Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Horoskop na další týden: Psy uchvátí nový kolega, Kozy čekají vztahové hádky

/
  • Co si pro vás nachystal příští týden podle čínského horoskopu?
    Co si pro vás nachystal příští týden podle čínského horoskopu? (shutterstock.com)
    8. května 2016 ● 06:00

    Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek nového týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 9. do 15. května.

  • 1.

    Krysa

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Na pracovišti vás zaujme nový kolega či kolegyně, s nímž si výborně porozumíte. Pokud se ale chcete sbližovat nad rámec svých pracovních povinností, nechte si to raději někam do soukromí, vašim nadřízeným by se to nemuselo zrovna dvakrát líbit.

     

    Na co si dát pozor

    Přestože se k vám donesou informace, že se jeden člen vaší rodiny potácí ve velkých problémech, nemůžete do toho svévolně zasahovat. Musíte vyčkat, až si o vaši pomoc řekne sám, jinak by to bohužel nemělo vůbec žádný smysl. Snad to brzy pochopí.

  • 2.

    Buvol

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Chystáte se investovat své těžce vydělané peníze? Než se rozhodnete pro nějakou vhodnou investici, pořádně si prostudujte veškeré dostupné informace, případně se také poraďte s nějakým na slovo vzatým odborníkem. Určitě se nechcete nechat napálit.

     

    Na co si dát pozor

    Dostanete se do sporu, jenž vás rozčílí natolik, že budete místo ústupu tvrdošíjně obhajovat své stanovisko bez ohledu na to, zda je správné. Pokud však nechcete ve finále prohrát, měli byste raději přistoupit na nějaký oboustranně rozumný kompromis.

  • 3.

    Tygr

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Ačkoli nemáte zrovna teď svátek či narozeniny, někdo z vašeho okolí vás obdaruje drobností, která vám udělá velkou radost. Potěší vás, že na vás vůbec někdo myslí, vždyť ještě nedávno jste žili v domnění, že žádné opravdové přátele na světě nemáte.

     

    Na co si dát pozor

    Ve vašem okolí se znovu nečekaně objeví člověk, jehož se vám podařilo před časem úspěšně zbavit a mysleli jste si, že je to nadobro. Bohužel budete muset strpět jeho občasnou přítomnost, hodláte si ho ale raději držet od těla, protože mu nevěříte.

  • 4.

    Zajíc

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Jakmile budete mít chvíli volno, najdete si čas na své koníčky, jimž se v poslední době moc nevěnujete. Výborně si u toho odpočinete, proto zalitujete, že se těmito činnostmi nemůžete zabývat častěji. Uvědomte si, že to přece záleží pouze na vás.

     

    Na co si dát pozor

    Jistá nesympatická osoba opačného pohlaví vás bude svou nežádoucí pozorností obtěžovat natolik, že začnete vážně přemýšlet o tom, jak se jí do budoucna úspěšně vyhnout. Otevřený rozhovor mezi čtyřma očima nemá zřejmě v tomto případě žádný smysl.

  • 5.

    Drak

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Váš drahoušek pro vás připraví večer plný romantiky, na který jen tak nezapomenete. Večeře při svíčkách, procházka pod hvězdami a erotické pokračování v soukromí vás nabije neskutečnou energií. Nezadaní obdrží pozvání na rande se zvláštní osobou.

     

    Na co si dát pozor

    Bohužel si na sebe v tomto týdnu vezmete víc povinností, než jste schopni reálně zvládnout, což se negativně projeví na vašem zdravotním stavu. Tentokrát to spraví pomoc ostatních a dostatečné množství odpočinku, příště to ale může být mnohem horší.

  • 6.

    Had

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Informace, které se k vám v tomto týdnu dostanou, vás zbaví veškerých pochybností v jisté komplikované záležitosti. Můžete si oddychnout, protože teď už víte, že o své zázemí rozhodně nepřijdete. Konečně se můžete v klidu věnovat tomu, co vás baví.

     

    Na co si dát pozor

    Cítíte se unavení, malátní a vůbec do ničeho se vám nechce? Nezaměňujte to s jarním únavou, berte to spíš jako jasný signál, že svůj organismus dlouhodobě přetěžujete víc, než je pro vás únosné. Pokud se nechcete zhroutit, musíte trochu ubrat plyn.

  • 7.

    Kůň

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    V průběhu tohoto týdne se vám ozve jistý člověk, který vám byl kdysi velmi blízký, ale už strašně dlouho jste se s ním neviděli. Jakmile se s ním sejdete, bude to stejné, jako kdybyste se naposledy viděli před pár dny, což vám udělá obrovskou radost.

     

    Na co si dát pozor

    Na začátku týdne budete značně nervózní, všechno totiž nasvědčuje tomu, že se vám nepodaří odevzdat důležitý úkol v plánovaném termínu. Nakonec to sice na poslední chvíli stihnete, bude vás to ale stát spoustu sil. Příště lépe plánujte a organizujte.

  • 8.

    Koza

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Do centra vaší pozornosti se dostane knížka, která bude mít pro vás trochu neobvyklý obsah. Zaujme vás hned na první pohled a když se do ní trochu začtete, brzy pochopíte, že v ní můžete najít odpovědi na otázky, z nichž máte neustále těžkou hlavu.

     

    Na co si dát pozor

    V lásce se připravte na pořádnou bouřku, která uhodí na vašem milostném nebi s intenzitou hurikánu. Vaše přání a představy se bohužel diametrálně liší od toho, co si přeje váš protějšek, což se může stát kamenem úrazu ve vaší každodenní komunikaci.

  • 9.

    Opice

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Při velkém úklidu najdete v temných zákoutích vašich šuplíků a skříní zapomenuté předměty, které ve vás vyvolají nostalgické vzpomínky na dobu, kdy jste byli opravdu šťastní. Tuto melancholii naštěstí brzy vytěsní inspirace, kterou vám to přinese.

     

    Na co si dát pozor

    Už od začátku týdne budete mít špatnou náladu, protože se nedokážete zbavit strachu ze změn, které se připravují ve vašem zaměstnání. Zkuste se na to podívat ještě jednou, třeba jste přehlédli nějakou důležitou věc, která vám může přinést užitek.

  • 10.

    Kohout

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Tento týden vám přinese pár nových šancí, jak se vyšplhat o kousek výš na kariérním žebříčku ve vašem zaměstnání. Že vás to neláká? Neříkejte, že by se vám nehodil třeba vyšší plat. Váš přirozený šarm rozhodně nedovolí, abyste zapadli někde v koutě.

     

    Na co si dát pozor

    Nadřízení vám svěří dohled nad pracovním projektem, jenž se vám ani v nejmenším nezamlouvá. I když se budete bránit, stejně ničeho nedosáhnete. Uklidní vás až slušná finanční kompenzace, která vám bude přislíbena za práci nad rámec vašich povinností.

  • 11.

    Pes

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Nový spolupracovník vám padne do oka hned na první pohled, tu téměř dokonalou shodu v názorech rozhodně nelze přehlédnout. Vypadá to, že pravděpodobně nenajdete sporné téma. Bude z vás skvělá pracovní dvojka, kterou šéf určitě brzy náležitě ocení.

     

    Na co si dát pozor

    Řešení jisté citové záležitosti bohužel nijak neurychlíte, i kdybyste tomu obětovali cokoliv. Pokud to nechcete ještě víc zašmodrchat, budete muset počkat, jak se všechno vyvine. Hlavně si dobře ujasněte, jaký výsledek od toho vlastně očekáváte.

  • 12.

    Vepř

    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Jeden starší člen rodiny vám po dlouhém váhání svěří jistý nesmírně zodpovědný úkol, vy jej ale naštěstí splníte na jedničku. Pochvala od vašich blízkých vás velice potěší a navíc si dokážete, že toho umíte mnohem víc, než jste si až doposud mysleli.

     

    Na co si dát pozor

    Měli byste dobře vědět, že lásku nějaké jiné osoby si nemůžete koupit nejrůznějšími ústupky či drahými dary. Pokud chcete někoho opravdu trvale přesvědčit o tom, že ho skutečně milujete, vyjádřete mu svoje hluboké city nějakými konkrétními činy.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz