Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ravenův horoskop na prosinec: Panny si užijí společnosti, Býci, pozor na peníze

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    6. prosince 2021 ● 06:00

    Astrolog a mág Raven Argoni přináší svou předpověď pro poslední měsíc roku. Co vás čeká? I když okolnosti nejsouo příznivé, v našich životech se pořád odehrává spousta dobrých věcí.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Celý prosinec 2021, od začátku až do konce bude pro Berany celkem klidný, příjemný, nenásilný, pohodový. V práci by se toho moc měnit nemělo, nebudou ani zásadní změny ohledně bydlení nebo hmotného zabezpečení a pokud do života vstoupí nějaké výraznější změny, tak budou hlavně v oblasti partnerské a budou směřovat k všeobecnému dobru a blahu. Nemusíte se tedy obávat ani Vánoc, ani konce letošního dramatického roku.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Hlavní starosti skoro všech Býků se budou točit kolem financí, peněz, investic, úspor a částečně také kolem práce. Pokud se rozhodnete k jakékoliv změně, dávejte si pozor především na peníze, takže, i kdybyste chtěli měnit práci, partnera nebo bydliště, tak se rozhodujte hlavně podle toho, jak vždycky říkají politici, "co z toho budu mít?" Do Býka vstupuje Měsíční vzestupný uzel a to vždy znamená vyšší zisky, popřípadě vyšší odměnu za vykonanou práci.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Přítomnost Černé Luny bude 19. prosince 2021 okořeněná řízným úplňkem, kdy Měsíc bude v Blížencích a Slunce ve Střelci. V partnerství to může znamenat menší, vleklou krizi, s občasnými hádkami, v práci to většinou přináší odměny, jako jsou třinácté platy a finančně podporovaná uznání, v oblasti zdraví to znamená konec případné nemoci a v bydlení tato konstelace symbolizuje řešení a vyřešení většiny problémů, spojených se zařizováním bytu. Můžete si na poslední chvíli před Vánoci koupit třeba novou kuchyňskou linku.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Přestože je Rak nelétavý živočich, v prosinci 2021 jej v rozletu nic nezastaví. U Raků se bude poměrně silně projevovat často tradované pravidlo, že, "každý je štěstí svého strůjcem", to znamená, že potkat vás může prakticky cokoliv, ale hlavním strůjcem jakékoliv události nebude osud, na který se obvykle dají svést i naprosté nesmysly, ale hlavně a především vy, milí Raci. Takže, pokud budete nešťastní, že se s vámi ani na Vánoce nikdo nebaví, zamyslete se sami nad sebou a pokud jste v pohodě, tak můžete být spokojení, lepší to už nebude.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Střídavě se na vás bude usmívat štěstí i neštěstí, takže konec tohoto roku pro vás rozhodně nebude nudný, ani nicneříkající. Jinými slovy si nebudete muset stěžovat, že se kolem vás nic neděje. Určitě se vám během prosince připomenete skutečnost, že jsou dny, kdy se vůbec nic neděje a potom přijde den, který by se dal označit jako "trychtýř", kdy se děje úplně všechno, jako kdyby se osud snažil najednou spláchnout všechno, co jste v minulosti začali řešit. Třeba vás nečekaně navštíví tchýně a současně se k vám přihrnou tři milenky, na které jste už skoro zapomněli a pět kamarádů z vojny.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Tiše a skromně působící Panny se mohou ke konci roku docela slušně rozjet, takže se dá očekávat vyšší účast Panen na různých společenských akcích, i když budou trochu omezené různými vládními nařízeními nebo se budou muset přesunout do kategorie rodinných sešlostí a povolených oslav. Zdraví bude Pannám sloužit, práce bude v pohodě, hmotné zabezpečení bude fungovat, finance budou v pořádku, jako trochu nedořešené se mohou jevit vztahy, ale to v podstatě nebude pro Panny tento rok nic nového. Vcelku ale budou během prosince 2021 v pohodě.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy, které mají stabilní partnerství, v něm setrvají i nadále a šťastně po celý prosinec 2021. Osamocené Váhy, bohužel, ačkoli jsou znamením Lásky, mohou mít i osamocené Vánoce. Pokud nebudou mít Vánoce v rodinném či přátelském kruhu. V této chvíli to ale nevypadá, že by do svátků potkaly nového partnera, i když v současné době jsou moderní i takové vztahy, které uzavřou dva singlové pouze na Vánoce, aby nebyli sami. Na druhou stranu zase ušetříte za dárky. Hvězdy ukazují opatrnost v oblasti financí. A také bude dobré dávat si pozor na prochladnutí.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Ve Štíru je silný, bojovný Mars, což je léčivá energie, která vám pomůže zotavit se ze všech neduhů, ačkoli je období přicházející zimy a zimního slunovratu. A pokud se podívám do karet, tak u většiny znamení vychází karta XVI velké Arkány, velká změna, která nemusí nastat, ale rozhodně ji musíme ustát. Štíři tuto energii změny využijí pro svoji regeneraci a uzdravení, zejména všeho, co se týká kostí, kloubů a pohybového aparátu. Mohou cestovat, chodit na procházky, či jet na Vánoce na chalupu. V partnerství budou mít také štěstí a pokud budou někoho hledat, tak ho na Vánoce najdou. V dlouhodobém partnerství Štíři setrvají a vztah se ještě zlepší.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Je pravda, že hvězdy přejí více zaměstnaným Střelcům v klasické práci, ať už chodí do práce "od do", anebo jsou doma na home office. Slunce a hlavně Nov, spojení Slunce a Měsíce na začátku prosince zvýší Střelcům přirozenou atraktivitu pro opačné pohlaví, což platí zejména pro Střelce - muže. Střelkyně mohou potkat pravého partnera, kterého už delší dobu nemohly najít a muži se mohou lehce porozhlížet po svižném vedlejším vztahu. Ale i to patří k životu, zvláště k takovému tomu víceméně bezstarostnému, který ke Střelcům patří.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Pluto a Venuše, dva protiklady, které jakoby definovaly Vánoce a zimní slunovrat. Pluto je bůh podsvětí a Venuše bohyně lásky. Prostě krásný pár. Slunovrat je období pusté zimy, tmavé poloviny roku a období, které je blízké smrti. Stejně tak je v protikladu Láska, která patří k Vánocům a Zíma, která je charakteristická pro tohle období. Kozoroh během prosince to bude mít trošičku těžší, zejména z hlediska práce a výdělku. Rodina a partnerství bude Kozorohy těšit celý měsíc.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Ve Vodnáři je Jupiter a Saturn, dvě silné jangové energie. Ačkoli Saturn může vše trochu zpomalovat, tak Vodnáři vše šťastně vyřeší, když nebudou postupovat zbrkle, uspěchaně a unáhleně. To je poselství spojení Jupitera a Saturnu. V práci se bude dařit, hlavně Vodnářům, kteří mají práci duchovní nebo intelektuální, jako jsou učitelé, ajťáci, architekti nebo i duchovní, ale i novináři a politici. Partnerství bude OK, může být počato dítě (po velkém vánočním vzoru).

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby se v prosinci zdravotně zvednou a chladné zimní období jim udělá lépe než horko a parno v nedaleké minulosti. Slunovrat bývá pro Ryby fyzicky a zdravotně náročný, tentokrát to ale bude v pohodě. Můžeme čekat, že Ryby budou mít nebývalou sílu a budou překypovat inspirací a nápady. Pokud bude chtít Ryby někdo ovládat, tak si na své rozhodně nepřijde. V partnerství a v rodině mohou Ryby překonávat občasné hádky a rozdílné pohledy na svět. Pokud je překonají, budou mít krásné, romantické a vášnivé Vánoce. 

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz