Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Proč je tak nesmělý? Beran vás nechce vystrašit, Štír se bojí otevřít

/
  • (iStock)
    14. listopadu 2018 ● 06:00

    Máte někoho, kdo vás zajímá a stála byste o něj, ale máte pocit, že je moc plachý a nesmělý? Proč se vám nepodívá pořádně do očí, proč neudělá ten krok? Plaší muži, kteří se červenají nebo koktají, mohou působit roztomile, ale ne na dlouho. 

    Co je důvodem, že jsou tak nesmělí? Najděte důvod, proč mají svázaný jazyk, a možná se vám podaří jim jazyk rozvázat.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

    Berani touží po opravdovém vztahu a klidně i po manželství. Pokud jsou tedy plaší a ostýchaví, je to jen proto, že se snaží najít správný způsob, jak vám říct: Chci s tebou strávit zbytek života. Ale bez nátlaku. Jakmile si Beran uvědomí, že vás chce, chce taky okamžitě vědět, jestli cítíte totéž i vy. Možná ano, možná ne. Jestli se expresivní Beran stává plachým beránkem, znamená to, že nechce zničit to dobré, co mezi vámi vzniká či je, a nechce vás vyděsit.

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

    Když randí Býk, dělá to tak, aby to bylo „akurátní“. Je to typ člověka, který miluje období námluv, zdvořilostí, květin a rozkošných dárků. Pro něj je vztah proces, a dokud nebude stoprocentně jistý tím, že cítíte totéž i vy, bude se stydět a může působit plaše a nesměle. Důvodem taky může být to, že je z vás nervózní. Chce udělat dobrý dojem, tak dělá vše pomalu a těší ho poznávat vás. Vždy se bude snažit, abyste se cítila jako v pohádce.

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

    Důvod, proč bývají ostýchaví Blíženci, kteří jindy nezavřou pusu, je ten, že nevědí, co mají říct. Muž, který většinou nemá problém s komunikací, je najednou oslněn vaší osobou. Je šokovaný a neví, jak by se měl chovat. Když je Blíženec plachý a ostýchavý, přemýšlí o tom, aby o vás nepřišel. Umí sice skvěle flirtovat, protože mu vlastně nejde o výsledek, ale pokud vás opravdu chce, je to jiné a chce se skutečně ujistit, že říká to, co je správné a co chcete slyšet. Vydržte.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

    Když hledají pravou lásku Raci, je to pro ně mise. Berou to všechno moc vážně, protože doufají, že jednoho dne svou spřízněnou duši opravdu najdou. Je to také typ člověka, který věří v lásku na první pohled a ve skutečné pocity. Většinou se zamiluje dost rychle a očekává totéž od vás. Pokud je nesmělý, může to být proto, že ve vás vidí opravdu někoho výjimečného. Stydí se, když se poprvé setká s někým, kdo ho osloví. A stydět se tak trochu může i po letech, protože má schopnost vidět vás pokaždé v jiném světle.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

    Lvi jsou lidé, kteří jsou vášniví a dělají velká gesta, pokud jde o lásku. Ve skutečnosti ale takoví drsňáci nejsou. Pokud kolem vás Lev krouží a je stydlivý, pak je pravděpodobné, že ho neberete moc vážně, nebo jste ho dokonce „vyhodili“ ze hry. Tím, že ho budete přehlížet, v něm vyvoláte pocit, že pro vás není dost dobrý, donutíte ho, aby se zastavil a přemýšlel. Je to pro něj nové území, takže se trochu stáhne a bude se chovat nesměle. Dobře děláte.

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

    Panny jsou velmi inteligentní, takže pokud mu na vás záleží, pak proto, že na vás obdivuje vaši inteligenci (mimo jiné). Má vysoké standardy, pokud jde o vztahy, tak pokud kolem vás chodí a je poněkud plachý, pak je to proto, že jste na něj skutečně silně zapůsobila a je tak trochu v úžasu. Panna miluje partnery, kteří jsou silní a nezávislí. Když jste navíc chytrá a vtipná, jeho srdce si získáte navždy. Jestli je plachý, je to proto, že jste lepší než on a cítí se zastrašený.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

    Váhy patří k lidem, kteří mají rádi styl staré školy. Věří na první rande, první polibky při svitu měsíce a rukou psané básně. Pokud je nesmělý, je to právě proto, že nechce, aby něco zkazil. Možná se bude i červenat, když se na něj usmějete, a bude nervózní, když vás bude chtít poprvé políbit. Nenechte se odradit tou plachostí, jakmile mu dáte najevo, že o něj opravdu stojíte, bude to jeden z nejromantičtějších partnerů, kterého kdy budete mít. Láska ho činí nesmělým, protože každý nový vztah bere úplně jako první.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

    Štír se nechce nikdy cítit zraněný, a pokud je plachý, pak je to proto, že se s vámi chce skutečně dělit o své pocity a svůj život. Jsou to pro něj divné pocity, které často nedává najevo. Jak může vědět, že ho neopustíte, jakmile se vám otevře? Štírovi prostě dlouho trvá, než uvěří, že za to stojíte, a proto je nesmělý a plachý. Chtěl se by se otevřít, ale taky chce vědět, že je to bezpečné a vážné.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

    Střelec je většinou velmi expresivní a moc často se mu nestává, aby byl plachý a ztrácel schopnost mluvit, když vás vidí. Jestli se to ale stane, pak musíte být skutečně velmi zvláštní nebo magická bytost. Nebývá opravdu běžné, aby se Střelec cítil nervózně nebo trapně, pokud jde o randění či vztahy. Jeho největší láskou života je cestování a dobrodružství. Doufá, že toho uvidí co nejvíc. Pokud tedy naprosto vypne ve chvíli, kdy jste vedle něj, pak jste ohromující a považuje vás za jeden se sedmi divů světa.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock
    Kozoroh je zvyklý tvrdě pracovat a má rád kolem sebe lidi, kteří s ním dokážou držet krok. Je to typ člověka, který vystavuje partnery zkouškám srdce, jen aby se ujistil, že neztrácí čas s někým, kdo do něj není opravdu zamilovaný. Možná to zní brutálně, ale Kozoroh má na sebe vysoké požadavky, a chce vědět, že za to stojíte i vy. Důvodem, proč se k vám chová nesměle, je ten, že nemá ještě pocit, že byste s ním držela krok. Je trochu rozčarován vaším malým úsilím a potřebuje zjistit, jak moc vážně to myslíte.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

    Vodnáři milují setkání s novými lidmi, ať už jde o přátelství, nebo romantické vztahy. Když si Vodnář uvědomí, že k vám začíná něco cítit, může se začít chovat plaše. Chce na vás zapůsobit, ale taky nechce, aby věci dostaly rychlý spád. Rozhodně je rád, když má vztah, ale potřebuje taky svobodu. Jakmile zjistí, že jste pro něj ta pravá, začne ho to trochu znervózňovat. Nechce si to připustit, ale je to tak.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

    Kdybyste se Ryb zeptala, co hledají ve vztahu, pravděpodobně vytáhnou dlouhý seznam. Ano, Ryby chtějí od partnera opravdu hodně, ale zároveň chtějí totéž dělat pro něj. Jejich plachost bývá reakcí na setkání s někým výjimečným nebo někým, s kým si absolutně rozumí. Když si uvědomí, že vám jde o víc než o sex na jednu noc, ale že se o něj chcete opravdu starat, začne být nervózní, protože vám bude chtít dokázat, že je hoden vašeho času a pozornosti.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz