Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Horoskop Ravena Argoni: Jak vstoupíte do Nového roku?

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    10. prosince 2018 ● 08:00

    Jaký bude váš prosinec a jaký bude start do nového roku? Raven Argoni odhaluje tajemství prosince  jako startu do Nového roku. 

  • 1.

    Beran

..
..
Autor: shutterstock.com
V prosinci se Berani budou cítit silní, až neprůstřelní. Může přijít nová pracovní nabídka, možná i dvě, ale pozor na efekt "velkých očí", lepší by bylo odložit všechno, co se týká nové práce na příští rok, třeba hned na leden. Zdraví bude v pohodě, z osudového hlediska se vám vyhnou i nehody a nečekaná onemocnění. V parterské oblasti to budete mít trochu složité, i když sami v tom budete mít naprosto jasno, nemůžete bohužel na 100% očekávat, že váš vysněný protějšek bude toužit právě a jenom po vás.
  • 2.

    Býk

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V minulosti jste museli mnohokrát zápasit s určitým poklesem či sestupem a možná i pověstným "pádem do Tartaru". Na začátku prosince vás čeká něco podobného, budete mít dojem, že všechno, co potřebujete vyřídit a zařídit se vleče jak ve zpomaleném filmu, možná si prožijete i menší partnerskou krizi, ale v polovině prosince se najednou všechno rozzáří a vesele poskočí a budete se divit, jak se všechno může a umí rozeběhnout, jen když se na obou stranách barikády trochu chce. Do nového roku 2019 vstoupíte zdraví, pevní a odhodlaní.
  • 3.

    Blíženci

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nastává část roku, kdy se můžete nejvíce spolehnout na své blízké, přátele, rodinu a partnery, zvláště, pokud jsou také Blíženci. Máte za sebou perný, ale i úspěšný rok, většina věcí, které jste chtěli uskutečnit, vám vyšla  a prosinec nebude jiný. Všechno proběhne buď úplně nebo alespoň z větší části tak, jak si naplánujete. Budete se cítit dobře a hlavně - můžete se spolehnout prakticky na všechny známé a příbuzné, že vám s čímkoliv pomohou. Pozor si dávejte hlavně na zvládnutí nepřehledných dopravních situací, ať nemáte výdaje za nový lak.
  • 4.

    Rak

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na všechny Raky čeká pohodový, šťastný a veselý konec roku. Můžete si vyjít do společnosti, budete k tomu mít několik příležitostí, všude, kam zavítáte, vás budou obdivovat a budou se s vámi chtít kamarádit. Během prosince se můžete naučit pár zajímavých věcí, možná se začnete trochu více zajímat i o vaření, pečení a smažení, takže si můžete vyzkoušet i něco nového, co se později v životě neztratí. Partnerství vypadá naprosto pohodově, nikdo vás nezklame, nikdo vás nezradí a můžete čekat i zajímavé dárky a pozornosti, které se vám objeví pod stromečkem.
  • 5.

    Lev

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    I když je před námi období, které by mělo být oázou vánočního klidu a míru, je možné, že budete muset řešit nějakou menší nesrovnalost v oblasti partnerské. Pokud jste již zadaní, je dost velká pravděpodobnost, že se vše vyřeší během jednoho týdne, kdy si vysvětlíte, že u nás vládne demokracie i v rodinách, takže přednost nemá ani jedna a o tom, koho navštívíte jako první by mělo rozhodnout nezávislé, náhodné losování. V případě, že budete řešit problémy ve vztahu, který je "služebně" dosud mladý a nachází se v období "nezkušenosti", je možné i to, že se po krátké, svižné hádce rozejdete. Takže pozor na slova, kterými budete vyjadřovat pocity nesouhlasu.
  • 6.

    Panna

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čistému vše čisté, tak by se dalo charakterizovat hezké období, které na konci tohoto roku čeká na Panny, ať už ženy nebo i muže. Pokud vkročíte do posledních týdnů roku 2018 usměvaví a radostně naladění, prožijete hezké období, plné míru, klidu a pohody. K tomu vám už budou chybět jen vánoční písně, kterých se ale kolem vyvrcholení Vánoc také dočkáte. Partnerství bude fungovat, pokud nikoho nemáte, stačí se rozhlédnout a  hned někoho potkáte, bude se vám dobře dařit jak v práci, tak i ve společnosti po práci.
  • 7.

    Váha

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V prosinci 2018 vás čeká období, které by se dalo označit jako "šťastné". Může se vám i přihodit, že budete mít v něčem, jak se říká, více štěstí než rozumu, ale většina věcí, které budete  muset řešit, dobře dopadne. Žádná klasická smůla s dlouhodobými následky na vás nečeká, takže jak v oblasti partnerství, tak i v oblasti práce, financí a osobního růstu dosáhnete vrcholné spokojenosti. Nyní pro vás platí pořekadlo, které neplatí vždy a za všech okolností - každý je štěstí svého strůjce.
  • 8.

    Štír

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Kdo Štírem být se honosí, toho čeká klid a mír a velmi dobrá komunikace s ostatními. Nejlepší pro jakéhokoliv Štíra by bylo, kdyby se ještě před koncem tohoto roku 2018 rozhodl, jak se říká, pro úklid před vlastním prahem, který by se týkal partnerství. Pokud jste s něčím nespokojení v oblasti lásky, sexu a partnerství, řešte to rychle, klidně, leč rozhodně právě teď. S nejvyšší pravděpodobností dosáhnete stavu rovnováhy a harmonie a do nového roku 2019 vstoupíte s pocitem čerstvého naladění a odhodlání k novým životně důležitým výkonům.
  • 9.

    Střelec

     
  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V prosinci vám budou hvězdy přát jak v rovině zdravotní a pracovní, tak i v rovině finanční a vztahové. Na co sáhnete, to vám rozkvete pod rukama, je možné, že budete mít i pár zajímavých nápadů, které by se daly použít jako nápady takzvaně podnikatelské, to znamená, že v prosinci můžete uzavřít buď výhodnou smlouvu nebo uskutečnit obchod, který vám přinese zisk v první polovině roku 2019. Partnerství se jeví jako stabilní a oboustranně výhodné.
  • 10.

    Kozoroh

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Budete mít dojem, že máte málo času. Pokud jste v nedaleké minulosti toužili po sebeuplatnění a po dosažení pocitu seberealizace, dostane se vám všeho z této oblasti v neskonalé míře. Takže se snadno dostanete do situace, kdy nebudete vědět, kam dříve skočit. Týká se to jak pracovních nabídek, tak i nabídek na spolupráci nebo na účast na společenských akcích. Může tím, pravda, trochu trochu trpět partner nebo partnerka, protože budou mít dojem, že na ně nemáte čas, ale vše se vám zúročí v oblasti pracovně finanční, takže se dá říct, že konec tohoto roku budete pociťovat jako konstruktivní a úspěšný.
  • 11.

    Vodnář

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Počítejte s tím, že na vás bude v prosinci tohoto roku ze všech stran útočit princip změny. Je možné, že vám nabídnou i změnu práce nebo pracovního zařazení, v partnerství se vám stane, že váš protějšek navrhne "zajímavou" změnu v prožívání nebo stylu partnerství, může se vám také partnerství nebo vaše postavení v rodině začít hroutit. Vše se ale dá zachránit, když budete pečlivě sledovat situaci kolem sebe a když se budete snažit ve všech možnostech najít optimální řešení. Nebo se snažte z krizových situací raději s lehkou úklonou vybruslit.
  • 12.

    Ryby

  • ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Z pocitového hlediska bude prosinec pro Ryby znamenat příliv životních sil, odhodlání a nové motivace k dalšímu boji o zachování existence. Konstelace mají výborné, nic je z osudového hlediska nemůže ohrozit či odzbrojit, takže jejich cesta ke konci tohoto roku a k začátku nového roku bude bezkonkurenčně vítězná. Pokud budou mít jakékoliv "nutné" výdaje ještě před koncem roku 2018, ukáže se vše jako výhodná investice do roku 2019. Takže účtů se nelekejte, koukejte zaplatit, co je nutné a buďte rády, že se můžete spolehnout na známé, přátele a na věrné a oddané partnery.
    Autor: neo

    Nevíte si rady?
    Zavolejte svému osobnímu poradci!

    Další věštci

    Čínské štěstíčko

    Klikněte a rozlomte!

    Další štěstíčko
    Zavřít
    Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz