Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

5 znamení, která se nikdy nenechají nachytat aprílem. Kdo je od přírody nedůvěřivý?

/
  • Kdo je velmi nedůvěřivý?
    Kdo je velmi nedůvěřivý? (istock.com)
    1. dubna 2024 ● 05:00

    Někteří lidé jsou typičtí vtipálkové, kteří jen čekají na to, až si budou moci vystřelit z druhých. Třeba zrovna na apríla, 1. dubna. Jsou ale i ti, co jsou tak nedůvěřiví, že by se nikdy aprílem nachytat nenechali a podezíravě si ověřují, co je pravda, a co ne. Tito lidé mají skvělé kritické myšlení, což je rozhodně potřeba. Umí tak dobře rozpoznat, které informace jsou pravdivé a čemu vůbec stojí za to věnovat pozornost.

    To vše se také pojí s přirozenou inteligencí a dobrou intuicí. Která znamení zvěrokruhu dokážou rozpoznat lež či podvod? Patříte k nim i vy?

  • 1.

    Býk

    Býk
    Autor: istock.com
    Býk potřebuje více času na to, aby něco pochopil. Ale protože je rozvážný, nedělá unáhlená rozhodnutí a nad věcmi se zamýšlí. Navíc má přirozeně kritickou a racionální mysl. Nemá potřebu bez uvážení hlavou prorazit zeď jako Beran, prorazí ji teprve tehdy, když si je jistý tím, že je to ta správná cesta a stojí mu za to. Pokud Býkovi předložíte neověřené informace, bude si je chtít ověřit. Pokud si z něj uděláte legraci nebo ho vyvedete aprílem, možná vtip nepochopí hned, ale rozhodně se nenechá jen tak snadno oklamat. Navíc není ten typ, který by si rád střílel z druhých, na to jsou tu ve zvěrokruhu jiní.

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 2.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Autor: istock.com
    Věčně podezíravá, nedůvěřivá, kritická a racionálně uvažující Panna se rozhodně nenechá jen tak snadno vyvést z míry. A už vůbec nesnáší, když si z ní někdo dělá legraci. Přece jen má svou hrdost a často se o to postarají i další planety ve vedlejším znamení Lva. Panna se většinou nenechá vyvést aprílem ani nachytat na pochybné žertíky, na to je až příliš chytrá, důvtipná a mívá též nejen dobrý úsudek, ale i intuici. U Panny zkrátka s legráckami nepochodíte. Nejspíše ji akorát naštvete.

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Na Štíry si opravdu dávejte pozor. Riskujete jejich hněv a pomstu. Oni se jen tak snadno napálit nedají. Jsou bystří, chytří, vnímaví a mají dobrou intuici. Ihned rozpoznají jakoukoli kulišárnu a čertovinu, obvykle velmi jasně vědí, kdo lže, a kdo říká pravdu. Nevěří jen tak ledasčemu, jsou od přírody podezíraví a někdy dokonce až paranoidní, protože nevěří nikomu a ničemu. Navíc si také spoustu informací nechávají pro sebe a ledacos tají, nesvěřují se. Vyvést typického Štíra aprílem je takřka nemožné. A pokud ho naštvete, rychle nohy na ramena! 

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh je velmi inteligentní, přirozeně zvídavý, vnímavý a bystrý. Snaží se řídit rozumem, ale používá také šestý smysl, a to velmi úspěšně. Stejně jako Panna nebo Štír nevěří všemu a zcela automaticky si získané informace ověřuje a třídí ve své hlavě. Je nedůvěřivý, má brilantní kritickou mysl a pokud ho chce někdo napálit, obvykle moc nepochodí. I když má Kozoroh smysl pro humor, zejména ten suchý anglický, anebo někdy i drsnější, opravdu nerad se sám stává terčem legrácek, natožpak posměchu. Pokud byste chtěli vyvést Kozoroha aprílem, pořádně si ho znepřátelíte, navíc se vám to nemusí povést, protože bystrý Kozoroh vám určitě neskočí na špek!

     

  • 5.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnář je rozený šprýmař a sám rád provádí legrácky druhým lidem. Pokud ho budete chtít z legrace nachytat aprílem nebo ho jinak poškádlit, určitě se zlobit nebude. Jestliže se vám to povede, rád se zasměje s vámi, ale pozor! Čekejte odvetu v podobném duchu, anebo daleko horší kulišárnu! Vodnář rozhodně není hloupý, je neuvěřitelně důvtipný, vychytralý a přemýšlivý i nedůvěřivý, takže je možné, že vaši lumpárnu ihned prohlédne. Možná dokonce i sehraje důvěryhodnou scénku, že vám vše uvěřil a provede vám ihned něco podobného, jen aby byla legrace!

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz