1.00–2.00

Zvědavost a klepy

Jste zvědavá osoba, která bude neúnavně shánět informace. Vášeň pro drby a neustálý dohled nad blízkými lidmi vám dělá život trochu těžší, než by mohl být. Začněte používat svůj smysl pro humor. To z vás udělá miláčka kolektivu, a vy budete moct být v centru pozornosti, což tak milujete.

2.00–3.00

Závislost na práci

Mezi druhou a třetí ranní vládne Venuše a rodí se tu nejčastěji workoholici a pilné včeličky, které pracují až do úmoru. Když se vám slíbí odměna, budete hory přenášet. Bohužel je tu také trošku snaha utrácet, takže si dejte pozor na finance.

3.00–4.00

Máte jasný cíl

Vy, které jste narozené v tuto hodinu, máte schopnost dosáhnout cílů, které jste si předsevzaly, a to nejen v práci, ale i v lásce. Nikdy si nenecháte ujít svou šanci. Jediné, co vás může ve vztazích trochu brzdit, je přílišná touha druhého člověka vlastnit. Dejte si na to pozor!

Narodila jste se v pozdějších hodinách? Kompletní přehled najdete v novém čísle časopisu Blesk pro ženy, které je k dostání v novinových stáncích, nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE >>>

Autor: red