Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Horoskop na únor: Panny se naučí trpělivosti a Berani budou cestovat

/
  • Co vás čeká v únoru podle hvězd?
    Co vás čeká v únoru podle hvězd? (Shutterstock.com)
    2. února 2018 ● 09:41

    Přehoupli jsme se do nového roku a s ním samozřejmě očekáváme změny, nové začátky a mnohá rozhodnutí. Jaký bude druhý měsíc roku 2018? Co čeká v únoru jednotlivá znamení?

  • 1.

    Beran

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Druhý měsíc roku umožní Beranům roztáhnout křídla a vydat se tam, kam je to táhne. Vesmírní velikáni vás dopují nezdolnou silou v každém životním ohledu. Venuše od 10. února zaměřuje paprsky na lásku a mezilidské vztahy. Po 18. únoru jí navíc přispěchá na pomoc i hřejivé Slunce. Čemu se budete věnovat nejvíc, to je sféra cestování, společenských akcí a komunikace. V tom všem budete nepřekonatelní. 

  • 2.

    Býk

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Milí Býci, první polovina roku vyžaduje notnou dávku trpělivosti. Škaredí se na vás sama mentorka Venuše, která svou kvadraturou probouzí nelibost v mnoha životních oblastech. Nemilá překvapení vás zaskočí v nejméně vhodnou dobu. Raději počítejte s tím, že se věci nebudou vyvíjet podle plánu a to podstatné odložte poslední dekádu. To se situace stabilizuje a všechno se vrací do zajetých kolejí.

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Střídající se planetární vlivy garantují Blížencům pestrý měsíc, v němž nuda a stereotyp nemají místo. Naštěstí se s tím dokážete srovnat lépe než ostatní znamení indiánského zvěrokruhu. Samotný start února mají pod palcem největší planetární guruové. Slibují příval energie, a to včetně té sexuální! Jste neodolatelní a v milostném životě nestrádáte. Snažte se příznivou atmosféru nasát i do zásoby.

  • 4.

    Rak

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Léčitele zvěrokruhu čeká velmi úspěšný a hlavně příjemný měsíc. Vesmír vás ukolébá na pohodové notě, kdy hodíte starosti za hlavu a soustředíte pozornost na to pozitivní. Ochránce Jupitera doplňuje láskyplná Venuše slibující nezapomenutelné zážitky. Dokážete se oprostit od materiálního světa a svou mysl upínáte k duchovní sféře. Znát je to na proměně priorit i nové podobě volnočasových aktivit.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Vývoj druhého měsíce roku mohou Lvi z velké míry ovlivnit svým přístupem. Pravda je, že vesmírné plénum neslibuje zázraky. Půjde o to, kolik trpělivosti a disciplíny ze sebe dokážete vykřesat. Mars vás po celý únor dopuje ohromnou dávkou energie, kvůli opozici Slunce a Merkura ji však nemusíte vždy použít správným směrem. Opatrnost se vyplatí v komunikaci a pohybu. Platí, že není kam spěchat!

  • 6.

    Panna

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Panny by v únoru udělali nejlépe, pokud by se jako jejich zvířecí předobraz uchýlili k zimnímu spánku. Klíčové planetární postavy stojí v opozici k vašemu znamení a připravují jednu pastičku za druhou. Nic však není bez důvodu. Mají za cíl naučit vás větší trpělivosti. Opatrnost je třeba zejména ve vztazích. I když vám mnohdy vře krev, zachovejte chladnou hlavu. Zpátky se držte i při cestování.

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Váhám, jako estétům indiánského zvěrokruhu, přijde únor k duhu. Afrodité vám plnými hrstmi sype samé příjemné zážitky, inspirativní setkání a zajímavé příležitosti v lásce i profesním životě. Do 17. února ji v tomto rozmazlování podporuje i samo Slunce. To vybrousí vaše silné charakterové stránky. Ve společenském styku budete bezkonkurenční. Není proto divu, že se vlivné kontakty jen pohrnou.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Start února nesymbolizuje pro Štíry velkou slávu. Vrtošivá Venuše v první dekádě škádlí na poli vztahů i financí. Vyplatí se vyhnout zbytečným investicím, později byste korunky dávali těžko dohromady. Ani Slunce a Merkur nebudou do 17. února vašimi kamarády. Jejich kvadratura ubírá na vitalitě i bystrosti. Oč horší bude začátek února, o to lepší finiš vás čeká. Záříte ve všech životních sférách.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Optimistické znamení Střelce čeká poněkud dvojsečný měsíc. Mars se stará o duševní a intelektuální rozvoj. Nahrává také oblasti cestování a komunikaci se zahraničím. V těchto směrech zažijete nevídaný rozlet. Zároveň je třeba počítat se zátěžovou konstelací Venuše. Ta po 10. únoru komplikuje vztahy s nejbližším okolím. Vůči rodině, přátelům i spolupracovníkům neumíte zacházet s přebytečnou energií.

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Nejkratší měsíc roku slibuje přívětivý program. Žádný z planetárních mentorů se na vás nekaboní a nezasahuje do života v negativním slova smyslu. Rozhodnou ruku nad vámi drží patron Saturn, díky němuž se pídíte po hlubším smyslu života. Venuše strhává pozornost k lásce a vyšperkuje mezilidské vztahy k všestranné spokojenosti. Od 18. února vám v úředních záležitostech napomáhají Slunce s Merkurem.

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Milí Vodnáři, radujete se z přízně samotného Slunce, které vykompenzuje dlouhodobou nepříjemnou kvadraturu Jupitera. Prýští z vás optimismus a nezdolná energie. Sami máte pocit, že v únoru zvládnete ohýbat meče holýma rukama. Do 10. února vás svou péčí zahrnuje i něžná Venuše. Díky ní budete mít dostatek vzruchů pro milostný život, ale nudit se nebudete ani v práci či při volnočasových aktivitách.


  • 12.

    Ryby

    horoskop
    Autor: iStock.com
    Prioritou nadcházejícího měsíce je rodina. Dík ní přežijí Ryby i první únorovou dekádu, která k nim není úplně nejpřívětivější. Je třeba počítat s napjatou atmosférou, kterou vyřeší jedině čas a trpělivost. Od 11. února cítíte svěží vánek, který dá zapomenout dřívějším konfliktům. Zářivá Venuše slibuje nezadaným příležitost k osudovému seznámení. Zadané čeká jedno z nejromantičtějších období roku.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz