Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co před vámi skrývá? Tajné neřesti podle horoskopu

/
  • Temná tajemství jednotlivých znamení
    Temná tajemství jednotlivých znamení (profimedia.cz)
    23. května 2016 ● 08:00

    Je přirozené, že každý má nějakou svou „třináctou komnatu“, do které z pochopitelných důvodů nechce ostatní pouštět. Co skrýváme a co skrývají ostatní před námi?

  • 1.

    Beran

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Berani jsou velmi nezávislí a milují toulky a cestování. Je dost možné, že rádi nechají doma partnera a budou se toulat a seznamovat s lidmi na vlastní pěst. Nechtějí být cíleně nevěrní, jen je partner  zbytečně zdržuje a komplikuje jejich „misi“.  Klidně vás taky nechají doma a půjdou sami do baru nebo na večeři.

  • 2.

    Býk

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Býci jsou velmi hrdí na svou sexuální zdatnost, takže je dost pravděpodobné, že je to bude nutkat občas si zapytlačit. Kvůli nevěře však většinou nechtějí ničit rodinu, protože ta pro ně znamená hodně.

  • 3.

    Blíženci

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Blíženci mají sklon zaplétat se do mnoha paralelních vztahů, některé vztahy si dokonce i vymyslí. Nedá se také spolehnout na jejich informace o penězích, často si koupí něco, na co nemají, a pak to maskují lží. Na druhé straně jsou schopni i velkého milosrdenství a zatloukají ho stejně jako neuvážený nákup. Blíženci zkrátka pořád lítají ode zdi ke zdi.

  • 4.

    Rak

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Raci jsou tajnůstkáři.  Raci i Račice si mohou křečkovat jídlo nebo chodit tajně mlsat. Také mohou předstírat, že nemají peníze, aby ušetřili a nemuseli se podílet na placení. Někdy také lžou o cenách zboží, aby vypadali jako šetřílci, i když ve skutečnosti utratili za věc spoustu peněz. A pozor, Račice milují sexy spodní prádlo.

  • 5.

    Lev

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Lvi často lžou o svých úspěších, nemají problém přičítat si cizí zásluhy a jsou dost záludní, pokud jde o milostné záležitosti. Jako milenci jsou sobečtí, jako partneři zas necítí na podvádění žádnou vinu.  Lvice mají slabost pro drahé boty.

  • 6.

    Panna

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Panny mohou být velice neupřímné, klidně budou předstírat, že jsou na mizině, a přitom budou mít v bance pěknou sumičku. Nedělá jim problém ukrást cizí nápad a mnoho Panen může mít tajného milence. Konspirují ale tak dokonale, že na to partner nikdy nepřijde.

  • 7.

    Váhy

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Váha miluje luxus a příjemné věci, takže vám opravdovou hodnotu svých nákupů klidně zatluče. Pokud jsou Váhy nevěrné, nevěru maskují a mají potěšení i z toho „zakázaného“ tajemství.

  • 8.

    Štír

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Štíři se s ničím moc nemažou, a když něco chtějí, prostě si to vezmou. Jsou schopni nerozlišovat mezi svými a vašimi penězi. Také mají poměrně výstřední touhy, ale zákonný partner se o nich nemusí nikdy dozvědět. Jsou schopnými manipulátory.


  • 9.

    Střelec

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Střelci často mají trochu perverzní sexuální fantasie, mnoho mužů Střelců „ujíždí“ na internetové pornografii a obě pohlaví mají v oblibě virtuální románky. V soukromí se také rádi napijí a mohou být i tajní kuřáci nebo užívají drogy. Bývají trochu neloajální.

  • 10.

    Kozoroh

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Kozorozi jsou v první řadě kariéristé, přesvědčení, že ve válce a v lásce je dovoleno vše (myslí tím vše, co jim vyhovuje). I v partnerství si hlídají své finance a z materiálních důvodů jsou schopni různých aliancí. V sexu se mohou projevovat jako sadisté.

  • 11.

    Vodnář

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Vodnáři jsou nestálí, ale dokážou uchovávat i opravdu závažná tajemství, pokud se týkají jich samotných.  Také se rádi toulají a málokdy zjistíte, co opravdu dělali. Mohou být bisexuální.

  • 12.

    Ryby

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com

     

    Ryby se rády zamilovávají, ale umějí to dobře skrývat, takže na nich paralelní vztah nepoznáte. Jsou také schopné předstírat, že vás milují, i když vás ve skutečnosti nemůžou ani cítit. Také mohou krást cizí nápady. Na druhou stranu se mohou angažovat v dobročinnosti a nechlubit se tím.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz