Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Horoskop na březen: Beranům se bude všechno dařit, Váhy musí být opatrné

/
  • Co vás čeká v březnu podle hvězd?
    Co vás čeká v březnu podle hvězd? (iStock)
    1. března 2018 ● 06:00

    Přehoupli jsme se do nového roku a s ním samozřejmě očekáváme změny, nové začátky a mnohá rozhodnutí. Jaký ale bude třetí měsíc roku 2018?  Co čeká v březnu jednotlivá znamení?

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Milí Berani, vypadá to, že jdete do finále! Všechny rozpracované záležitosti, kterým jste v uplynulých týdnech věnovali energii, se chýlí ke zdárnému cíli. A začnou přinášet očekávané výsledky. Vesmírní velikáni v čele s kněžkou lásky Venuší hlásí plodné období. Ohnivý guru Mars pro první polovinu března připravil energizující koktejl, díky němuž jste k nezastavení. Co víc byste si mohli přát?

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Třetí měsíc roku nese Býkům skvělé zprávy. Příznivá konstelace hvězd k vám vysílá pozitivní energii, která setřepe zimní letargii i z těch největších lenochů. Najdete odvahu k realizaci snů, pustíte se do úkolů, které jste dlouho odkládali, a hlavně se nebojíte vzít štěstí do vlastních rukou. Mars v Kozorohu tyto tendence ve druhé půli března ještě zesílí. Svou budoucnost vidíte v jasných barvách.

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Skok Blíženců do měsíce března nebude sice nijak veselý, ale co není na začátku, může být na konci. Mars nadělá menší neplechu v mezilidských vztazích, ale definitivní pokoj nabídne už 17. března. Ve druhém týdnu vám navíc přispěchá na pomoc ochranitelka Venuše. Ta vám všechny prožité strasti mnohonásobně vynahradí. Od 7. března je vám v patách i vládce Merkur a spolu s ním i ztracená sebejistota.

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Zrozencům Raka není vlastní horlivost, což se pro březnový sled událostí ukazuje jako výhoda. Ve druhém týdnu vás totiž začne popichovat nenechavý Merkur, jemuž spiklenecky přizvukuje i prskající Venuše. Opatrnost se vyplatí jak v profesním životě, tak na milostném poli. Spojencem vám naštěstí bude rozvážný Jupiter, zázraky od něj ale nečekejte. Nenechte se vykolejit z tempa a nikam nespěchejte.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Zdá se, že březnové vody budou pro Lvy extrémně příjemné. Sama Afrodité se stará, abyste se většinu měsíce ocitali na vrcholu blaženosti. Zahrnuje vás vzrušujícími zážitky, lahůdkami pro tělesnou schránku a nabízí i božskou manu pro mozkové závity. Kněžce lásky přizvukují energizující Mars a vztahy vybrušující Merkur. Slunce pak v poslední dekádě zdůrazňuje životní priority. Rutina vám nehrozí!

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Milé Panny, i když to na začátku března nevypadá moc lákavě, najdou se i oblasti, v nichž se můžete těšit na samá pozitiva. První polovina měsíce vás potrápí v ekonomické sféře a menší kaňky se objeví také v lásce. Slunce si může políčit na vaši kondici. Od 17. března naštěstí Mars změní tvář a začne fungovat ve váš prospěch. Přináší úžasné milostné chvíle, kreativitu i úspěch do podnikání.

  • 7.

    Váhy


    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Na začátku března bijí vesmírní souputníci na poplach. Jestli něco budou Váhy v nadcházejících dnech potřebovat, pak je to opatrnost a trpělivost. Klíčové planety se ocitají v opozici k vašemu znamení a probouzí ve vás nelichotivé charakterové stránky. Merkur slibuje komplikace způsobené roztržitostí a ukvapeným rozhodnutím. Venuše se podepíše nezvykle arogantním chováním. Je čas ovládnout své emoce.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Volejte třikrát sláva! Vstupujete do jednoho z nejpohodovějších měsíců roku. Nadvládu nad Štíry přebral optimistický Jupiter. V prvním týdnu s ním táhne za jeden provaz i Merkur se svými brilantními komunikačními schopnostmi. Proměňte sny ve skutečnost, bavte se, cestujte, žijte naplno. Šťastné příležitosti vám jdou na ruku. Ani láska nestojí stranou a Slunce? To garantuje neutuchající vitalitu.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Jaro je spojené s novými začátky. A nejinak tomu bude i v životě Střelců. Březen slibuje nadějné vyhlídky ve všech směrech počínaje kariérou a konče rodinným zázemím. Aktivní Mars vám dodá ostré lokty, s nimiž snáze prosadíte dlouhodobé záměry. Do 17. března věnujte pozornost profesi. Chlubíte se originálními nápady a byla by škoda, aby zapadly. Hřejivé sluneční paprsky slibují i milostné potěšení.

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Milí Kozorozi, v březnu ze sebe vykřesejte maximální dávku opatrnosti. Kvadratura Merkuru totiž svádí ke zbrklému jednání ve všech životních sférách. A ruku v ruce s tím jdou nejrůznější komplikace. Oči na šťopkách mějte při cestování autem, zbrklost si odpusťte i v komunikaci. Po celý měsíc máte spoustu energie, jen s ní nedokážete dobře hospodařit. Expanzi raději kroťte a počkejte, co osud přinese.

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Po náročném zimním období se konečně pohnou ledy. Hvězdy slibují Vodnářům neopakovatelnou příležitost k realizaci dlouholetých tužeb. Ať vyhlížíte změny v pracovní sféře, nebo k sobě voláte novou lásku, vesmírný objednávkový servis přání vyslyší. Březen symbolizuje vynikající porozumění s druhými lidmi a radost ze života. Umíte si vychutnat i ty nejmenší drobnosti, z nichž se skládá skutečné štěstí.

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com
    Březen symbolizuje cestu za vzděláním. Neptun Ryby dlouhodobě svádí na cestu poznání, a to především v duchovní a filozofické rovině. Od 4. března se spojuje se Sluncem, což se odrazí na vaší empatičnosti a vstřícnosti vůči druhým lidem. Stanete se mistry intuice, myšlenky do sebe zapadnou a rázem pochopíte svou životní cestu. Klíčovým dnem je 13. březen, který vás staví na pomyslný piedestal.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz