Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Předvedou vám hysterický záchvat: Tato tři znamení k tomu mají sklony

/
  • Propadáte záchvatům vzteku?
    Propadáte záchvatům vzteku? (shutterstock.com)
    14. září 2021 ● 06:00

    Když se jim něco nedaří, zuří, křičí a trucují. Propadají záchvatům vzteku. Podle astrologie jsou 3 taková znamení zvěrokruh. Zajímá vás, která to jsou?

  • 1.

    Panny

    Panna
    Není žádným tajemstvím, že Panny jsou perfekcionisté. Ztrácejí nervy, když věci nejdou podle jejich představ, a chtějí, aby všechno bylo dokonalé. Mají smysl pro detail a jsou  podrážděné, když s nimi lidé nespolupracují.

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lvi věří, že si zaslouží to nejlepší. Mají tendenci být hlavním hrdinou svého života a chtějí, aby všichni kladli jejich potřeby na první místo. Nejsou z těch, kteří dělají kompromisy nebo se přizpůsobují, a proto se mohou snadno rozčílit, když vše není po jejich.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Ačkoli Střelci působí docela pohodově, i oni mají své zábrany. Střelci mají svou vlastní definici zábavy a dobrodružství a nejsou ochotni ji měnit podle toho, jak se to někomu jinému hodí. Pravděpodobně budou zuřit, když jim někdo bude vnucovat své názory a nutit je, aby své definice měnili, nebo jim zkazí zábavu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz