Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

6 dokonalých párů podle horoskopu: Patříte mezi ně?

/
  • Máte toho pravého?
    Máte toho pravého? (iStock)
    11. června 2020 ● 11:10

    Některá znamení se k sobě hodí prostě náramně. Jste jedním z párů, které tahle šťastná konstelace potkala? Na druhé straně, dobré partnerství vám hvězdy nepřičarují, pokud se nebudte snažit.

  • 1.

    STŘELEC A BLÍŽENCI

    sex venku
    sex venku
    Autor: iStock

     

    Vždy připraveni zažít dobrodružství. To je heslo, kterým se řídí obě znamení, když spolu tvoří pár. Asi proto je to jeden z nejlepších, jaké si jen umíte představit. Mají otevřené srdce i mysli, a proto si jeden v druhém umí najít dokonalou spřízněnou duši. Žijí pro okamžik a děsí  je představa, že by jim něco ušlo. Netlačí jeden na druhého a ve vztahu se cítí neuvěřitelně svobodně, co oba potřebují. Jsou to badatelé a velmi podobně smýšlející znamení, proto tvoří přímo dokonalý pár.

  • 2.

    BÝK A RAK

    dvojice, láska
    dvojice, láska
    Autor: iStock

     

    Obě znamení touží po bezpečí, pohodlí a klidu za každých okolností. Právě proto nemají pocit, že by si navzájem měli něco dokazovat, právě naopak. Když jsou spolu, navzájem se zklidňují a nepotřebují každý den strávit naplno a zažívat dobrodružství. Jsou to pohodlné povahy a právě proto rádi tráví čas doma a nepotřebují se bavit. Možná zpočátku vypadají jako nudný pár, přesto jim to takto vyhovuje. Tvoří spolu velmi jemný, ale zároveň úžasně vášnivý pár.

  • 3.

    BERAN  A LEV

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Když jsou tyto dvě znamení spolu, létají jiskry. Jsou to velmi silné osobnosti,  a přesto jsou neuvěřitelně kompatibilní, právě díky oboustranné důvěře a ohnivé povaze. Rozumějí si i po sexuální stránce, kdy dochází k dokonalé shodě, ale jejich vášeň a ohnivá povaha se dostává i mimo ložnice. Ačkoliv je možné, že se budou velmi často hádat, na konci dne jsou si navzájem oddaní, plní optimismu a energie.

  • 4.

    BLÍŽENCI A VÁHY

    ...
    ...
    Autor: istock.com

     

    Nečekané spojené s neočekávaným. Nepředvídatelní Blíženci a nepředvídatelné Váhy spolu tvoří opravdu dokonalý pár. Obě znamení jsou společenské a charismatické, čili velmi rádi randí a zbožňují překvapení, které rádi dostávají, ale rádi i vymýšlejí. Právě proto si dokonale rozumí, hlavně kvůli podobnosti. S nimi se skutečně nikdo nenudí a spolu jako pár tvoří zábavnou a velmi společenskou dvojici.

  • 5.

    VODNÁŘ A STŘELEC

    ...
    ...
    Autor: istock.com

     

    Spojení dvou nebojácných a zvědavých jedinců způsobí,  že se dostanete na místa, o kterých se vám ani nesnilo. Nikdo nemiluje experimenty tolik, jako právě Vodnáři a Střelci. Je proto jasné, že mají i bohatý sexuální život. Mají však mezi sebou více než jen fyzickou přitažlivost. Váží si své individuality a svobody, navzájem respektují osobní prostor a jejich vztah bude vždy svěží a vzrušující.

  • 6.

    RYBY A ŠTÍŘI

    ...
    ...
    Autor: istock.com

     

    Vodní znamení jsou z principu velmi emocionálního charakteru a právě Ryby a Štíři vnášejí všechny pocity do svých vztahů. Není to však žádný chaos. Je to velmi silné pouto, kterému může konkurovat jen máloco a málokdo. Možná mnohým přijdou jako podivíni, ale je to právě naopak. Vše, co spolu prožívají, vnímají velmi intenzivně. Vždy se o sobě budou chtít dozvědět víc a jejich spojení bude sílit.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz