Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Arianin milostný horoskop na říjen: Váhy, využijte příležitosti

/
  • Ariana Argoni
    Ariana Argoni (archiv)
    2. října 2018 ● 08:00

    Pokkvete láska i na podzim? Čarodějka Ariana předpovídá milostnou sklizeň pro Berany a Váhy, naopak Kozorozi by si měli dát pozor. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Berani budou patřit ke spokojeným a šťastným znamením, do jejich života může ve vztahové rovině vstoupit někdo hodně zajímavý. S velkou pravděpodobností se seznámí s někým, koho ještě neznali, a buď budou spokojení s novým vztahem, nebo budou přemýšlet o možnosti nějakou dobu udržovat paralelní vztah. Jak se rozhodnou, bude záležet pouze na nich, ale možnosti budou mít v oblasti vztahů obrovské.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pevné svazky, které Býci navázali v minulosti, vydrží i nadále, nejistota se ale může objevit ve vztazích, které jsou nové a ještě nevyzkoušené. Je hodně pravděpodobné, že vztahy, které Býci naváží během první poloviny října 2018 budou nejisté, popřípadě budou mít Býci pocit, že to, co našli, opět ztrácejí. Situace se začne vyrovnávat až koncem října.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejlépe bude Blížencům opět s Blíženci, popřípadě se Střelci. Poměrně snadno půjde Blížencům seznamování venku, zvláště v prostředcích hromadné dopravy a na pracovišti. Pokud si ale něco takzvaně začnete přímo v práci nebo na pracovišti, nebude to mít dlouhého trvání a může to skončit i odchodem z práce.

    Dobré konstelace máte na seznamování se ve fitku během lehkého cvičení, při kterém se moc nezadýcháte.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Spokojenost a jistota budou vládnout vztahům, které už máte a o které stále ještě stojíte. Pokud se budete snažit najít si nový vztah, povede se vám to v říjnu 2018 velmi snadno, stačí, když se na objekt své touhy nebo na vyhlédnutého partnera či partnerku dlouze zadíváte a všechno ostatní půjde samo. Pozvání na schůzku, veselé esemesky, popřípadě zamilované maily, ale raději si dávejte pozor, abyste to s tím "šťastným seznamováním" nepřeháněli.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Říjen bude pro vás romantický. Když se budete snažit udržet si vztah, na kterém vám záleží, zkuste svou drahou polovičku přemluvit k delším procházkám, nejlépe kolem vody. Přítomnost vody vám bude přát, ať už to bude rybník, potok, řeka nebo v krajním případě i déšť. Jakmile zahlédnete kousek vodní hladiny nebo na vás spadnou první kapky deště, můžete začít pět oslavné ódy na vzájemné setkání. Moře je v říjnu výjimkou, může být i nebezpečné, stejně jako vztah, o který se v tu chvíli snažíte.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny budou hýřit originálními nápady, jak v pracovní rovině, tak i v oblasti partnerství a sexu. Je možné, že hodně nositelů tohoto ukázněného a pořádkumilovného znamení dostane chuť vyzkoušet si něco z tantry nebo sexuální magie. Na to se dá říct jedině, ano, to je jednoznačně dobrý nápad. O spolupracující a ochotné partnery nebudou mít Panny nouzi, stačí se jen rozhlédnout a ukázat prstem.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy mají ve svém znamení Slunce a na začátku října ještě i Měsíc a Merkur. Osud bude k Vahám nezvykle štědrý, zvláště v tom smyslu, že pokud Váhy už delší dobu toužily po jakékoliv změně v oblasti partnerství, začne se to plnit právě v průběhu října. Může se jednat jak o nalezení nového vztahu, tak o "rekonstrukci" již existujícího vztahu, ale také o bezbolestné ukončení vztahu, který už delší dobu nefunguje.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Znamení Štíra bude ovlivněno Měsícem, Jupiterem, Merkurem, Sluncem a Venuší a největší zmatek nastane právě uprostřed října. Je možné, že Štíři budou muset řešit otázku jak se rozhodnout mezi více partnery, popřípadě jak skloubit zajímavé nabídky pracovní a partnerské. Nebudou to mít jednoduché, ale přednost by měli dávat spíše záležitostem zdravotním a pracovním, a teprve potom partnerským a sexuálním.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud měli Střelci problém se vztahem nebo byli nespokojení v sexuální oblasti své existence, vše se vyřeší během října 2018. Hned na začátku října se mohou ve vztazích Střelců objevit drobné nesrovnalosti, ale bylo by dobré si o tom s partnerem hned promluvit, na nic nečekat - a vztahy, které stojí za to, se začnou jak zázrakem urovnávat a vyrovnávat, ostatní zvolna zaniknou a rozplynou se v zapomnění. Na konci října 2018 budou Střelci v milostných vztazích o mnoho spokojenější, než tomu bylo na začátku října.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vztahovou rovinu budou mírně negativně narušovat Saturn, Pluto a v polovině října i Měsíc. Mnoho zajímavých snů se Kozorohům splní, ale mnoho také ne. Pokud si Kozoroh vyhlédne jako partnera k milostným hrátkám Berana, Býka, Raka, Lva, Pannu nebo Střelce, bude všechno celkem v pohodě, ale u ostatních znamení může snadno narazit na nepochopení nebo nedůvěru. Takže pozor na to a to i v případě, kdy by se mělo jednat o vztah dvou Kozorohů.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení Vodnáře se bude mnoho lidí v říjnu 2018 projevovat jako zpupní individualisté. Vodnáři jsou a budou v říjnu ovládáni nepříliš radostnou konjunkcí, čili spojením Marsu (mužská síla, mužské znamení) a Černé Luny (znamení smůly). Snadno se potom stane, že Vodnář něco poplete nebo udělá úplně jinak, než se od něho očekávalo. V partnerství to potom vede ke vzniku krize, hádek a nedorozumění. Od poloviny října je už vše o mnoho lepší a Vodnáři si mohou užívat šťastné partnerské pohody a sexu spolu s ostatními.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ryby se v říjnu 2018 budou cítit v oblasti partnerství dobře, pokud zažily nějaké nesrovnalosti, popřípadě drobná zklamání či partnerskou zradu nebo cokoliv negativního, co by mohlo přerůst do října tohoto roku, tak se to rychle urovná a říjen prožijí ve spokojenosti. Může se v intimním životě Ryb objevit i něco nového, o čem Ryby dlouho snily a buď se k tomu nemohly dostat, nebo prostě nebyla příležitost uskutečnit odvážnější projekty na poli sexu a partnerství.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz