Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ravenův horoskop na říjen: Váhy se mohou těšit, Berany zaplaví energie

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    1. října 2020 ● 16:00

    Astrolog Raven Argoni vás ani v říjnu neopustí a provede vás všemi nástrahami měsíce.

  • 1.

    Beran

     

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Astrologická situace je naprosto jednoduchá - vše začíná bouřlivým úplňkem, který vnáší do života Beranů, čili Skopců mnoho energie. Měsíc v Beranu, Slunce ve Vahách znamená, že se mnoho věcí změní a budou to změny, týkající se partnerství, jako například možná domluva s nezbedným či nespolehlivým partnerem nebo bývalým partnerem/partnerkou. Na konci Berana je stále ještě konjunkce Černá Luna - Mars, která se v průběhu října rozpadá, Černá Luna přechází z Berana do sousedního Býka, což se projeví celou řadou věcí, které dlouho pokulhávaly a nyní se je podaří vyřídit.

     

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Říjen bude pro Býky měsícem "řešení". Řešit budete hlavně svůj život, jak jsme již mnohokrát o tom psali, prožíváme dobu transformace, všechno se mění a základním motivem každé změny zůstává skutečnost, že pokud je něco až moc dobré, tak se to zhorší, pokud je všechno OK, asi to ještě nějakou dobu OK zůstane a pokud je vše špatné, tak se to zlepší. Do Býka vstoupí během října dvakrát Měsíc, ale nevstoupí dvakrát do stejného Býka. Na začátku to bude Býk s Uranem a na konci Býk s Uranem a Černou Lunou, může tedy dojít k celkovému mírnému zhoršení životní situace.

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

     

    V prvním týdnu navštíví Blížence Měsíc a setká se zde s Měsíčním vzestupným uzlem, to znamená, že vše, co se týká zdraví, práce, financí a spolupráce bude fungovat přímo na jedničku a díky tomu také bude v tomto znamení i dostatek prostoru pro řešení partnerských problémů a vztahů s ostatními lidmi. Konstelace jsou celý měsíc říjen mírné, slibné a nadějné, takže nejeden Blíženec si může realizovat nejeden ze svých bujných snů. V polovině října si dávejte pozor na jev, známý jako "nedostatek času", abyste se nezamotali do většího množství aktivit, které by vás mohly zdržovat ve zdravém osudovém vývoji.

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Jedno ze čtyř kardinálních znamení se tento měsíc bude opět jevit jako bytostně důležité. Ostatní znamení budou chodit za Raky se žádostí o radu, popřípadě i o pomoc a Raci tak budou mít plno práce od rána do večera, rozhodně se nudit nebudou. Povětšinou se ale budou věnovat práci pro ostatní lidi a lid za to bude Rakům vděčný a bude je velebit. Přestože to zní trochu neskutečně, tak je to pravda pravdoucí, čili Raci si budou muset zvykat na to, že i když se budou moct pro ostatní takříkajíc přetrhnout, že mnoha vděku a uznání se nedočkají, ale takový je holt račí život.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

     

    Celkové konstelace pro Lvy odpovídají klidnému a ničím nerušenému průběhu října. To samozřejmě neznamená, že se ve vašem životě nic nestane, spíše to musíte brát tak, že cokoliv se stane, tak nebude mít takříkajíc "osudový" význam, je to, jako když ztratíte peněženku a potom se nad tím budete ještě několik let rozčilovat - nic se tím nezmění a navíc si ani nepomůžete, peněženka zůstane u nového majitele a v podstatě ani jemu nepřinese žádné zvláštní štěstí. Spíše by bylo  lepší soustředit se na možné změny v partnerství, manželství a ve společném bydlení, kdyby se náhodou objevila nějaká menší krize, tak by bylo dobré ji hned zvládnout.

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Minulé a předminulé konstelace vypadaly spíše jako lidový návod na cvičení trpělivosti (sedávej, panenko, v koutě...), ale tento měsíc se může všechno změnit, Panny mají ve svém znamení Venuši, což je planeta štěstí, lásky, erotiky a sexu, i když je pravda, že mít u sebe symboly sexu je pořád ještě něco jiného, než si toho sexu plnými doušky (nebo jak se to říká) užívat. Nicméně Panny by konečně měly získat jistou nadvládu ve svých vztazích a mohly by si začít diktovat pravidla. Pozor ale na to, že všechno, co se týká vztahů s ostatními lidmi, se bude vyvíjet pomalu, i když pro Panny příznivě. Zdraví, práce, finance a schopnost přežívat v současné společnosti jsou a budou dobré.

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

     

    Nádherné, Sluncem prozářené konstelace, které souvisí s osudem všech Vah na rovinu slibují, že pokud budete mít tři přání, tak se vám splní - a mohou se týkat prakticky čehokoliv. Zdraví bude v pořádku, práce bude fungovat a jakékoliv změny si naplánujete, takové se vám nakonec splní. 16. října bude ve Vahách Nov, setkání Slunce a Měsíce a ke konci měsíce dojde k velmi zajímavé konstelaci, kdy se na začátku znamení Vah objeví Venuše a na konci Merkur. To je ve své podstatě ještě lepší než, když se zjeví kouzelný dědeček a třeba i lehce pod parou, začne slibovat nesmysly, které ale později musí splnit. Tak se na to připravte, ať vaše přání nejsou zbrklá.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Merkur, Měsíc, Slunce budou postupně působit v oblasti Štíra, zajímavá konstelace bude zejména konjunkce, neboli spojení Slunce - Merkur na začátku Štíra, vynikající spojení, které se dá v běžném životě Štírů využít k řešení jakékoliv otázky, týkající se práce, zaměstnání, platu, hypotéky a pravidelného příjmu, včetně sociální pomoci - stačí se na jakýkoliv finanční problém nebo na cokoliv, co se týká vztahu financí a zrozenců ve znamení Štíra lehce soustředit a začnou se doslova dít zázraky. Říjen 2020 vás má ve své podstatě naučit myslet na své problémy a ne jenom čekat, že někdo všechno vyřeší za vás. Třeba i vojenskou mocí. Na to je prý i jakýkoliv plukovník krátký.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

     

    Uprostřed října proletí Střelcem Měsíc (samozřejmě viděno horoskopickým okem), což může přinést pár zajímavých okamžiků v oblasti splácení hypoték a řešení dlouhodobých dluhů. Celkově to vypadá tak, že nejvíce drobných potíží s drobnými a možná i s většími finančními částkami budou mít právě Střelci, protože mají ve svém znamení Měsíční sestupný uzel, který se obvykle pojí s půjčováním si peněz pro vlastní potřebu a samozřejmě se to spojuje i se všemi problémy s tímtéž spojenými. Šťastné řešení se má objevit až v průběhu listopadu 2020, kdy opět, jako vždy, všechno dobře dopadne.

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

     

    Saturn, Jupiter a Pluto je svým způsobem krajně nesourová parta a podobné nesourodé party se budou utvářet jak na poli politickém, ekonomickém, vládním, tak i na poli kulturním a zdravotním, jako se občas dá při povodni pozorovat, jak se například leopard nebo puma drží stejné větve jako prase domácí, vznešenost původu nerozhoduje. Připravte se na to, že se pracovně dostanete do kontaktu s lidmi, u nichž by vás za jiných okolností tato představa spíše pobavila než potěšila. Zdraví bude v pohodě, žádné úrazy, neštěstí, ani náhlá onemocnění ve svém osudu nemáte, jakékoliv menší  potíže s přehledem vyřešíte do začátku listopadu 2020.

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Kromě 23. až 25. října 2020, kdy se na návštěvě u Vodnářů objeví bodrý Měsíc, bude toto znamení zet prázdnotou. A jak už to tak bývá, jeden jev v přírodě přitahuje ostatní jevy, které jsou v podstatě opakem toho prvního, je krajně pravděpodobné, že budete mít možnost seznámit se s hromadou lidí, se kterými by se člověk jinak i dost těžko potkával a pokud by se s nimi potkal, tak by nebyla žádná příležitost k navázání plodného rozhovoru. Měsíc v tomto případě symbolizuje nápad, inspiraci, novou myšlenku, která přijde přesně v pravý čas a může být užitečná pro více lidí, než jenom pro jednoho.

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    V horoskopu na tento měsíc je poměrně dobře vidět, jak vypadá Neptun ve vztahu k Rybám, když nad nimi v podstatě nemá obvyklou moc, spíše by se dalo říct, že Ryby mohou využívat Neptunovy síly, aniž by se musely stále snažit o obvyklé vyrovnávání účtů "má dáti - dal". Očekávejte tudíž u Ryb dary a schopnosti téměř věštecké, spisovatelské a obecně umělecké, prostě od nich můžeme očekávat prakticky cokoliv, snad jedině, protože jsou jinak ukázněné a spořádané, nebudou na veřejnosti zpívat, ale to je věc, na kterou si v současné době budeme muset všichni zvyknout. Hlavně, že ostatní konstruktivní nápady budou mít volný průběh, k čemuž nám dopomáhej horoskop na říjen 2020.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz