální pro vztah. Ovšem podobně jako ženy ve znamení Raka můžou dost žárlit a dusit své partnery do takové míry, že je začnou ovládat. Nedělejte to, jinak si nikoho neudržíte.

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelkyně jsou bezstarostné a svobodomyslné partnerky. Milují vzrušení a zábavu, ovšem někdy mají směšně vysoká očekávání od svých partnerů. Navíc jsou velmi netrpělivé, a to vede často ke krachu každého vztahu.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Ženy ve znamení Kozoroha nedůvěřují snadno a partner si nejprve musí získat jejich důvěru. Někdy ovšem tahle zdlouhavá procedura jejich protějškům nevyhovuje, protože nechtějí tak dlouho čekat na to, až se vyjádříte. Ne každý je tak silný a ochotný, aby to udělal.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnářky jsou vtipné a chytré. Jsou to partnerky, které se nebojí mluvit a říkat to, co si myslí. Nejdřív to je roztomilé, pořád žvatlat, ale časem to může být otravné a dokonce odrazující. Zavřete někdy pusu, dámy.

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou jedním z nejvíce emocionálních znamení. Je těžké být s vámi na jedné lodi, natož ve vztahu. Vy pořád toužíte po nekompromisní lásce a hledáte často i v oblacích. Svoje fantazie promítáte do svého partnera, ale to pro něj nemusí být příjemný pocit. Zůstaňte chvíli na zemi a vnímejte realitu.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz