Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Velký prázdninový horoskop: Vodnáři si přijdou na peníze a Střelci potkají lásku!

/
  • ..
    .. (shutterstock.com)
    6. července 2016 ● 06:00

    Co vás čeká a nemine v následujících dvou měsících? Přijde tajemný cizinec, dostanete dopis, čeká vás dlouhá cesta? Pro každou chystá osud něco jiného.

  • 1.

    BERAN (21. 3. - 20. 4.)

    V červenci máte blízko ke sporům

     

    Milí Berani, letní dny budou oscilovat mezi tím, jak prosadit vlastní nápady, a přitom dokázat vyjít vstříc očekáváním ostatních. Zvláště během června a první poloviny července můžete nabýt přesvědčení, že jste ztratila možnost svobodné volby. Strach vám pomůžou zahnat Lvi a Střelci ve vaší blízkosti. Jejich rozhodnost vám může být oporou. Narazit můžete s Raky, Váhami a Kozorohy. Právě ti budou klást odpor vašim návrhům nebo vás naopak nenápadně nutit se podřídit. Ke sporům nebude daleko. Buďte s nimi připravená na konkrétní akce. Jakmile totiž vstoupíte s Raky a Kozorohy do společných aktivit, nebude o zábavu nouze. Obtíže nastanou v takzvaných klidných chvilkách, kdy není jasný program a směr, kterým jdete. 

     

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Druhá polovina července a první srpnový týden vás po stránce citové vzpruží. Na světlo se dostane vášeň, zaujetí pro druhého a chuť společně jednat. Srpnové dění před vás postaví nutnost oprav. Na programu bude práce a zábava se stane víceméně záležitostí volných chvilek. V zaměstnání nic neodkládejte nebo se vám povinnosti ještě víc namnoží. Kritiku berte vážně a soustřeďte se na detaily.

     

     

     

  • 2.

    BÝK (21. 4. – 20. 5.)

    V srpnu budete nejspíš přestavovat byt 

     

    Milí Býci, nástup léta vás zastihne připravenou a v kondici. Budete ideální společnicí na cestách, neboť si skvěle poradíte i v neznámém prostředí. Do centra vaší pozornosti se můžou dostat neurovnané vztahy. Zkusíte se angažovat v rodinném kruhu a přispět k tomu, aby se jeho členové dali zase jednou dohromady. Rodinné srazy budou díky vám mít sbližující a upevňující charakter. Na druhou stranu mezi rozhádanými přáteli se dostanete do situace vrby. V srpnu budete mít víc starostí sama se sebou, a tak se vaše pozornost zaslouženě stočí jen a jen k vašim záležitostem. Láska vás bude potřebovat celou.  

    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Nezůstane čas na ty, kteří jsou vašemu srdci krapet dál. Milostný život může posílit a přerůst v opravdu vášnivý vztah. Pro nezadané ženy příležitost k seznámení. Silné emoční zážitky ale mnohé z vás prožijí ve vztahu s dětmi a vnoučaty. Dětský svět vám pomůže omládnout. V pracovní sféře se vám bude dařit. Narazit můžete jen s lidmi, kteří budou až příliš sebestřední. Jejich neomalenost vás povede ke zcela nekorektnímu způsobu jednání. Dovolená může být poznamenaná nějakou konkrétní činností, například rekonstrukcí domu. Druhá polovina srpna tak může znamenat pro váš interiér hotovou revoluci.

     

     

     

  • 3.

    BLÍŽENCI (21. 5. – 21. 6.)

    Váš šťastný den je 22. červenec. Celá rozkvetete  

     

    První polovina července bude mít punc náročnosti. V podstatě však půjde o to, abyste se koncentrovala na to, co je právě v danou chvíli podstatné, a nepoletovala od jednoho k druhému. Druhá polovina července vám přinese do života více světla a uvolnění. Přesto si nemusíte být jistá mírou svých emocí. Nechte věcem čas. 

    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Milí Blíženci, červenec nemusí zcela splnit vaše představy, ale klíčové datum je 22. červenec. Přísliby zlepšení vaší situace se konečně plně promítnou v praxi. Celá rozkvetete. Příliv energie a odvahy prudce otevře dveře vášni. Váš milostný život se rozvine, a to také znamená, že nebudete daleko od flirtů a pošilhávání po jiných mužích. Pro některé možnost seznámení, pro jiné možnost opustit nevyhovující vztah a pro další možnost zažít nečekané dobrodružství. Pro podnikavé ženy bude srpen obdobím výhodných investic. Druhá polovina měsíce už ale nebude tak dynamická. Problémům předejdete tím, že si práci a vztahy zorganizujete podle toho, co je třeba v danou chvíli řešit dřív.

     

     

     

  • 4.

    RAK (22. 6. – 22. 7.)

    Tyto dva měsíce se pro Raky nesou ve znamení lásky 

     

    Vstup Slunce do Raka odstartuje léto a dá mu příchuť nebývale silných emočních stavů. Vaše romantická a vášnivá duše se dostane plně do vedení, což se odrazí nejenom ve vašem milostném životě, ale také v práci. Nebudete se chtít zdržovat nefunkčními zbytečnostmi, a tak je možné, že se jasně vymezíte vůči nadbytečným úkonům. Můžete tím získat pozornost důležitých lidí, kteří ocení vaši odvahu a akčnost. Vaše nové pracovní postupy a organizace jednotlivých úkonů vám zkrátí čas a druhé posunou dál. Nebojte se tedy jednat. 

     

    Pro ty z vás, které podnikají, bude konec června a začátek července výrazně produktivní. Proto by bylo chybou něco odkládat. Nejdůležitější složkou však bude láska. Venuše bude do 12. července procházet Rakem, což vám přinese značný příval citových zážitků. V půli července vám může být i jasné, jak odejít z neutěšeného vztahu, nebo naopak, jak upevnit právě začínající vztah.

    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Bouře budou mít očistný charakter. Nebojte se toho, že nezůstane kámen na kameni. Jednoduše život je změna a těm je nutné vyjít vstříc. Zvláště ženy narozené mezi 12. až 21. červencem by se neměly stavět na odpor dynamickým událostem. Jejich život prostě nabírá nový a podstatně životaschopnější směr. Srpen přinese zklidnění. Budete mnohem uvolněnější, takže i případnou dovolenou si víc vychutnáte. Příznivý závěr prázdnin vám dopřeje dostatek odreagování a pohody. Sama sebe překvapíte!

     

     

     

  • 5.

    LEV (23. 7. – 23. 8.)

    Na dovolenou jeďte v druhé polovině července


    Závěr června a první polovina července proběhnou u Lvů v zavedeném tempu. Možná si ani nevšimnete, že se léto přihlásilo o slovo. Vše se změní po 12. červenci, kdy vám otevřou oči silné emoce a příliv nadšení. Akční období vás nenechá chvíli v klidu. Všude vás bude plno a nad vším budete chtít mít přehled a vliv. Muži ve znamení Štíra, Berana a Vodnáře budou útočit na vaše smysly. Vymyslíte nejednu pozoruhodnou strategii, jak získat jejich zájem. Buďte pozorná k ženám ve znamení Kozoroha, Vah a Býka, které vám budou statečně konkurovat. Pro dovolené je druhá polovina července jako stvořená.

    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Kde se objevíte, tam se zařídíte tak, aby to kolem vás žilo. Při cestování se nebojte důsledků nečekaných změn. Otevřou vám nové obzory. Červenec v sobě nese příslib dobrodružství. Druhým srpnovým týdnem se vaše pozornost otočí od emocí ke konkrétním činům, které pro vás partner dělá a kterých jste sama schopná. Příznivé období pro ty z vás, které se stěhují, renovují byty nebo opravují domy. V závěru měsíce si najděte čas a zvolněte. Věnujte pozornost svému zdraví. Nástup viróz vás může nepříjemně překvapit. Srovnejte svoji životosprávu a neváhejte s návštěvou posilovny. Poslední prázdninový týden může být zatěžkávací zkouškou, která prověří vaši fyzičku před nástupem školního roku.

     

     

  • 6.

    PANNA (24. 8. – 23. 9.)

    Začátek srpna vám pěkně zamotá hlavu 

     

    Pomalu a jistě odpočítáváte dny, které vás dělí od dovolené. Letos ani nepůjde o destinaci, na kterou zamíříte, ale o pohodu, kterou tam zažijete. Důležitější pro vás, milé Panny, budou vztahy s blízkými lidmi než kouzlo památek. Pohodu si užijete, a to i přesto, že kolem vás to bude jiskřit. Napětí můžete vnímat v rovině vnitřní psychiky.
    Určitým konkrétním drobným událostem můžete přikládat až příliš velký význam a dokola analyzovat vzniklou situaci.
    Řešení přinesou ty činnosti, které vám nedovolí tolik přemýšlet. Oživte své koníčky a dopřejte si pohledy do volné přírody. Červenec vám ukáže, jak příjemné je zpomalit a vychutnávat si dlouhé dny. Vaše dojmy umocní známé prostory, oblíbená místa a hlavně lidi, kteří jdou dlouho po vašem boku. Mezi 6. až 14. červencem se vám bude dařit v podnikání i zaměstnání.

    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Práce bude dost a ve všem tom shonu můžete poznat zajímavé lidi a navázat důležité kontakty. V závěru července dostatečně odpočívejte. Dožeňte spánkový deficit, užijte si masáže těla. Pro sportovní aktivity a procházky velmi vhodné dny. Srpen vám ve svém začátku pěkně zamotá hlavu. Podnětů bude tolik, že vaše analytická mysl nebude vědět kudy kam. V mnohém vás ovlivní lidé ve vaší bezprostřední blízkosti, což může znamenat, že si na sebe naložíte pěkný díl práce. Buďte k sobě ohleduplná a myslete i na vlastní pohodlí.

     

     

     

  • 7.

    VÁHY (24. 9. – 23. 10.)

    4. červenec se vám možná zásadně změní život 

     

    Při pohledu na soupis věcí na prázdniny můžete dostávat lehkou hysterii, zda vše zvládnete připravit, zabalit a urovnat.
    Nebudete mít času nazbyt. Vše půjde ráz naráz, a to není nic pro vaši potřebu pomalé a důkladné přípravy. Milé Váhy, nestresujte se a nechte věcem volný průběh. Na co zapomenete, to se vám podaří nahradit nebo získat díky vašim skvělým komunikačním schopnostem. Do poloviny července spoléhejte na svůj dar jednat s lidmi a na odvahu improvizovat. Novoluní 4. července může být startem k daleko hlubšímu pohledu na život. Můžete dostat jasný impulz k zásadní proměně životní stylu.

     

    Využijte vítr v plachtách a nelitujte toho, co bude třeba opustit. Pokud se člověk příliš ohlíží do minulosti, může v ní uvíznout a obrazně řečeno zkamenět. Druhá polovina července a první polovina srpna vám ukážou, že váš temperament nevyhasl a že si umíte jít za svým. Lásce budou dveře otevřené. Mnohé z toho, o čem jste snila, se vám může splnit. Stačí, abyste vyšla štěstí vstříc. Dovolenou si zplna vychutnáte. V práci se rázně vypořádáte s požadavky svých nadřízených.

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sama budete překvapená tím, jak věci půjdou k vaší spokojenosti. Neusněte ale na vavřínech. Věnujte se vztahu, který uvízl na mrtvém bodě. Šance prolomit zábrany a pevné zvyky je velká. Závěr prázdnin přesune vaši pozornost k určitým jednotlivostem, které bude potřeba dát dohromady. V citech můžete vnímat ochlazení, které však nebude známkou nezájmu. Nakonec vy sama budete prožívané věci víc analyzovat. Nezapomeňte, že často situace vnímáme složitější, než vlastně doopravdy jsou. 

     

  • 8.

    ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

    Budete mít dost vůle shodit přebytečná kila 

     

    Nástup prázdnin ukáže, že umíte jednat rychle a velice efektivně. V pracovní sféře se Štírům bude dařit. Můžete očekávat i drobné přestřelky, které však povedou k prosazení vašich záměrů a nápadů. Vaším cílem nebudou hádky, ale velká touha motivovat druhé směrem, kterým jste vy sama vykročila. Ve volných chvílích se věnujte sportu a pohybu. Budete mít dostatek vůle protáhnout tělo a shodit přebytečné kilogramy. Vše půjde plynule, stačí jen zaměřit pozornost potřebným směrem.

    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    City však můžete víc prožívat uvnitř a nedávat najevo to, co se ve vás odehrává. Tady byste měla trochu přidat a pokusit se dát svým milovaným najevo to, co cítíte. Konec července a začátek srpna vás můžou přivést k poznání, jak moc jste milovaná. Srpen přinese koktejl vzrušení, napětí a akce. Nebojte se, budete plná odhodlání jednat a postavit se překážkám. Dá se očekávat, že během srpna za sebou budete mít kus práce, a to i ve svém soukromí. Mnohé z vás se můžou pustit do opravdu rozsáhlých a dlouhodobých úkolů. Začátek bude úspěšný a vytrvalost vám chybět nebude. V druhé polovině srpna vás začnou inspirovat rozličné poznatky. Informace se složí jedna k druhé jako puzzle a vytvoří obraz, který vás posune dál. Opatrnější byste měla být jen v otázce zdraví a víc odpočívat.

     

     

     

  • 9.

    STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

    Nezadané potkají v srpnu svou lásku 

     

    Koncem července nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Střelci budou pod tlakem událostí a také naprosto připraveni o volný čas. Od 12. července pomalu a jistě pookřejete. Do popředí se dostane váš obvyklý optimistický pohled na život a chuť se bavit. Léto si užijete. Navíc se probudí vaše srdce a vášně nebudou k zastavení. Nezadané ženy můžou potkat konečně spřízněnou duši. V současných vztazích se vynoří linie, která vztah vždy držela nad vodou. Pokud se na ni zaměříte, můžete vyřešit mnohé z obtíží, do kterých se váš vztah dostal. Posílit můžou i vztahy s dětmi.

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Právě pohyb, vaše veselost a otevřenost budou tím, co vaše děti potřebují. Pokud podnikáte, využijte tohoto období trvajícího až do 10. srpna a investujte, jednejte a obchodujte. Svůj podnik můžete pořádně nastartovat. Pro ty z vás, které v tuto dobu jedou na dovolenou, doporučujeme využít místní nabídky na výlety a zájezdy. Neplánované akce vám můžou zprostředkovat opravdu jedinečné zážitky, které vás budou delší dobu inspirovat. Druhá polovina srpna může být krapet složitější. Požadavky rodiny, spolupracovníků a kamarádů pozmění vaše plány. Důležitou vrstvou bude i vaše větší hloubavost.

     

     

     

  • 10.

    KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

    V červenci si hlídejte páteř a klouby 

     

    Na přelomu června a července nebude nic snadné. Překážky ale brzy povolí a dají prostor pohodě a vnitřnímu klidu.
    Sama poznáte, že co drhne, zároveň umožňuje poznat něco nového, co vás oblaží. Napětí a stres budou vyvážené chvílemi radosti a uvolnění. Pozorná buďte k míře pohybu, který přes den máte. Konstelace naznačují možnost obtíží s páteří, krčními obratli a klouby. Bude dobré se věnovat skladbě jídelníčku, vypustit grilovačky a začít víc protahovat tělo.

     

    Druhá polovina července a začátek srpna budou pro Kozorohy přívalem sil a hlavně uvolnění. Radost si najdete tam, kde zrovna budete. Možná podlehnete novému stylu, neznámým chutím a veselejším barvám v šatníku. Pro mnohé z vás bude srpen obratem k lepšímu i po finanční stránce.

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Srpen zdůrazní vaši smyslnost. Nárůst bouřlivých citů však může vzbudit i nestřídmé chování. Buďte k sobě pozorná, jinak v praxi potvrdíte, co to je jo-jo efekt. Raději se zaměřte na partnera a užijte si opětované city, které vám umožní cítit se jako pravá bohyně. Praktický duch závěru srpna vám dobře poradí v pracovních záležitostech. Svou rozhodnost uplatníte při výběru a změně práce nebo při plnění nových úkolů.

     

     

     

  • 11.

    VODNÁŘ (21. 1. – 19. 2.)

    V srpnu se zlepší vaše finanční situace


    Do prázdninového rytmu vklouznete jako po másle. Budete improvizovat, a tak si poradíte i s nečekaně rychlým nástupem dovolené nebo odjezdem dětí na tábory. 

    Vše zvládnete zorganizovat a zařídit tak, že nikdo nepocítí nepohodlí. Ani vy sama se při tom nevyčerpáte. Šťastné náhody bez váhání využijete, a tím si zajistíte vnitřní pohodu. Červenec bude pro Vodnáře emočně náročnější, a to spíše pro lidi kolem vás. Víc se budete podivovat nad zbytečnou vztahovačností svých přítelkyň a rodinných příslušníků. Radou je použít váš dar humoru. Vtipným glosováním odlehčíte situaci a umožníte svým blízkým najít k dané záležitosti potřebný odstup.

    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Možná budete muset slevit ze svých nároků, ale to vám bude na druhou stranu kompenzováno pohodou, která ve vaší rodině zavládne. Nástup srpna rozčeří hladiny a konečně ukáže léto, jak má být. Aniž byste si to uvědomovala, budete provokativní a odvážnější ve svém chování. To může zvýšit vaši přitažlivost i autoritu. Zlepší se vaše finanční situace, což vás může vést k důležitým investicím. Pokud se pustíte do proměn v soukromí, počítejte s pomalými, ale dobrými a do budoucna pevnými výsledky. V zaměstnání se vám také bude dařit, což je příležitost využít své pozice a požádat o lepší platební podmínky. Zdravotnímu stavu se víc věnujte v druhé polovině srpna, kdy můžete přeceňovat své fyzické síly a přivodit si drobnější obtíže. Dobře vám udělají lymfatické masáže a plavání.

     

     

     

  • 12.

    RYBY (20. 2. – 20. 3.)

    Potkáte zajímavého, zvláštního muže 

    Léto bude pro Ryby v plném chodu a vy se nestihnete divit, kolik podnětů, úkolů a akcí máte najednou zvládnout.
    Otázkou bude, jak si věci zorganizujete.
    Uvědomte si, že nemusíte být u všeho.
    Využijte dobře známá místa, kam se sama nebo s rodinou ráda vracíte. Červenec podtrhne vaše tradice a zvyky. Citové uvolnění zažijete u vody. Plavání v bazénu, řece, moři, nebo nakonec i ve vaně vám udělá neobvykle dobře. Voda odplaví zbytečné starosti a tíživé dojmy. Pozitivní notu nepokazí ani aktivně náročnější konec července a začátek srpna. S větší otevřeností a vstřícností vstoupíte do nových vztahů. Poznat zajímavé lidi vás nejen obohatí, ale přivede i k nové oblasti vašeho zájmu. V rovině soukromé můžete poznat zajímavého muže. Ten ale nemusí vykazovat standardní chování.

    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Očekávejte poněkud bouřlivější začátek vztahu. Čas vše ukáže a urovná. Druhá polovina srpna bude pracovně náročnější, což ovlivní vás i vaši milovanou polovičku. Rozvolnění vztahu tak vůbec nemusí souviset s láskou, ale s obyčejnou pracovní zaneprázdněností. Respekt si zaslouží i vaše zdraví. V srpnu je správný čas na podpoření imunity, která s příchodem podzimu dostane zabrat. Pokud chcete proměnit životní styl nebo zhubnout, zaměřte se na dny po 3. srpnu. Pracovní cesty a stáže můžou mít komplikovanou organizaci i složitý začátek. Přesto vám klapnou. Jen je třeba počítat s tím, že v pracovní sféře bude mnohé jinak, než jak vám bylo dopředu oznámeno.

Autor: Martina Lukášková, red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz