Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ravenův horoskop na červen: Konstelace jsou nakloněné zejména Rybám

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    31. května 2021 ● 14:19

    Prvním letním měsícem vás provede váš starý známý, astrolog a mág Raven Argoni. Měme se na co těšit? 

  • 1.

     Beran

    Beran
    V prvním červnovém týdnu 2021 budou Berani lehce a současně i příjemně ovlivnění přítomností a vlivem Měsíce. V polovině a v druhé polovině června se mohou objevit starosti a možná i nečekané starosti ohledně financí, vztahů a všeho, co se týká dlouhodobého partnerství. Nebudou to žádné osudové rány, Beran, neboli Skopec nebude vyloženě negativně ovlivněný prakticky ničím, může si ale sám způsobit určité zhoršení situace, když například na něco zapomene, něco opomene nebo nezatlačí na protivníka ve chvíli, kdy to situace bude vyžadovat.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Nad Býky se vznáší znamení stability, červen bude obdobím malých změn, trochu rušněji bude u Býků pouze během druhého týdne v červnu 2021 a bude to dáno vlivem Měsíce. Měsíc můžete používat jako talisman pro štěstí. Pokud byste si chtěli do svého života sami vnést trochu vzruchu, tak to raději moc nepřehánějte, přece jenom vám budou nelítostně vládnout Uran s Černou Lunou a to je lepší raději se snažit sekat dobrotu a občas se přizpůsobit, aby vašemu životu nezačaly vládnout nepřehledné zmatky a negativní energie. Vše se dá v současnosti překonat pouze s pokorou v mysli.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Hned kolem 10. června se Blíženci projeví jako královské znamení, protože nastane Nov, spojení Slunce a Měsíce (samozřejmě v Blížencích) a kromě toho se ke spojení Slunce a Měsíce přidá Merkur a v první polovině Blíženců bude tiše statovat Měsíční vzestupný uzel, máme se tedy čím chlubit a na co se těšit. Změny mohou přijít i náhle a nečekaně, ale měly by to být změny dobré nebo změny, směřující k dobrým koncům, například nabídka na zajímavou pracovní změnu, popřípadě nějaké zajímavé překvapení v oblasti partnerství. Zdraví bude sloužit, čili ve smyslu práceschopnosti bude vše OK.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Důležité změny v Raku se dají stručně charakterizovat tak, že se do Raka dostane hned zkraje Venuše, takže se nám v ringu sejde Mars s Venuší, přičemž Venuše bude vládnout větší silou a průrazností než Mars, takže, kdyby měli soupeřit, tak Venuše vyhrává a vzhledem k tomu, že Venuše je především iracionalita, ale také štěstí, zmatek a chaos, jsou račí konstelace o mnoho lepší pro Raky - ženy než pro Raky - muže. Pokud není muž - Rak dobrý psycholog, tak si v rámci partnerských vztahů moc neužije a spíše by se mu vyplatilo si nějakého dobrého psychologa najít či sehnat. Ženy - Raci nemusí být v partnerství a v práci úplně spokojené, ale snadněji najdou řešení než muži.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Krásné, hrdé znamení, které se v polovině měsíce dočká užitečné návštěvy Měsíce a Marsu, což bude jak rozbuška pro řešení celé řady partnerských problémů, popřípadě i drobných nesrovnalostí, ale vítězem by měl být ke konci června Lev. Práce bude v pořádku, zdraví taky, partnerské vztahy se v polovině června trochu zavlní, ale bude to jen a jen proto, aby se vše uklidnilo a ustálilo do podoby, která se bude Lvům líbit. Nemělo by se stát nic negativního, ani ztráta práce, ani ztráta zdraví, pravděpodobně neztratíte ani dobrou náladu.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Znamení Panny bude v naprostém souladu se všeobecnou tendencí zlepšování životní úrovně po všech stránkách. To platí i pro Panny, které měly v minulosti ještě cokoliv nedořešeného nebo čekaly na vyjádření zaměstnavatele, popřípadě soudu, takže, i když jste si donedávna mohly na celou řadu věcí stěžovat třeba jen kvůli tomu, že se ve vyřizování vyskytly prodlevy nebo zpoždění, bude vše napraveno, i když se to třeba nestihne hned do důsledků do konce června, tak se to alespoň rozjede. V oblasti partnerské se může vyskytnout otázka, nakolik jsou vaše představy o budoucnosti prakticky proveditelné a nakollik je to spíše jen vaše fantazie.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Pomalu a líně se budou všechny věci kolem vás měnit k lepšímu, ale připravte se na to, že princip zdržení najdete a budete nacházet během června 2021 skutečně ve všem a všude. Snažte se proto raději nic důležitého neztratit a nikde nic nezapomenout, například občanku na poště nebo nákupní tašku v tramvaji, však se vám moje slova během června ještě mnohokrát připomenou. Pokud by se přece jenom stalo, že byste něco zapomněli nebo ztratili, tak na to buďte jako správné a dopředu uvažující a uvážlivé Váhy připravené, abyste mohly jen přejít na "plán B" a nemusely byste se ničím zbytečně zdržovat.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Kdybyste hledali jakékoliv bezproblémové znamení, které proklouzne červnem 2021 tak nenápadně, že si ho nikdo skoro ani nevšimne, tak jste na správné adrese. Ano, je to Štír. Což samozřejmě neznamená, že nemusíte nemůžete mít se Štírem nějaký menší svižný konflikt a naopak pro Štíry to neznamená, že se nemohou s někým do krve pohádat nebo si pěkně od plic nevyměnit názory. Bylo by to ale pouze v případě, kdy se bude muset Štír sám bránit před někým, kdo se mu bude chtít vměšovat, vmasírovat či vstřebávat do života. Jsou takoví lidé, občas...

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Všechno bud OK a v pořádku, zdraví bude fungovat, partnerství bude fungovat, trochu starostí může dělat práce, pracovní vypětí a otázka hmotného zabezpečení, protože máme ve svém znamení Měsíční sestupný uzel, který často souvisí i s nutností vzít si na něco půjčku, popřípadě úvěr nebo upadnout na určitou dobu do zákeřné dluhové pasti, tak si na to dejte pozor, raději tento měsíc všechno řešte s kalkulačkou v ruce a s heslem, "důvěřuj, ale prověřuj," na rtech.

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Ke konci měsíce června 2021 se na konci Kozoroha krátce, ale přece jenom setká Měsíc s Plutem. Jsou to vždycky starosti, které se pomalu prosahují celým měsícem od začátku, do konce a týkají se jak práce, tak zdraví a zábavy. Čili se vám bude zdát, že máte zbytečně moc práce, málo peněz a žádnou zábavu. Když se nad současnými konstelacemi zamyslíme přímo hlavou, tak zcela jasně vidíme, že největší starosti budou mít právě kardinální znamení, což znamená, Beran, Váhy, Rak a Kozoroh, ale když se na to připravíme a nenecháme se vyhodit ze sedla, tak i s určitými potížemi nebo i za předpokladu nutnosti řešení jistých potíží se dá žít a existovat. Jak praví písnička, dokud jsme ještě schopni vytáhnout hrábě z popela, je všechno OK.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Znamení Vodnáře se zatím projevovalo docela chrabře, i když bylo a ještě je zatíženo nepříjemným Saturnem (zatímco Jupiter zde již citelně chybí) a bude tomu tak i v tomto měsíci. Ale pozor, není to vyloženě červen - měsíc, určený k řešení životních problémů, spíše se dá předpokládat, že se tento měsíc budete k řešení životních problémů připravovat, takže, pokud jste mysleli na rozchod nebo na rozvod nebo na jakoukoliv větší soukromou změnu, třeba i nepříjemnou ohledně práce a zaměstnání, tak v červnu se pustíte do realizace, ale ještě nečekejte výsledky, ty se dostaví později.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Podle všech konstelací, které jsou nyní Rybám nakloněny, by se měly Rybky zvesela pustit do nových projektů, třeba i takových, do kterých se zatím třeba i deset let nepustily, i když na to často myslely nebo jim to prostě táhlo hlavou. Nastává čas, kde je zbytečné čekat, takže pod heslem, "zbývá jen to udělat" se můžete pustit do tvůrčí práce, do podnikání, do rekonstrukce svých vztahů nebo, když vás nic nenapadá a podle všeho vás ani nic nenapadne, můžete se pustit do psaní budoucího bestselleru o tom, jak vás tak dlouho nic nenapadlo, až jste o tom napsaly knihu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz