Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Která znamení zvěrokruhu staví sex před lásku? Těchto šest k nim patří

/
  • (Shutterstock)
    17. července 2021 ● 06:00

    Pokud jde o vztahy, každé znamení má své preference. Někteří věří v existenci skutečné a opravdové lásky až za hrob, v manželství, rodinu, jiní mají tendenci k flirtování a častému střídání partnerů. Zajímá vás, jaký partner bude preferovat spíše sex a chtíč než lásku?

    Astrologie vám někdy může pomoct získat nějaké rady navíc o sexuální povaze vašeho potenciálního partnera. Následujících šest znamení zvěrokruhu patří mezi milovníky sexu, a může se tedy stát, že pro ně bude sex prioritou číslo jedna.

  • 1.

    Štír

    Štír

    Stereotypy někdy nelžou, a v případě Štírů to platí v případě jejich vztahu k sexu. Ano, Štíři jsou známí svou smyslnou povahou a jejich vztah k sexu je více než vřelý. Vzhledem k tomu se snaží najít partnera, který bude podobně založený, aby s nimi mohl držet krok. Zvláště pokud má Štír volno, nebude se chtít věnovat ničemu jinému než sexu. Sex je pro něj doslova fyzickou potřebou a dost často mu ani nevadí, pokud ho má s někým, ke komu nic necítí. Štíři jsou navíc celkem nároční v posteli a v případě, že je partner neuspokojuje, jsou ochotní se s ním rozejít.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou dobře známí pro svou dobrodružnou povahu a jejich sexuální život se od toho nijak neliší. Dávají si čas na to, aby se k někomu skutečně zavázali, takže jim vyhovuje sex na jednu noc nebo příležitostné randění. Vždy touží něco nového vyzkoušet, a to platí i pro jejich sexuální život. Pokud je někdo přitahuje, nevadí jim mít nejdřív sex a lásku řešit až pak. Patří ke znamením, která jsou extrémní ve všem, i v sexu. Všechno, nebo nic.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Beran

    Beran

     

    Berani jsou klasické ohnivé znamení, pro které je potřeba sexu možná nejdůležitější věcí v životě. Typický Beran má silnou vůli a nikomu nedovolí, aby se mu postavil do cesty. Moc dobře ví, co chce a jak toho dosáhnout – a to i v sexu. K tomu, aby u Beranů došlo k vzrušení, moc nepotřebují, stačí jim, když jim protějšek položí ruku na stehno nebo proběhne intenzivní oční kontakt, a jsou připraveni k sexuálnímu dobrodružství.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář

     

    Vodnáři si rádi užívají sex a mají slabost pro rychlovky. Milují v posteli převzetí moci a zahájení sexu. Většina z nich také považuje tento čin za příjemný a nedělá jim problém jít s někým do postele, i když se s ním potkali před pár dny. Pro Vodnáře může být obtížné mít vztahy, které jsou synchronizovány romanticky, emocionálně, fyzicky a sexuálně. Proto i dost často upřednostňují sex před láskou.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

     

    Lvi jsou krásní lidé a patří mezi ohnivá znamení. Mají velký sexuální apetit a v ložnici rádi dominují. Jakmile začnou s milováním, dávají přednost tomu, aby každou myšlenku (ať už to dělají z lásky nebo chtíče) nechali stranou a soustředili se jen na to, aby si sex hlavně užili a bavili se při něm.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Býk

    Býk

     

    Býci hodně fantazírují o sexu a mohou ho mít kdykoli během dne. Nemusí být ale pokaždé těmi, kdo se pokusí převzít v posteli vedení, jsou rádi, když je ten druhý svádí také. Jsou okouzlující a charismatičtí, mají sklon k věrnosti. Věří, že si nezaslouží nic jiného než to nejlepší – a sex není výjimkou. Proto dávají často přednost sexu (dobrému nebo špatnému) před láskou.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

Autor: aši

Klíčová
slova

sex láska vztah postel zvěrokruh

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz