Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na rok 2016 podle astroložky Martiny Boháčové

/
  • (shutterstock.com)
    31. prosince 2015 ● 06:00

    Ačkoliv do nového roku vstupujeme vždy s nadějemi, že přinese něco úplně nového a jiného, pravdou je, že pro většinu znamení bude rok 2016 rokem, ve kterém budou muset dořešit to, co započali během roku 2015. Formovat se budou nejen partnerské vztahy, ale také ty pracovní a mezilidské. Co jednotlivým znamením předpověděla astroložka Martina Blažena Boháčová?

  • 1.

    Co nás čeká v roce 2016

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Martina Boháčová vám prozradí, co vás čeká v roce 2016 • Tereza Kovářová

     

    Rok 2016 je rokem, ve kterém se můžeme připravit na spoustu nových událostí. Velká spousta lidí se začala stěhovat a měnit bydliště a tento trend bude velmi intenzivně pokračovat i v roce 2016. Březen, duben a květen budou zlomovým obdobím, které donutí jedince, aby se na svět kolem sebe dívali zase trošku z jiného úhlu pohledu. Rok 2016 bude rokem, ve kterém nastane rozvoj duchovna. Bude se řešit téma víry a nejrůznějších filozofií, a je proto potřeba, aby se lidé začali velmi intenzivně učit diplomatickému jednání.

     

    Martina Boháčová, Horoskopy pro jednotlivá znamení 2016, vydalo nakladatelství Ezoter Face
    Martina Boháčová, Horoskopy pro jednotlivá znamení 2016, vydalo nakladatelství Ezoter Face
    Autor: archiv firem
    Tip: Podrobné výklady pro jednotlivá znamení zvěrokruhu naleznete v nové knize Martiny Boháčové – Horoskopy na rok 2016 pro jednotlivá znamení.

  • 2.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V loňském roce 2015 se Berani začali měnit a v letošním roce 2016 bude tento trend pokračovat. Berani začínají jinak myslet, jinak dýchat, jinak vnímat. V jednání s úřady budou Berani pokračovat i v roce 2016. Je potřeba se naučit diplomatickému jednání. Vyplatí se to. Budete muset ještě více přemýšlet. Většinu situací prožijete proto, že potkáte lidi, kteří ve vašem životě navodí různé situace a vy se musíte nějak zachovat. A i sebetalentovanější člověk se bez pomoci ostatních nikam nedostane!
  • 3.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2016 budou Býci pokračovat v řešení karmického tématu, které dostali od svých předků. A to je: umět si obhájit majetek, vlastnit, mít a budovat střechu nad hlavou.Býci budou přemýšlet o investicích a také o tom, zda si půjčit, nebo ne. Rok 2016 donutí Býky, aby se více zaměřili na svůj zdravotní stav. Znamení Býka ovládá krk, šíje a patro. Proto, když jste nachlazení, tento stav nikdy nepodceňujte.

  • 4.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2016 se Blíženci mohou těšit na zajímavý rok. A řešit se bude opět za jakých podmínek a s kým budou spolupracovat. Dařit se bude hlavně těm Blížencům, kteří pochopili, že jejich síla je v tom, že budou pracovat v oblastech, kde se komunikuje s lidmi, něco se nabízí nebo prodává. Blíženci, kteří pochopili svoji sílu a svůj životní úkol, mohou v tomto roce opět vyrůst. Partnerské vztahy se buď upevní nebo vzniknou nové. Nevyhovující vztahy se ukončí a bude se domlouvat, za jakých podmínek. Ke konci roku 2016 pozor na zdraví.

  • 5.

    Rak

    Rak, který má v pohodě rodinu, je šťastnější a má také více šancí uspět. Daří se mu i více v práci. A právě práce je to, co se bude Rakům dařit, když se správně vyvíjejí. Raci by si během roku 2016 měli dát do pořádku všechny rodinné vztahy a hlídat si vztahy s opačným pohlavím. Na pracovišti by si neměli začínat žádný románek a měli by se řídit heslem: "Co je v domě, není pro mě."

  • 6.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 bude u Lvů ve znamení vztahů, a to hlavně těch partnerských. Zadaní Lvi budou postavení do situace, že se v jejich životě může objevit někdo nový. Takže pozor! Opatrně, abyste kvůli tomu, že budete sbírat kamení, neztratili diamant. Některým Lvům bude dělat dobře, že jsou najednou ve středu pozornosti, a tak budou chodit často na schůzky. Pozor na to, ať nepřeberete. U všech Lvů projdou vztahy prověrkou a bude potřeba zapracovat na tom, co nevyhovuje a zavést to, co vyhovuje.

  • 7.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V první polovině roku 2016 se bude planeta Jupiter posouvat znamením Panny a bude tam až do 10. září 2016. To je pro vás období, ve kterém se vám bude hodně dařit. Měli byste na sobě udělat co nejvíc práce, naučit se prosazovat a hodit skromnost za hlavu. Už od roku 2015 vám do života vstupuje velká spousta nových lidí, kteří vás berou, poslouchají vás a ukazují vám, že máte na to prosadit se. Tak to udělejte. Jupiter vám přeje, Panny.

  • 8.

    Váhy

    Váhy si budou muset ujasnit, že vzdělaným lidem patří svět. Navíc se budou muset naučit propagovat víc samy sebe a ukázat světu, co chtějí. Milé Váhy, když ostatním neřeknete, o co vám jde, potom se nedivte, že vám přestávají rozumět. Nesnažte se měnit lidi kolem sebe, to nejde! Každý má svou realitu. Když se vám něco nelíbí, změňte sebe. Rok 2016 bude také o neustálých cestách, tak buďte opatrní, hlídejte si zdravíčko, odpočívejte a plánujte.

  • 9.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 Štíry donutí, aby si uvědomili, že hodnoty, ty pravé lidské hodnoty, nejsou jen peníze. Také ve vztazích si budou muset udělat Štíři pořádek. Protože i vztahy souvisí s financemi. Je potřeba ze sebe zkrátka udělat novou osobu s novým myšlením. Rok 2016 vám umožní se prosadit, ale musíte se o to snažit hlavně v první polovině. Ve vašem životě opět proběhne čistka. Po kolikáté už? Starého se budete zbavovat, po novém budete toužit. Nevěřte podvodníkům a řiďte se intuicí.

  • 10.

    Střelec

    Střelci chtějí být vidět a budou po tom toužit čím dál tím více. Budou mít tendence zaměstnat všechny lidi kolem sebe a své plány budou podsouvat i svému okolí. Současně ale budou muset pochopit, že změny, po kterých touží, se budou týkat hlavně jich samotných. Osobní život projde celkovou revizí. Rozpadlé vztahy se dořeší. Vztahy, které fungují, budou potřebovat nová pravidla. V první polovině roku 2016 se budou Střelci soustřeďovat na kariéru, na práci, na postup a také na to, aby byli důležití.

  • 11.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když jsou Kozorozi zemské znamení a některým to delší dobu trvalo, než konečně pochopili, že věci mezi nebem a zemí skutečně existují. Na své cíle dosáhnou hlavně ti jedinci, kteří vědí, co chtějí. Rok 2016 bude pro Kozorohy stále ještě čisticím rokem. Stejně jako v roce 2015 bude pokračovat trend, že ze života je potřeba odstranit nevyhovující situace a nevyhovující lidi.

  • 12.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2015 se měli Vodnáři snažit dostat mezi nové lidi. Začít fungovat v novém prostředí. Tento trend bude pokračovat i v roce 2016. Nová práce, nové smlouvy, nové dohody, podpisy smluv kolem bydlení a kolem placení. Hlídat si partnerské vztahy a dohadování se, za jakých podmínek budou fungovat. Někteří Vodnáři budou řešit se svými bývalými protějšky nebo potomky majetkové věci, alimenty a spoluvlastnictví. Prostě Vodnáři budou opět v situaci, kdy si vyzkoušejí, jestli umějí vlastnit, nebo ne.

  • 13.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako rok 2015 byl úspěšný pro Ryby, které se chtěly zapojit do nových aktivit, tak i rok 2016 bude pro tyto jedince úspěšný v oblasti růstu, práce a osobního postupu. Ryby, kroutíte hlavou? V roce 2016 dostanete příležitost se opět někam posunout. A proto je důležité vědět, co chcete. Vytvořit si plán. Jen ti, co nevědí, co chtějí, také nic nedostanou. V první polovině roku budete řešit téma, které znáte již z roku 2015, a to jsou vztahy partnerské, pracovní i nájemní.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz