Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tarotová věštba: Co vás ještě čeká do konce roku 2015?

/
  • Co vám ještě přinese konec letošního roku?
    Co vám ještě přinese konec letošního roku? (shutterstock.com)
    21. listopadu 2015 ● 06:00

    I když se konec roku kvapem blíží a vy jste jistě zvědaví, co vám přinese ten nový, je potřeba do něj vstoupit s co nejčistším štítem. Tarotové karty vám prozradí, na co byste se měli ještě do konce roku zaměřit a co vás v posledních pár týdnech roku 2015 ještě čeká.

  • 1.

    Beran – Šest pentaklů

    2498037:gallery:true:trueDosáhli jste rovnováhy mezi stranami má dáti a dal. Přišel čas na krátký odpočinek, než se vydáte na další cestu, milí Berani. Klid, pohoda, radost, rodina, to jsou pojmy, jimiž lze nejlépe vyjádřit atmosféru konce roku. Hrajte si, bavte se, sněte a plánujte. V práci se vám nabídne příležitost zazářit a ukázat, co ve vás vlastně vězí. Ve hře je také možnost menší výhry nebo finančního daru. Ve vztazích zavládne stereotyp, který sice udržuje vaše soužití v zajetých kolejích, může ale způsobit odcizení.

  • 2.

    Býk – Měsíc

    2498032:gallery:true:trueKarta Měsíc ve výkladu znamená, že přijdete o některé ze svých iluzí, milí Býci. Bohužel jste se v někom nebo v něčem hluboce zmýlili. Řešíte-li právě vztahové otázky, pak je téměř jisté, že váš protějšek není takový, jaký se zdá být. Ve hře může být i lež či nevěra, každopádně dojdete brzy k závěru, že mu už nemůžete důvěřovat. Ve vašem okolí se bohužel objeví člověk, který se vás pokusí podvést obzvlášť podlým způsobem, přičemž projeví tendenci manipulovat s vámi zcela podle svých představ.

  • 3.

    Blíženci – Tři hole

    2498039:gallery:true:trueDosáhli jste určitého bodu, z něhož můžete vycházet při plánování své budoucnosti, milí Blíženci. Dokončili jste všechny staré resty a v novém roce se můžete s chutí pustit do něčeho nového. Dobrá karta pro vztahy, v nichž momentálně řešíte nějaké potíže. Ukazuje, že pokud budete k sobě maximálně otevření, dokážete lehce vybruslit z jakéhokoli problému a dát všechno zase do pořádku. Je čas na odpočinek a zamyšlení nad chybami, jež jste udělali v minulosti. Některé z nich byste rozhodně neměli už nikdy opakovat.

  • 4.

    Rak – Svět

    2498038:gallery:true:trueKarta Svět vám přináší informaci, že brzy dokončíte nějakou důležitou záležitost, která vám bránila v tom, abyste se mohli posunout někam dál, milí Raci. Naučíte se chápat skryté souvislosti mezi příčinami a následky, což vám umožní lépe porozumět významům některých událostí, které se promítnou ve vašem životě. Nejtěžší je přijmout bezvýhradně sebe samého, ale jakmile to dokážete, stanete se plně integrovanou součástí Univerza.

  • 5.

    Lev – Rytíř pohárů

    2498036:gallery:true:trueNěkteré z vašich dlouhodobých plánů se do konce roku ještě ocitnou v ohrožení, milí Lvi. Situace by mohla v extrému skončit naprostým krachem vašich životních snů. Zachránit vás může jedině rozvážné, rozhodné a neústupné jednání. Buďte k sobě maximálně upřímní a všechno dobře dopadne. Není důležité, jak vypadáte před ostatními, ale jací jste uvnitř. Čeká vás poměrně závažné rozhodnutí a ve vašem okolí bohužel není nikdo, kdo by vám dokázal poradit. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, který vás nasměruje na tu správnou cestu.

  • 6.

    Panna – Eso mečů

    2498028:gallery:true:trueVe vaší hlavě začíná krystalizovat originální myšlenka, která ještě sice nedostala finální podobu, ale rozhodně může být začátkem něčeho velkolepého. Najděte v sobě dostatek odvahy a zodpovědnosti, abyste to dotáhli do konečného plánu a mohli to rozjet ve velkém, milé Panny. Pečlivě sledujte, na co právě myslíte, a zajímavé postřehy si zapisujte, co kdyby v nich byla ukrytá nějaká poselství od bytostí z duchovní sféry? Ačkoli se navenek zatím nic neděje, Eso mečů říká, že novoty v novém roce zaklepou na dveře.

  • 7.

    Váhy – Velekněz

    2498031:gallery:true:trueUčený Velekněz vám přináší vzácnou moudrost i duchovní inspiraci, které potřebujete k vyřešení vašich současných problémů, milé Váhy. Složitá životní situace, v níž jste se ocitli, vás donutí hledat odpovědi na vaše otázky především v duchovní sféře. Potřebujete-li nějakého rádce, jenž by vás nasměroval na tu správnou cestu, pořádně se rozhlédněte kolem sebe, možná je to právě soused odvedle, který vám už léta poskytuje dobré rady. Anebo váš nejlepší přítel, který vám vždycky dokáže trpělivě naslouchat?

  • 8.

    Štír - Pět mečů

     

    2498034:gallery:true:trueVaše nepozornost zapříčiní, že do vašeho života ještě do konce roku vstoupí nepřátelské vlivy z okolí, milí Štíři. Kvůli své lehkomyslnosti, s níž jste mávli rukou nad prvními známkami toho, že něco není v pořádku, teď máte zaděláno na parádní průšvih. Řešení právního či úředního sporu se ocitne kvůli vaší liknavosti opět v nedohlednu, což vás bude stát nemalé peníze. Neházejte vinu na ty, kteří za nic nemohou, raději hledejte pochybení sami v sobě. Dokud si nepřiznáte, že si za to můžete pouze vy sami, nic se nezmění.

  • 9.

    Střelec – Král mečů

    2498029:gallery:true:trueTak dlouho jste přehlíželi četná varování od vyšších sil, až jim došla trpělivost, a zasypaly vás lavinou potíží, milí Střelci. Někdo z vašich známých se vás bude snažit přesvědčit, abyste se ním pustili do realizace nápadu, který od začátku provází spousta nejasných pochybností. Pokud se necháte, tato společná akce skončí naprostou katastrofou a kvůli extrémně hektickému tempu se ocitnete v takovém stresu, že to prostě nedokážete ustát. Raději se stáhněte stranou a počkejte, než komplikovaná situace sama vyústí v nějaké rozumné řešení.

  • 10.

    Kozoroh – Tři meče

    2498030:gallery:true:trueKoncem roku vás popadne melancholická nálada, k níž nemáte žádný zjevný důvod, milí Kozorozi. Vaše intuice už ale tuší, že brzy nadejde období, kdy se budete muset s něčím rozloučit. Rozhodování v důležitých záležitostech odložte na nový rok, letos byste mohli snadno udělat nějakou chybu. Chystáte-li se na cesty, buďte opatrní, každé pochybení za volantem vám může být osudné. Čeká vás poměrně bolestné období, rádi byste ponechali věci takové, jaké jsou, ale přitom si moc dobře uvědomujete, že to zkrátka není reálné.

  • 11.

    Vodnář – Páže holí

    2498033:gallery:true:trueDostanete se do poměrně složité situace, v níž bude zapotřebí jednat bez sebemenších emocí, milí Vodnáři. Chcete-li z toho úspěšně vybruslit, musíte ze sebe vydat maximum a ukázat všechno, co umíte. Naučte se sebekontrole a sebeovládání, jinak se v příštích letech příliš daleko nedostanete. Hledejte ve svém okolí energického člověka, který dokáže odhalit vaše slabiny a zároveň vám přinese inspiraci, jak toho můžete využít ve svůj prospěch. V případě osoby opačného pohlaví se mezi vámi může rozhořet vášnivý flirt.

  • 12.

    Ryby – Rytíř pentaklů

    2498035:gallery:true:trueLetos na vás čeká ještě spousta práce, milé Ryby, ale pokud si ji dokážete správně zorganizovat, nebude to pro vás žádný problém. Rytíř pentaklů radí, abyste se vyhnuli nevyzkoušeným experimentům a postupovali raději nějakým osvědčeným způsobem, dosáhnete tak svých cílů mnohem rychleji. Lásky si moc neužijete, ale to vám nevadí, stejně momentálně plujete spíš na pracovní vlně. Stále víc si uvědomujete své možnosti i schopnosti a vaše sebevědomí zdravě roste. V jisté záležitosti se můžete spolehnout na pomoc přítele.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz