Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jste na horách: Nechte nešťastnou lásku zmrznout

/
  • Zima je tajemné období a čarovat můžete, i když nemáte Mrazilku.
    Zima je tajemné období a čarovat můžete, i když nemáte Mrazilku. (profimedia.cz)
    26. února 2018 ● 12:00

    I když sníh a led mají svoje specifika, živel, který jim vládne, je samozřejmě voda, která v magii souvisí s oblastí emocí a vztahů. Má ženskou polaritu, je životně důležitá i vražedná, životodárná i smrtící a každopádně mnohotvárná. Jak ji můžete v magii využít ve svůj prospěch?

  • 1.

    Voda ve snu

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Voda ve snu zpravidla věští nějaká emocionální hnutí a často i zasutá traumata nebo sexuální tabu. Pokud se vám ve snu objeví sníh a led, často to souvisí se vztahem a bohužel to nevěstí nic dobrého. Zejména ledové kry znamenají velké ohrožení, úzkost, ale současně také osvobození. Zamrzlá okna naopak značí touhu schovat se a potřebu ochrany.

  • 2.

    Kouzla sněhu a ledu

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    S ledem souvisí jedna z nejsilnějších severských ochranných formulí – led chrání vodu, voda chrání led. V runovém písmu formuli vyjadřují písmena Algiz, Isa, Ehwaz, Isa, Algiz. Ochranné runy se psaly či ryly na různé předměty domácí potřeby, oblečení, na lodě, domy. Runová magie však vyžaduje znalost run a vůbec jistou provázanost se severskou mystikou.

  • 3.

    Kouzlo zchlazení vztahu

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Chcete pohřbít vztah, nebo se naopak zbavit nenávisti? Zkuste sněhovou magii. Napište na papír jméno a vztah, jaký byste k dané osobě chtěli mít. Položte ho ideálně na rovnou skleněnou plochu nebo na větší plochý polodrahokam. Zasypte jej sněhem a třikrát za sebou svoje přání zopakujte. Po té pomalu celou sněžnou plochu solte jemnou solí až do okamžiku, kdy všechen sníh odtaje. Voda odplaví všechno zlé, led zase zmrazí to, co bolí, a sníh zasype všechno jako čas.

Klíčová
slova

led sníh magie čarování

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz