Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Arianin láskoskop: Kozorohy čeká láska v práci, Panny ostrouhají

/
  • Jaro je čas lásky
    Jaro je čas lásky (istock.com)
    3. března 2020 ● 10:26

    Kdo potká lásku, kdo by měl být obezřetný... Čarodějka Ariana Argoni vás provede březnem.

  • 1.

    Beran

    beran
    Autor: archiv
    Celkově se budou muset Berani snažit, i když jinak jim většinou všechno spadlo rovnou do klína. Právě nyní, v oblasti vztahů, poznají, že nic není jednoduché a za všechno se musí platit.

  • 2.

    Býk

    býk
    Autor: archiv
    Je to šťastné znamení, které nalezne u svých protějšků ve všem, co bude potřebovat, nutnou oporu. Býčí vztahy budou dobré a spolehlivé.

  • 3.

    Blíženec

    blíženci
    Autor: archiv
    Spolehlivý Blíženec si zaslouží uznání u své partnerky a naopak. Vztahy budou pevné a nebude zde místo pro "kroky nebo skoky stranou", ani pro nevěru či podvody.

  • 4.

    Rak

    rak
    Autor: archiv
    Milí Raci, březen bude pro vás příjemný měsíc, na který budete vzpomínat ještě hodně dlouho. Nechte se překvapit, přijde něco hodně hezkého.

  • 5.

    Lev

    lev
    Autor: archiv
    U Lvů se může projevit touha trochu si na území erotiky a sexu zaexperimentovat, ale pozor, nemusí to vždy dopadnout dobře nebo podle původních představ.

  • 6.

    Panna

    panna
    Autor: archiv
    Touha bude silnější než realita. Mnoho Panen se bohužel nedočká uskutečnění svých partnerských snů a možná se budou cítit i tak trochu zaskočeny nebo i zrazeny.

  • 7.

    Váhy

    váha
    Autor: archiv
    Odvážně do života vykročí na jaře 2020 Váhy. Nezaváhají před ničím a často se právě pro ně ukáže, že "risk je zisk". Pokud máte druha nebo dobrodruha, který je ve znamení Vah, tak raději dobře poslouchejte, co říká.

  • 8.

    Štír

    štír
    Autor: archiv
    Prosadí si vždycky svou. Bude aktivnější než ostatní. Ve vztazích, kde je problém a současně je tam také Štír, tak Štír zvítězí. A problém bude vyřešen.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    Autor: archiv
    Při seznamování se mohou Střelci projevovat skoro až váhavě, jako kdyby se ještě neprobudili ze zimního spánku. Stejně váhavě se ale mohou projevovat ve vztazích, ve kterých jsou už poměrně dlouho.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: archiv
    Pozor na vztahy, které občas vznikají na pracovišti. Přichází jaro a člověk se snadno zamiluje i při práci, zvláště, pokud je náplní jeho práce usínání za computerem.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    Autor: archiv
    Mnoho Vodnářů se může ve vztazích projevit lehkovážně, jako kdyby ani nemysleli na dosah svých činů. Ve spojení s Beranem, s Váhami nebo se znamením Lva, z toho může být svěží zápas MMA nebo chyť jak můžeš.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    Autor: archiv
    Na začátku roku se Ryby budou projevovat i v lásce a ve vztazích jako znamení uvážlivé a spolehlivé, takže s nimi bude současně legrace i trochu poučení a povyražení. Asi jako kdybyste šli na rande se zkušeným sexuologem.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz