Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Koho čeká nejlepší vánoční období ze všech? Tahle čtyři znamení se mají na co těšit

/
  • (iStock)
    22. prosince 2022 ● 06:00

    Vánoce jsou svátky pohody a klidu a obvykle jsou nejkrásnější obdobím roku, neplatí to ale pro všechna znamení zvěrokruhu. Planety si totiž dovolenou neplánují. Může se tedy stát, že někomu se svátky nevyvedou a nebudou zcela podle jeho představ. Ovšem jsou tu čtyři znamení, která čeká krásné období.

    Ať už mezi tuhle čtyřku patříte, nebo ne, pokuste se trávit čas se svými blízkými, netrapte se starostmi, které se nakupily na konci roku, nezačínejte nové projekty a zapomeňte na přesčasy. Vánoční svátky jsou o opětovném spojení s tím, na čem záleží a snění o všem co byste chtěli stihnout v novém roce. Kdo ze zvěrokruhu se bude nejvíc radovat z Vánoc, a proč?

  • 1.

    Panna

    panna

    V sezóně Kozoroha, která začíná 21. prosince, skutečně začne narůstat vzrušení z prázdnin. Pozitivní posun Panny pocítí zejména v oblasti zábavy a romantiky. Díky postavení planety Merkur, která je jejich vládnoucí planetou, se Panny dostanou do správného rozpoložení mysli, takže si naplno užijí sváteční veselí a budou nasávat zábavné a láskyplné vibrace. Panny, neseďte doma a vyrazte na vánoční večírky, oblečte si ty legrační svetry se soby a zpívejte písničky na karaoke. Je to taky ideální čas na to, abyste se vrátili k bývalému partneru či milenci, a znova zapálili plamen lásky.

     

    VIDEO: Horoskop lásky na prosinec: Potkáte svou spřízněnou duši?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na prosinec: Potkáte svou spřízněnou duši? • Videohub
    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 2.

    Střelec

    střelec

    Střelci, vy jste se narodili v době adventu, to znamená, že máte právě v této době tendenci ožívat. Milujete, když na střechách visí světýlka, barevné řetězy a v televizi opakují vánoční filmy. Slunce je po většinu svátků ve znamení Střelce, což je jeden z důvodů, proč je tohle roční období ve znamení dobrodružství a bláznovství. Koneckonců, vládne vám Jupiter, což je planeta extravagance a požitkářství. To znamení, že váš způsob bytí nad rámec života je inspirací pro nás všechny. Jen se ujistěte, že nejste příliš frustrovaní, pokud nejdou věci podle vás, zvláště v partnerském vztahu. Nic není černobílé, i to špatné může být ve finále dobré.  

     

    VIDEO: Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce?

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce? • Videohub

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh

    Slunce vstupuje do Kozoroha jen pár dní před Vánocemi, což znamená, že vaše síla je největší právě v období svátků. Jakmile se 21. prosince uskuteční zimní slunovrat, budete se nejen cítit sebevědoměji a silněji, ale budete také připraveni zvládat náročné podmínky. Jestli někdo dokáže zvládnout cokoli, jste to vy. Je to také doba, kdy se budete muset trošku uklidnit a zbavit se stresu. Merkur se 29. prosince zastaví v Kozorohu, což by mohlo způsobit, že si nebudete jistí tím, kým jste a kým se chcete během roku 2023 stát. Naštěstí nemusíte znát všechny odpovědi hned teď, teď o Vánocích je mnohem lepší klást otázky.

     

    VIDEO: Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor

    Video
    Video se připravuje ...
    Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor • Videohub

  • 4.

    Ryby

    ryby

    Sezóna Ryb je ještě daleko, ale letošní vánoční sezóna je pro vás, Ryby, zvláštní. Retrográdní Jupiter skončil 23. listopadu a pomohl vám, abyste byly plné sebevědomí. Místo toho, abyste se držely v malé společenské bublině, uvědomujete si, že jedině tehdy, když budete odvážné, přitáhnete si k sobě lidi, kteří jsou připraveni vás milovat a oceňovat bez toho, aniž by vám záviděli nebo vás soudili. Letošní vánoční svátky jsou pro vás časem pro obnovení nezávislosti a nalezené odvahy být sami sebou, bez ohledu na to, jak na to zareagují vaši nepřátelé či lidé, kteří vás nesnášejí.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz