Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Arianin láskoskop: O Býky bude zájem, Štíři si červen užijí

/
  • Roušky jsou dole, zkuste štěstí
    Roušky jsou dole, zkuste štěstí (profimedia)
    2. června 2020 ● 10:36

    Červnem, který rozhodně přeje lásce, vás provede čarodějka Ariana Argoni. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Berani se budou muset na poli vztahů a lásky hodně snažit, protože je možné, že zrovna v červnu několikrát narazí na potenciální protějšek, který nebude mít zájem jít do vztahu. Nesmíte si ale připustit pocit zklamání, život je prostě boj.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Býci mohou navazovat nové vztahy jak na běžícím páse, o většinu Býků bude velký zájem, takže si budou moct vybírat, v podstatě se dá říct, že právě Býci budou na trhu vztahů a lásky nedostatkové zboží. Býci, kteří vztah mají, si ho ještě upevní.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozor na nedorozumění, které se vám může vloudit do vztahu naprostou náhodou. Může to být podobné, jako když si váš kolega přes vás a váš mobil vyřizuje bujné smsky a potom vám na to přijde rodina, manželka, tchýně a těžko to budete vysvětlovat.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve vztazích, v nichž jsou Raci bude kvést věrnost a oddanost. Je možné, že se nejeden Rak dožije i nabídky ke sňatku, ale nemusí to ještě brát tak vážně, budou ještě další příležitosti, ale zájem o Raky prostě bude v červnu velký - a mohou toho využít.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvi muži budou mít štěstí (nebo neštěstí) na hodně upovídané partnerky, je to dáno momentálními konstelacemi, časem to zase přejde, takže to neberte jako pádný důvod k rozchodu. Ženy - Lvice mohou dostat chuť ještě na jiného muže, než je partner. Do konce června to také přejde.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny budou mít občas pocit, že je jejich partneři neposlouchají nebo že se jim nevěnují tolik, kolik by se věnovat měli a mohli. Celý červen budou mít Panny větší štěstí na práci a na plnění pracovních úkolů, než na získání pocitu spokojenosti s partnerem/partnerkou.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Občas nebudou Váhy vědět co je pro ně důležitější, jestli hledání nového pracovního místa nebo uspokojování nespokojeného partnera. Celý červen proto bude spíše hektický než klidný, v polovině června přijdou ještě zmatky, spojené s tím, že se Váhy mohou dostat do vztahové krize.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Štíři budou doslova vysmátí, Štěstěna bude stát na jejich straně a lidé v jejich okolí to budou zřetelně cítit. Je možné, že mnoho Štírů využije dobrých partnerských konstelací pro vlastní pracovní postup nebo pro svou osobní kariéru. Většinou ale půjde o vztahy typu "ruka ruku myje".

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Střelci se budou projevovat během celého června jako umělci, kteří mají hlavu v oblacích a v podstatě je ani moc nezajímá, co se děje na světě mezi obyčejnými smrtelníky. Pokud budete čekat na Střelce, až odpoví na vaši roztouženou smsku, tak se možná dočkáte až v červenci.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Kozorozi se projeví jako mistři ve spojování práce, pracovních záležitostí a milostných záležitostí. Pokud Kozoroh spolupracuje s kýmkoliv jako s osobou samostatně výdělečně činnou, mohou být oba hodně úspěšní a jejich spolupráce může přinést slušné peníze.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři budou ve věcech partnerství, lásky a sexu čilí, ale snadno se budou dostávat do konfliktních situací, je možné, že zažijí i menší partnerskou krizi, která se ale do konce června urovná. Stejně tak je možné, že si prožijí i vlastní Vodnářskou krizi, nebudou spokojení sami se sebou.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pro Ryby bude červen 2020 v oblasti partnerství úspěšný, takže Ryby mohou být už od začátku měsíce června spokojené a svým způsobem i na sebe hrdé. Opět se nám i u Ryb bude trochu mísit dohromady práce a vztahové záležitosti, ale řešení, které klasická Ryba najde, bude vždy šťastné.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz