Video
Video se připravuje ...
Nejslavnější kartářka Dagmar Kludská vám prozradí, co je potřeba stihnout do začátku nového roku • Adam Balažovič

Právě končící rok Dřevěné Kozy byl velmi citlivý, plný klidu, harmonie a pokoje. Rok Kozy je zpravidla naprosto ideální pro nalezení partnera na celý život, uzavírání sňatků a početí dítěte. Avšak i v tomto klidném období přišlo mnoho změn a bylo potřeba dořešit situace, které byly dlouho odkládány.

Letos ještě dejte průchod emocím

Už 7. února 2016 ovšem vládu od Dřevěné Kozy převezme Ohnivá Opice, která, jak název napovídá, je podstatně nestabilnější než její klidná předchůdkyně. Pokud jste tedy nedořešili své vztahy, ať už partnerské nebo rodinné, měli byste si s tím během ledna pospíšit.

Opatrní buďte také v oblasti slibů, závazků a předsevzetí. Pokud si na svá bedra naložíte nějakou zodpovědnost, měli byste si dát také záležet, abyste sliby dodrželi. Ohnivá Opice totiž nedbalost a nezodpovědnost jen tak lehko neodpouští.


V novém roce se už řiďte rozumem

Na místě je také obezřetnost. Všímejte si věcí, které se dějí kolem vás a především emocí vašich blízkých. To nejhorší, co můžete na přelomu tohoto roku udělat, je uzavřít se do sebe. Nezapomeňte, že Dřevěná Koza vám v oblasti emocí pomůže, jak jen budete potřebovat, takže se směle pusťte do vyřešení všech vztahů, které vám dělají vrásky. Ať už to dopadne jakkoliv, vědět, na čem jste, je rozhodně lepší než setrvávat v nejistotě i v dalším roce.

V roce Ohnivé Opice bude totiž mnohem důležitější řídit se rozumem než city, takže je nutné do něj vstoupit s vyřešenými vztahy.

rok klidu, harmonie a pokoje. Rok Kozy je ideální pro nalezení partnera na celý život, uzavírání sňatků a početí dítěte.

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-volny-cas-horoskopy/292989/velky-cinsky-horoskop-2015-co-vas-ceka-v-novem-roce.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy