Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co vás dokáže vytočit do nepříčetnosti? Berany irituje průměrnost, Váhy vulgárnost

/
  • (iStock)
    27. října 2018 ● 09:56

    Každého z nás dokáže něco vytočit nebo pořádně dráždit, zvláště když ta situace nebo osoba neodpovídá našim představám. Pravda, i na tom bychom měli zapracovat a nebýt tak netolerantní, na druhou stranu – proč bychom se měli obklopovat těmi, kdo nejsou naše krevní skupina? Co irituje vás podle znamení, v němž jste se narodili?

    Kolikrát jste se už přistihli, že vás nějaký člověk doslova vytáčí, a stačí se třeba na něj jen podívat. Ani s ním nemusíte mluvit. Stačí, když ho vidíte, slyšíte i z druhého konce místnosti a musíte dýchat stejný vzduch. Co nebo kdo irituje vás podle zvěrokruhu?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani nemůžou vystát průměrné nebo neschopné lidi. Jako první znamení zvěrokruhu a znamení ohně, Berani jsou velmi nároční na sebe i na ostatní. Neakceptují ty, kteří nejsou schopni větší aktivity a uvíznou na slepém bodě bez touhy něco změnit. Berany takoví lidé dokážou vytočit do nepříčetnosti a dávají jim to taky pěkně sežrat.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci nesnášejí faleš a lži. Musí být obklopeni lidmi, kteří jsou důvěryhodní, upřímní a tolerantní. Jakmile se setkají se lží nebo nějakou falší, vyškrtnou onu osobu ze svého seznamu přátel nebo blízkých osob. Umějí přijmout konstruktivní kritiku, ale když si všimnou, že osoba, s níž vedou spor, nechce změnit názor, stanou se z nich paličatí mezci a pořádně je to vytočí.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blížence ze všeho nejvíc vytočí rutina a apatie. Jsou to všestranní a inteligentní lidé, kteří mají jiskru a spoustu duševní agility. Nemají rádi „pomalé“ lidi, kteří se netouží nic naučit ani změnit svůj názor či postoj. Rutina je dráždí a nesnášejí ji. Lidé, kteří neprojevují žádnou iniciativu nebo jen mlčí, ti jsou pro Blížence absolutně nepřijatelní.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raky vytáčí necitlivost, nedostatek lásky, náklonnosti a empatie. Raci jsou rodinné znamení, které je velmi citlivé a intuitivní. Pokud necítí od druhých lidí dostatek empatie nebo pochopení, vytáčí je to a brzo se s takovými lidmi raději rozloučí.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvy vytáčí do nepříčetnosti nedostatek bystrosti a absence charismatu. Pro Lvy je vždy důležité stýkat se s lidmi, kteří jsou inteligentní a zároveň jsou něčím zajímaví a zvláštní. Mají tendenci být trochu netrpěliví a nesnesou, když musí čekat, nebo když jsou odsunutí do pozadí. Jako králové zvěrokruhu očekávají, že se s nimi bude zacházet s úctou. Nevadí jim negativní vlastnosti, hlavní je, když je ona osoba inteligentní a obdivuje je.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny vytáčí špatné chování a to, když ostatní dávají cokoli ostentativně najevo. Panny jsou honosné a mají sice rády peníze a majetek, ale nemusí na to zbytečně upozorňovat. Jsou velmi metodické, nerady přitahují pozornost, a proto nesnášejí ty, kteří nahlas mluví o svých úspěších, používají telefony v městské hromadné dopravě a dělají zbytečný povyk. Takoví lidé je vytáčejí a raději se jim vyhýbají.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy vytáčí vulgárnosti a nedostatek sebereflexe. Váhy jsou harmonické a milují rovnováhu v životě, takže lidé, kteří se chovají vulgárním způsobem, je skutečně velmi iritují. Nemají rádi neustálé argumentování, přesvědčování a nesnášejí také absenci etikety.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři nesnášejí zradu a průměrnost, podobně jako Lvi. Štíři jsou intenzivní a vášniví, a to vše všech vztazích, nejen romantických. Mají-li pocit, že je někdo zradil nebo podvedl, vytočí je to do nepříčetnosti a dokážou tomu člověku udělat ze života peklo. Těžko odpouštějí zradu a málokdy dávají druhou šanci. Taky je iritují nevzdělaní lidé, kteří nečtou a nezajímají se o získávání nových informací.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelce vytáčí dominantní lidé a ti, kteří dávají najevo, že všemu šéfují. Střelci jsou nezávislé znamení, které miluje svobodu, a tu se snaží dávat i ostatním. Právě proto, když narazí na někoho, kdo se ho snaží ovládat, manipulovat s ním nebo mu radit, co má dělat, raději se z jeho blízkosti vytratí. Takové lidí nesnáší a iritují ho. Střelci prostě nenávidí omezení.

     

  • 10.

    Kozoroh

     

    Autor: iStock

    Kozorohy irituje hrubost nebo přílišná hyperaktivita. Nemohou vystát osoby, které jsou jako skákací panáčci, neustále něco podnikající nebo řešící. Nenávidí indiskrétnost a přílišnou upovídat, hysterii či přehnaná gestikulace. Opovrhují průměrnými jedinci, kteří nemají žádné sny a touhy.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáře vytáčí rutina, dogmata a průhlednost. Je to znamení nezávislosti, kreativity, originality a nepředvídatelnosti. Lidé, kteří jsou až moc průhlední, je vytáčejí. Být pohromadě s někým, kdo má v sobě silně zakořeněná náboženská nebo politická dogmata, sociální předsudky a omezení, je pro něj utrpení. Je to neodpustitelné a iritující. Nenávidí povrchnost a zakomplexovanost.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby nesnášejí ty, kteří nemají žádné sny. Žijí neustále v divadle snů a fantazie, a rády by tuhle vizi sdíleli i s ostatními lidmi na stejné úrovni. Vytáčí je proto ti, kteří mluví jen o penězích a materiálních věcech, protože pro ně je důležitější vnitřní svět a empatie. Iritují je také lidé, kteří často a rádi kritizují bez zjevného důvodu.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz