Pokud žijete v iluzích, může vám úplněk ve Štíru přinést vystřízlivění v podobě střetu s realitou.
Štír odhaluje to, co je skryté a vede přímo k jádru problému. Na světlo vynese skryté bolesti. Je potřeba sebrat vnitřní sílu a postavit se svých chybám, které se Štír snaží odhalit. Dejte si pozor na neuspokojené potřeby, touhy, skrytou zášť a buďte spravedliví k sobě i k ostatním.

Základní energií Štíra je síla a moc, znovuzrození, přeměna, osvícení, moudrost, karma, instinkt. Barva Štíra: zelenomodrá

Základní živel: Voda

Vyhněte se: intrikám

Pozor na: vlastní zášť a zlobu

Základní lunární živel: Voda

Základní solární živel: Země

Doporučené rituály při úplňku: Ochranný rituál proti zlu, milostná kouzla

Rituál na ochranu před negativními energiemi
Tento rituál doporučuju zvláště těm, kdo se denně setkávají s mnoha lidskými příběhy, nešťastnými osudy, beznadějí… Smutek a beznaděj se šíří jako nákaza a je třeba se očistit, aby člověk sám nepodlehl smutku nebo vzteku.
Rituál je velmi snadný. Večer před úplňkem nebo v úplňkové ráno (tentokrát vrcholí úplněk v 5,42) se ve stoje osprchujte. Dbejte na to, abyste nezkřížili ruce ani nohy.  Vnímejte,  jak po vás voda stéká, a představujte si, jak s sebou bere všechnu negaci, jak ji smýváte jako špínu.  

Potom se osušte a noste u sebe přes den křišťál, který negativní energie absorbuje a neutralizuje. Pokud pracujete ve stresovém a konfliktním prostředí, mějte ho na stole, noste ho při sobě jako šperk nebo třeba v kapse nebo v peněžence. Pokud se kamene dotýkáte, funguje samozřejmě lépe.
Kámen pravidelně očišťujte pod tekoucí vodou.

 2317002:gallery:true:true