Karty nám mohou mnohé prozradit. Pokud se jich ovšem umíte správně ptát a odhalit, co se v nich skrývá. Ať už vás zajímá, jak na tom budete se zdravím, zda se vám podaří konečně potkat pravou lásku, nebo jestli je dobrá doba na zlepšení finanční situace. 

Astroložka a numeroložka Klára Pokorná toto umění ovládá a vy se můžete v úvodním videu podívat, jak na tom bude právě vaše znamení zvěrokruhu.

Klára Pokorná
Klára Pokorná
Autor: archiv
Klára Pokorná

Profesionální astroložka a numeroložka. Studovala u těch nejlepších českých i zahraničních osobností alternativní scény. Humanitní a historická studia vnášejí do jejího poradenství kvalitu, nadhled
a pochopení souvislostí. Současně si ovšem ponechává racionální úsudek. Jejím posláním je pomáhat lidem a podpořit je na jejich životní cestě. Věří v propojení svobodné vůle s vyšším vedením. Neustále se na své cestě snaží vyvíjet a vnímat duchovní podstatu naší existence. Nemá ráda lenost, nevědomost, povrchnost, manipulaci, zbabělost a házení problémů na druhé, na druhou stranu je milovnicí samoty, koček, přírody a vodních toků. Jejím cílem je pomáhat a probouzet lidi směrem ke spiritualitě.