Bude-li například dnes s kýmkoliv soutěžit nebo zápasit člověk, který se narodil v roce 1981, bude mít hodně malé šance na vítězství. Vzhledem k dnešním konstelacím jsou konstelace roku 1981 naprosto chmurné, až katastrofální, takže bych komukoliv, kdo se narodil v roce 1981 poradil, ať si dnes  nenápadně užívá chvíle zaslouženého odpočinku a s nikým se raději nepouští ani do vzrušenější debaty. A všimněte si, že k tomu vůbec nepotřebuji znát přesné datum narození, natož hodinu nebo Ascendent.

Z hlediska jednotlivých znamení a jejich vztahu k dnešním sportovním nebo soutěživým výkonům jsou na tom hodně dobře Berani, Býci, Raci, Váhy, Kozorozi a Vodnáři.

To jsou faforité, ale samozřemě vzhledem k tomu, co jsme si právě řekli o ročníku "dokončení výroby", by si měli dávat pozor všichni, kdo se narodili roku 1981.Mohli by dnes takříkajíc tvrdě narazit.

Ostatní znamení, tj. Blíženci, Lvi, Panny, Štíři, Střelci a Ryby by měli s dnešní energií zacházet celkově opatrněji. I když je neděle, mohli by se přepracovat. A jak vždycky říkám, cvičit a pracovat umí každý, skutečné umění ovládání svého života začíná teprve ve chvílích odpočinku.