Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co si opravdu přeje každé znamení k Vánocům. Máte poslední šanci, jak to zjistit

/
  • (iStock)
    23. prosince 2022 ● 06:00

    Jednou z vánočních tradic je dávání a přijímání dárků. Ale navzdory nejlepšímu úsilí vašich blízkých a přátel, se ne vždy podaří najít pod stromečkem to, co opravdu chcete. Ve skutečnosti může být důvodem fakt, že ani sami přesně nevíte, co opravdu chcete.

    Zkuste se ponořit do svého nitra, a zjistěte, co přesně potřebujete, abyste byli šťastní. Jestli nevíte, vezměte si na pomoc astrologii, aby část práce udělala za vás. Tohle si opravdu přejete k Vánocům podle vašeho znamení.

  • 1.

    Beran

    ...

    Vše, co si opravdu přejete na Vánoce, je klid a žádný stres. Měli jste super rušný rok a rádi byste tento čas strávili na pohovce s lahví vína, vánočním cukrovím a sledováním vánočních filmů. To, co najdete pod stromečkem, je vám vlastně úplně jedno, hlavně když vám dají všichni pokoj.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Býk

    ...

    Letošní Vánoce byste ocenili, když byste je strávili o samotě. Aspoň na chvíli. Jste člověk, za kterým každý přichází pro pomoc a po celý rok, takže co do konce prosince si přejete místo dárků pod stromečkem, je nějaká příjemná koupel s éterickými oleji, svíčky a tichá hudba. Hlavně žádné návštěvy, prosím.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Blíženci

    ...

    Vánoční dárky jsou pro Blížence jasné. Jediná věc, která jim skutečně udělá radost, jsou knihy. Vaším snem je, aby vám každý člověk, kterého znáte, daroval bestsellery v tištěné i elektronické verzi. Protože jste ale už skoro všechno četli, uvítáte spíše poukázku na knihy. Vyberete si sami, co chcete. Jen musíte počítat s tím, že knihovna má jen určitou kapacitu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Rak

    ...

     

    Raci milují domov a pohodu, ale ze všeho nejvíc si přejí letos útěk do nějakého odlehlého koutu světa, kde můžou zapomenout na všechny své běžné povinnosti. Pokud to jen trochu jde, dejte jim pod stromeček zaplacený pobyt aspoň na týden někam, kde nebude wifi.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Lev

    ...

     

    Nezáleží na tom, co dostanete, pokud je to klasifikováno jako luxusní. Lvi se nestydí říct, že se rádi nechávají hýčkat a že milují královské zacházení. Je tedy skoro jedno, co jim dáte pod stromeček, hlavně když to bude mít nálepku „luxusní“.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 6.

    Panna

    ...

     

    Panny si nejvíc na Vánoce přejí, aby mohly sníst a vypít všechny dobroty, které budou na stole (nebo v lednici), aniž by přibraly tři kilogramy navíc. Na snění není nic špatného, to je jasné. Ale buďte realistky, Panny. Pro jistotu jim dejte pod stromeček třeba týdenní krabičkovou dietu. Ocení to.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 7.

    Váhy

    ...

     

    Víc než cokoli jiného, by si Váhy k Vánocům přály, aby byl u jídelního štědrovečerního stolu byl klid, neprobíhaly by žádné politické diskuse ani hádky. Váhy milují harmonii a ze všeho nejvíc nesnášejí, když je všude kolem nich chaos a křik.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 8.

    Štír

    ...

     

    Dárek, na který se každé Vánoce nejvíc Štíři těší, jsou drby, které uslyší od všech svých sestřenic, bratranců, neteří, synovců a dalších členů rodiny, které dlouho neviděli. Pokud jde o dárek, Štíři by rádi dostali něco nečekaného, protože milují překvapení.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 9.

    Střelec

    ...

     

    Střelci milují dobrodružství, takže jejich největším vánočním přáním jsou nějské peníze, které by pak mohli utratit za cestování další rok. Dejte jim je aspoň do nějaké barevné obálky. Kromě peněz pak Střelci ocení dárky, které vydrží dlouho a budou jim připomínat jejich blízké – třeba jim kupte hvězdu a pojmenujte ji podle nich.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 10.

    Kozoroh

    ...

     

    Vaším největším dárkovým přáním letos je, jako každý rok, mít kolem sebe celou rodinu a být šťastný a zdravý. Kozorozi jsou obvykle ambiciózní a praktičtí, takže si přejí věci, které mohou běžně používat. Určitě se jim bude líbit cokoli, co jim pomůže udržet si pořádek. Přejí si věci, které mohou běžně používat, a rozhodně se jim bude líbit cokoli, co jim pomůže udržet si pořádek.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 11.

    Vodnář

    ...

     

    Nestyďte se říct, že máte rádi dárkové poukazy. Vyhovují vaší osobnosti lépe, protože si můžete vybrat opravdu to, co vám udělá radost. Vodnář má asi milion malých koníčků, takže trefit se, co opravdu potřebují, je těžké. I proto je ideální dárková karta, a nemusíte být konkrétní – kupte nějakou v obchodním nákupním centru, kde je stovky obchodů, ať si sami vyberou.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 12.

    Ryby

    ...

     

    Jedno slovo: Alkohol. Ryby jsou tak trochu expertky na koktejly, a o Vánocích jim opravdu udělá radost, když jim darujete nějaké dobré lahve. Zásobí si svůj bar na zbytek roku. Ryby jsou obvykle citlivé a nápadité, a možná jim udělá také radost, když jim dáte fotoknihu, která jim připomene, jak moc si jich vážíte.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz