Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Komu můžete věřit? Berani vás potopí, Vodnáři rádi pomlouvají

/
  • Kdo vás za zády pomlouvá? Možná Lev.
    Kdo vás za zády pomlouvá? Možná Lev. (profimedia)
    23. května 2017 ● 09:00

    Na koho je spoleh a kdo vám klidně vrazí kudlu do zad? Nejste si jisti? Zjistěte, v jakém znamení jsou lidé ve vašem okolí narození a jejich znamení vám mnohé napoví. 

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Beran velmi těžko snáší úspěch ostatních. Tváří v tvář se jeví jako velmi společenský a chápavý, za zády však od něj můžete čekat i to, co by vás ani ve snu nenapadlo.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Býk neřeší. Většinou ho ani nenapadne někoho pomlouvat a už vůbec ne chystat na někoho pasti. Pokud ho někdo zklame, zachová chladnou hlavu, nemstí se.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození ve znamení Blíženců spoléhají v životě nejvíce kamarády kolem sebe.  Jsou na nich přímo závislí, a proto si nedovolí někomu vrazit dýku do zad. Snaží se se všemi dobře vycházet, protože jejich pomoc mohou potřebovat.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Toto vodní znamení je pořádně vynalézavé, ovšem jen pokud jde o něj samého. Raci si lidi příliš nepřipouští k tělu, nenavazují zbytečně silná emoční pouta. Snaží se vyhýbat konfliktům a proto ani nic za zády druhých neřeší.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lev se snaží mít vždy vše pod kontrolou. Nikomu nevěří, jen sám sobě. Je výborný manipulátor, aniž by si to sám uvědomoval. I proto je schopen za zády říkat každému něco jiného. Pokud si myslíte, že o vás nikdy nemluvil ve špatném, moc na to nespoléhejte.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panna může na někoho působit jako prosťáček, ale nebojte se, není to tak. Právě naopak, toto znamení patří mezi ta nejsoběstačnější. Stačí mu úzký okruh lidí, na které se může spolehnout a více nepotřebuje. Proto se ke svým přátelům nechová špatně.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Velmi přátelští lidé. Málokdy se stane, že jim leží někdo v žaludku. Pokud ano, musí jít o pořádnou podpásovku nebo velké nedorozumění. Váhy jsou přátelské, ale ve vztahových otázkách si na ně dávejte pozor. Někdy neříkají celou pravdu.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Štír někdy neumí rozeznat realitu od svých představ. Tato iluze mu komplikuje vztahy s lidmi. Ti mu totiž nejdříve uvěří, pak zjistí, že to, co říká, není zcela pravda. Těžko si získává důvěru zpět.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Pohodář, který si jde vlastní cestou. Střelci jsou nejraději, když nemusí nic řešit. Kde je problém, odtud se potichu vypaří. Vyvolává to v nich úzkost, takže se můžete spolehnout, že mezi lháře rozhodně nepatří.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh se naučil říkat pravdu, i když někdy se mu tato vlastnost nevyplácí. Pro něj je to ale stále lepší, než mluvit o někom za jeho zády.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnář se někdy stará více o druhé než o sebe. Snadno sklouznou k tomu, aby se starali o soukromí cizích lidí a tak o nich přirozeně klevetí.
  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Toto znamení je velmi přecitlivělé. Neustále si na něco stěžuje a má pocit křivdy. Ryby vždy někoho zneužijí, aby je litoval. Podle jeho slov by pak byli všichni z jeho okolí zlí. Názor si tedy raději udělejte sami. 

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz