Střelec
Charakteristika Střelce: štědrost, víra, optimismus, pochopení, soucit, dobročinnost, naděje. 

Barva: Modrá
Základní živel: Oheň

Jakým čarodějným praktikám úplněk ve Střelci přeje?
Meditace a rituály pod vládou „střeleckého“ úplňku zaměřte na osobní růst, rozvoj talentů, poznávání a objevování, plánujte cesty a studium.

Vyhněte se: Nedbalosti v průběhu rituálu.
Pozor na: nedodržování závazků

Kouzlo šťastných cest
Nezáleží na tom, jestli jedete na dovolenou, nebo za prací. Ochrana a bezpečí jsou vždycky jednou z priorit cestovatelů a toto zaklínání se vám před prázdninami bude hodit.

Připravte si modrou svíčku, prostřete oltář (nebo stůl, kde budete čarovat) modrým ubrusem, vyberte klidnou meditační hudbu, zejména se hodí skladby s motivem moře.
Pusťte hudbu, zapalte svíci, zavřete oči a představujte si svou cestu tak, jak byste si přáli, aby proběhla, bez stresu a problémů. Máte dokonale sbalený kufr, cesta probíhá výborně, radujete se, cítíte se v bezpečí, všichni jsou milí a spolucestující příjemní. Pak dorazíte do cíle a najdete svůj sen. Hotel, chatu, jachtu, to je na vás.

Vaše představa musí být pozitivní, naplnit vás příjemným pocitem. Když se ve své vizualizaci cesty dostanete do cíle, otevřete oči a pomalu se vraťte do reality.
Poděkujte, pokud jste ke svému rituálu přizvali na pomoc nějakého „duchovního průvodce“, ať už je to anděl, pohanský bůh, nebo někdo jiný.

Pokud chcete vytvořit talisman, který si s sebou na cestu vezmete, opatřete si ještě před rituálem malachit nebo třeba univerzální křišťál. Kámen držte během své duchovní cesty v ruce a snažte se ho „nabít“ svou představou. Kámen pak může hřát nebo při dotyku cítíte, jako byste k sobě přibližovali opačné póly magnetu.

Rituál astrálního cestování
Že se na dovolenou nechystáte? Nezoufejte, na místa, po kterých toužíte, se můžete podívat i jinak. Navíc je užitečné vytvořit si nějaké imaginární místo, kam se uchýlíme, když chceme odpočívat, meditovat nebo často docela obyčejně klidně usnout.

Uklidněte se a představte si cestu, která vede k místu, ke kterému se chcete dostat, čím konkrétnější představa bude, tím lépe. Představujte si každý kámen nebo třeba písek, který vás hřeje do chodidel.

Důležitá je představa dveří a okamžik, kdy je otevíráte. Váš cíl je třeba nejen vizualizovat, ale i cítit, třeba jako příjemné teplo slunečních paprsků, nebo naopak jako svěží vánek. Na místě pobuďte, jak dlouho chcete.

Rituál je vhodné často opakovat, cesta pak bude čím dál snadnější.