Letošní únorový úplněk, který podle tradice nazýváme sněžný, nastane v sobotu 11. února a bude doplněn neobvyklým úkazem, při němž Měsíc projde velmi blízko okraje zemského stínu a takřka se jej dotkne. Budeme tak svědky částečného zatmění měsíce, které by mělo trvat zhruba 40 minut. Jaký ale bude mít úplněk vliv na naši budoucnost a psychiku?

Sněžný úplněk, ozvláštněný zatměním, přinese úzkost, ale taky odhodlání změnit život a zamířit k vítězství. Nepřeje nereálným snům, spíš tvrdé práci, uvědomění si vlastních možností a vymezení dosažitelných cílů.  Nespoléhejte na štěstí, plánujte a pracujte, je to jistější cesta. 

Vyhněte se podrazům, vzteku i krutosti, snažte se dotáhnout resty a odměnou vám budou hmatatelné úspěchy.  

Energie lvího úplňku

Základní energie: síla, positivní energie, vedoucí postavení, sebevědomí, štědrost, vstřícnost, úspěch.

Barva: Žlutá

Základní živel: Oheň

Pozor na: Pýchu a chlubení

Úplněk ve Lvu - Slunce ve Vodnáři

Základní lunární živel: Oheň

Základní solární živel: Vzduch

Doporučené rituály při úplňku: Rituál pro úspěch, rituál pro pomoc někomu, kdo ji potřebuje

Proveďte andělský rituál

Úplněk je ideálním obdobím, kdy požádat o pomoc jednoho ze strážných andělů. Pokud se například cítíte v nebezpečí, nebo potřebujete pomoc, či ochranu, přivolejte si k sobě všemocného archanděla Michaela. Představte si v mysli záplavu modré barvy a modrých andělů, omotávajících kolem vás svá ochranná křídla. Poté tiše vyslovte tato slova: "Archanděli Michaeli, volám tě ve jménu Boha. Sestup ze světla spolu se svými anděli. Prosím, pomoz mi, pomoz mi, pomoz mi!"